Alper Kömürcü

Alper Kömürcü

Son dakika Alper Kömürcü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alper Kömürcü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alper Kömürcü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alper Kömürcü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alper kömürcü gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 alper kömürcü haberi bulunmuştur. Tüm alper kömürcü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İpek Açar eşiyle tanışma hikayesini anlattı: 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserinde tanıştık!
İpek Açar eşiyle tanışma hikayesini anlattı: 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserinde tanıştık! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne olmuştu. İpek Açar ve Alper Kömürcü, aşklarını ve tanışmalarını katıldığı programda ilk kez detaylı bir şekilde anlattı.
13.03.2024 Magazin
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer Bebek'ten ilk fotoğraf 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çift, oğullarına Ömer adını verdi.
20.12.2023 Magazin
İpek Açar anne oldu!
İpek Açar anne oldu! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne oldu. 2019'da evlenen İpek Açar ile Alper Kömürcü, 3 yıl önce evlat edinmek için başvuruda bulunmuştu. Çift, kendilerine sıra gelmesini beklerken İpek Açar, bu sırada hamile olduğunu öğrenmişti.
19.12.2023 Magazin
İpek Açar güzel haberi duyurdu!
İpek Açar güzel haberi duyurdu! 8 yıl önce hayatını kaybeden sanatçı Kayahan’la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, yıllar sonra yeniden annelik heyecanı yaşıyor.
22.08.2023 Magazin
Meyra: Yaşım 40'ın üzerinde ama estetiğe karşıyım
Meyra: Yaşım 40'ın üzerinde ama estetiğe karşıyım Gerçek adı Hümeyra Toparlak olan şarkıcı Meyra (44), İpek Açar’ın sunumuyla TRT Müzik’te bu akşam ekranklara gelecek 'İpek Yolu' programına konuk oldu.
14.04.2022 Magazin
Beste Açar'dan İpek Açar'a sitem dolu sözler: Bu olay kalbimi acıttı
Beste Açar'dan İpek Açar'a sitem dolu sözler: Bu olay kalbimi acıttı Kayahan’ın kızı Beste Açar, Beyaz TV’deki 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu. Geçtiğimiz haftalarda İpek Açar Kömürcü'nün evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanmasına ve eşi Alper Kömürcü ile birlikte Kayahan'ın Balıkesir Gömeç’teki evde kalmalarına tepki gösteren Açar, konuyla ilgili konuştu.
31.08.2021 Magazin
Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'a sitem: Dünyada ilk olabilir!
Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'a sitem: Dünyada ilk olabilir! 2015 yılında hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar, evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanan Kayahan'ın eski eşi İpek Açar'a sitem etti.
19.08.2021 Magazin
İpek Açar ile Alper Kömürcü evlendi!
İpek Açar ile Alper Kömürcü evlendi! Türk pop müziğinin sevilen ismi İpek Açar, müzisyen nişanlısı Alper Kömürcü’yle dün akşam 180 kişinin katıldığı törenle Bosphorus Palace Hotel’de evlendi
14.09.2019 Magazin
Nikah tarihleri belli oldu!
Nikah tarihleri belli oldu! 16 yıllık eşi Kayahan’ı 2015’te kaybeden İpek Açar 2 sene önce müzisyen Alper Kömürcü ile yeni bir aşka yelken açmıştı.
20.08.2019 Magazin
Evlilik hazırlıklarına başladılar
Evlilik hazırlıklarına başladılar İpek Açar-Alper Kömürcü çifti, evlilik hazırlıklarına başladı.
27.05.2019 Magazin
İddiaları yalanladı
İddiaları yalanladı İpek Açar, Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın hazırladığı, YouTube’da yayınlanan ‘Magazin Noteri’ programına konuk oldu.
24.02.2019 Magazin
Birbirimizi çok seviyoruz
Birbirimizi çok seviyoruz Ayrıldıktan üç ay sonra tekrar bir araya gelerek nişanlanan merhum Kayahan’ın eşi İpek Açar ile müzisyen Alper Kömürcü’den aşk dolu itiraflar geldi.
11.10.2018 Magazin
Kayahan şarkıları ağlattı
Kayahan şarkıları ağlattı Nilüfer önceki gün 3 yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenlerinin karşısına çıktı. Şarkıcı, konser sırasında Kayahan’ı da unutmadı ve onun şarkılarını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı
23.09.2018 Magazin
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
Ayrıldılar
Ayrıldılar İpek Açar, müzisyen Alper Kömürcü ile yollarını ayırdı.
10.03.2018 Magazin
'İnşallah bu yıl düğünü yapacağız'
'İnşallah bu yıl düğünü yapacağız' Bir süredir müzisyen Alper Kömürcü ile birlikte olan İpek Açar, "İnşallah bu yıl düğünü yapacağız" dedi.
5.01.2018 Magazin
Plakada Kayahan yazıyor
Plakada Kayahan yazıyor Eşi Kayahan vefat ettikten sonra müzisyen Alper Kömürcü ile aşk yaşamaya başlayan İpek Açar, arkadaşlarıyla buluşmak için Nişantaşı’na geldi.
29.12.2017 Magazin
İpek’im mutlu  olsun
İpek’im mutlu olsun Merhum sanatçı Kayahan’ın eşi İpek Açar, önceki akşam Mecidiyeköy’deki Aila isimli mekanda sahneye çıktı.
16.12.2017 Magazin
Tıklanma rakamları abartılı
Tıklanma rakamları abartılı Nilüfer önceki gün müzik camiasına dair açıklamalar yaptı. Sanatçı, “Türk müziği diye bir şey kalmadı. İnternet tıklanma rakamlarında da manipülasyon olduğunu düşünüyorum” dedi
13.12.2017 Magazin
Yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi!
Yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi! 2015'te vefat eden sanatçı Kayahan'ın 22 yıllık eşi İpek Açar, 6 aydır aşk yaşadığı müzisyen Alper Kömürcü ile ilk kez görüntülendi.
4.12.2017 Magazin
Kayahan’ın eşi ünlü müzisyenle aşk yaşıyor!
Kayahan’ın eşi ünlü müzisyenle aşk yaşıyor! Nisan 2015’te vefat eden sanatçı Kayahan’ın 22 yıllık eşi İpek Açar, müzisyen Alper Kömürcü ile aşk yaşamaya başladı.
30.10.2017 Magazin
İpek Acar, Alper Kömürcü ile aşk yaşamaya başladı
İpek Acar, Alper Kömürcü ile aşk yaşamaya başladı Nisan 2015’te vefat eden sanatçı Kayahan’ın 22 yıllık eşi İpek Açar, müzisyen Alper Kömürcü ile aşk yaşamaya başladı.
29.10.2017 Magazin
Suruç'ta patlama!
Suruç'ta patlama! Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önünde patlama meydana geldi. İçişleri Bakanlığı patlamada 27 kişinin öldüğünü 100'e yakın kişinin yaralandığını duyurdu. Saat 17.00 itibariyle ölü sayısının 30'a çıktığı açıklandı. Patlamanın canlı bomba saldırısı nedeniyle gerçekleştiği iddia edilmişti. Vali Küçük, bu iddiayı doğruladı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Suruç'taki saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 31'e yükseldiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi!
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi! KCK operasyonu kapsamında Prof...
29.09.2021 Gündem
36 gazeteci tutuklanacak
36 gazeteci tutuklanacak BİRİNCİ Ordu Komutanı Çetin Doğan tarafından hazırlandığı iddia edilen Balyoz darbe planında, 36 gazetecinin adı tutuklanacaklar listesinde yer alıyor: Abdullah Aymaz, Abdullah Yıldız, Abdurrahman Dilipak, Ahmet Altan, Ahmet Taşgetiren, Akif Emre, Ali Bayramoğlu, Ali İhsan Karahasanoğlu, Cengiz Çandar, Ekrem Dumanlı, Emre Aköz, Etyen Mahçupyan, Fehmi Koru, Gülay Göktürk, Haluk Örgün, Hasan Celal Güzel, Hasan Karakaya, Hidayet Karaca, Hrant Dink, Hüseyin Gülerce, Kazım Güleçyüz, Mehmet Altan, Mehmet Ocaktan, Murat Belge, Mustafa Erdoğan, Mustafa Kaplan, Mustafa Karaalioğlu, Nazlı Ilıcak, Nuh Gönültaş, Perihan Mağden, Sadık Albayrak, Serdar Arseven, Sibel Erarslan, Umur Talu ve Yavuz Bahadıroğlu...
21.01.2010 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Alper Kömürcü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alper kömürcü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.