Altın Ayakkabı

Altın Ayakkabı

Son dakika Altın Ayakkabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Altın Ayakkabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Altın Ayakkabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Ayakkabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın ayakkabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 345 altın ayakkabı haberi bulunmuştur. Tüm altın ayakkabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ciro Immobile kimdir, kaç yaşında, nereli?
Ciro Immobile kimdir, kaç yaşında, nereli?Forvet pozisyonunda oynayan İtalyan futbolcu Immobile, Serie A takımlarından Lazio'nun ve İtalya Milli Takımı'nın önemli oyuncularından biridir. Beşiktaş’a geleceği konuşulan Immobile’nin kim olduğu merak konusu oldu.
9.07.2024Şampiy10
Mbappe Dünya Kupası kaç gol attı? Dünya Kupası gol kralı kim oldu, Mbappe mi oldu? Dünya kupası gol krallığı
Mbappe Dünya Kupası kaç gol attı? Dünya Kupası gol kralı kim oldu, Mbappe mi oldu? Dünya kupası gol krallığı2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin, penaltı atışları sonrası Fransa’yı mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuvanın en çok gol atan oyuncusuna verilen Altın Ayakkabı Ödülü ise Kylian Mbappe'nin oldu.
19.12.2022Şampiy10
Dünya Kupası'nın en iyileri ödüllerini aldı
Dünya Kupası'nın en iyileri ödüllerini aldı2022 FIFA Dünya Kupası’nda şampiyon Arjantin olurken, en iyi oyuncular da seremonide ödüllerini aldı. Turnuvada 8 gol atan Kylian Mbappe, altın ayakkabı ödülünün sahibi olurken, en iyi oyuncu ödülü Arjantin’in kaptanı Lionel Messi’ye verildi.
18.12.2022Futbol
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Katar’da düzenlenen büyük turnuvanın ilk maçları tamamlandı. Milyonlarca insanın ekrana kilitlendiği maçlar özel anlara da sahne oldu. 2022 Dünya Kupası’nın ilk haftasında en çok konuşulan karşılaşma Arjantin Suudi Arabistan maçı oldu. Messi’li Arjantin’i mağlup eden Suudi Arabistan turnuvanın en çok konuşulan takımı olurken Messi’nin bu maçta kırdığı rekor da tarihe geçti. Suudi Arabistan maçında Messi karşılaşmanın 10. Dakikasında attığı golle 4 farklı Dünya Kupası'nda gol atmayı başaran 5. futbolcu oldu. Peki, Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte futbol kariyeri boyunca Lionel Messi'nin kırdığı rekorları ve en çok konuşulan anları…
25.11.2022Futbol
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası!
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası!İtalya futbolunun efsane isimlerinden eski futbolcu Francesco Totti ve eşi Ilary Blasi geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Resmen boşanan çift ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını Ilary Blasi’nin kişisel antrenörü ile yasak aşk yaşadığını yazdı. İhanet iddiası sosyal medyada gündem oldu. “Roma’yı aldatmayan adam aldatıldı” yorumları dikkat çekti. Peki, Francesco Totti kimdir? Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? İşte detaylar…
Tanju Çolak: Hülya Avşar karımdan özür diledi
Tanju Çolak: Hülya Avşar karımdan özür diledi Hülya Avşar'ın "Tanju'yu rehberimden silmedim.Niye sileyim? Dünya çapında bir ödül,Altın Ayakkabı almış bir isim. Bunlar unutulmayacak şeyler" sözleriyle yeniden gündeme gelen aşkın yankıları devam ediyor.
19.11.2021Magazin
Altın ayakkabı ödülü nedir? Altın ayakkabı alan Türk futbolcu var mı, kimdir?
Altın ayakkabı ödülü nedir? Altın ayakkabı alan Türk futbolcu var mı, kimdir?Bundesliga'da geçen sezon 41 gol atan Lewandowski, Avrupa Altın Ayakkabı ödülünü aldı. Altın ayakkabı ödülü nedir? Altın ayakkabı alan Türk futbolcu var mı, kimdir?
21.09.2021Gündem
Almanların efsanesi Gerd Müller hayatını kaybetti
Almanların efsanesi Gerd Müller hayatını kaybetti1970'te yılın oyuncusu seçilen, 1972'de ise Avrupa Altın Ayakkabı ödülünü alan efsane Alman Gerd Müller 75 yaşında hayatını kaybetti.
15.08.2021Futbol
'İstediği topları atmazsan Falcao gol atamaz'
'İstediği topları atmazsan Falcao gol atamaz'Galatasaray'ın eski futbolcusu Tanju Çolak, Falcao hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.10.2020Galatasaray
Serie A'da rekabet artsa da şampiyon değişmedi!
Serie A'da rekabet artsa da şampiyon değişmedi!Juventus, üst üste 9. lig şampiyonluğuna ulaşarak, erişilmesi güç bir rekora imza attı. Kovid-19 salgını nedeniyle sezona 103 günlük zorunlu ara verildi. Pandemi sonrası dönemde en iyi çıkış yapan takım Milan oldu. Lecce, Brescia ve Spal, lige veda etti. Ciro Immobile, 36 golle lig tarihi rekorunu egale ederek gol krallığına ulaştı.
3.08.2020İtalya
'Messi FIFA Dünya Kupası'nı kaldırmayı çok istiyor'
'Messi FIFA Dünya Kupası'nı kaldırmayı çok istiyor'Bulgaristan'ın unutulmaz futbolcularından Hristo Stoichkov, Arjantinli yıldız oyuncu Lionel Messi'yi dünya şampiyonu olarak görmek için 1994 FIFA Dünya Kupası'nda kazandığı Altın Ayakkabı Ödülü'nden vazgeçmeye razı olduğunu söyledi.
13.06.2020Futbol
2019 Ballon D'or'un sahibi 6. kez Lionel Messi!
2019 Ballon D'or'un sahibi 6. kez Lionel Messi!Futbol dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Ballon d'Or bu akşam sahibini buldu. Lionel Messi, en iyi futbolcu kategorisinde rakiplerinin önüne geçerek 6. kez ödülün sahibi oldu.
2.12.2019Futbol
Diagne Altın Ayakkabı yarışında Ronaldo'yu geçti!
Diagne Altın Ayakkabı yarışında Ronaldo'yu geçti!Her yıl Avrupa'nın en iyi golcüsüne verilen Altın Ayakkabı Ödülü için oluşturulan sıralamada Galatasaray'ın yıldızı Mbaye Diagne 4'üncü basamakta yer alıyor. Senegalli santrfor, bu sezonki performansıyla Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Mohamed Salah ve Pierre-Emerick Aubameyang gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı.
18.05.2019Galatasaray
Ronaldo'dan Filistin'e 9 milyon lira!
Ronaldo'dan Filistin'e 9 milyon lira!Filistin’e yaptığı bağışlarla takdir kazanan Cristiano Ronaldo, yardımlarına bir yenisini daha ekledi. Portekizli süperstar, Ramazan ayı nedeniyle kurulacak iftar sofraları için Filistin’e 1.5 milyon dolar (9 milyon TL) bağışladı.
17.05.2019İtalya
Küme düşen takıma 93.6 milyon sterlin!
Küme düşen takıma 93.6 milyon sterlin!Premier Lig’de 2018-19 sezonunda 20 kulübün elde ettiği gelirler adeta dudak uçuklattı. Dünyanın en iyi ligine sahip olan İngiltere’de Liverpool, 149.5 milyon sterlinle en çok kazanan takım olurken, son sırada kalarak ligden düşen Huddersfield bile 93.6 milyon sterlin aldı.
14.05.2019İngiltere
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu17. Türkiye Spor Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
10.11.2021Diğer Sporlar
Bobo 2 yıllığına Alanyaspor'da!
Bobo 2 yıllığına Alanyaspor'da!Aytemiz Alanyaspor, Brezilyalı golcü Bobo ile resmi sözleşme imzaladı.
9.07.2018Alanyaspor
Akhisarspor’un kupasını Bakan Bak verdi
Akhisarspor’un kupasını Bakan Bak verdiZiraat Türkiye Kupası Final maçında Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup eden Teleset Mobilya Akhisarspor için Diyarbakır Stadı’nda kupa töreni düzenlendi.
10.05.2018Futbol
Bobo ve Mierzejewski'ye ödül
Bobo ve Mierzejewski'ye ödülBir dönem Türkiye'de forma giyen ve kariyerlerini Avustralya ekibi Sydney'de sürdüren futbolculardan Bobo altın ayakkabı, Adrian Mierzejewski ise en iyi oyuncu ödülünü kazandı.
30.04.2018Futbol
CANLI! Liverpool - Roma
CANLI! Liverpool - Romaİngiltere temsilcisi Liverpool, İtalya'nın Roma takımını Anfield Road Stadı'nda ağırlıyor.
Salah, Shearer ve Cole'ün rekoruna göz dikti
Salah, Shearer ve Cole'ün rekoruna göz diktiSezon sonunda altın ayakkabıyı almak isteyen Liverpoollu yıldız, Premier Lig'in gol krallığı rekorlarını da kırmayı hedefliyor.
19.04.2018İngiltere
Mohamed Salah Premier Lig tarihine geçti
Mohamed Salah Premier Lig tarihine geçtiİngiltere Premier Lig’de mart ayının oyuncusu seçilen Muhammed Salah, bu ödülü bir sezonda 3 kez alan ilk futbolcu olarak tarihe geçti.
13.04.2018İngiltere
Lionel Messi'den Arda açıklaması!
Lionel Messi'den Arda açıklaması!Messi; Geleneksel Altın Ayakkabı Ödül Töreni’nde Arda Turan’ın durumundan, Real Madrid’li Ronaldo ile rekabetine, İtalya’nın Dünya Kupası’na katılamayışından aile hayatına kadar birçok konuda açıklamalar yaptı.
25.11.2017İspanya
Messi Altın Ayakkabı ödülüne kavuştu
Messi Altın Ayakkabı ödülüne kavuştuGeçen sezon La Liga'da 37 kez ağları sarsarak Avrupa liglerinde zirveye ulaşan Messi, düzenlenen törenle Altın Ayakkabı ödülünü aldı.
24.11.2017İspanya
Altın ayakkabı tasarladı
Altın ayakkabı tasarladıÜnlü isimlere tasarladığı özel ayakkabılarla tanınan işadamı Onur Ateş, Baltalimanı’nda 30’uncu doğum gününü kutladı.
26.06.2017Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Altın Ayakkabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın ayakkabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.