Ali İhsan Varol

Ali İhsan Varol

Son dakika Ali İhsan Varol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali İhsan Varol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali İhsan Varol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali İhsan Varol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali ihsan varol gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 ali ihsan varol haberi bulunmuştur. Tüm ali ihsan varol haberleri aşağıda listelenmiştir.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kelime Oyunu’nda kutlanıyor! Bu özel bölümde öğretmenler yarışıyor
24 Kasım Öğretmenler Günü Kelime Oyunu’nda kutlanıyor! Bu özel bölümde öğretmenler yarışıyor Teve 2’nin, beğeni ile izlenen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu, 24 Kasım Öğretmenler Günü özel bölümü ile ekrana geliyor.  
22.11.2022 Televizyon
Kelime Oyunu’nda Hakan Altun sürprizi!
Kelime Oyunu’nda Hakan Altun sürprizi! Teve2’nin, beğeni ile izlenen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu’nun bugunkü konuğu şarkıcı Hakan Altun.
17.11.2022 Televizyon
Kelime Oyunu’nda bu kez, ünlüler yarıştı…
Kelime Oyunu’nda bu kez, ünlüler yarıştı… Teve 2’nin, beğeni ile izlenen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu yeni bölümü ile ekrana geldi.
11.11.2022 Televizyon
“Kelime Oyunu” yeni sezona merhaba diyor!
“Kelime Oyunu” yeni sezona merhaba diyor! Türkiye’nin en beğenilen, çok izlenen fenomen yarışması Kelime Oyunu yeni sezona merhaba diyor. Ali İhsan Varol’un renkli sunumuyla ekrana gelen Kelime Oyunu yeni sezonuyla 17 Ekim 2022 Pazartesi saat 19.45’te Teve2’de başlıyor.
12.10.2022 Televizyon
Kelime Oyunu’nda bir ilk yaşandı, sorular öğrencilerden geldi…
Kelime Oyunu’nda bir ilk yaşandı, sorular öğrencilerden geldi… Teve2’in ilgiyle izlenen, sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un yaptığı, yarışma programı “Kelime Oyunu” sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Fenomen olan yarışmanın, kıyasıya heyecanın yaşandığı bölümünde yarışmacıların sorularını Konya Ereğli Sümer Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri hazırladı.
21.06.2022 Televizyon
“Kelime Oyunu” rekora koşuyor!
“Kelime Oyunu” rekora koşuyor! Fenomen yarışma programı 1000’inci bölümü ile ekrana geliyor…
30.10.2021 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
2'nci Demirkent Ödülleri sahiplerini buldu
2'nci Demirkent Ödülleri sahiplerini buldu Demirkent Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından İletişim, Tarih ve Sosyal Farkındalık Oluşturulmasına Katkı başlıkları altında üç ana dalda verilen Demirkent Ödülleri töreninin ikincisi, M. Nezih Demirkent'in vefatının 20'nci yılında 11 Şubat Perşembe günü İş Sanatta gerçekleştirildi.
13.02.2021 Kültür Sanat
Kelime Oyunu rekora koşuyor!
Kelime Oyunu rekora koşuyor! Büyük bir ilgi ile izlenen yarışma programı Kelime Oyunu 800. bölümünü kutluyor.
19.12.2020 Televizyon
“Kelimelerin efendisi” geri döndü!
“Kelimelerin efendisi” geri döndü! Fenomen yarışma programı "Kelime Oyunu", Ali İhsan Varol’un keyifli sunumuyla pazartesi akşamı teve2’de yeni sezona başlıyor
16.11.2020 Televizyon
"Kelime Oyunu" 750. bölümü ile ekrana geliyor
"Kelime Oyunu" 750. bölümü ile ekrana geliyor Teve2’nin, sevilen yarışma programı "Kelime Oyunu" 750’nci kez izleyici ile buluşacak.
13.05.2020 Televizyon
Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri…
Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri… İki tesisatçı kardeşin dünyayı kurtaracak bir icadın peşinde yaşadıkları birbirinden komik olaylar anlatıldığı, yayınlandığı dönem ilgiyle takip edilen Kardeş Payı tekrar bölümleriyle yeniden ekranlara döndü. 2014 ve 2015 sezonlarında yayınlanan Kardeş Payı, 30 Nisan 2015 tarihinde 35.bölümü ile ekranlara veda etti. Kardeş Payı nerede çekildi? Kardeş payı oyuncu kadrosu ve isimleri…
1.05.2020 Gündem
Kelime Oyunu'ndan bir Yıldız geçti!
Kelime Oyunu'ndan bir Yıldız geçti! teve 2 ekranlarında yayınlanan Ali İhsan Varol'un sunduğu Kelime Oyunu'na ünlü sanatçı Yıldız Tilbe konuk oldu. Bu akşam 400. bölümüyle ekrana gelen 'Kelime Oyunu'na Yıldız Tilbe damga vurdu. Başarı bir performans gösteren sanatcı gün birincisi oldu.
11.12.2018 Televizyon
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi tehditlerle yıldırmak mümkün değildir Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize böyle tehditlerle geri adım attırmak mümkün değil. Biz, öyle bir tarihin varisleriyiz ki bu tehditlerle yıldırmak mümkün değildir." dedi.
29.08.2018 Siyaset
Tek celsede boşandı!
Tek celsede boşandı! Sunduğu yarışma programıyla tanınan Ali İhsan Varol ile eşi Ayşe Varol, tek celsede boşandı.
24.05.2018 Magazin
RTGD 2017 Medya Oscarları sahiplerini buldu
RTGD 2017 Medya Oscarları sahiplerini buldu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin (RTGD) geleneksel ‘Medya Oscarları Ödülleri’ sahiplerini buldu. Bu yıl 40. kuruluş yıldönümünü kutlayan RTDG, 17 farklı kategoride 21 kişi ve kurumu ödüle layık gördü. RTGD Başkanı Şebnem Bursalı ‘2017 Medya Oscarları’nın Mayıs ayı içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı bir törenle sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.
1.05.2018 Gündem
Ali İhsan Varol’dan 'eşine şiddet' iddiasına yanıt
Ali İhsan Varol’dan 'eşine şiddet' iddiasına yanıt Eşine önce hakaret edip ardından şiddet uyguladığı yönündeki iddialar sebebiyle 3.5 yıla kadar hapis istemi ile yargılanacak olan ünlü sunucu Ali İhsan Varol, sosyal medya hesabından konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu
18.02.2018 Magazin
Ali İhsan Varol'a hapis şoku!
Ali İhsan Varol'a hapis şoku! Kelime Oyunu adlı yarışma programının sunucusu Ali İhsan Varol'un eşi Ayşe Varol, Aralık'ta Sarıyer Polis Merkezi'ne giderek eşinin kendisine önce hakaret ettiğini, ardından da yumruk attığını söylemişti.
18.02.2018 Magazin
Ali İhsan Varol Çarli'nin bakıcısı çıktı!
Ali İhsan Varol Çarli'nin bakıcısı çıktı! Ali İhsan Varol'u hepimiz sunduğu Kelime Oyunu ile tanıdık, sevdik. Ancak Ali İhsan Varol'u aslında çok daha önceden tanıyoruz. Hem de bir dönem hemen herkesin aşina olduğu Çarli dizisinden.
2.11.2017 Magazin
Ali İhsan Varol'u trolleyen yarışmacı fenomen oldu!
Ali İhsan Varol'u trolleyen yarışmacı fenomen oldu! Ali İhsan Varol'u trolleyen yarışmacı fenomen oldu!
21.01.2022 Magazin
Ali İhsan Varol neye uğradığını şaşırdı!
Ali İhsan Varol neye uğradığını şaşırdı! Ali İhsan Varol'un sunduğu 'Kelime Oyunu' yarışmasını trollemeye gelen yarışmacı, kısa sürede sosyal medyada fenomen haline geldi.
27.10.2017 Televizyon
'Babam' filmi seyirciyle buluşuyor!
'Babam' filmi seyirciyle buluşuyor! Yapımını Durak Film’in, yönetmenliği Nihat Durak’ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak’ın yaptığı dram türündeki ‘Babam’ filmi, 6 Ekim Cuma günü vizyona giriyor.
5.10.2017 Kültür Sanat
'Babam' filminin afişi görücüye çıktı!
'Babam' filminin afişi görücüye çıktı! Çetin Tekindor'un yeni filmi Babam, 6 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak.
22.09.2017 Kültür Sanat
Yılın dram filmi geliyor
Yılın dram filmi geliyor Yönetmenliğini Nihat Durak’ın yaptığı ‘Babam’ filminin çekimleri tamamlandı.
20.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ali İhsan Varol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali ihsan varol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.