Alman İstihbaratı

Alman İstihbaratı

Son dakika alman istihbaratı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alman istihbaratı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alman istihbaratı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman İstihbaratı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman istihbaratı gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 alman istihbaratı haberi bulunmuştur. Tüm alman istihbaratı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman istihbaratından PKK raporu! Terör örgütü Almanya’yı haraca bağlamış...
Alman istihbaratından PKK raporu! Terör örgütü Almanya’yı haraca bağlamış...   Terör örgütü PKK Almanya'yı haraca bağladı. Almanya'nın iç istihbarat birimi Federal Anayasa Koruma Teşkilatı (BfV) tarafından yayınlanan raporda, terör örgütü PKK 2021 yılında bağış kampanyası adı altında Almanya’da tahmini olarak 16 milyon 700 bin Euro toplayarak bir yıl öncesine kıyasla daha fazla haraç topladığı ifade edildi.
8.06.2022 Dünya
Alman istihbaratı WhatsApp yazışmalarını okuyabilecek
Alman istihbaratı WhatsApp yazışmalarını okuyabilecek Almanya'da istihbarat kurumlarına WhatsApp ve benzeri uygulamalardan yapılan şifreli yazışmaları okuma imkanı veren yasa tasarısı Federal Meclis’ten geçti.
10.06.2021 Dünya
'Biden Almanya'yı Kuzey Akım 2 yaptırımlarından muaf tutacak' iddiası
'Biden Almanya'yı Kuzey Akım 2 yaptırımlarından muaf tutacak' iddiası ABD'nin Kuzey Akım 2 boru hattı ile ilgili getirmeyi planladığı yaptırımlardan Almanya'yı muaf tutacağı öne sürüldü.
18.05.2021 Dünya
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra...
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra... Kara liste krizinin ardından bu kez de 'FETÖ' tartışmasına sahne olan İYİ Parti'de sular durulmuyor. Gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çevrildi.
22.10.2020 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan İdlib açıklaması
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan İdlib açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib meselesine ilişkin, "Pazartesi günü bizim heyetimiz Moskova'ya gidecek, daha önce Rus heyeti Ankara'daydı. Görüşmelerimizi sürdüreceğiz." dedi.
15.02.2020 Siyaset
Rus milyarderin İngiltere'de şüpheli ölümü...
Rus milyarderin İngiltere'de şüpheli ölümü... Rus milyarder Dmitry Obretetsky, Surrey bölgesinde köpeğini gezdirdiği sırada araba çarpması sonucu hayatını kaybetti. İngiliz ve Rus basınına göre ünlü milyarderin ölümü kaza değil. Daha önce de birçok kişi hayatını kaybetti.
5.12.2019 Dünya
Alman makamları YPG/PKK'nın faaliyetlerine kayıtsız kalıyor
Alman makamları YPG/PKK'nın faaliyetlerine kayıtsız kalıyor Almanya'da terör örgütü YPG/PKK destekçilerinin şiddet eylemleri artarak sürerken, Alman makamları terör örgütünün faaliyetlerine kayıtsız kalmaya devam ediyor.
24.10.2019 Dünya
Alman istihbaratı uyardı: Yoğun bir ağ kurdular
Alman istihbaratı uyardı: Yoğun bir ağ kurdular Almanya Anayasayı Koruma Teşkilatı (İç İstihbarat Servisi) Başkanı Thomas Haldenwang, farklı aşırı sağcı grupların birbiriyle yoğun bir ağ kurduklarını gözlemlediklerini belirtti.
14.04.2019 Dünya
Alman istihbaratının iki numarası bir Türk oldu
Alman istihbaratının iki numarası bir Türk oldu İç istihbarattan sorumlu Anayasayı Koruma Teşkilatı Başkan Yardımcılığına Sinan Selen getirildi. Almanya’da ilk kez göçmen kökenli biri, ülkenin iç istihbarat biriminde iki numaraya yükselerek önemli bir pozisyona geldi.
21.01.2019 Dünya
PKK Avrupa'da 25 milyon euro haraç topladı
PKK Avrupa'da 25 milyon euro haraç topladı Alman istihbaratı raporuna göre terör örgütü PKK, Avrupa’da 25 milyon euro haraç topladı. Haracın yarısını Almanya’da toplayan örgüt, buradaki haraç miktarını 10 yılda 3 kat arttırmış.
27.07.2018 Dünya
FETÖ'cüler Almanya'ya sığınıyor
FETÖ'cüler Almanya'ya sığınıyor Mültecileri ülkesine sokmamak için ölüme terk eden Almanya, vatan hainlerine kucak açtı. Almanya Federal Göçmenlik Ajansı’nın kayıtlarına göre darbe girişiminden bu yana Almanya’ya sığınan FETÖ’cülerin sayısı 15 bin 654.
8.04.2018 Gündem
Vatanını Almanya'ya böyle sattı
Vatanını Almanya'ya böyle sattı FETÖ üyesi savcı Zekeriya Öz’ün Alman istihbaratı BND’ye, Alman vatandaşlığı karşılığında Türkiye’nin polis ve yargı sistemlerinin (UYAP, e-Devlet) bilgilerini teslim ettiği öğrenildi.
30.03.2018 Gündem
'Türkiye itiraz etti Rusya o toplantıyı erteledi'
'Türkiye itiraz etti Rusya o toplantıyı erteledi' Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'nın Suriye Halkları Kongresi adı altında düzenlemeyi planladığı toplantıya ilişkin, "Kremlin bizimle temas etti, bu toplantıyı ertelediklerini açıkladılar. Yani şu an itibariyle, eğer tekrar bir karar değişikliğine gitmezlerse 18'inde değil daha ileri bir tarihte bu toplantının yapılması planlanıyor." dedi.
5.11.2017 Siyaset
Almanya'dan gurbetçilere çirkin teklif!
Almanya'dan gurbetçilere çirkin teklif! Almanya, çifte vatandaşlık hakkına sahip gurbetçilerin “Türkiye’de, gözaltına alınır ya da tutuklanırsak Alman devletinin bize sahip çıkmasını istiyoruz” şeklinde dilekçe doldurup vermelerini istedi.
19.07.2017 Dünya
Almanya yeni kriz peşinde! 'Türk avı'
Almanya yeni kriz peşinde! 'Türk avı' Almanya, FETÖ’cülerin verdiği uydurma listelerle Türk avına çıktı. 150 gurbetçiyi takibe aldı, kimisini de suikastçı yaftasıyla tutukladı.
23.06.2017 Dünya
Skandal! Almanya camilere el koymaya hazırlanıyor
Skandal! Almanya camilere el koymaya hazırlanıyor Alman hükümeti FETÖ'cülerle pazarlık masasına oturdu. FETÖ'cüler bazı camilerin kendilerine verilmesi konusunda Almanya'yla anlaştığı iddia edildi
29.09.2021 Gündem
Türkiye Almanya'ya karşı harekete geçiyor!
Türkiye Almanya'ya karşı harekete geçiyor! Türkiye, terörle mücadele kapsamında 16 Nisan sonrası büyük bir operasyona başlıyor. Hükümet, Almanya'nın Türkiye'deki tüm faaliyetlerini inceleyecek
29.09.2021 Gündem
Almanya'nın FETÖ yalanı! Meğer 7 kez...
Almanya'nın FETÖ yalanı! Meğer 7 kez... Almanya, FETÖ terör örgütü konusunda ikircikli tavrını sürdürmeye devam ediyor. Alman istihbaratı BND'nin FETÖ üyeleriyle 7 kez görüştüğü ortaya çıktı
21.03.2017 Dünya
‘Avrupa’nın FETÖ’yü aklama operasyonu’
‘Avrupa’nın FETÖ’yü aklama operasyonu’ Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Alman İstihbarat Servisi Şefi Kahl’ın FETÖ ile ilgili sözlerini yorumladı: FETÖ’yü aklama operasyonu. Kimlerin arka çıktığını gösteren ibretlik bir tablo
29.09.2021 Gündem
Alman istihbaratı ikna olamamış!
Alman istihbaratı ikna olamamış! BND’nin Başkanı Kahl’dan şok sözler: “15 Temmuz darbe girişiminin arkasında Gülen’in olduğuna bizi ikna etmeye çalışıyorlar ancak henüz bu gerçekleşmedi. Kahl, FETÖ’ye terör örgütü de demedi, “Dini ve seküler eğitim için bir araya gelmiş sivil bir oluşum” dedi
18.03.2017 Dünya
Almanya mahkemesinden Neo-Naziler'e koruma
Almanya mahkemesinden Neo-Naziler'e koruma Almanya'da aşırı sağcı Nasyonal Demokrat Parti'nin kapatma davasında karar çıktı. Anayasa Mahkemesi, kapatma için yeterli kanıt olmadığına hükmetti.
17.06.2021 Dünya
Alman istihbaratı ile terörist arasındaki ilişki ortaya çıktı
Alman istihbaratı ile terörist arasındaki ilişki ortaya çıktı Berlin'de Noel panayırına TIR'la saldıran Tunus asıllı Anis Amri'nin 14 ayrı kimlik kullandığı, istihbarat birimleri ile görüştüğü ortaya çıktı. Bir muhbirle birlikte en az bir kez Berlin'e gittikten sonra kente yerleşen terörist, aylarca izlenmiş!
17.06.2021 Dünya
Alman istihbaratı: "Rusya aramızı bozmak istiyor"
Alman istihbaratı: "Rusya aramızı bozmak istiyor" Der Spiegel, Alman istihbarat servislerinin federal hükümet için hazırladıkları bir raporda, Rusya’yı Avrupa ile ABD arasındaki ilişkileri bozmaya çalışmakla suçladığını yazdı.
17.06.2021 Dünya
Göz göre göre katliam
Göz göre göre katliam Berlin’deki Noel pazarı saldırısını gerçekleştiren Enis Amri’nin 3 kez gözaltına alınıp serbest bırakıldığı, 4 yıl İtalya’da hapis yattıktan sonra sahte kimlikle Almanya’ya girdiği, aylarca Alman istihbaratı tarafından izlendiği ortaya çıktı.
17.06.2021 Dünya
IŞİD’e Türkiye’den fıstıklı sarma
IŞİD’e Türkiye’den fıstıklı sarma Terör örgütünün kırmızı listede aranan ‘sınır emiri’ İlhami Balı’nın telefon kayıtlarında örgütle ilgili kilit ayrıntılar yer alırken, IŞİD’in Türkiye’den fıstıklı sarma ve köfte sipariş ettiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alman İstihbaratı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman istihbaratı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.