Gazete Vatan Logo

27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak?

Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyuran Ankara Valiliği, resmi internet adresi ve Twitter'dan yazılı açıklama yayımladı. Peki, Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? İşte 27 Aralık Ankara kapalı yollar

27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak?

27 Aralık Ankara kapalı yollar için aramalar yoğunlaştı. Ankara Valiliği, 27 Aralık Salı 2022 tarihinde bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını açıkladı. Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden, yollar saat kaçta açılacak?

ANKARA'DA YOLLAR KAÇA KADAR KAPALI, NEDEN?

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkent Ankara'ya gelişinin 103'ncü yıldönümü kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) düzenleyeceği kutlama etkinlikleri kapsamında saat 15.00 itibariyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak. 

27 ARALIK ANKARA KAPALI YOLLAR

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103’üncü yıl dönümünü kutlamak için hazırladığı etkinlik programını başkentlilere duyurdu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin yıl dönümünün kutlanacağı etkinlik kapsamında düzenlenecek 'Atatürk Garnizon Koşusu' ve 'Seğmenler Kortej Yürüyüşü' nedeni ile bazı yollar araç trafiğine kapalı tutulacak. Ankara Valiliği ise trafiğe kapalı olacak yolların bilgisini resmi internet sitesi ve Twitter hesabı üzerinden açıkladı. Ankara Valiliği tarafından yapılacak etkinlikler kapsamında trafiğe kapalı olacak yollar şu şekilde duyuruldu;

Haberin Devamı

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 103'üncü yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla 27 Aralık Salı 2022 tarihinde bazı yollar araç trafiğine kapalı olacak. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Atatürk Garnizon Koşusu 27 Aralık Salı günü saat 11.00'da Kara Harp Okulu Komutanlığı 2 No'lu Nizamiye'den başlayacak. Bahsi geçen Atatürk Garnizon Koşusu, Spor Okulu Kavşağı, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi, Anıtkabir Anadolu Meydanı Giriş Kapısı güzergahını takiben Anıtkabir'de son bulacak. Koşunun yapılacağı güzergah ile buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü olarak koşunun başlamasından 15 dakika öncesinden koşu bitimine kadar trafiğe kapalı tutulacak. 

Atatürk'ün Ankara'ya gelişinde ilk karşılandığı nokta olan Dikmen Keklikpınarı'nda ise 27 Aralık Salı günü saat 13.15'te yapılacak tören kapsamında Dikmen Caddesi'nin 1178. Cadde ile 901. Cadde arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamına, çift yönlü olarak törenin 2 saat öncesinden tören sonuna kadar araç girişine kapalı olacak.

Haberin Devamı

27 Aralık salı günü saat 15.00'da Ankara Tren Garı binası önünden başlayıp Ulus Atatürk Anıtı önünde sona erecek 'Seğmenler Kortej Yürüyüşü' kapsamında ise cadde ve sokakların tamamı çift yönlü olarak, yürüyüşün 15 dakika öncesinden yürüyüş sonuna kadar araç trafiğine kapalı tutulacak.