Aramızda Kalsın

Aramızda Kalsın

Son dakika aramızda kalsın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aramızda kalsın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aramızda kalsın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aramızda Kalsın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aramızda kalsın gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 aramızda kalsın haberi bulunmuştur. Tüm aramızda kalsın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'da konuşacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'da konuşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonuçlarına ilişkin ilk konuşmasını Kısıklı'da yapacak. Öte yandan Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti’de seçim kutlaması başladı.
28.05.2023 Gündem
Ömer dizisi Şükran kimdir? Ömer dizisi Şükran'ı kim oynuyor? Gamze Karaduman hangi dizilerde oynadı?
Ömer dizisi Şükran kimdir? Ömer dizisi Şükran'ı kim oynuyor? Gamze Karaduman hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Şükran kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gamze Karaduman'ın oynadığı Ömer dizisi Şükran karakteri bu akşam da dikkat çekti. Ömer dizisi oyuncuları arasında yer alan Gamze Karaduman hangi dizilerde oynadı?
10.04.2023 Televizyon
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü!
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü! Ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya, hayatını kaybetti. 1969 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden Yılın Gazetecisi Ödülü'nü alan Mustafa Kaya’nın cenaze programı henüz netleşmedi.
19.11.2022 Magazin
Sedyede cinsel istismar iddiası! Doktora hapis cezası
Sedyede cinsel istismar iddiası! Doktora hapis cezası Mersin'de, muayene ettiği kadın hastasına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan doktora 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
25.07.2022 Yaşam
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı?
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı? Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Evinde karantinada olan Bahadır'ın sağlık durumunun şimdilik iyi olduğu bildirildi. Peki, Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? İşte Gökçe Bahadır’ın son durumu!
8.12.2021 Gündem
Bankadaki skandal olayda yeni gelişme!
Bankadaki skandal olayda yeni gelişme! Kahramanmaraş'ta müşteri hizmetleri uzmanı olarak çalıştığı banka şubesinde, müdürü Turabi K.'nın (49) başına silah dayadığı Melis B. (33), olaydan sonra banka ile ilişiği kesilen Turabi K.'nin kendisini sürekli telefonla arayarak tehdit ettiğini öne sürüp, kayıtları mahkemeye sundu. Ayrıca mahkemede tanık olarak dinlenen başka bir banka çalışanı Turabi K.'nin kendisine de silah doğrulttuğunu söyledi.
26.10.2021 Yaşam
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show, Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu’nun ardından kadrosuna Toygan Avanoğlu ile Ayça Damgacı’yı kattı. Söz konusu gelişmenin ardından Ayça Damgacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.08.2021 Gündem
14 yaşındaki kıza cinsel istismar bu notla ortaya çıktı! Aile dostlarıymış...
14 yaşındaki kıza cinsel istismar bu notla ortaya çıktı! Aile dostlarıymış... Denizli’de, Özlem U. (32), hareketlerinden şüphelenerek odasına girdiği kızı 14 yaşındaki İ.U.’nun cebine saklamaya çalıştığı "Anne beni en yakınından koruyamadın" yazılı notu ve çok sayıda hapı buldu. Kızının aile dostları Hulusi Ö. tarafından uğradığı cinsel istismarı anlatması üzerine büyük şok yaşayan anne Özlem U. polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Hulusi Ö. hakkındaki iddiaları reddetti ve serbest bırakıldı. Kızının intiharını önlediğini söyleyen Özlem U., "Bu kişinin cezalandırılmasını tutuklanmasını istiyoruz. Kızım hala korkuyor, ağlıyor ve geceleri uyuyamıyor" dedi.
25.01.2021 Gündem
Evli iş arkadaşına mesaj atınca tazminatsız kovuldu!
Evli iş arkadaşına mesaj atınca tazminatsız kovuldu! Çalıştığı fabrikada mesai arkadaşı genç kadına ‘hayırlı sabahlar’ mesajı atan evli işçi, kadın işçinin şikayeti üzerine işten atıldı. Mahkemenin ‘kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeli’ kararı Yargıtay’dan geldi. Yüksek Mahkeme, son mesajında, “Tamam hakkını helal et, bir an bastırdığım duygularıma yenildim” ifadesini cinsel dürtülerle yazdığına dikkat çekti.
7.11.2020 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına uyarı: Konuştuklarımız aramızda kalsın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kurmaylarına uyarı: Konuştuklarımız aramızda kalsın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MYK ve MKYK toplantılarında kurmaylarını uyardı: “Herkes düşüncelerini kendine saklasın. Konuştuklarımız aile içinde kalsın. Enerjimizi kendi içimizde değil, muhalefet ve dış mihraklar için harcamalıyız.” Erdoğan corona virüsle ilgili ise “Sağlık Bakanlığımız gereken çalışmaları yapıyor. Gerekli tedbirleri alacak” diye konuştu.
19.08.2020 Siyaset
12 bin liralık itibar tazminatı!
12 bin liralık itibar tazminatı! Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendisine tecavüz ettiğini iddia eden eski oryantal Sibel Gökçe’ye açtığı tazminat davasını kazandı. Mahkeme, Gökçe’nin Tatlıses’e 12 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.
18.02.2020 Magazin
Sermiyan Midyat ile aşk yaşayan Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?
Sermiyan Midyat ile aşk yaşayan Sevcan Yaşar kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar’ın birlikteliklerini Instagram’dan duyurmasının ardından, Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler de arttı. Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? soruları ilgi görüyor. İşte Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler…
13.01.2020 Gündem
Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurdu… Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir?
Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurdu… Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birlikteliklerini Instagram’dan duyurarak hayranlarını şaşırttı. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan 'Cellabi' adlı sinema filminin öncesinde ilişkilerini açıklayan çift, takipçilerine yeni yılda aşk, huzur ve mutluluk diledi. Bu açıklamadan sonra Sevcan Yaşar kimdir? Nerelidir? soruları ilgi görüyor. İşte Sevcan Yaşar hakkında merak edilenler…
3.01.2020 Gündem
Küçükçekmece'de yaşanan rezalet sonrası kritik uyarı!
Küçükçekmece'de yaşanan rezalet sonrası kritik uyarı! Pedagog Burcu Karakaş, cinsel istismara karşı çocukları bilinçlendirmek için yapılması gerekenleri açıkladı: “İstismarcıların yüzde 85’i tanıdık! Çocuğunuza, tanıdık veya yabancı birinin bedenine dokunamayacağını öğretin”
26.04.2019 Gündem
Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü ve Esenyurt'ta halka seslendi!
Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü ve Esenyurt'ta halka seslendi! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Muhtarın beka sorunuyla ne ilgisi var. Muhtar, il genel meclisi üyesi, belediye meclis üyesi, belediye başkanı seçeceğiz, inşallah Ekrem İmamoğlu'nu da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçeceğiz. Toplumu kandırarak ve baskı kurarak oy almak istiyorlar ama buna izin vermeyeceğiz. Sandığa gideceğiz, oylarımızı kullanacağız." dedi.
27.03.2019 Siyaset
14 yaşındaki Ayşe tecavüzcüsüyle aynı evde!
14 yaşındaki Ayşe tecavüzcüsüyle aynı evde! Ayşe, 3 yıl boyunca üvey baba tecavüzüne uğradı. Kaçtı, devlete sığındı. Üvey babaya 25 yıl verildi. Ama önce anne, sonra Ayşe şikâyetlerini geri çekti. Ve küçük kız şimdi yeniden tecavüzcü üvey babasıyla aynı evde...
3.10.2018 Gündem
Didem Soydan kimdir?
Didem Soydan kimdir? Didem Soydan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Didem Soydan'ın hayatı merak konusu oldu. İşte Didem Soydan'ın yaşı, eğitimi, kariyeri gibi soruların yanıtları...
2.08.2018 Gündem
Nefes Nefese ne zaman başlıyor? Nefes Nefese dizi konusu ve oyuncuları...
Nefes Nefese ne zaman başlıyor? Nefes Nefese dizi konusu ve oyuncuları... Nefes Nefese zaman başlıyor? Nefes Nefese dizi konusu ve oyuncular kimler? Sorularının yanıtları merakla araştırılmaya başlandı. Star TV'nin yeni dizisi Nefes Nefese için az bir zaman kaldı. İşte merak edilen tüm bilgiler...
25.07.2018 Gündem
Muharrem İnce: Türkiye'yi yeniden toparlamamız lazım
Muharrem İnce: Türkiye'yi yeniden toparlamamız lazım İnce, Mersin'de Tevfik Sırrı Gür Stadı yanında düzenlenen mitingde, bir siyasetçinin "Meydanlar doluysa sevinebilirsin, balkonlar doluysa işler iyi demektir, çatılar da doluysa kazandın demektir" dediğini anlattı. Cumhurbaşkanı adayı İnce, "Türkiye'nin el atıp da bozmadıkları hiçbir şeyi kalmadı. Her şeyini bozdular. Şimdi bu bizim yeni dönemde Türkiye'yi yeniden toparlamamız lazım yeniden." dedi.
20.06.2018 Siyaset
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce Çanakkale'de
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce Çanakkale'de CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, robotun beynini yapmaya talip olduğunu belirterek, "Çünkü ben matematik biliyorum, fizik biliyorum." dedi.
28.05.2018 Siyaset
Star TV'nin Uğur Yücel'li dizisine yeni yönetmen!
Star TV'nin Uğur Yücel'li dizisine yeni yönetmen! TMC Film'in Star için hazırladığı "Nefes Nefese" adlı iddialı dizinin çekimleri Antakya ve Adana'da tam gaz sürüyor.
2.03.2018 Televizyon
Bir gecede üç kutlama
Bir gecede üç kutlama Tolgahan Sayışman, önceki akşam eşi Almeda Abazi ile Ulus’ta yemek yedi.
14.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aramızda Kalsın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aramızda kalsın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.