Altay

Altay

Son dakika altay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altay gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.094 altay haberi bulunmuştur. Tüm altay haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi Sinemada rol aldığı Oflu Hoca film serilerindeki rolüyle şöhreti elde eden oyuncu Çetin Altay, 5 yıl önce evlendiği eşi Gamze Kaçmaz'dan boşanma kararı almıştı. Bebek’te eşi ve çocuğuyla görüntülenen Altay, soruların çözüldüğünü söyledi.
13.04.2024 Magazin
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu
Süper Lig'in yeni ekibi belli oldu Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Eyüpspor, Altay’ı 4-1 mağlup ederek sezon bitimine 5 hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
7.04.2024 Futbol
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Eskişehir geldi. Eskişehir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Eskişehir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Eskişehir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024 Süper Lig
Süper Lig'de 31’inci hafta başlıyor! Hakemler belli oldu
Süper Lig'de 31’inci hafta başlıyor! Hakemler belli oldu Süper Lig’in 31’inci haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.
29.03.2024 Süper Lig
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Futbol
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
Altay Bayındır'ın hayalleri yıkıldı! Yeni kararla forma giymeyi unutacak
Altay Bayındır'ın hayalleri yıkıldı! Yeni kararla forma giymeyi unutacak Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'a giden ancak süre bulmakta zorlanan Altay Bayındır'ı şoke edecek bir gelişme yaşandı. İngiliz devi bir kaleci transferi için daha düğmeye bastı. İşte detaylar...
14.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 29. haftasında görev alacak hakemleri duyurdu.
7.03.2024 Süper Lig
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler 1'inci Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligde 6 maçtır kalesinde gol görmüyor. Ligin 17'nci haftasında deplasmanda lider Eyüpspor'a 3-0'lık sonuçla kaybeden mavi-beyazlılar, sonrasında oynadığı 6 maçta kalesini gole kapatarak; 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "2024 yılında 358 takım ve 22 lig arasında gol yemeyen tek takım Erzurumspor. Bu kolay bir şey değil. Bu gurur duyulacak bir başarı. İnşallah sürdürmeye çalışacağız" dedi.
21.02.2024 TFF 1.Lig
Galatasaray'a Mertens yerine '10 numara' transfer! Erden Timur, Altay Bayındır'ın takım arkadaşını getiriyor
Galatasaray'a Mertens yerine '10 numara' transfer! Erden Timur, Altay Bayındır'ın takım arkadaşını getiriyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ligde şampiyonluğu hedefleyen sarı kırmızılılar gelecek sezon için flaş bir transfer imza atmaya hazırlanıyor. Yönetimin, scout ekibinin önerisi sonrası Manchester United'ın genç 10 numarasi için girişimlere başlanacağı belirtildi. İşte Cimbom'un peşindeki İngiliz yıldız...
20.02.2024 Galatasaray
Manchester United'da Altay Bayındır'ın hayalleri yıkıldı!
Manchester United'da Altay Bayındır'ın hayalleri yıkıldı! İngiliz futbol devi Manchester United'da henüz Premier Lig maçına çıkamayan Altay Bayındır, son dönemde umutlarını iyice yitirdi. Bu umutsuzluğun elbette sebepleri var. İşte detaylar...
19.02.2024 İngiltere
Altay Bayındır bombası patlıyor! Galatasaray'ı duyurdular
Altay Bayındır bombası patlıyor! Galatasaray'ı duyurdular Trendyol Süper Lig'de yoluna pür dikkat devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı kırmızılılarda Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona ermesiyle bomba bir iddia gündeme geldi. Kaleci arayışlarına giren Cimbom, Altay Bayındır operasyonunu başlattı.
18.02.2024 Şampiy10
Fenerbahçeliler çıldıracak! Altay Bayındır geri dönüyor, Manchester United defterini kapattı
Fenerbahçeliler çıldıracak! Altay Bayındır geri dönüyor, Manchester United defterini kapattı Altay Bayındır'ın yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olması geniş yankı uyandırmıştı. İngiliz devinde yalnızca 1 maç forma giyebilen Altay Bayındır, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Milli file bekçisini renklerine bağlamaya hazırlanan o takım Fenerbahçelileri çileden çıkartacak. İşte son dakika Altay Bayındır haberinin tüm detayları...
15.02.2024 Fenerbahçe
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerin yoğun bakım servislerindeki yoğunluğun geride kaldığını belirterek "Normale döndüğümüzü söyleyebilirim" dedi. Koca, yeni alınacak 35 bin sağlık personeli ile ilgili takvimin başladığını da ifade ederken "Branş dağılımını ve nihai takvimi ÖSYM ile birlikte hazırladığımız kılavuz ile ilan edeceğiz. Zannediyorum bir hafta içinde yetiştirebileceğiz" açıklamasını yaptı.
13.02.2024 Gündem
Livakovic, Fenerbahçe'yi yaktı! Hamle bile yapamadı, Altay Bayındır'ı arar oldular
Livakovic, Fenerbahçe'yi yaktı! Hamle bile yapamadı, Altay Bayındır'ı arar oldular Fenerbahçe'de Livakovic’in kâbusu ortaya çıktı. Hırvat file bekçisi, sezon başında büyük umutlarla transfer edildi. Livakovic, bazı maçlarda kritik kurtarışlara imza atsa da genel performansı tartışma konusu oldu. 29 yaşındaki kaleci özellikle uzaktan şutlarda sıkıntı yaşadı, yediği 19 golün 7’si ceza sahası dışından geldi.
13.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe maçı sonrası penaltı yorumu!
Fenerbahçe maçı sonrası penaltı yorumu! Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu skorun ardından Fenerbahçe, liderliği Galatasaray'a kaybetti ve sarı - kırmızılıların 2 puan gerisinde, 2. sırada yer aldı. Fırat Aydınus, kritik karşılaşmadaki hakem yönetimini köşesinde kaleme aldı. Hakem yorumcuları da Çağdaş Altay'ın kararlarını değerlendirdi. İşte detaylar...
12.02.2024 Şampiy10
Fenerbahçe, zirve yarışında yara aldı
Fenerbahçe, zirve yarışında yara aldı Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı Alanyaspor mücadelesinden 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Sahasında 2 puan bırakan sarı-lacivertliler zirve yarışında yara aldı.
11.02.2024 Futbol
Süper Lig'de 25. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 25. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'in 25. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler açıklandı.
9.02.2024 Süper Lig
Manchester United formasını ilk kez Newport County maçında giyen Altay Bayındır: Sadece kendimi değil, ülkemi de temsil ediyorum
Manchester United formasını ilk kez Newport County maçında giyen Altay Bayındır: Sadece kendimi değil, ülkemi de temsil ediyorum İngiltere'de Manchester United forması giyen milli kaleci Altay Bayındır, "Hem Manchester United taraftarlarının, hem de Türk insanımızın bana gösterdiği destek beni fazlasıyla motive ediyor. Her sahaya çıktığımda bu motivasyonla çalışıyorum. Ben burada sadece kendimi değil, ülkemi de temsil ediyorum" dedi.
5.02.2024 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Altay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.