Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Son dakika ankara büyükşehir belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ankara büyükşehir belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ankara büyükşehir belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara büyükşehir belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.980 ankara büyükşehir belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm ankara büyükşehir belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Ankara'da iş yeri yangınına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Ankara'da iş yeri yangınına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.İvedikköy Mahallesi, 3874'üncü Cadde'de bulunan geri dönüşüm firmasına ait açık alanda saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Yenimahalle, Keçiören, Sincan ve Etimesgut belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.
3.04.2024 Vatan TV
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
3.04.2024 Gündem
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide?
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı. Oy sayımı devam ediyor. İlk gelen sonuçlara göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP adayları önde gidiyor. Peki, CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı?
31.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş oyunu kullandı
Mansur Yavaş oyunu kullandı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eşiyle birlikte Ümitköy Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı.
31.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz Turgut Altınok, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altınok, "Emekliye destek olacağız. Emekliye bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz.
29.03.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Emeklilere ve öğrencilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "En borçlu belediyeler CHP'ye ait. Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketleriyle birlikte SGK’ya en borçlu belediyesi. Yani Ankara Büyükşehir Belediyesi prim borçlarını dahi devlete ödeyemiyor. 5 yıl önce 200 milyon olan borç bugün 4,5 milyar olmuştur" dedi.
26.03.2024 Gündem
Yolcuya muşta ile saldıran otobüs şoförüne gözaltı
Yolcuya muşta ile saldıran otobüs şoförüne gözaltı Ankara'da yol vermeme yüzünden motosiklet sürücüsü ile tartışan, araya giren F.C.K.'ya ise muşta ile saldıran belediye otobüsü şoförü C.B. gözaltına alındı. C.B., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
(Başkent Millet Bahçesi adres) Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir?
(Başkent Millet Bahçesi adres) Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim mesaisi devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim mitinglerine bugün önce Karabük'e ardından da Çankırı'ya gidecek. 31 Mart seçimlerine doğru en büyük mitinglerinden biri de Ankara’da Millet Bahçesi’nde gerçekleştirecek. Peki, Ankara Millet Bahçesi hangi semtte, Ankara Millet Bahçesi nerede, metro ile nasıl gidilir? Başkent Millet Bahçesi adresi…
23.03.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara, 5 yıldır sessizliğe gömülmüş bir şehir, ıssız bir şehir. Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak" dedi.
9.02.2024 Gündem
Turgut Altınok: Tarımın başkenti Ankara olacak
Turgut Altınok: Tarımın başkenti Ankara olacak AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Başkent, layık olduğu yerde değil. 2 yılda bütün köylerimizin altyapısını, üstyapısını yapacağız. Tarımın başkenti Ankara olacak. Sera şehri bir Ankara olacak. Çiftçilerimize 50 litre mazot desteği vereceğiz. Tohum desteğini 2 ile 5 ton arasına çıkaracağız" dedi.
3.02.2024 Gündem
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz"
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz" AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara, ormanlar şehri olacak. Ankara, yeşil bir başkent olacak. Ankara, eski parıltılı ve ışıltılı günlerine dönecek. Problemleri çok kısa bir dönemde çözeceğiz" dedi.
26.01.2024 Gündem
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu AK Parti Ankara Mamak Belediye Başkanı Adayı olarak Asım Balcı adayı gösterdi. Peki, Asım Balcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.01.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Altınok'tan 'kentsel dönüşüm' açıklaması
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Altınok'tan 'kentsel dönüşüm' açıklaması AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara'mızın birçok noktasında acilen bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Şereflikoçhisar'dan geçen fay hattında bir kırılma olursa, Ankara'da çok yıkım ve ölüm olur. Bir de bu binalar eskidi, her tarafları dökülüyor. Ankara'mızın birçok eskiyen dokusunda kentsel dönüşüm planlarımız olacak" dedi. Öte yandan Altınok, "Hızlı bir şekilde tamirini, tadilatını, onarımını yaparak, Ankapark'ı hizmet açacağız" diye konuştu.
23.01.2024 Gündem
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti'den istifa etti
Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti'den istifa etti  İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 31 Mart'taki yerel seçimlerde desteğini açıklayarak İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.
21.12.2023 Gündem
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti içerisindeki istifaların ardından dün sert açıklamalarda bulunmuştu. Planlı bir saldırının olduğunu ifade eden Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu da hedef almıştı. Genel seçim süreci hakkında konuşan Akşener, "Millet bu arkadaşları istiyor diye bunları o masaya götürdüm. İkisi de korktu kabul etmedi" dedi. Akşener'in 'korkak' sözlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yanıt geldi. Mansur Yavaş, "Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor. Korkak falan değiliz" yanıtını verdi.
20.12.2023 Gündem
Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor! 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım...
Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor! 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım... Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB), ücretsiz taşıma başta olmak üzere karşılığı kamu tarafından sübvanse edilmeyen taşımalara karşı başlattıkları eylemlerine devam ediyor.
23.09.2023 Ekonomi
Ankara'da toplu taşıma fiyatlarına zam geldi
Ankara'da toplu taşıma fiyatlarına zam geldi Ankara'da toplu ulaşmıza yüzde 57 oranında zam geldi. Buna göre tam bilet 9.50 TL’den 15 TL’ye ulaştı. Öğrenci abonmanlı aylık sınırsız 140 TL’ydi, bu zamla birlikte 220 TL'ye yükseltildi.
18.07.2023 Ekonomi
15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray bedava mı, resmi tatillerde toplu taşıma ücretsiz mi?
15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray bedava mı, resmi tatillerde toplu taşıma ücretsiz mi? Otobüsler bedava mı, 15 Temmuz'da toplu taşıma (otobüsler, metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, Marmaray) ücretsiz mi? Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanan 15 Temmuz günü toplu taşıma tarifesinin ücretsiz olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. 15 Temmuz resmi tatil olarak kabul edildiğinden vatandaşlar "15 Temmuz'da Ankara, İzmir ve İstanbul'da metro, metrobüs, vapur, tramvay, minibüs, marmaray, otobüs, ücretsiz mi, İZBAN, Ankaray, EGO ve İETT saat kaça kadar ücretsiz ve bedava olacak?" sorularına yanıt arıyor.
15.07.2023 Gündem
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü Ankara'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışında bazı bölgelerde su baskınları yaşanırken, sokaktaki vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Ankara Valisi Şahin, trafiğe kapatılan yolları açıkladı.
11.06.2023 Gündem
Belediye otobüsünde ortalık karıştı! İki grup arasında kavga
Belediye otobüsünde ortalık karıştı! İki grup arasında kavga Ankara'da, belediye otobüsünde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.
8.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara büyükşehir belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.