Amanoslar

Amanoslar

Son dakika amanoslar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amanoslar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amanoslar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amanoslar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amanoslar gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 amanoslar haberi bulunmuştur. Tüm amanoslar haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi MİT, terörden arananlar listesinde mavi kategoride yer alan, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Rıdvan Ulugana'yı Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinde etkisiz hale getirdi.
20.06.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan terörle mücadele mesajı: Bu defteri kapatacağız
Bakan Soylu'dan terörle mücadele mesajı: Bu defteri kapatacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '29 Ekim 2023 Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında dağlarda bir tek terörist kalmayacak. Bu defteri kapatacağız' dedi.
28.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: 'Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ülkenin dağlarında terörist kalmayacak'
Bakan Soylu: 'Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ülkenin dağlarında terörist kalmayacak' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün Tendürek, Cudi ve Amanoslar'ın tertemiz olduğunu belirterek, "Huzurunuzda söz veriyorum. Cumhuriyet'in 100. yılında bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak." dedi.
14.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi.
18.11.2022 Siyaset
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı!
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı! Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8-Amanoslar Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin sürdüğünü belirterek, "Bu 120 teröristin nerede olduğunu bildiğimiz için 'Madem biliyorsunuz, neden almıyorsunuz' diyorlar... Doğu ve Güneydoğu'da çok ufak bir lokalde yüzlerce mağaranın olduğu bir coğrafya tasarruf edin, biz oralara onların isimlerine yönelik helikopterlerle bildiriler atıyoruz. Ailelerinin çağrılarını atıyoruz. Teslim olanların mektuplarını atıyoruz. Bazen annelerini getiriyor megafonlarla çağrı yaptırıyoruz" dedi.
6.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geldiği Şırnak’ta 'Eren Abluka Sonbahar Kış Operasyonları'nın ilkinin başladığını duyurdu. Bakan Soylu, dün sabah başlayan Eren Abluka Sonbahar Kış Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu'nda 2 teröristin sarı torbaya girdiğini belirterek, “Bu 2 teröristle birlikte 1 makineli tüfek, 3 keskin nişancı tüfeği, 2 piyade tüfeği, 4 el bombası, 7 el yapımı patlayıcı, 3 dürbün ve 8 sığınak ve 3 bin 500 mühimmat ele geçirilmiştir. 29 Ekim 2023‘te bu ülke sınırları içerisinde, sınırlarımızın içerisindeki kırsalda bir tek terörist kalmayacak. Tabii Meclis’teki teröristleri saymıyoruz” dedi.
2.10.2022 Gündem
Bakan Soylu Trabzon’dan tekmil verdi: Cumhuriyet’in 100. yılında bu ülkede bir tek terörist kalmayacak
Bakan Soylu Trabzon’dan tekmil verdi: Cumhuriyet’in 100. yılında bu ülkede bir tek terörist kalmayacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’dan tüm Türkiye’ye tekmil vererek “Allah izniyle Cumhuriyet’in 100. yılında 29 Ekim 2023 tarihinde Cudi tertemiz olacak. Bu ülkede bir tek terörist kalmayacak” dedi.
24.09.2022 Siyaset
Hatay'da ağaçlar arasında keşfedildi! Görenler hayran kalıyor
Hatay'da ağaçlar arasında keşfedildi! Görenler hayran kalıyor Hatay Amanos Dağlarında terörden temizlenen bölgelerde yeni bir şelale bulundu.
17.09.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı Kırklareli'nde muhtarlarla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz Zeytindalı ve Barış Pınarı Harekatlarını yapmamış olsaydık, Hakurk’tan Zap’a ve Afrin’e kadar bir terör koridoru kuracaklardı. Sadece sınır hattı yapmıyoruz. Güvenlik duvarı yapıyoruz, aydınlatma yapıyoruz, termal kameralar yapıyoruz, optik kuleler yapıyoruz" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu: “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak”
Bakan Soylu: “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak” İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı, inanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı, Van tertemiz olacak” dedi.
23.08.2022 Siyaset
Bakan Soylu: 2023 yılında Cumhuriyetin 100’üncü yılında bu ülkenin içerisinde bir tek terörist kalmayacak
Bakan Soylu: 2023 yılında Cumhuriyetin 100’üncü yılında bu ülkenin içerisinde bir tek terörist kalmayacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayburt’ta vatandaşların yoğun sevgi seliyle karşılandı. Vatandaşlara Valilik Binası önünde hitap eden Bakan Soylu, “2023 yılında Cumhuriyetin 100’üncü yılında bu ülkenin içerisinde bir tek terörist kalmayacak” dedi.
19.08.2022 Gündem
İzzettin İnan etkisiz hale getirildi
İzzettin İnan etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Duhok- Gara bölgesinde düzenlediği operasyonda PKK/HPG Askeri Konsey üyesi ve Apollo Akademiler sorumlusu 'Dersim Malatya' kod adlı İzzettin İnan etkisiz hale getirildi. 
17.07.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu: Terör örgütü PKK'ya üst düzey darbe!
Bakan Soylu duyurdu: Terör örgütü PKK'ya üst düzey darbe! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Amanos Dağları'nda yeşil ve gri kategorideki iki teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
24.05.2022 Gündem
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem
Amanoslar'da PKK'nın mühimmat depoları bulundu
Amanoslar'da PKK'nın mühimmat depoları bulundu Hatay’da Amanoslar kırsalında terör örgütü PKK'ya ait olduğu belirlenen 3 depoda rekotatar mühimmatı, 4 adet el yapımı patlayıcı düzeneği ve 3 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi.
16.03.2022 Gündem
Paramotorla Amanoslar'a gelen PKK'lı teröriste 9 yıl 7 ay hapis
Paramotorla Amanoslar'a gelen PKK'lı teröriste 9 yıl 7 ay hapis Hatay'da, paramotorla geldiği Amanos Dağları'nda yakalanan, eski BDP Genel Başkanı ve 24'üncü dönem HDP Muş Milletvekili Demir Çelik'in oğlu PKK'lı terörist Yoldaş Selim Çelik, tutuklu yargılandığı davada 9 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.
3.02.2022 Gündem
Binlerce komando PKK'ya nefes aldırmıyor! Darbe üstüne darbe
Binlerce komando PKK'ya nefes aldırmıyor! Darbe üstüne darbe İçişleri Bakanlığınca 14 gün önce başlatılan Eren Kış operasyonlarıyla bugüne kadar PKK'nın çok sayıda barınma alanı imha edildi, çeşitli türlerde silah ve mühimmat, patlayıcı madde ile uyuşturucu ele geçirildi.
21.11.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Operasyon başladı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Operasyon başladı PKK Terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Hatay İlinde “Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengilli” Operasyonu başlatıldı.
11.11.2021 Vatan TV
Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengilli Operasyonu başladı!
Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengilli Operasyonu başladı! PKK Terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Hatay İlinde “Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengilli” Operasyonu başlatıldı.
11.11.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Operasyon başladı, 718 askerle...
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Operasyon başladı, 718 askerle... İçişleri Bakanlığı, Hatay'da 718 personelle 'Eren Kış-2 Amanoslar Şehit Jandarma Er Esat Mengilli Operasyonu' başlatıldığını duyurdu.
11.11.2021 Gündem
Nesli koruma altındaki geyik böceği Bodrum'da görüldü
Nesli koruma altındaki geyik böceği Bodrum'da görüldü Muğla'nın Bodrum ilçesinde, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu için koruma altında bulunan 'geyik böceği' görüldü.
17.05.2021 Yaşam
Bakanlık duyurdu! Büyük darbe vuruldu
Bakanlık duyurdu! Büyük darbe vuruldu İçişleri Bakanlığı Eren Operasyonları kapsamında PKK'nın birçok üssünün yerle bir edildiğini ifade etti.
20.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Amanoslar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amanoslar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.