Alt Yapı

Alt Yapı

Son dakika alt yapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alt yapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alt yapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alt Yapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alt yapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.249 alt yapı haberi bulunmuştur. Tüm alt yapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023'te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Romanya'dan gelen SNTGN Transgaz'ın Genel Müdürü Ion Sterian ile Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tevsi (Faz-III) Projesi'ni yerinde inceleyen Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murathan Kalyoncu, "Romanya'da bu tarz kritik altyapı projelerine dahil olmaya devam edeceğiz. Romanya bizim için artık işlerimizi, operasyonlarımızı büyüteceğimiz bir lokasyon haline gelmiştir. Halihazırda Romanya'da şu anda bin 200 kişi istihdam ediyoruz projemiz boyunca ve bu sayı hergün katlanarak artacaktır "dedi.
11.03.2024 Ekonomi
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
28.02.2024 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu'daki sonuçlara dikkat çeken Erdoğan, "Ordu safını bir kez daha şüpheye yer vermeyecek netlikte gösterdi. Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için çalışacağız. Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin." dedi. Emeklilere müjde veren Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Kalp krizinde yaş ortalamaları düştü, kardiyoloji uzmanından dikkat çeken uyarı
Kalp krizinde yaş ortalamaları düştü, kardiyoloji uzmanından dikkat çeken uyarı Türkiye’de her yıl 300 bin kalp krizi vakası görüldüğünü belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kurtuluş Özdemir, kalp krizi vakalarının arttığını ve kriz geçirenlerin yaş ortalamasının düştüğünü söyledi. Özdemir, “Tütün ürünlerini kullanan bir bireyin, kullanmayana oranla kalp krizi geçirme riski 2-3 kat artıyor” dedi.
16.02.2024 Yaşam
Bakan Özhaseki: 680 bin civarında konut, 70 bin civarında iş yeri yıkıldı
Bakan Özhaseki: 680 bin civarında konut, 70 bin civarında iş yeri yıkıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerini vurgulayarak, “Birçok Avrupa ülkesi böyle bir depremin altından kalkamaz. ‘Bizim temsil ettiğimiz bazı ülkelerde bu depremin yarısı bile olsa emin olun biz altından kalkamayız’ diye ifadelere çok rastladık” dedi.
12.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü
Hamza Dağ'dan İzmir'e suda yüzde 50 indirim sözü AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "1 Nisan'dan sonra tüm hemşehrilerim müsterih olsunlar, ilk iş olarak su ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek, su faturalarını yarı yarıya indireceğiz" dedi. Öldürülen taksici Oğuz Erge'nin Buca'da yaşayan ailesini de ziyaret eden Dağ, destek sözü verdi.
3.02.2024 Gündem
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘asrın felaketi’nin ulaştırma ve haberleşme altyapısında yol açtığı hasarı hızlıca onardıklarını ve kalıcı yapıların çalışmalarının da aynı hızla devam ettiğini söyledi. Bakan Uraloğlu, deprem bölgesi için bu yıl bütçeden 35,43 milyar harcama yapılacağını bildirdi.
3.02.2024 Ekonomi
Mukataa Nedir? Mukataa Düzeni İltizamı Nedir, Osmanlı'da Nasıl Uygulanmıştır?
Mukataa Nedir? Mukataa Düzeni İltizamı Nedir, Osmanlı'da Nasıl Uygulanmıştır? Kamu mali idareleri söz konusu olduğunda en önemli hususlardan birisi devlet harcamalarında sürekliliği sağlayabilmek amacıyla finansal kaynak temin edilmesidir. Devletin yapacağı güvenlik, adalet, alt yapı veya sosyal harcamalar için nakdi kaynak gereklidir. Bu kaynak, ihtiyaç olduğu dönemlerde mevcut değilse vergilendirme veya borçlanma yöntemlerine başvurulur.
31.01.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Uzayda bir gün nasıl geçiyor? Bakan Kacır, Gezeravcı ile görüştü
Uzayda bir gün nasıl geçiyor? Bakan Kacır, Gezeravcı ile görüştü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile Bursa'daki Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nde (GUHEM) video konferans aracılığıyla görüşme yaptı. Görüşme 20 dakika sürdü.
26.01.2024 Gündem
Olestra İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Olestra Barındıran Gıdalar Listesi...
Olestra İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Olestra Barındıran Gıdalar Listesi... Olestra bir gıda katkı maddesidir. Yoğun olarak kızartılmış ve paketlenmiş patates cipslerinde kullanılmaktadır. Olestra içeren ürünlerin uzun süre kullanımı görme bozukluklarından akciğer kanserine kadar ciddi sağlık sorunlarına neden olmaktadır.
12.01.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 6992 Polisin Göreve Başlaması ve 1573 Aracın Hizmete Alım Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde geri kalmışlığı, alt yapı ve hizmet eksikliğini nasıl ortadan kaldırdıysak, çöp, çamur, çukur, bu pisliklerden, bu İstanbulumuzu nasıl temizlediysek, Allah'ın izniyle 31 Mart itibariyle yeniden adımları atacak ve İstanbullu'nun vereceği emaneti inşallah merkezi yönetimle beraber yeniden ayağa kaldıracağız. Kendini bu şehrin hadimi değil, hakimi gibi görenler ne İstanbul'u anlamış ne de hak etmiş olur. Biz, İstanbul'a hakim olmadık, İstanbul'a hadim olduk" dedi.
5.01.2024 Gündem
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı!
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Antalyaspor'da Sergen Yalçın dönemi resmen başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam için imza töreni düzenledi.
2.01.2024 Antalyaspor
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu Milli İstihbarat Teşkilatı harekete geçti, PKK’nın Irak/Hakurk ve Metina’da güvenlik güçlerimize yönelik gerçekleştirdiği eylem akabinde Suriye’de bulunan PKK hedeflerini yok etti.
26.12.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Brokoli Kaç Kalori? Brokoli Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Brokoli Kaç Kalori? Brokoli Besin Değerleri Ve Kalorisi... Brokoli daha çok kış ayında tüketilen bir sebzedir. Bir porsiyon brokoli 39 kalori, bir kase brokoli ise 26 kaloridir.
16.12.2023 Sağlık
Fenerbahçe transferi bitirdi! Daha 16 yaşında, sol kanat ve forvete doping
Fenerbahçe transferi bitirdi! Daha 16 yaşında, sol kanat ve forvete doping Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Son yıllarda genç oyunculara yaptıkları yatırımlarla dikkat çeken Fenerbahçe sürpriz bir ismi alt yapısında denemeye aldı.
13.12.2023 Fenerbahçe
Arda Güler için acı itiraf! İlk maçına çıkması bekleniyordu
Arda Güler için acı itiraf! İlk maçına çıkması bekleniyordu Fenerbahçe altyapısından adını dünyaya duyuran Arda Güler, sarı-lacivertli formayla birlikte kısa sürede oldukça etkileyici bir performans sergiledi. Kısa sürede gösterdiği performansı sayesinde Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu, İspanyol kariyerinde büyük şanssızlık yaşadı. Üst üste yaşadığı 3 sakatlık nedeniyle formasından bir hayli uzak kalan Arda Güler için müjdeli haberi duyurdu. Öte yandan Arda Güler ile ilgili yeni bir acı gelişme ortaya çıktı.
12.12.2023 Şampiy10
Kuzey Boru halka arz kaç lot verir? Kuzey boru halka arz saatleri: Kuzeyboru talep toplama bitti mi, Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek?
Kuzey Boru halka arz kaç lot verir? Kuzey boru halka arz saatleri: Kuzeyboru talep toplama bitti mi, Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) takvimine göre Kuzey Boru halka arzı için talep toplama işlemleri dün 7 Aralık Perşembe günü saat 10.30 itibarıyla başladı, 8 Aralık Cuma günü sona erecek.  Kuzey Boru; Borsa Birincil Piyasa'da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile halka arz oluyor. Peki, Kuzey Boru talep toplama ne zaman bitiyor? Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek?
8.12.2023 Ekonomi
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu…
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu… Kış soğukları kendini hissettirmeye başladı. Meteoroloji'den yapılan uyarıda Marmara’nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Karabük ve Kastamonu çevrelerine sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bildirildi. Meteoroloji'den yapılan uyarıda sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtirken “Pazar günü kar yağacak mı, yarın (26 Kasım) İstanbul’da var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
25.11.2023 Gündem
Kar yağışı İstanbul’a ne zaman gelecek? İstanbul’a kar yağacak mı 2023-2024, 2 hafta sonra kar yağacak mı, La Nina kışı geldi mi?
Kar yağışı İstanbul’a ne zaman gelecek? İstanbul’a kar yağacak mı 2023-2024, 2 hafta sonra kar yağacak mı, La Nina kışı geldi mi? Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar yerini fırtına ve soğuğa bıraktı. Türkiye’nin özellikle yüksek yerlerine sezonun ilk karı düştü. Birçok kent beyaza bürünürken İstanbul’a kar ne yağacak mı, kar İstanbul’a ne zaman gelecek? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
20.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alt Yapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alt yapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.