Ankara Kapalı Yollar

Ankara Kapalı Yollar

Son dakika Ankara kapalı yollar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara kapalı yollar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara kapalı yollar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Kapalı Yollar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara kapalı yollar gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 ankara kapalı yollar haberi bulunmuştur. Tüm ankara kapalı yollar haberleri aşağıda listelenmiştir.
(Ankara’da kapalı yollar 26 Mayıs) Emekli mitingi nedeniyle Ankara’da hangi yollar kapalı, Ankara trafiğe kapalı yollar ne zaman kapanacak, saat kaçta açılacak?
(Ankara’da kapalı yollar 26 Mayıs) Emekli mitingi nedeniyle Ankara’da hangi yollar kapalı, Ankara trafiğe kapalı yollar ne zaman kapanacak, saat kaçta açılacak? Ankara Emniyet Müdürlüğü, CHP'nin yarın yapacağı 'Büyük Emekli Mitingi' nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını bildirdi. Peki, Emekli mitingi nedeniyle Ankara’da hangi yollar kapalı? Ankara trafiğe kapalı yollar ne zaman kapanacak, saat kaçta açılacak?
25.05.2024 Gündem
(19 Mayıs Ankara'da kapalı yollar) Ankara'da hangi yollar trafiğe kapalı? Ankara 19 Mayıs Pazar günü kapalı yollar ve güzergahlar
(19 Mayıs Ankara'da kapalı yollar) Ankara'da hangi yollar trafiğe kapalı? Ankara 19 Mayıs Pazar günü kapalı yollar ve güzergahlar 19 Mayıs nedeniyle Ankara’da kapalı yollar trafiğe çıkacak olan sürücüler tarafından araştırılıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Çankaya'da düzenlenecek etkinlikler için bazı yollar trafiğe kapatılacak. 19 Mayıs Ankara’da bazı yollar trafiğe kapanacağından sürücüler alternatif güzergahları kullanacak. Peki, Ankara'da 19 Mayıs Pazar günü hangi yollar kapalı olacak alternatif güzergahlar nereler? İşte, 19 Mayıs Pazar Ankara'da kapatılacak yollar listesi...
18.05.2024 Gündem
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak?
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyuran Ankara Valiliği, resmi internet adresi ve Twitter'dan yazılı açıklama yayımladı. Peki, Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? İşte 27 Aralık Ankara kapalı yollar…
27.12.2022 Yaşam
Ankara’da yollar neden kapalı? İşte Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar!
Ankara’da yollar neden kapalı? İşte Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar! Ankara’da bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 103'üncü yıl dönümü kutlamaları ve 87’nci Büyük Atatürk Koşusu nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. Peki, Ankara’da hangi yollar kapalı? Yollar ne zaman açılacak? İşte Ankara’da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar!
25.12.2022 Gündem
Ankara kapalı yollar 19 Ekim! Ankara’da hangi yollar kapalı, neden kapalı olacak?
Ankara kapalı yollar 19 Ekim! Ankara’da hangi yollar kapalı, neden kapalı olacak? Ankara kapalı olan yollar araştırılıyor. Ankara’da Muhtarlar Evi açılışı ve 100 Muhtar Hizmet binasının toplu temel atma töreni nedeniyle bazı sokak ve caddeler bugün sabah saat 07.00’den itibaren trafiğe kapalı olacak. İşte Ankara kapalı yollar 19 Ekim…
19.10.2022 Gündem
Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Bugün hangi yollar kapalı? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar!
Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Bugün hangi yollar kapalı? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar! 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatıldı. 100. Yıl kutlamalarının yapılacağı alanda düzenlenecek tören ve geçişler için yollar trafiğe kapatıldı. Peki, Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Vatan Caddesi ne zaman açılacak? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar!
30.08.2022 Gündem
1 Mayıs nedeniyle Ankara’da hangi yollar kapalı, bugün Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Ankara’daki kapalı yollar ne zaman açılacak?
1 Mayıs nedeniyle Ankara’da hangi yollar kapalı, bugün Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Ankara’daki kapalı yollar ne zaman açılacak? Ankara’da 1 Mayıs İşçi Bayramı, Tandoğan Meydanı’nda kutlanacak. DİSK, KESK, TMMOB, ATO ve ADO tarafından yapılan çağrı ile saat 12.00’de AKM önünden yürüyüşe başlanacak ve 13.30’da ise Tandoğan Meydanı’nda miting başlayacak. Peki, Ankara’da 1 Mayıs nedeniyle hangi yollar kapalı? 1 Mayıs’ta yollar ne zaman kapanacak, saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Yaşam
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 20 Mart’ta başlayan propaganda süresi 18.00 itibarıyla sona erdi.
30.03.2024 Gündem
Ankara mitingi hangi yollar kapalı? 23 Mart AK Part Ankara mitingi kapalı yollar
Ankara mitingi hangi yollar kapalı? 23 Mart AK Part Ankara mitingi kapalı yollar Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi büyük mitinglerinden birini bugün Ankara'da gerçekleştirecek. Başkent Millet Bahçesi'ndeki miting öncesi hazırlıklar tamamlandı. Miting saat 13.30'da başlayacak. Peki, Ankara mitingi hangi yollar kapalı? İşte 23 Mart AK Parti Ankara mitingi kapalı yollar
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Dün baba-oğul videosu çekenler bugün gırtlak gırtlağa geldiler. Değişim adıyla yürüyen kayıkçı kavgasıyla işimiz yok ifadelerini kullandı. Erdoğan emekli maaşları ile ilgili olarak da, "Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerin alacağı maaş da belli oldu. İyileştirme çalışması için bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Çalışmalar başladı" dedi.
6.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: 500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz
Bakan Kurum: 500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz Bir dizi programa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Esenyurt Meydanı’nda halka seslendi. Kurum, “500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz” dedi.
28.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık
Bakan Kurum: İstanbul’da 100 yılın dönüşümünün temellerini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bir tarafta ülkemiz, milletimiz için ‘Türkiye Yüzyılı’ diyenler var diğer tarafta ülkemizi yüzyıl geri götürmek isteyenler var.” dedi.
25.04.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanı Soylu: 82 bin bina yıkık ya da ağır hasarlı
İçişleri Bakanı Soylu: 82 bin bina yıkık ya da ağır hasarlı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk'te Tarafsız Bölge'de Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Bakan Soylu, "Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde şu ana kadar 39 bin 672 vatandaşımızın hayatını kaybetti. Sadece arama kurtarma yapılan bina sayısı 20 binin üzerindedir. 82 bin bina da ağır hasar kodu konulmuştur. 10 ilde yaptığımız hasar tespitlerinde hemen hemen yarı orandayız. 82 bin bina hem yıkılmış hem ağır hasar olmuş hem de acil yıkılacak koduyla kodlanmıştır." dedi
17.02.2023 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar!
29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesinin açıklanacağı program nedeniyle Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. 29 Ekim sabah saatlerinden itibaren kapalı olan yollarda araç trafiğine izin verilmeyecek. Vatandaşlar için alternatif güzergahlar ve trafiğin yönlendirileceği yollar açıklandı. Peki, 29 Ekim kapalı olacak yollar hangileri? Bugün ve yarın kapalı olacak yollar hangileri? İşte 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar!
28.10.2022 Gündem
Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak, saat kaçta? Ankara trafiğe kapalı yollar, alternatif güzergahlar ve açılacağı saat…
Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak, saat kaçta? Ankara trafiğe kapalı yollar, alternatif güzergahlar ve açılacağı saat… Ankara'nın Çankaya ilçesinde yapılan ilk Muhtarlar Evi'nin açılış töreni dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı, Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak, saat kaçta? İşte Ankara trafiğe kapalı yollar, alternatif güzergahlar ve açılacağı tarih…
19.10.2022 Yaşam
MHP Genel Başkanı Bahçeli: 2023’te adayımız belli, kararımız nettir
MHP Genel Başkanı Bahçeli: 2023’te adayımız belli, kararımız nettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilk mitingini “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla Sivas’ta başlattı. Bahçeli Sivas'taki konuşmasında, "Derdimiz milli bekâmız ve egemenlik hakkımızdır." ifadelerini kullandı.
4.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'ırkçı ve mezhepçi' zihniyete sert tepki: Müsaade etmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'ırkçı ve mezhepçi' zihniyete sert tepki: Müsaade etmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti 21. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda konuştu. 2023 mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnancımızın ve insanlığımızın gereği olarak yürüttüğümüz kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini kazanarak inşallah taçlandıracağız." açıklamasında bulundu. Erdoğan altılı masaya ilişkin ise "Şahsi hırslarının ürünü ajandaları sebebiyle bunların kurdukları masaya payanda olanlara acıyoruz." dedi. Birlik vurgusu yapan Erdoğan, "Son günlerde ne idiği belirsiz tiplerce körüklenmek istenen ırkçı, mezhepçi nefretin, milletimizin birliğini, kardeşliğini zedelemesine müsaade etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
15.08.2022 Siyaset
Ankara'da şiddetli yağmur ve rüzgar! Yollar göle döndü, evleri su bastı, binaların çatıları uçtu
Ankara'da şiddetli yağmur ve rüzgar! Yollar göle döndü, evleri su bastı, binaların çatıları uçtu Ankara'da kuvvetli yağış etkili olurken, yollar kısa sürede göle döndü; bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Bazı bölgelerde ise yağmurla birlikte rüzgar da etkisini gösterdi. Binaların çatıları uçtu, ağaçlar devrildi. Altındağ ilçesinde binanın camları şiddetli rüzgarda kırıldı, cami minaresindeki hilal de uçtu. İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı yaptığı açıklamada, "112 üzerinden itfaiyeye 1378, AFAD'a 159 ihbar ulaştı. Mahsur kalan 3 çocuk kurtarıldı. Bir sele kapılma ihbarı bulunmakta olup AFAD ve JAK ekipleri yönlendirildi." dedi. Öte yandan birçok ilde de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Ankara'nın Altındağ ilçesinde aracı ile sele kapılan servis sürücüsünün cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı " Ankara Altındağ Tatlar’da bir vatandaşımız için daha kayıp ihbarı yapıldı. Kendisinden haber alınamayan vatandaşımızın aracı, selde sürüklenmiş olarak dere yatağında bulundu. Arama kurtarma çalışmalarına AFAD koordinasyonunda devam ediliyor." açıklamasında bulundu.
11.06.2022 Gündem
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak...
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak... Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı olan İstanbul - İstanbul etabı, 17 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul'da bazı yollar yarış nedeniyle kapatılacak. Ayın gün yapılacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/1) 'na girecek adaylara uyarıda bulunuldu.
14.04.2022 Gündem
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı?
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabı İstanbul’da yapılacak. 17 Nisan Pazar günü yapılacak 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında İstanbul’da kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli kapalı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Pazar günü kapalı mı? İşte İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler?
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler? Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar araştırılıyor. İstanbul'da 27 Mart'ta İstanbul Yarı Maratonu düzenlenecek. İstanul’da hafta sonu trafiğe çıkacak vatandaşlar İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle cumartesi ve pazar günü hangi yolların kapalı olduğunu sorguluyor. İşte 26 Mart Cumartesi ve 27 Mart Pazar maraton nedeniyle kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
26.03.2022 Yaşam
Konya'da kar nedeniyle komşu illerle kara yolu bağlantısı kesildi
Konya'da kar nedeniyle komşu illerle kara yolu bağlantısı kesildi Konya ve çevresinde etkili olan kar yağışı ve tipi dolayısıyla Konya'yı Ankara, Antalya, Afyonkarahisar, Aksaray, Adana ve Isparta’ya bağlayan karayolları tüm araçların ulaşımına kapatıldı. Otobüslerin de geçişine izin verilmemesi üzerine yolcular, şehirlerarası otobüs terminalinde bekletilmeye başlandı. Konya’nın 24 ilçesinde de 10 Şubat Perşembe günü yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı.
9.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Kapalı Yollar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara kapalı yollar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.