Anne Olmak

Anne Olmak

Son dakika anne olmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anne olmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anne olmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne Olmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne olmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.797 anne olmak haberi bulunmuştur. Tüm anne olmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Seyran hastalığı nedir? Star TV'de her hafta cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın durumu merak konusu oldu. Fragmanda doktor ile konuşan Seyran'ın konuşması sonrası dizisin izleyicileri "Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu, Afra Saraçoğlu diziden ayrılacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı.
4.05.2024 Magazin
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Anne olmak için gün sayıyor! Ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı
Anne olmak için gün sayıyor! Ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı Anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı, hayranlarını geçmişe götürdü.
14.01.2024 Magazin
Eda Ece'den ilk hamilelik pozu geldi
Eda Ece'den ilk hamilelik pozu geldi Buğrahan Tuncer ile 7 ay önce basketbolcu nikah masasına oturan Eda Ece, bebek heyecanı yaşıyor. Anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu, ilk hamilelik pozunu takipçileriyle paylaştı.
8.12.2023 Magazin
Gonca Vuslateri:  Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim
Gonca Vuslateri: Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim Oyuncu Gonca Vuslateri'den bebek müjdesi geldi. Ünlü oyuncu anne olacağını duyurdu!
16.10.2023 Magazin
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi! Şarkıcı ve söz yazarı Aslızen, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Kaan Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Bir çocuk annesi Aslızen, geçtiğimiz yıl katıldığı programda Çelik ile tanışma hikayelerini anlatmıştı.
11.10.2023 Magazin
'Çocuk boşa masraf' diyen İrem Derici'nin 'annelik' cevabı gündem oldu
'Çocuk boşa masraf' diyen İrem Derici'nin 'annelik' cevabı gündem oldu İrem Derici önceki akşam Silifke’de verdiği konser öncesi muhabirlerle sohbet etti. "Çocuk boşa masraf" sözleriyle gündem olan Derici "Anne olmak istiyor musunuz?" sorusuna da cevap verdi.
5.09.2023 Magazin
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar
Anne olmak için gün sayıyor: Ezgi Mola'dan karnı burnunda pozlar Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen cinsiyet partisiyle erkek bebek beklediğini duyuran Ezgi Mola, şimdi ise sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.
23.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'nın son paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu
Nazlı Sabancı'nın son paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu Hacı Sabancı ile nikah masasına oturan ve anne olmak için gün sayan Nazlı Kayı Sabancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla diikkat çekiyor. Şimdilerde doğum için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda son halini paylaştı.
9.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar Anne olmak için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda yeni pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
6.08.2023 Magazin
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oğlan çocuğu bekleyen Mola , karnı burnunda tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.07.2023 Magazin
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi!
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi! Dünya çapındaki şöhreti yüzünden zor yıllar geçiren Lindsay Lohan, sonunda aşkı bulmuş ve geçen yıl evlenmişti. Ünlü oyuncu son aylarda büyüyen karnı ve hamilelik sürecini anlattığı röportajlarıyla gündemdeydi. Başta hayranları olmak üzere kimse bir zamanların asi kızının durulup aile kuracağını beklemiyordu ama Lohan herkesi şaşırttı.
18.07.2023 Magazin
Aslı Enver doğacak bebeği için harekete geçti!
Aslı Enver doğacak bebeği için harekete geçti! 2022 senesinin Kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile hayatını birleştiren 38 yaşındaki oyuncu Aslı Enver, kızının odasını elleriyle hazırlamak için harekete geçti. Aslı Enver, o anları sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı.
11.06.2023 Magazin
Funda Eryiğit'ten güzel haber! Anne oldu
Funda Eryiğit'ten güzel haber! Anne oldu Son yıllarda yer aldığı projelerle adından söz ettiren güzel oyuncu Funda Eryiğit yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile yakalşık 2 yıldır aşk yaşıyordu. Mutluluklarını evlilikle taçlandırma kararı alan çift geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Bir süredir anne olmak için gün sayan Funda Eryiğit doğum yaptı.
20.05.2023 Magazin
Merve Boluğur yeni stilini  Kristien Stewart'a benzetti!
Merve Boluğur yeni stilini Kristien Stewart'a benzetti! Sosyal medya paylaşımları ve aşk hayatıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, imajını yeniledi. Ünlü oyuncu, saç modelini Kristien Stewart'a benzetip göndermede bulundu.
3.05.2023 Magazin
Gonca Vuslateri: Dua edin de sevgilim olsun!
Gonca Vuslateri: Dua edin de sevgilim olsun! Birçok ünlü yapımda yer alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz gün Cihangir'de kameralara yansıdı. Önceki aylarda verdiği bir röportajda anne olmak istediğini dile getiren Vuslateri, gazetecilerle konuşarak; "Dua edin de sevgilim olsun" dedi.
23.04.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'tan aldatma yorumu! 'Merve Boluğur boşuna delirmemiş'
Murat Dalkılıç'tan aldatma yorumu! 'Merve Boluğur boşuna delirmemiş' Fenomen Danla Bilic kanalında ünlü isimlerle yemek yapıp, magazin gündemini değerlendiriyor. Bilic'in bu haftaki konuğu Murat Dalkılıç oldu. Ünlü şarkıcının aldatma konusundaki yorumu sosyal medyanın diline düştü.
10.04.2023 Magazin
Kuşum Aydın son haliyle herkesi şaşırttı!
Kuşum Aydın son haliyle herkesi şaşırttı! 'Kuşum Aydın' lakabıyla tanıdığımız Muharrem Aydın Uğurlular, yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiriyor. Dolgular sonucu yüzünde oluşan deformeler nedeniyle pişman olan ve bir hayli kilo aldığı gözlenen ünlü şarkıcı, son haliyle herkesi şaşırttı.
7.04.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan şaşırtan itiraf: Anne olmak istiyorum
Merve Boluğur'dan şaşırtan itiraf: Anne olmak istiyorum İki kere evlenip aradığı mutluluğu bulamayan oyuncu Merve Boluğur, Instagram sayfasında takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir hayranının "3'üncü kez evlilik var mı?" sorusuna kayıtsız kalamayan 35 yaşındaki Boluğur, verdiği cevapla dikkat çekti.
7.04.2023 Magazin
Aslı Enver'in bebeği göründü!
Aslı Enver'in bebeği göründü! Oyuncu Aslı Enver, Kasım 2022'de sessiz sedasız Berkin Gökbudak ile evlenmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncunun karnının büyüdüğü görüldü.
4.04.2023 Magazin
Burcu Kara bebeğiyle yeni karesini paylaştı: Bir küçük süt meselesi...
Burcu Kara bebeğiyle yeni karesini paylaştı: Bir küçük süt meselesi... Bir süredir ekranlardan uzak olan ve geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu kucağına alan Burcu Kara, Instagram hesabından minik oğluyla pozunu paylaştı.
13.12.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 29’uncu bölümüyle AB kategorisinde 5,23 reyting ve 13,22 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.
7.12.2022 Televizyon
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Magazin
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu Doğum iznine ayrılan Kanal D'nin sevilen programı 'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı, üçüncü kez annelik sevinci yaşadı. İş insanı Mustafa Namlı ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Nur Tuğba'nın program partneri Hakan Ural, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
21.11.2022 Magazin
Günseli Kato'nun o sözlerine ünlülerden tepki yağdı!
Günseli Kato'nun o sözlerine ünlülerden tepki yağdı! Bir televizyon programına katılan sanatçı Günseli Kato, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” ifadelerini kullandı. Kato’nun bu sözlerine sanat dünyasının ünlü isimleri tepki gösterdi.
21.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Anne Olmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne olmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.