Araklı

Araklı

Son dakika Araklı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Araklı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Araklı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araklı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araklı gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 araklı haberi bulunmuştur. Tüm araklı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez Süper Lig'de haftanın kritik mücadelesi Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşananların ardından FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama geldi...
18.03.2024 Süper Lig
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Sahaya atlayıp korner bayrağıyla Fenerbahçeli futbolculara koşan kişinin, başkasının Passolig'i ile maça girdiği öğrenildi.
18.03.2024 Futbol
Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu
Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan yaralılar Eren Özyurt (34) ve Enes Hallaç (27) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
20.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Samsun'da gençlerle buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz doğal gaz müjdesi
Samsun'da gençlerle buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz doğal gaz müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da düzenlenen Gençlik Buluşması'nda gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili, "İnanıyorum ki sizler oradan doğalgaz veya petrol çıktığı zaman nasıl bir heyecan duyacaksınız, orada başarıyı adeta yaşayacaksınız. Siz o başarıyı yaşarken biz de İstanbul'da Ankara'da o heyecanı yaşıyoruz. Bütün bunlar bizi yurt dışına muhtaç olmaktan sayenizde kurtaracak. Biz bize yeter hale geleceğiz. Ama 8 sene ama 10 sene. Bunu başardıktan sonra vatandaşımıza daha ucuz doğalgaz verme imkanına ulaşacağız." ifadelerini kullandı.
11.12.2022 Siyaset
Araklı'da 8 kişinin hayatını kaybettiği sel ile ilgili şoke eden rapor! Felaketi hafriyat tetiklemiş
Araklı'da 8 kişinin hayatını kaybettiği sel ile ilgili şoke eden rapor! Felaketi hafriyat tetiklemiş Trabzon'un Araklı ilçesinde, 3 yıl önce 8 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin kaybolduğu, aralarında 4 katlı okulun da yer aldığı 13 binanın yıkıldığı sel felaketine yönelik rapor ortaya çıktı. Raporda dere yatağındaki hafriyatla ilgili detaylar şoke etti.
26.11.2022 Gündem
Trabzon'da araç dereye yuvarlandı: 6 yaralı
Trabzon'da araç dereye yuvarlandı: 6 yaralı Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.
22.08.2022 Yaşam
İnternet üzerinden tatil sitesine rezervasyon yaptırdı! Büyük şok yaşadı
İnternet üzerinden tatil sitesine rezervasyon yaptırdı! Büyük şok yaşadı Belçika'da yaşayan bir kişi, tatil sitesi üzerinden Türkiye'de beğendiği bir otele rezervasyon yaptırdı. 42 bin 900 TL ödeme yapan kişi, Türkiye’ye geldiğinde rezervasyon yaptırdığı otele gidince hayatının şokunu yaşadı.
16.07.2022 Yaşam
Soluk borusuna et parçası kaçtı, hastanede kurtarılamadı
Soluk borusuna et parçası kaçtı, hastanede kurtarılamadı Trabzon'un Araklı ilçesinde, yediği etten parçanın soluk borusuna kaçmasıyla fenalaşan Muhammet Gündoğdu (80), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
10.07.2022 Yaşam
Türkiye'den flaş uzay hamlesi! Bakan resmen açıkladı, tarih belli oldu
Türkiye'den flaş uzay hamlesi! Bakan resmen açıkladı, tarih belli oldu Türkiye'den kritik uzay hamlesi geldi. Tarih resmen belli oldu. Yeni bir dönemin öncüsü olacak adım. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Uydu ve uzay çalışmalarını hızlandırdıklarını dile getirerek, "Uzayda izi olmayanın karada gücü perçinlenmez sözüyle ile uydu-uzay çalışmalarımızı hızlandırdık. Türksat5A ve Türksat5B uydumuzu 2021 yılında uzaya fırlattık. Aynı yıl 2 tane yeni nesil haberleşme uydusunu uzaya gönderen nadir ülkelerden olduk. Yerli ve millî haberleşme uydumuz Türksat6A’yı 2023 yılı içerisinde uzaya göndereceğiz. Siber alanda büyümeler gerçekleştirdik. Genişbant abone sayımızı 20 binden, 87,5 milyona ulaştırdık. Mobil abone sayımızı 28 milyondan alıp 87 milyona ulaştırdık" açıklamasında bulundu.
3.05.2022 Ekonomi
Dursun Zehir cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı!
Dursun Zehir cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı! Rize’de kendisinden 171 gündür haber alınamayan ve televizyon programı sonrasında cinayete kurban gittiği ortaya çıkan yaşlı adamın cebindeki 5 bin lira yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı.
27.03.2022 Yaşam
Dursun Zehir bulundu mu, ne zaman kayboldu? Müge Anlı Dursun Zehir olayı ne, katili kızı Fatma Bekar mı?
Dursun Zehir bulundu mu, ne zaman kayboldu? Müge Anlı Dursun Zehir olayı ne, katili kızı Fatma Bekar mı? Müge Anlı'daki Dursun Zehir olayı gündem oldu. Trabzon’da 2021'den beri kendisinden haber alınmayan Dursun Zehir'in öldürülme ihtimali üzerine ihbarlar dinlenirken, oklar kızı Fatma Bekar'a döndü. Peki, Dursun Zehir bulundu mu, ne zaman kayboldu? Müge Anlı Dursun Zehir olayı ne, katili kızı Fatma Bekar mı?
22.03.2022 Yaşam
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Mantardan zehirlendi, 10 günlük yaşam savaşını kaybetti
Mantardan zehirlendi, 10 günlük yaşam savaşını kaybetti Trabzon'un Araklı ilçesinde yediği mantardan zehirlendiği belirtilen Ali Ustaoğlu, tedavi gördüğü hastanede 10 gün sonra hayatını kaybetti.
27.02.2022 Yaşam
Kamyonete çarpan otomobil üçe bölündü! Ölü ve yaralılar var
Kamyonete çarpan otomobil üçe bölündü! Ölü ve yaralılar var Trabzon'da, kamyonete çarparak üçe bölünen otomobilin sürücüsü Hamit Çebi (34) hayatını kaybetti. Kazada kamyonetteki 3 kişi de yaralandı.
12.02.2022 Yaşam
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
CHP İstanbul eski il başkan yardımcısı Büyükdurmuş ile eşi kazada öldü
CHP İstanbul eski il başkan yardımcısı Büyükdurmuş ile eşi kazada öldü Trabzon’da, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp düştüğü fındık bahçesinde ters dönen otomobildeki CHP İstanbul eski il başkan yardımcısı Yeter Büyükdurmuş (59) ile eşi Eyüp Büyükdurmuş hayatlarını kaybetti.
24.12.2021 Gündem
24 Aralık okullar tatil mi? Yarın hangi illerde kar nedeniyle okullar tatil?
24 Aralık okullar tatil mi? Yarın hangi illerde kar nedeniyle okullar tatil? Yarın okullar tatil mi, 24 Aralık hangi illerde okullar tatil? Kar yağışının bazı kentlerde etkili olması okulların tatil olup olmadığının araştırılmasına neden oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Türkiye’de birçok ilde havanın karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği belirtildi. İşte Kar tatili ile ilgili son gelişmeler…
23.12.2021 Eğitim
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Artvin, Trabzon, Giresun, Zonguldak, Kastamonu ve Bartın'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın da tatil edildi.
22.12.2021 Gündem
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den Fotoğraf Organizasyonları Derneği FOTON'un “PhotoMaraton İstanbul 2021” ve “İstanbul Street Photo Festival 2021” etkinliklerinin kazananları belli oldu.
5.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Arhavi'de duyurdu: Ödemeler en kısa sürede yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan Arhavi'de duyurdu: Ödemeler en kısa sürede yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketinin gerçekleştiği Rize'nin Güneysu ilçesinde ve Artvin'in Arhavi ilçesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "TOKİ eli ile çalışmalarımızı başlattık. Alında ahırı, üstünde evi olan yöresel evlerimizi hayata geçireceğiz. 1 yıl içinde 500 konut inşa edeceğiz. 50 adet köy evi yapacağız. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda 5 çay evi yapma kararı aldık." dedi. Erdoğan, Artvin'in Arhavi ilçesindeki sel felaketine ilişkin hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü, hak sahiplerine ödemelerin en kısa zamanda yapılacağını bildirdi.
23.07.2021 Siyaset
Trabzon'da 'çöp tesisinde bebek cesedi' soruşturması!
Trabzon'da 'çöp tesisinde bebek cesedi' soruşturması! Trabzon'un Araklı ilçesinde, katı atık entegre ve bertaraf tesisinde, çöp ayrıştırma görevlilerince çöpler arasında bebek cesedi görüldüğü iddiası üzerine harekete geçen savcılık, soruşturma başlattı. Jandarma ekiplerinin, iş makineleri eşliğinde ayrıştırma ünitelerindeki incelemelerinde cesede dair bir bulguya ulaşılamazken, hastanelerde yeni doğumlar da araştırılıyor.
21.06.2021 Gündem
Toplu cenaze namazı kılınan mahalle karantinada
Toplu cenaze namazı kılınan mahalle karantinada Trabzon’un Araklı ilçesinde, toplu kılınan cenaze namazı ve kent dışından gelenlerin taziye ziyaretinin ardından vaka ile temaslı sayılarının arttığı tespit edilen Taştepe Mahallesi, karantinaya alındı.
7.06.2021 Sağlık
Tam bitti derken yeniden başladı! O ilimizde karantina kararı
Tam bitti derken yeniden başladı! O ilimizde karantina kararı Trabzon'un Araklı ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında 5 noktada karantina uygulaması başlatıldı.
6.06.2021 Gündem
Valilikler peş peşe açıkladı! İstanbul dahil çok sayıda ilde flaş karar
Valilikler peş peşe açıkladı! İstanbul dahil çok sayıda ilde flaş karar Bazı kentlerde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yüz yüze eğitime başlanamadı. İstanbul'un aralarında bulunduğu çok sayıda şehrin valilikleri, okulların kapalı olacağını açıkladı. İşte yüz yüze eğitime kar tatili arası veren iller...
17.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araklı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araklı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.