Anne Hathaway

Anne Hathaway

Son dakika Anne Hathaway haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anne Hathaway ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anne Hathaway haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne Hathaway

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne hathaway gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 anne hathaway haberi bulunmuştur. Tüm anne hathaway haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti!
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti! ABD'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ER'da rol alan Jossara Jinaro 48 yaşında hayatını kaybetti.
30.04.2022 Magazin
Anne Hathaway de modaya uydu!
Anne Hathaway de modaya uydu! Anne Hathaway, sosyal medya akımı Quarantine Pillow Challenge’a katıldı.
25.04.2020 Magazin
O artık sarışın
O artık sarışın Yaz sezonunu kaptırken, mevsimin son radikal değişimlerinden biri Anne Hathaway’den geliyor.
2.09.2018 Magazin
Kadınlarla dolu gece!
Kadınlarla dolu gece! Rihanna, Cate Blanchett, Anne Hathaway ve Sandra Bullock’un da aralarında bulunduğu 8 kadının yer aldığı ‘Ocean’s 8’ filminin galası New York’ta gerçekleşti. Gecenin en ilgi çeken ismi ise elbise seçimiyle Riri oldu
6.06.2018 Magazin
Taciz Marchesa’yı vurdu
Taciz Marchesa’yı vurdu Hollywood’un ışıltısına gölge düşüren taciz skandalı etkisini Golden Globes ödül gecesinde gösterdi. Kırmızı halıda yıldızları giydiren Marchesa markalı elbiseler bu defa yoktu.
11.01.2018 Arşiv
Anne Hathaway ve Rebel Wilson şaşırttı!
Anne Hathaway ve Rebel Wilson şaşırttı! Anne Hathaway ve Rebel Wilson, önceki gün İspanya'nın Mallorca adasında görüntülendi.
28.10.2017 Kültür Sanat
Anne Hathaway şokta! Çıplak fotoğrafları sızdırıldı...
Anne Hathaway şokta! Çıplak fotoğrafları sızdırıldı... ABD'li oyuncu Anne Hathaway'ın özel fotoğrafları internete sızdırıldı. Ünlü oyuncu Anne Hathaway'in fotoğrafları Reddit ve Tumblr siteleri tarafından yayınlandı.
17.08.2017 Magazin
Bensu Soral ve Dilan Çiçek Deniz hasret giderdi!
Bensu Soral ve Dilan Çiçek Deniz hasret giderdi! Bensu Soral ve Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde buluştu.
16.08.2017 Magazin
ilk görüntü
ilk görüntü Başrollerini Oscar Ödüllü oyuncu Matthew McConaughey ile Anne Hathaway’in paylaştığı ‘Serenity’ filminden ilk görüntü yayınlandı.
28.07.2017 Magazin
Mutluluğa ‘Evet’ dediler
Mutluluğa ‘Evet’ dediler Hollywood’un ünlü oyuncusu Jessica Chastain, geçtiğimiz gün sevgilisi Gian Luca Passi de Preposulo ile İtalya’da sade bir düğünle evlendi.
11.06.2017 Magazin
Dilan Çiçek Deniz, Amerika'ya yerleşiyor!
Dilan Çiçek Deniz, Amerika'ya yerleşiyor! Dilan Çiçek Deniz, American Academy of Dramatic Arts’ta iki ay oyunculuk dersi alacak.
19.05.2017 Magazin
Anne-oğul bir örnek
Anne-oğul bir örnek Ünlü oyuncu Anne Hathaway ve eşi Adam Schulman, oğulları Jonathan ile birlikte New York’taki Central Park’ta yürüyüş yaparken objektiflere takıldı.
21.04.2017 Magazin
Hollywood’da büyük iş birliği
Hollywood’da büyük iş birliği Mustang filmiyle Fransa’dan yabancı film kategorisinde Oscar adayı olan yönetmen Deniz Gamze Ergüven’in yeni filmi belli oldu.
11.03.2017 Magazin
Kadınların dünyası
Kadınların dünyası Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures, ‘Ocean’s 8’ filminden ilk fotoğrafı yayınladı.
31.01.2017 Magazin
Hathaway maskesi takarak öpüştüler
Hathaway maskesi takarak öpüştüler ABD’nin New York kentinde çekimleri devam eden ‘Oceans Eight’ filminin oyuncuları Sandra Bullock ve Cate Blanchett, rol arkadaşları Anne Hathaway’e ilginç bir şaka hazırladı...
5.12.2016 Magazin
Yeni filmini övdü
Yeni filmini övdü ABD’li aktris Anne Hathaway, çekimleri New York’ta devam eden ‘Ocean’s Eight’ filminin setinde görüntülendi...
3.12.2016 Magazin
Suçlu kadınların dünyasına katıldı
Suçlu kadınların dünyasına katıldı Bu kez usta dolandırıcılar olarak kadınları göreceğimiz ‘Ocean’s Eight’ filminin ekibine ünlü oyuncu Matt Damon da katıldı...
17.11.2016 Magazin
Keyifsiz kutlama
Keyifsiz kutlama Hollywood’un ünlü çifti Anne Hathaway ve Adam Shulman, önceki gün New York’ta doğum günü yemeği sonrasında görüntülendi...
14.11.2016 Magazin
Sokağa sütyensiz çıktı
Sokağa sütyensiz çıktı New York'ta şarkıcı ve sinema oyuncusu Rihanna magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalandı...
13.11.2016 Magazin
Beyaz kraliçe
Beyaz kraliçe İKİNCİ çocuğuna hamile olan Anne Hathaway, Disney’in yeni filmi ‘Alice Through The Looking Glass’ filminin Los Angeles’daki etkinliğine eşi Adam Shulman ile birlikte katıldı...
13.05.2016 Magazin
Mutluluktan uçuyor
Mutluluktan uçuyor Güzel oyuncu Anne Hathaway, hamileliğinin 5...
15.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Anne Hathaway ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne hathaway haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.