Alican

Alican

Son dakika Alican haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alican ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alican haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alican

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alican gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.091 alican haberi bulunmuştur. Tüm alican haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Taksi bulamadıkları için çaldıkları otomobille kaza yaptılar
Taksi bulamadıkları için çaldıkları otomobille kaza yaptılar Adana’da eğlenceden dönerken evlerine gitmek için çaldıkları otomobille kaza yapan Alican U. (32) ile arkadaşı Fatih A. (23), polis ekiplerince yakalandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
6.04.2024 Adana
Güngören seçim sonuçları 2024: İstanbul Güngören AK Parti, CHP, İYİ Parti, DEM, Zafer Partisi oy oranları
Güngören seçim sonuçları 2024: İstanbul Güngören AK Parti, CHP, İYİ Parti, DEM, Zafer Partisi oy oranları 31 Mart 2024 Güngören seçim sonuçları cnnturk.com seçim 2024 sayfasında yer alacak. 31 Mart’ta sandık başına gidecek binlerce seçmen tercihleri ile Güngören oy oranları sıralamasını belirleyecekler. "Güngören Belediyesi’ni kim kazandı?" sorusu da yanıt bulmuş olacak. Peki Güngören Belediyesi kim kazandı?
31.03.2024 Gündem
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Yargı Fırat kimdir?  Alican Yücesoy kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?
Yargı Fırat kimdir? Alican Yücesoy kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Kanal D ekranlarında her hafta Pazar günü yayımlanan Yargı dizisi oyuncu kadrosuna 4 yeni ismi dahil etti. Polis memuru Fırat yeni bölüme damga vuruyor. Yeni karaktere oyuncu Alican Yücesoy hayat veriyor. Peki; Yargı Fırat Kimdir, Alican Yücesoy kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler ve filmler neler?
4.02.2024 Magazin
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp İzmir'in Dikili ilçesinde, balıkçı teknesi battı. İlk belirlemelere göre, teknede bulunan 10 kişiden 3'ünün yaşamını yitirdiği, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Kayıp olan kişileri arama çalışmaları sürüyor. 
30.01.2024 Gündem
Zeynep Bastık - Tolga Akış  ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki
Zeynep Bastık - Tolga Akış ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki Son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, önceki günlerde eski eşi Tolga Akış ve şu anki sevgilisi Alican Ayyıldız ile birlikte aynı mekanda eğlenmişti. Geçtiğimiz gece bir ödül törenine katılan şarkıcı Seda Üren, meslektaşının bu hamlesini değerlendirerek çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.
17.12.2023 Magazin
MasterChef takım kaptanları kim oldu? 27 Kasım MasterChef yeni takımlarda kimler var?
MasterChef takım kaptanları kim oldu? 27 Kasım MasterChef yeni takımlarda kimler var? MasterChef All Star'da haftanın takım kaptanları ve yeni takımlar belli oluyor. MasterChef Alican'ın elemesiyle birlikte adım adım finale giden yarışmada rekabet bir tık daha yükseldi. Yeni sistemde her gece bir yarışmacı eleme potasına gidecek. Kaptanlık oyununda ise menüde şekerpare tarifi var. Peki 27 Kasım MasterChef takım kaptanları kim oldu? Detaylar haberimize.
27.11.2023 Televizyon
MasterChef kim elendi? 26 Kasım MasterChef All Star'da elenen kim oldu? İşte adaylar...
MasterChef kim elendi? 26 Kasım MasterChef All Star'da elenen kim oldu? İşte adaylar... Büyük heyecan bu akşam yaşanıyor. Finale adım adım giden lezzet yarışması MasterChef All Star'da bu akşam yeni bir eleme gecesi yaşanıyor. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadeleler sonrası haftanın eleme adayları belli olmuştu. Sosyal medyada yer alan iddialara göre MasterChef Alican Sabunsoy yarışmaya veda etti. Ancak bugün siyah önlüğü giyip tezgah başına geçecek adaylar potadan kurtulmaya çalışacak. Peki 26 Kasım MasterChef kim elendi? Detaylar haberimizde.
26.11.2023 Televizyon
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı Emeklilik başvurusu yapacak vatandaşlar için önemli değişiklikler hükümetin gündeminde yer aldı. Özellikle 8.9.1999 tarihinden önce ve sonra sigortalı olanlar için farklı emeklilik şartları bulunuyor. Bu kapsamda, SSK, Bağkur, Emekli Sandığı gibi farklı sigorta kolları için belirlenen prim ödeme günleri ve emeklilik yaş sınırları vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor. SGK Uzmanı Dilek Ete konuyla ilgili bilgi vererek dikkat çeken detaylardan bahsetti.
14.11.2023 Emekli
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi?
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi? Atatürk'ün sevdiği yemekler nelerdir, 10 Kasım Masterchef yemekleri neler? Sevilen yarışma Masterchef All Star 10 Kasım Cuma günü Atatürk özel yayını yapacak. Yarışmacılar Atatürk’ün sevdiği yemekleri yapacak. İşte merak edilen 10 Kasım Masterchef Atatürk bölümü…
10.11.2023 Televizyon
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, kış aylarının gelmesi ve elektrik tüketiminin artmasıyla birlikte, vatandaşların faturalarını nasıl düşürebilecekleri konusunda altın değerinde önerilerde bulundu.
8.11.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme Yatırımcıların gözdesi olan gram altın, piyasalardaki son gelişmelerle birlikte değer kazanmaya devam ediyor. Faiz artırımlarının azalan etkisi ve jeopolitik gerginliklerin gölgesinde, altın fiyatlarındaki anlık değişimler ekonomik tahminleri şekillendiriyor. Piyasa analistleri, altın ve gram altın fiyatlarının gelecek dönemdeki seyrini, global ekonomik veriler ve bölgesel çatışmaların sonuçlarına bağlı olarak değerlendiriyor.
7.11.2023 Ekonomi
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
6.11.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan emsal karar! İş güvenliğini ihmal eden işçiye tazminat yok
Yargıtay'dan emsal karar! İş güvenliğini ihmal eden işçiye tazminat yok Yargıtay, iş güvenliği kurallarına aykırı davranan işçilerin tazminatsız olarak işten çıkarılabileceğine hükmetti. Bursa'da bir fabrikada çalışan üç işçi, CNC tezgahını çalışır durumda bırakıp uyudukları için işten atıldı. İşçilerin tazminat ve işe iade taleplerini reddeden mahkeme kararını onayan Yargıtay, iş güvenliğini ihmal eden davranışların ciddi sonuçlar doğurabileceğini vurguladı.
3.11.2023 Gündem
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 2 Kasım MasterChef eleme adayının belli olacağı bu akşam kırmızı ve mavi takım arasında Güllaç tarifi rekabeti yaşandı. Alican Sabunsoy'un hastalığı sonrası geri döndüğü yarışmada yine kıran kırana mücadele yaşandı. Peki MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı?
2.11.2023 Televizyon
MasterChef Alican hastalığını açıkladı! Doktorlar mesleğimi bırakmamı söylüyor!
MasterChef Alican hastalığını açıkladı! Doktorlar mesleğimi bırakmamı söylüyor! MasterChef Allstar yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen yarışmanın yeni bölüm fragmanına Alican'ın itirafı damga vurdu. Hastalığı ile ilgili konuşan Alican'ın "Odaklanamıyorum, ne yapacağımı karıştırıyorum şaşırıyorum. Bebeklikten beri var" sözleri merak uyandırdı.
1.11.2023 Magazin
Rapor alıp izin kullanan milyonlarca çalışanı kapsıyor! Tazminatsız kovulma sebebi sayılıyor
Rapor alıp izin kullanan milyonlarca çalışanı kapsıyor! Tazminatsız kovulma sebebi sayılıyor Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Rapor alıp izinli gününde istirahat etmeyip başka işte çalışan işçi tazminatsız kovuluyor. Çalışan herkesi ilgilendiren karar ile ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan, "İşçinin istirahatlıyken evde bulunması gerekmiyor ama işçi raporluyken başka işte çalışırsa işverenin tazminatsız işten çıkarma hakkı bulunuyor." şeklinde konuştu.
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kazaya karışan kusurlu olan sürücü, karşı tarafın masrafları yanında bir de tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak kaza sonrası kusurlu tarafın ödemesi gereken tazminatlar ile ilgili bilgi verdi.
30.10.2023 Gündem
EYT başvurularında prim borcu engeline dikkat! Bunu yapanın ikramiye hakkı yanıyor
EYT başvurularında prim borcu engeline dikkat! Bunu yapanın ikramiye hakkı yanıyor Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için emeklilik yolculuğu devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun prim borcu bildirimleri ve emeklilik başvurularındaki kritik süreçler hakkında bilmesin gereken detaylar ortaya çıktı. SGK Uzmanı Dilek Ete birkaç aydır EYT başvuranlarının reddedildiğine dikkat çekerek yeniden başvuru konusunda vatandaşlara önemli önerilerde bulundu.
27.10.2023 Emekli
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı Emekli aylıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Emekli maaşının nasıl hesaplandığıyla ilgili merak edilen ayrıntıları SGK Uzmanı Dilek Ete anlattı. Ete ayrıca emekli aylıklarının hakkettiği seviyeye nasıl geleceğiyle ilgili öneride bulundu.
24.10.2023 Emekli
Kimse beni durduramaz dedi, elendi! 22 Ekim MasterChef All Star'da Alican, son ikide hesabı gördü!
Kimse beni durduramaz dedi, elendi! 22 Ekim MasterChef All Star'da Alican, son ikide hesabı gördü! MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. 22 Ekim MasterChef kim elendi sorusu da cevabını bulmuş oldu. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları netleşti. Bu akşam adaylar potadan kurtulmak için tezgah başına geçti. Son ikiye kalan MasterChef Alican ve MasterChef Azize oldu. İki Adanalının rekabetinde gülen taraf Alican Sabunsoy oldu. Gelin MasterChef All Star yeni bölümde yaşananlara birlikte bakalım.
23.10.2023 Televizyon
20 Ekim MasterChef All Star arsa ödül oyunu kim kazandı? Ödül oyununda bir sürpriz var!
20 Ekim MasterChef All Star arsa ödül oyunu kim kazandı? Ödül oyununda bir sürpriz var! MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynanıyor. 20 Ekim MasterChef ödül oyunu kim kazandı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana rekabet bu hafta da devam etti. Alican ve Sergen'in haftanın son iki eleme adayı olduğu yarışmada bu akşam sürprizli bir ödül oyunu oynanıyor. İşte detaylar...
20.10.2023 Televizyon
Azize Alican'ı ispiyonladı, özrü Kıvanç diledi! MasterChef All Star'da Azize uzatmaları oynuyor!
Azize Alican'ı ispiyonladı, özrü Kıvanç diledi! MasterChef All Star'da Azize uzatmaları oynuyor! MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 19 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık oyununda çok konuşulan bir detay vardı. MasterChef Azize'nin Alican Sabunsoy'u Mehmet Şefe ispiyonladı. Konunun uzamaması için MasterChef Kıvanç Azize'den özür diledi.
19.10.2023 Televizyon
Fazla mesai ile ilgili yeni karar! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor
Fazla mesai ile ilgili yeni karar! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren bir karara imza atan Yargıtay, fazla mesai ücretinin hesaplanmasında imzalı bordroların dikkate alınacağını duyurdu. Avukat Cansen Erdoğan, kararı değerlendirerek, "Yargıtay tarafından verilen karar çok önemli bir karar. Fakat uygulamada hiçbir şekilde uygulanmıyor." şeklinde konuştu.
18.10.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Alican ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alican haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.