Arap Parlamentosu

Arap Parlamentosu

Son dakika Arap Parlamentosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arap Parlamentosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arap Parlamentosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arap Parlamentosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arap parlamentosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 arap parlamentosu haberi bulunmuştur. Tüm arap parlamentosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arap Parlamentosu BM'den Filistin'e koruma istedi
Arap Parlamentosu BM'den Filistin'e koruma istedi Arap Parlamentosu Filistinlilere karşı haksız yıkım ve gözaltı uygulamalarını kınadı. ABD'nin artık objektif bir arabulucu olmadığı belirtildi.
21.07.2018 Dünya
Flaş "İran" çağrısı! Baskı yapın
Flaş "İran" çağrısı! Baskı yapın Arap Parlamentosu, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) ile Genel Kurulundan, Yemen'deki Husilere kaçak yollarla silah tedarikine son vermesi konusunda İran'a baskı yapılmasını istedi.
28.12.2017 Dünya
Arap Parlamentosu'ndan olağanüstü 'Kudüs' zirvesi çağrısı
Arap Parlamentosu'ndan olağanüstü 'Kudüs' zirvesi çağrısı Arap Parlamentosu, Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıyan kararını görüşmek üzere "olağanüstü" Arap Zirvesi düzenlenmesi çağrısı yaptı
11.12.2017 Dünya
Arap Parlamentosu'ndan ABD'ye çağrı: İptal et
Arap Parlamentosu'ndan ABD'ye çağrı: İptal et Arap Parlamentosu, ABD Kongresi'ne, 11 Eylül saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine Suudi Arabistan aleyhine dava açma imkanı veren yasayı iptal etme çağrısında bulundu
17.06.2021 Dünya
Arap Parlamentosu Hizbullah'ı terör örgütü ilan etti
Arap Parlamentosu Hizbullah'ı terör örgütü ilan etti KİK ve Arap Birliği'nden sonra Arap Parlamentosu da Hizbullah'ı terör örgütü ilan etti
17.04.2016 Dünya
İlk AB ülkesi Filistin'i resmen tanıdı
İlk AB ülkesi Filistin'i resmen tanıdı İsveç Dışişleri Bakanı Wallström: "Filistin'i tanıma kararıyla İsrail ve Filistin'in bir arada barış ve güvenlik içinde yaşayacağı bir geleceğe katkı yapmayı amaçlıyoruz."
30.10.2014 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan, BAE'de Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti
Emine Erdoğan, BAE'de Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) temasları kapsamında Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti, Annelik ve Çocukluk Yüksek Konseyi'ne katıldı.
19.07.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Kadınların toplumdaki öncü rolünün güçlendirilmesi evrensel bir meseledir
Emine Erdoğan: Kadınların toplumdaki öncü rolünün güçlendirilmesi evrensel bir meseledir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, 'Kadınların toplumdaki öncü rolünün güçlendirilmesi evrensel bir meseledir. Bu amaçla kurulan Birlik, Emirlik kadınlarının sosyal ve ekonomik kalkınmasını desteklerken, çeşitli eğitimlerle kadınlara mesleki donanım sağlıyor.' dedi.
19.07.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Borrell’den Türkiye’nin Rusya'ya yönelik yaptırımları ihlal ettiği iddialarına yalanlama
Borrell’den Türkiye’nin Rusya'ya yönelik yaptırımları ihlal ettiği iddialarına yalanlama Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, bazı AP milletvekillerinin "Türkiye AB’nin Rusya’ya yaptırımlarını ihlal ediyor" yönündeki iddialarını yalanlayarak, "Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun bana verdiği veriler, Türkiye’nin AB’nin yaptırımlarını ihlal ettiği iddialarını doğrulanmıyor’’ dedi.
22.11.2022 Dünya
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bartında dün akşam meydana gelen maden faciası münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğana hitaben Sevgili Kardeşim, Bartın eyaletindeki madende meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizleri derinden sarstı ifadelerini kullanarak hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
15.10.2022 Dünya
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı...
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı... Türkiye sınırına 40 kilometre uzaklıktaki Dedeağaç limanı ABD'nin silah üssü oldu. New York Times gazetesi özel haberiyle 'beklenmedik jeopolotik parlama noktası'na yığılan Amerikan silahlarını 'Türkiye korkusu' diye tanımladı, Kathimerini ise ABD'li ismin skandal röportajını 'Türkiye'ye çınlayan bir mesaj-NATO'ya ait olduğunu gösterinceye kadar Türkiye'ye F-16 yok' başlığıyla yayımladı.
22.08.2022 Dünya
Mescidi Aksa saldırısı nedeni ve son durum! Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı…
Mescidi Aksa saldırısı nedeni ve son durum! Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı… Mescidi Aksa saldırısı ile ilgili gelişmeler ve saldırının neden olduğu yoğun bir şekilde araştırıyor. İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'daki cemaate 3 gün önce yaptığı saldırı devam ediyor. İsrail polisinin Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate saldırısında 205 Filistinli yaralanmıştı. Dün de İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filisitinlilere saldırdı. İsrail polisi ile Filistinliler arasında Mescid-i Aksa'da yaşanan olayların üçüncü gününde, gerilim Gazze Şeridi'ne sıçradı. Hamas, İsrail topraklarına 300 roket atarken, İsrail füze ve uçaklarla karşılık verdi. İsrail'in hava saldırılarında 9’u çocuk, en az 22 kişi yaşamını yitirdi. Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı…
11.05.2021 Gündem
Trump, 2021 Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi
Trump, 2021 Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi Norveç Parlamentosu üyesi Christian Tybring-Gjedde tarafından ABD Başkanı Donald Trump, 2021 Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi.
9.09.2020 Dünya
El Cezire, Kıbrıs Rum skandalını belgeledi: Kara paracılara AB pasaportu sattılar
El Cezire, Kıbrıs Rum skandalını belgeledi: Kara paracılara AB pasaportu sattılar Katar merkezli El Cezire televizyonu, Kıbrıs Rum yönetiminin, çoğu suçla bağlantılı 1400 kişiye 2.5 milyon Euro yatırım karşılığı AB pasaportu sattığına dair belgeler yayınladı.Rum yönetimi çoğu Rus, Çin ve Ukraynalı yeni vatandaşlarını ‘itibarlı kişiler’ diye savundu.
25.08.2020 Dünya
Türkiye'nin Mısır planı! Eğer Libya'ya asker sokarlarsa...
Türkiye'nin Mısır planı! Eğer Libya'ya asker sokarlarsa... Mısır Parlamentosu, Cumhurbaşkanı Sisi ve Mısır Silahlı Kuvvetleri'nin Libya'ya askeri olarak müdahale etmesine izin veren tezkereyi onayladı. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, gelişmeleri yakından izleyen Ankara ise Mısır'ın hamlesine karşılık askeri ve diplomatik süreçleri kapsayan iki aşamalı bir plan hazırlamış durumda.
21.07.2020 Dünya
Yalanı ortaya çıktı! Fransa'dan kriz çıkaracak Türkiye hamlesi
Yalanı ortaya çıktı! Fransa'dan kriz çıkaracak Türkiye hamlesi Suriye ve Libya'da çıkarları tehdit altına girince "gemi tacizi" iddialarıyla Türkiye üzerinde siyasi baskı yaratmaya çalışan Fransa, NATO nezdinde beklediği desteği bulamayınca dikkatini Avrupa Birliği'ne çevirdi.
7.07.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözü olanlar terk etsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözü olanlar terk etsin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'de yaşayan Türklerle buluşmasında konuştu. Erdoğan, "Suriye'nin topraklarında gözümüz yok ama gözü olanlar lütfen terk etsin" dedi.
5.12.2019 Gündem
'ABD Kongresi'nin kararı Türkiye'den intikam alma çabası'
'ABD Kongresi'nin kararı Türkiye'den intikam alma çabası' Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Temsilciler Meclisinde kabul edilen Ermeni iddialarını içeren tasarı hakkında "Amerika Kongresi'nde alınan karar Türkiye'ye baskıydı, Türkiye'den intikam alma çabasıydı." dedi.
2.11.2019 Dünya
Bahçeli'den sert sözler: Tamiri olmayan bir alçalma ve kepazelik hali
Bahçeli'den sert sözler: Tamiri olmayan bir alçalma ve kepazelik hali MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Trump'ın skandal mektubuyla ilgili olarak "ABD Başkanı’nın Türk milletinin onuruyla oynama teşebbüsü tarifi ve tamiri olmayan bir alçalma ve kepazelik halidir." ifadelerini kullandı.
26.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Kaymakamlık Kursu Kura Töreni"nde gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Rusya ile yapılan Suriye mutabakatı hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sınırımız taciz ediliyorsa gereğini yaparız" ifadesini kullandı.
24.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan S-400 mesajı: Tükürdüğümüzü yalamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan S-400 mesajı: Tükürdüğümüzü yalamayız Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her zaman söylüyorum. Burası kasaba devleti değil, burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada tükürdüğümüzü yalarsak devlet terbiyemize uymaz” ifadelerini kullanarak, Türkiye’nin S-400 konusunda taviz vermeyeceğini bir kez daha vurguladı.
15.06.2019 Gündem
Bakan Çavuşoğlu AB-Türkiye ilişkilerini Politico'ya değerledirdi
Bakan Çavuşoğlu AB-Türkiye ilişkilerini Politico'ya değerledirdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD'deki 11 Eylül saldırıları, Arap Baharı, küresel finansal kriz ve mülteci krizi dahil olmak üzere yakın tarihte önemli dönüm noktaları, Türkiye-AB ilişkisinin stratejik önemini defalarca kanıtladı. Ayrıca, ekonomik, politik, güvenlik ve kimlikle ilgili konular Türkiye'nin AB için stratejik bir ortaktan daha fazlası olduğunu göstermiştir. Türkiye eğer AB üyesi olsaydı, bugünün son derece değişken dünya düzeninin zorluklarını müşterek ele alma konusunda daha yetenekli ve yetkin olacağımıza inanıyorum. Bunun için 30 yıl daha beklemeyelim." ifadesini kullandı.
15.05.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimde PKK ile iş birliği yapanlar şehit cenazesine giderken dikkatli olmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimde PKK ile iş birliği yapanlar şehit cenazesine giderken dikkatli olmalı AK Parti Kızılcahamam kampında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye genelinde AK Parti olarak yüzde 44,4'lük oy oranına ulaştık. Bu sonuç, AK Parti olarak girdiğimiz mahalli idareler seçimlerinde elde ettiğimiz en yüksek ikinci oy oranıdır." dedi. Erdoğan, ayrıca "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili süreci takip ediyoruz, takip edeceğiz" açıklamasında bulundu.
27.04.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Arap Parlamentosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arap parlamentosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.