Sonat Emre'ye yarı uyumlu nakil yapıldı
Sonat Emre'ye yarı uyumlu nakil yapıldı Akut Lenfoblastik Lösemi (ALL) hastalığı nedeniyle Antalya'da tedavi gören ve yaklaşık 6 aydır uygun donör aranan 14 yaşındaki Sonat Emre Özcan'a uygun verici bulunamayınca, babası Onur Özcan'dan yarı uyumlu nakil yapıldı.
20.03.2019 Sağlık
Bir çift öpüştü diye linç edilmiş!
Bir çift öpüştü diye linç edilmiş! ‘Çukur’ dizisinin başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz, All dergisine kapak oldu.
1.12.2017 Magazin
Begüm sinir krizi geçirdi
Begüm sinir krizi geçirdi Survivor All Star'da Ünlüler takımının kazandığı dokunulmazlık oyununa Begüm'le Merve'nin karşılaşması damgasını vurdu. Hırsıyla dikkatleri üzerine çeken Merve Aydın çığlıklarıyla oyun alanını inletirken, oyunu kaybeden Begüm sinir krizi geçirdi.
11.05.2015 Sinema-Dizi
Serenay fenalaştı, Ünlüler birbirine girdi
Serenay fenalaştı, Ünlüler birbirine girdi Survivor All Star'da dün akşam yayınlanan ödül oyununda son oyunu kaybederek ödülü kaptıran Serenay bir anda yere yığıldı.
30.04.2015 Sinema-Dizi
Serenay'dan yok artık dedirttirecek dans şovu!
Serenay'dan yok artık dedirttirecek dans şovu! Survivor All Star birleşme partisinde Yok Böyle Dans yarışması yapıldı. Yarışmanın görüntülerinin yayınlandığı anlarda Serenay Aktaş'ın dansının kesildiği fark edildi. Serenay Aktaş'ın fragmanda verilen görüntüleri Survivor All Star'ın akşam yayınlanan bölümünde yer almadı.
29.04.2015 Sinema-Dizi
'Hayatımda dans etmedim' diyen Merve'ye bakın!
'Hayatımda dans etmedim' diyen Merve'ye bakın! Survivor All Star birleşme gecesi tam anlamıyla bir şölen havasında geçti.
29.04.2015 Sinema-Dizi
Survivor adasında Var mısın Yok musun sürprizi
Survivor adasında Var mısın Yok musun sürprizi Survivor All Star'da iki adanın birleşmesinden önce Acun Ilıcalı Ünlüler ve Gönüllüler takımlarını bir araya getirdi.
28.04.2015 Sinema-Dizi
Pascal Nouma sinir krizi geçirdi
Pascal Nouma sinir krizi geçirdi Survivor All Star'ın 25 Nisan 2015 bölümünde Ünlüler takımından Pascal Nouma ödül oyununda yaşadığı anlar yüzünden sinir krizi geçirdi...
26.04.2015 Sinema-Dizi
Özlem'den bomba Hilmicem itirafı
Özlem'den bomba Hilmicem itirafı Survivor All Star'da 8. hafta yarışmadan elenen isim Özlem oldu. Elendikten sonra adada yaşananlar ile ilgili konuşan Özlem, Turabi ve Hilmicem ile ilgili iddialı açıklamlarda bulundu. Hilmicem'in Turabi'nin etkisinde olduğunu söyleyen Özlem, neden elendiğini de açıkladı.
24.04.2015 Sinema-Dizi
Berna açlığa dayanamadı, yere yığıldı
Berna açlığa dayanamadı, yere yığıldı İlgiyle izlenen yarışmanın son bölümünde ödül oyununda yarışan Berna, parkuru rakibinin gerisinde tamamladıktan sonra bir anda yere yığıldı.
20.04.2015 Sinema-Dizi
Hasan ile Turabi arasında 'horoz-tavuk' kavgası
Hasan ile Turabi arasında 'horoz-tavuk' kavgası Survivor’un dün akşam yayınlanan ada konseyinde Turabi ve Hasan yine tartıştı. Hasan, Turabi’ye ‘Erken öten horozun başını keserler’ dedi. Bu söz üzerine Turabi 'Ben erken başı kesinlen horoz olmayı yeğlerim, en azından senin gibi korkrak tavuk olmayı hiç yeğlemem' dedi.Bu sözlerle gerilen konseyde yine araya giren Acun Ilıcalı oldu.
20.04.2015 Sinema-Dizi
Survivor All Star'da Anıl ile Hakan birbirine girdi
Survivor All Star'da Anıl ile Hakan birbirine girdi Survivor All Star'da ada konseyinde gergin anlar yaşandı.
16.04.2015 Sinema-Dizi
Berna, Doğukan'ın üzerine yürüdü!
Berna, Doğukan'ın üzerine yürüdü! Survivor All Star, bu akşam da Ünlüler takımından Berna ile Doğukan Manço'nun kavgasına şahit oldu.
14.04.2015 Sinema-Dizi
Acun'dan Sahra'ya sert yanıt: Yeni mi insan oldunuz?
Acun'dan Sahra'ya sert yanıt: Yeni mi insan oldunuz? Survivor All Star'da sular durulmak bilmiyor... Gönüllüler takımında Turabi ile Hasan arasındaki gerginlik devam ederken Sahra da olaya dahil oldu.
13.04.2015 Sinema-Dizi
‘Madem o kadar delikanlısın…’
‘Madem o kadar delikanlısın…’ Survivor adasında yaşanan unutulmaz konsey gecesinin ardından Gönüllülerde sular bir türlü durulmuyor.
13.04.2015 Sinema-Dizi
Berna gece yarısı olay çıkardı
Berna gece yarısı olay çıkardı Gece yarısı Doğukan Manço ile büyük bir kavga eden Berna ortalığı birbirine kattı.
13.04.2015 Sinema-Dizi
Survivor All Star 28. bölüm tanıtımı
Survivor All Star 28. bölüm tanıtımı Survivor All Star 28. bölüm tanıtımı
10.04.2015 Sinema-Dizi
Konseyde Hasan ve Turabi savaşı!
Konseyde Hasan ve Turabi savaşı! Survivor’da bu hafta yayınlanan ada konseyi inanılmaz ağır sözlere sahne oldu. Turabi, Hakan’ın kendisini sürekli tahrik ettiğini ve zaman zaman kendisini dizginlemekte zorlandığını söyledi.
8.04.2015 Sinema-Dizi
Fena patladı "Ben köle değilim!"
Fena patladı "Ben köle değilim!" Ada konseyinden adı elenmek üzere çıkan Sahra , Turabi ve Hilmicem 'e patladı.
6.04.2015 Sinema-Dizi
Survivor'da aduket kavgası
Survivor'da aduket kavgası Ünlüler ile Gönüllüler'in kıyasıya rekabet ettiği Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı, dikkat çeken ayrıntı ise Turabi ve Doğukan arasındaki gerilim oldu.
27.03.2015 Sinema-Dizi
Survivor'da küfürler havada uçuştu!
Survivor'da küfürler havada uçuştu! Gönüllüler adasının bayan yarışmacıları arasında sular durulmuyor! Bu sefer de Begüm ve Seda barakalarında birbirlerine seslerini yükselterek tartıştılar.
12.03.2015 Sinema-Dizi
Survivor'da Ünlüler adası acı çığlıklarıyla inledi
Survivor'da Ünlüler adası acı çığlıklarıyla inledi Ahmet Dursun arkadaşlarıyla birlikte çardak yapmaya çalışırken palaya basınca ada çığlıklarıyla inledi.
11.03.2015 Sinema-Dizi
Adayı fareler bastı herkes uyurken
Adayı fareler bastı herkes uyurken Survivor All Star'a fareler akın etti. Survivor zorlu sürece girdi. Dominik Adasını fareler bastı.
24.02.2015 Sinema-Dizi
Survivor'da Turabi geceye damgasını vurdu!
Survivor'da Turabi geceye damgasını vurdu! Dün akşam ilk bölümü ile ekranlara gelen Survivor All Star'da 'Turbo' lakaplı Turabi Çakmkıran yine aforizmalarıyla geceye damgasını vurdu.
23.02.2015 Sinema-Dizi
Seda'dan Serenay'a büyük çıkış
Seda'dan Serenay'a büyük çıkış Survivor All Star'da Seda Aktuğlu, Serenay'ın "annem için" sözlerine sinirlenerek tepkisini dile getirdi.
23.02.2015 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri