Amazon.Com

Amazon.Com

Son dakika amazon.com haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amazon.com ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amazon.com haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amazon.Com

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amazon.com gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 amazon.com haberi bulunmuştur. Tüm amazon.com haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek! Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği Gülümseten Kasım Kampanyası, bu yıl 1 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. 1-7 Kasım tarihleri arasında Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca Amazon müşterileri tüm kategorilerde popüler markalara ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerine muhteşem fırsatlarla erişirken, Amazon.com.tr’de gülümsemek için birçok sebep bulabilecek.
4.11.2022 Advertorial
Bitcoin psikolojik duvarı yıktı! Şu anda...
Bitcoin psikolojik duvarı yıktı! Şu anda... Kripto para birimlerinin atası olan Bitcoin, 40 bin dolar psikolojik duvarını aştı. Yükselişte milyarder yatırımcıların açıklamalarının etkili olduğu öne sürülüyor.
28.07.2021 Ekonomi
Amazon'dan flaş Türkiye açıklaması!
Amazon'dan flaş Türkiye açıklaması! Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, gıda ve içecek kategorisini Türkiye'de hizmete sunmuş olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Türkiye için uzun vadeli bir stratejimiz var. Önümüzdeki dönemde yapılacak çok işimiz var. Hedefimiz, müşterilerimize harika bir hizmet sunarken, ürün seçkimizi çoğaltmak, hızlı ve güvenilir teslimat seçenekleriyle ihtiyaçları olan ürünleri ulaştırmak." dedi.
19.04.2021 Ekonomi
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti Dünyanın en zenginleri listesi açıklandı. Listenin başında yer alan Jeff Bezos’un 182 milyar dolarlık serveti dudak uçuklattı. Peki, Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un hayatı…
25.11.2020 Gündem
Dev şirket duyurdu! 20 bin çalışanın testi pozitif çıktı
Dev şirket duyurdu! 20 bin çalışanın testi pozitif çıktı Amazon'un bugüne kadar yaklaşık 20 bin çalışanının COVID-19 testleri pozitif çıktı.
2.10.2020 Dünya
Jeff Bezos kimdir? Amazon’un sahibi Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos hayatı ve başarı hikayesi
Jeff Bezos kimdir? Amazon’un sahibi Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos hayatı ve başarı hikayesi Dünyanın en zengin insanı, Amazon şirketinin patronu Jeff Bezos'un serveti yaklaşık 172 milyar dolara ulaştı. Bezos'un Amazon çalışanlarına yarım milyar dolar teşekkür ikramiyesi dağıtacağı açıklandı. Peki, Jeff Bezos kimdir? Jeff Bezos kaç yaşında? Jeff Bezos biyografisi…
4.07.2020 Gündem
Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında?
Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında? Dünyanın en zengin insanlarının oluşturduğu listenin ilk sırasında yer alan Jeff Bezos, geçtiğimiz gün yayınlanan liste ile ilk sıranın yeni sahibi LVMH CEO’su Fransız iş insanı Bernard Arnault’a bıraktı. Uzunca bir süredir bu unvanı elinde bulundururan Amazon’un kurucusu Jeff Bezos kimdir? Nerelidir? Jeff Bezos kaç yaşında? İşte detaylar…
23.01.2020 Gündem
ABD Hazine Bakanı Mnuchin'den Amazon'a suçlama!
ABD Hazine Bakanı Mnuchin'den Amazon'a suçlama! ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Amazon.com`u ABD genelinde perakende sektörünü tahrip etmekle suçladı.
25.07.2019 Ekonomi
Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm
Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm Game of Thrones bir kez daha korsana yenik düştü. Game of Thrones 8. Sezon 2. Bölüm, kanalı HBO üzerinden yayınlanmadan saatler önce internete düştü.
22.04.2019 Televizyon
Dünya devinin dağıtım merkezindeki çöpte ölü bebek bulundu
Dünya devinin dağıtım merkezindeki çöpte ölü bebek bulundu Dünyanın en büyük şirketlerinden Amazon'un ABD’nin Arizona eyaletindeki dağıtım merkezi binasındaki bir tuvalette çöp kutusunda yeni doğmuş ölü bebek bulundu.
17.01.2019 Dünya
Amazon Türkiye resmen açıldı
Amazon Türkiye resmen açıldı Amazon, Türkiye'deki faaliyetlerine resmen start verdi. Dünyanın en önemli ticaret siteleri arasında yer alan Amazon, Türkiye açılışına özel fırsatlar sunduğunu duyurdu.
19.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Amazon'un ikinci çeyrek kârı 12 kattan fazla arttı
Amazon'un ikinci çeyrek kârı 12 kattan fazla arttı Amazon.com mali yılının ikinci çeyreğinde net kârını, 12 kattan fazla artışla, geçen yılın aynı dönemindeki 197 milyon dolardan, 2.53 milyar dolara yükseltti.
27.07.2018 Ekonomi
10 milyon dolarlık dev Method-2 robotu için korkutan iddia!
10 milyon dolarlık dev Method-2 robotu için korkutan iddia! Amazon.com sahibi Jeff Bezos’un Method-2 adlı robotu görücüye çıktı. G. Koreli Hankook Mirae Technology’nin geliştirdiği 1.6 tonluk robotun askeri amaçlar için geliştirildiği iddia edildi
4.03.2018 Dünya
Dünyanın en büyüğü Türkiye'ye geliyor
Dünyanın en büyüğü Türkiye'ye geliyor Dünyanın en büyük e-ticaret sitesi olan Amazon Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor.
24.11.2017 Ekonomi
Yüzüklerin Efendisi dizi oluyor!
Yüzüklerin Efendisi dizi oluyor! Büyük rekabet sonucunda kitabın yayın haklarının aldığı açıklandı.
14.11.2017 Televizyon
Nusret'in son bombası! Gittikçe büyüyor...
Nusret'in son bombası! Gittikçe büyüyor... Tuz serpme (saltbae) hareketiyle yurt dışında da adını duyuran Nusret Gökçe hayranlığı her geçen gün artıyor.
28.10.2017 Magazin
Amazon'un Türkiye`deki internet adresi belli oldu
Amazon'un Türkiye`deki internet adresi belli oldu Dünyaca ünlü e-ticaret devi Amazon'un Türkiye`de faaliyetlerini yürüteceği internet adresi de belli oldu.
30.08.2017 Ekonomi
50 milyarlık pazar Türkiye’ye getirtti
50 milyarlık pazar Türkiye’ye getirtti ABD merkezli online perakende devi Amazon, Ortadoğu’da yaptığı 650 milyon dolarlık yatırımın ardından gözünü 50 milyar liralık Türkiye pazarına çevirdi. Türkiye’de şirket kuran Amazon, kadro kurma çalışmalarına da başladı. Şirketin merkezi Beşiktaş’ta olacak
29.08.2017 Ekonomi
Amazon Türkiye’ye geldi!
Amazon Türkiye’ye geldi! Ağustos ayının başında ABD merkezli online perakende devi Amazon'un Türkiye pazarına girmek için görüşmelerde bulunduğu iddia edilmişti. O iddialar netlik kazanıyor.
28.08.2017 Ekonomi
Walmart ile Google'dan işbirliği
Walmart ile Google'dan işbirliği Walmart müşterileri, Google Home cihazını kullanarak sesli komutlar ile sipariş verebilecekler. E-ticaret devi Amazon.com ile rekabetini güçlendirmek isteyen Walmart, Google ile işbirliğine gidiyor.
23.08.2017 Ekonomi
Bronz tenli Türk kızı
Bronz tenli Türk kızı Sosyetik güzel Eda Taşpınar, kendi adını taşıyan güneş kremi markasıyla dünyaya açılmaya hazırlanıyor.
12.06.2017 Magazin
200 dolarlık İHA'yı düşürmek için 3 milyon dolarlık füze kullandılar!
200 dolarlık İHA'yı düşürmek için 3 milyon dolarlık füze kullandılar! ABD Ordusu Eğitim Komutanı Orgeneral David G. Perkins, pazartesi günü Alabama'da yaptığı bir konuşmada, 200 dolarlık bir İnsansız Hava Aracı'nın (İHA) patriot füzesiyle vurulduğunu açıkladı.
16.03.2017 Dünya
İnternet bu yüzden çökmüş!
İnternet bu yüzden çökmüş! Geçtiğimiz günlerde internetin önemli bir kısmının çökmesine yol açan sorunun nedeni, Amazon tarafından açıklandı!
3.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Süpürge evdeki eşyayı tanıyor, TV ışık emiyor
Süpürge evdeki eşyayı tanıyor, TV ışık emiyor LG; akıllı evler, alışveriş yapan, müzik çalıp yemek tarifi bulan buzdolabı gibi akıllı beyaz eşyalar, giyilebilir teknolojiler, robotlar ve mobil cihazlarla 2017 yılının teknoloji trendlerini belirlemeye aday.
22.01.2017 Bilim ve Teknoloji
Hindistan bayrağını paspas yapan Amazon’a tepki
Hindistan bayrağını paspas yapan Amazon’a tepki Hindistan, e-ticaret devi Amazon’da satışa sunulan Hindistan bayraklı paspasa tepki gösterdi...
12.01.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Amazon.Com ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amazon.com haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.