Altın Tahvili

Altın Tahvili

Son dakika altın tahvili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altın tahvili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altın tahvili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Tahvili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın tahvili gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 altın tahvili haberi bulunmuştur. Tüm altın tahvili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabine Toplantısı sonrası dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Kabine Toplantısı sonrası dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kur korumalı TL mevduat sistemine katılımın 163 milyar TL'ye ulaştığını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Afet bölgelerine, AFAD üzerinden 200 milyon liralık bir kaynak daha ayırıyoruz. Antalya, Artvin, Aydın, Bartın, Kastamonu, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sinop ve Van'daki hak sahiplerine dağıtımı yapılacak" dedi.
19.01.2022 Siyaset
Rapor açıklandı! Geçen yıl büyük artış yaşandı
Rapor açıklandı! Geçen yıl büyük artış yaşandı Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan 2020 Genel Faaliyet Raporu’na göre, koronavirüs salgınının en fazla etkisini gösterdiği geçen yıl sağlık harcamalarından büyük bir artış yaşandı.
2.07.2021 Sağlık
Bakan Albayrak: Rekabet gücü sağlayarak hedeflerimize ulaşacağız
Bakan Albayrak: Rekabet gücü sağlayarak hedeflerimize ulaşacağız Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Üreticimize vereceğimiz destekle, arzı güçlendirerek, üretimi artırarak, sanayicimize, üreticimize rekabet gücü sağlayarak hedeflerimize ulaşacağız' dedi.
7.11.2019 Ekonomi
Bakan Albayrak müjdeyi verdi: Tarihin en düşük faiziyle 20 yıl vade!
Bakan Albayrak müjdeyi verdi: Tarihin en düşük faiziyle 20 yıl vade! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Asgari ücretli ve dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapacak modelin finansal altyapısını tamamladık. 20 yıl vadeyle bugüne kadar Türkiye'de uygulanmış, tarihin en düşük faiz oranı ile kira hatta kiradan daha ucuz maliyetle bu gelir grubundaki vatandaşlarımızı ev sahibi yapacak finansal altyapıyı tamamladık" dedi.
7.11.2019 Siyaset
Bakan Albayrak: Tarihi bir rekora ulaştık
Bakan Albayrak: Tarihi bir rekora ulaştık Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihraçları ile tarihi bir rekora ulaştık" dedi.
5.11.2019 Ekonomi
Altın tahviline yatırımcı hücumu
Altın tahviline yatırımcı hücumu Hazine ilk defa kurumsal yatırımcılara yönelik altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi. Hazine’nin yaptığı altın tahvili ihracına rekor miktarda talep geldi.
28.02.2019 Ekonomi
Hazine'nin bireysel yatırımcıya altın ve döviz tahvili ihracı bugün başlıyor!
Hazine'nin bireysel yatırımcıya altın ve döviz tahvili ihracı bugün başlıyor! Hazine ve Maliye Bakanlığın'nın, bireysel yatırımcılara avro ve dolar cinsinden devlet tahvili ihracı bugün başlıyor. Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bugünden itibaren etaplar halinde Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası talep toplama işlemleri ve ihracı gerçekleştirilecek. Senetler, 28 Aralık Cuma günü yatırımcıların hesaplarına aktarılacak.
17.12.2018 Ekonomi
Yatırımcılar, Hazine'nin altın ve döviz tahvili ihracına odaklandı
Yatırımcılar, Hazine'nin altın ve döviz tahvili ihracına odaklandı Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, belirlenen bankalar aracılığıyla yarından itibaren altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası talep toplama işlemleriyle euro ve dolar cinsinden devlet tahvili ihracına başlanacak.
16.12.2018 Ekonomi
Bakan Berat Albayrak'tan flaş altın tahvili açıklaması
Bakan Berat Albayrak'tan flaş altın tahvili açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Vatandaşlarımıza, altın birikimleri için güvenli bir yatırım aracı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.
14.12.2018 Ekonomi
Bakan Berat Albayrak: 2019 bütçesinde en büyük pay eğitime
Bakan Berat Albayrak: 2019 bütçesinde en büyük pay eğitime Meclis'teki bütçe görüşmelerinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "2019'da da bütçemizden en büyük payı eğitime ayırıyoruz. Eğitime ayırdığımız kaynağı 2019'da 161 milyar liraya çıkarıyoruz, vergi gelirlerinin yüzde 21'ini eğitime harcayacağız." ifadelerini kullandı. Ekonomiyle ilgili iyi haberi de veren Albayrak, "2018 yılında cari açığın 36 milyar doların altına inmesini bekliyoruz. Ağustos ve eylülden sonra ekim ve kasımda da cari fazla vereceğiz" şeklinde konuştu.
10.12.2018 Ekonomi
Son dakika: Bunu yapana vergi yok! Altında...
Son dakika: Bunu yapana vergi yok! Altında... Milyonları ilgilendiren altın seferberliği başladı. Yastık altındaki altınları ekonomiye kazandırmak için başlatılan seferberlikte vatandaş altından çifte kazanç sağlayacak. Elde edilecek getiriler için stopaj oranı Bakanlar Kurulu Kararı ile yüzde 0 olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...
11.09.2018 Ekonomi
Bakanlık'tan yastık altındaki altınlar hamle
Bakanlık'tan yastık altındaki altınlar hamle Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması, finansman araçlarının çeşitlendirilmesi ve yatırımcı tabanının genişletilmesi amacıyla 10 Eylül'den itibaren Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası şubeleri aracılığıyla Türkiye genelinde etaplar halinde altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası talep toplama işlemleri ve ihracı yapılacak.
7.09.2018 Ekonomi
Yastık altından 1.3 ton çıktı
Yastık altından 1.3 ton çıktı Altın tahvili ve kira sertifikasına talep toplamanın ikinci döneminde, 3 haftada 1.335 kilogram yastık altından çıktı. Başvuran 7 bin 100 kişinin büyük çoğunluğunu kadınlar oluşturdu
15.04.2018 Ekonomi
‘Yastık altı altın’ İstanbul’dan çıktı
‘Yastık altı altın’ İstanbul’dan çıktı Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasına en fazla talep İstanbul’dan geldi. 2.5 tonluk altının yüzde 23’ü İstanbul’dan sağlandı. Kadın yatırımcı yüzde 55’lik oranla erkekleri solladı
7.11.2017 Ekonomi
Kadınlar yastık altını boşalttı
Kadınlar yastık altını boşalttı Hazinenin altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ile 370 milyon liralık 2.5 ton altının yastık altından çıktığını açıklayan Mehmet Şimşek, “Beklediğimiz gibi kadınlarımızın ilgisi daha yüksek” dedi
29.10.2017 Ekonomi
1 tonluk talep yetersiz
1 tonluk talep yetersiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ertem, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasına gelen 1 tonluk talebin yetersiz olduğunu belirterek, “Proje daha iyi anlatılmalı” dedi
19.10.2017 Ekonomi
Ertem: Altın tahviline gelen talep yetersiz
Ertem: Altın tahviline gelen talep yetersiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasına gelen talebin yetersiz olduğunu savundu.
19.10.2017 Ekonomi
Yastık altından 150 milyon çıktı
Yastık altından 150 milyon çıktı Başbakan Yardımcısı Şimşek, şu ana kadar 5 bin kişinin bir ton altın getirip kira sertifikası veya tahvil aldığını belirterek, “Bu da yaklaşık 150 milyon liraya tekabül ediyor” dedi
17.10.2017 Ekonomi
Mehmet Şimşek'ten altın tahviline ilişkin açıklama
Mehmet Şimşek'ten altın tahviline ilişkin açıklama Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasıyla ilgili, "Şu ana kadar 5 bin kişi, bir ton altın getirip kira sertifikası veya tahvil aldı. Bu da yaklaşık 150 milyon liraya tekabül ediyor." dedi.
17.10.2017 Ekonomi
Yastık altından 1 günde 102 kilogram altın çıktı
Yastık altından 1 günde 102 kilogram altın çıktı Pazartesi günü başlayan altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracında ilk veriler ortaya çıktı. Başbakan Yardımcısı Şimşek, ilk gün 15 milyon liralık talebin geldiğini belirterek, “İlgi yoğun” dedi
5.10.2017 Ekonomi
Başbakan Yardımcısı Şimşek'ten MTV zammıyla ilgili açıklama
Başbakan Yardımcısı Şimşek'ten MTV zammıyla ilgili açıklama NTV yayınında konuşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne (MTV) yüzde 40'lık zamma ilişkin 'İnanıyorum ki kısa süre içerisinde nasıl bir düzenleme olacak bu açıklanacak. Hiçbir hükümet durup dururken vergileri artırmaz' dedi. Şimşek, taşeron düzenlemesine ilişkin çalışmaların ise bu sene tamamlanacağını ifade etti.
5.10.2017 Ekonomi
Tahvile hücum
Tahvile hücum Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Kuru, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasında ilk rakamların ilginin olduğunu gösterdiğini belirterek, “Katılım hızlanarak artacaktır” dedi
4.10.2017 Ekonomi
Faiz düşmezse birçok musibet bizi bekliyor
Faiz düşmezse birçok musibet bizi bekliyor Yüksek faizle enflasyonun asla aşağıya çekilemeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Faizde düşüşü başaramazsak birçok musibet bizi bekliyor. Lanetle karşı karşıya kalırız” dedi
3.10.2017 Ekonomi
Erdoğan: Başaramazsak birçok musibet bizi beklemektedir
Erdoğan: Başaramazsak birçok musibet bizi beklemektedir Ak Parti grup toplantısında konuşan cumhurbaşkanı Erdoğan, "Faizlerdeki düşüş istediğimiz noktada hala değil. Faizlerdeki düşüşü başaramazsak birçok musibet bizi beklemektedir." dedi.
29.09.2021 Gündem
Dün başladı! Duyan bankaya koştu
Dün başladı! Duyan bankaya koştu Yastık altında bulunan 100 milyar dolarlık altını ekonomiye kazandırmak için ilk adım atıldı. Ziraat Bankası aracılığıyla yapılan, getiri ile güvence garantisi sağlayan altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası ihracına ilk gün yoğun talep geldi.
3.10.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Altın Tahvili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın tahvili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.