Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Türkiye’yi Arap ülkesi sanıyordum'

'Türkiye’yi Arap ülkesi sanıyordum'

Beşiktaşlı yıldızdan ilginç itiraf

'Türkiye’yi Arap ülkesi sanıyordum'

Atiba: “İstanbul’un bu kadar modern bir şehir olması beni şaşırttı. 24 saat boyunca aktivite var. Daha iyi bir teklif alsaydım, burada mutlu olduğum için reddederdim.”

BEŞİKTAŞ’IN Kanadalı jokeri Atiba Hutchinson, dünkü basın toplantısında İstanbul ve Türkiye’ye olan hayranlığını ifade etti. Tecrübeli oyuncu, “Türkiye’nin ve İstanbul’un her yanından zevk alıyorum. İstanbul’un bu kadar modern olması beni şaşırttı. 24 saat boyunca aktivite var. Bu denli temiz bir şehir beklemiyordum. Manzaraları çok güzel, Boğaz harika. Gelmeden önce Türkiye’yi Arap ülkesi gibi hayâl ediyordum” dedi.

KULÜP istediği sürece siyah-beyazlı takımda oynayacağını belirten Atiba, “Bende aidiyet duygusu var. İstanbul’u çok seviyorum. Daha iyi bir teklif alsaydım, burada çok mutlu olduğum için reddederdim” açıklamasını yaptı.

GEÇEN sezon çok sayıda farklı mevkide oynadığını ama kendisini en rahat hissettiği yerin orta saha olduğunu vurgulayan Atiba, “Umarım bu sezon orta sahada oynarım” derken, ayrıca “Büyük takımlar skoru elinde tutabilen takımlardır. Bizim de bu özelliğimizi geliştirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. (skorer)

Haberin Devamı