Annesini bu hale getirdi
Annesini bu hale getirdi Düzce’nin Çilimli ilçesinde annesini balkondan atan ve babasına zarar veren gencin acılı ailesi yetkililerden çocuklarının tedavi edilmesi için yardım istiyorlar.
16.06.2017 Yaşam
Küçük kız baygın yatan annesini bıraktı ve...
Küçük kız baygın yatan annesini bıraktı ve... Kanadalı 5 yaşındaki Lexi, annesinin bir anlık dalgınlığıyla yaşanan kazadan şans eseri yara almadı. Bu sırada 10 haftalık kardeşi Peter da arabadaydı... Küçük kız yanında baygın yatan annesini gördü ve emniyet kemerini çıkarıp yola çıktı. Sonrası ise küçük kızdan beklenmeyecek şekilde gelişti...
9.05.2017 Dünya
Annesini taklit eden sevimli kedi
Annesini taklit eden sevimli kedi Annesini taklit etmeye çalışan yavru kedinin sevimliliği kameralara böyle yansıyor.
2.07.2015 Yaşam
Küçük kız iPhone'una el koyan annesini zehirledi
Küçük kız iPhone'una el koyan annesini zehirledi ABD'nin Colorado Eyaleti'nde, 12 yaşındaki bir kız iPhone cihazını kullanmasını yasaklayan annesini zehirleyerek öldürmeye çalıştı.
23.03.2015 Dünya
Sevgilisinin yatağına annesini sokunca...
Sevgilisinin yatağına annesini sokunca... Sevgilisiyle yatağa giren kadınlar şok edici bir kamera şakası yaptı. Adam derin uykuya daldığında yataktan kalkan kadın, kendi yerine annesini yatağa yatırdı. Olup bitenlerden habersiz uyanan adam yatakta sevgilisinin annesini görünce şoka girip yataktan düştü.
5.02.2015 Yaşam
Annesini ilk kez gören albino bebeğin mutluluğu
Annesini ilk kez gören albino bebeğin mutluluğu 7 aylık albino hastası Louis hastalığa bağlı görme problemi yaşıyordu. Doktorlar bebeğe özel gözlük hazırladı. Gözlük sayesinde ilk defa annesini gören Louis'in ilk tepkisi gülümsemek oldu.
22.01.2015 Yaşam
27 yıllık hasret Esra Erol'da son buldu
27 yıllık hasret Esra Erol'da son buldu 27 yıllık hasret Esra Erol da son buldu. Geçtiğimiz günlerde programa evlenmek için katılan Fatih beyin, dram dolu hayat hikayesi Esra Erol'la izleyenlerini yasa boğdu.
21.01.2015 Sinema-Dizi
Gerçek anne babasını arayan Fatih herkesi ağlattı
Gerçek anne babasını arayan Fatih herkesi ağlattı Programa katılan Fatih beyin hayat hikayesi bugün Esra Erol‘la programına damgasını vurdu. 2 yaşında evlatlık verilen damat adayı, anne baba bildiği kişilerin gerçek annesi ve babası olmadığını 11 yaşında öğrendiğini dile getirdi.
20.01.2015 Sinema-Dizi
8 ay önce yaraladığı annesini bugün öldürdü
8 ay önce yaraladığı annesini bugün öldürdü Kadıköy'de 8 ay önce anne ve babasını yaralayınca haber olan 35 yaşındaki Kaan Yardım bugün dehşet saçtı. Annesini Gönül Yardım defalarca bıçaklayarak öldüren Kaan Yardım gözaltına alındı.
20.12.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri