Angry Birds

Angry Birds

Son dakika Angry Birds haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Angry Birds ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Angry Birds haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Angry Birds

haberleri sayfasında son dakika yaşanan angry birds gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 angry birds haberi bulunmuştur. Tüm angry birds haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rovio, Türk oyun şirketini satın alıyor
Rovio, Türk oyun şirketini satın alıyor Angry Birds'ün geliştiricisi Finlandiya merkezli oyun şirketi Rovio, geçen yıl dünyanın en çok indirilen oyunlarından olan Hunter Assassin'in geliştiricisi Türk oyun şirketi Ruby Games'in tüm hisselerini satın almak için anlaşmaya vardı.
12.08.2021 Bilim ve Teknoloji
İşte gişenin yeni lideri!
İşte gişenin yeni lideri! Tarantino'nun yeni filmi Once Upon a Time In Hollywood, gişenin yeni lideri oldu.
27.08.2019 Televizyon
En fazla savaş oyunu oynuyoruz
En fazla savaş oyunu oynuyoruz Üniversite öğrencileri ve profesyonel oyun oynayanlar arasında yapılan ‘İnternet Oyun Oynama Bozukluğu’ araştırmasında, savaş oyunları ilk sırada, kelime oyunu ve okey ikinci sırada yer alıyor
27.08.2019 Gündem
Angry Birds'ten Cenk Tosun'a mesaj var
Angry Birds'ten Cenk Tosun'a mesaj var Everton'ın Beşiktaş'tan Cenk Tosun'u transfer etmesinin yankıları sürüyor.
7.01.2018 Beşiktaş
Van Persie, Lens olmadı ama Ekpe Udoh ihya etti
Van Persie, Lens olmadı ama Ekpe Udoh ihya etti Kulüplerin lisanslı satış kanallarının başarısı sportif başarıyla paralel. Fenerbahçe futbol takımı, belki hedefinden uzak bir sezon yaşadı ama THY Euroleague Şampiyonu olan basketbol takımı Fenerium’a kazandırdı. Şampiyonluk sonrası gece internet sitesinde 1-2 saatte satış rekoru kırıldı.
27.05.2017 Ekonomi
Fenerium, "Angry Birds" ile iş birliği yaptı
Fenerium, "Angry Birds" ile iş birliği yaptı Fenerbahçe Kulübü iştiraklerinden Fenerium, dijital oyun "Angry Birds"ün üreticisi Finlandiya merkezli Rovio firması ile lisans anlaşması imzaladı.
5.05.2017 Fenerbahçe
Son gülen Hello Kitty ile Fenerium oldu
Son gülen Hello Kitty ile Fenerium oldu Fenerium, Hello Kitty ile lisans anlaşması yapınca sosyal medyada gündem yarattı. Rakipler çok eğlendi ama kasasını dolduran Fenerium oldu. 40 günde 4 milyon TL’lik Hello Kitty logolu ürün satan Fenerium’un kapısını yeni markalar çaldı. Pepe ve Angry Birds ile anlaşıldı, sırada Disney’in çok ünlü karakterleri var.
12.11.2016 Ekonomi
Keskin Color resim defterleri
Keskin Color resim defterleri Keskin Color, çok özel resim defterleri ile her yaştan çocuğa, rengarenk bir yaz vadediyor.
22.06.2016 Eğitim
Zirve el değiştirdi
Zirve el değiştirdi ABD box office rakamları açıklandı...
30.05.2016 Magazin
Garfield dönüyor
Garfield dönüyor Beyazperdenin sevilen kedisi Garfield bir kez daha beyazperdeye uyarlanıyor...
25.05.2016 Magazin
Angry Birds Film Fragmanı
Angry Birds Film Fragmanı ´Angry Birds´ filmi 13 Mayıs´ta vizyonda...
11.05.2016 Sinema-Dizi
Üretimi ‘çanta’da Türkiye’ye taşıdı
Üretimi ‘çanta’da Türkiye’ye taşıdı Fenerbahçe’den Hello Kitty’ye birçok markanın çantada Türkiye distribütörü olan Hakan Çanta, ayakkabı ve çantaya getirilen ek vergiden sonra tüm üretimini Türkiye’de yapmaya başladı. Daha önce üretiminin yüzde 80’ini Çin’de yaptıran şirket, Türkiye’de yeni istihdam da yarattı.
21.02.2016 Ekonomi
´Angry Birds´ filminin fragmanı
´Angry Birds´ filminin fragmanı ´Angry Birds´ filminin fragmanı
13.10.2015 Sinema-Dizi
Angry Birds 2 geliyor!
Angry Birds 2 geliyor! Dünyanın en popüler oyunlarından olan Angry Birds serisine yeni bir halka daha ekleniyor. İşte Angry Birds 2'yle ilgili ilk bilgiler...
20.07.2015 Bilim ve Teknoloji
Angry Birds Stella Windows Phone için yayınlandı
Angry Birds Stella Windows Phone için yayınlandı Eğlenceli yapım Angry Birds Stella bu defa Windows Phone kullanıcıları için indirilebilir.
17.12.2014 Bilim ve Teknoloji
TouchWiz arayüzüne tema özelliği ekleniyor
TouchWiz arayüzüne tema özelliği ekleniyor Diğer üreticilerin uzun süredir kullandığı tema özelliği nihayet TouchWiz'de de kullanılacak.
25.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Bu uygulamalar telefonunuzun pilini tüketiyor!
Bu uygulamalar telefonunuzun pilini tüketiyor! Android telefonunuzun bataryası hızlı mı tükeniyor? Telefonunuz eski performansını bir türlü yakalayamıyor mu? Sorumlusu bu uygulamalar olabilir.
10.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Telefonunuzun pilini en çok sömüren uygulamalar
Telefonunuzun pilini en çok sömüren uygulamalar Telefonlarda Facebook, aynı zamanda Android’de pili, depolama alanını ve veri kullanımını en çok sömüren uygulama özelliğini taşıyor...
10.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Angry Birds  çalışanlarını kızdıracak
Angry Birds çalışanlarını kızdıracak Son zamanlarda ekonomik anlamda zor günler geçiren Rovio Entertainment, 130 çalışanının işine son verecek...
3.10.2014 Bilim ve Teknoloji
Kızgın kuşlar film oluyor
Kızgın kuşlar film oluyor Müptelalarının elinden düşürmediği sanal oyun Angry Birds, 2016 yılında, film uyarlamasıyla beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor...
2.10.2014 Magazin
Gorilla Glass''ın sonu bu videoyla gelmiş olabilir mi?
Gorilla Glass''ın sonu bu videoyla gelmiş olabilir mi? Apple''ın iPhone 6''da kullanacağı Safir Cam ne kadar sağlam merak ediyor musunuz?
16.06.2014 Bilim ve Teknoloji
Instagram ile Türkiye''de çekilen en güzel 50 fotoğraf
Instagram ile Türkiye''de çekilen en güzel 50 fotoğraf Dünyanın en ünlü Instagram sanatçılarının ülkemizde çektiği birbirinden müthiş 50 fotoğtaf
12.06.2014 Bilim ve Teknoloji
Sokakta bunu yapana artık ceza var!
Sokakta bunu yapana artık ceza var! Tayvan karşıdan karşıya geçerken dikkatini otomobillerden çok elindeki telefona veren yayalara ceza kesmeyi planlıyor.
8.05.2014 Dünya
NAS firması Synology CeBIT Hannover Fuarı''nda!
NAS firması Synology CeBIT Hannover Fuarı''nda! Synology, Nas ürünlerini bu fuarda sergiliyor.
13.03.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Angry Birds ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki angry birds haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.