Ali Bilgin

Ali Bilgin

Son dakika ali bilgin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali bilgin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali bilgin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Bilgin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali bilgin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.092 ali bilgin haberi bulunmuştur. Tüm ali bilgin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı?
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi bu akşam ekrana gelmeyince seyirci de araştırmalarına başladı. Peki 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
Yargı ekibi yurda döndü
Yargı ekibi yurda döndü Üç sezondur her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ay Yapım imzalı dizi Yargı, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü aldı. Yargı ekibi ABD dönüşü İstanbul Havalimanında çiçeklerle karşılandı.
22.11.2023 Magazin
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti  Üç sezondur hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ekibinden yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, bu sene 51’incisi gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri için New York’a gitti.
19.11.2023 Televizyon
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor Kanal D’nin, başladığı günden bu yana ekrana damga vuran reyting rekortmeni dizisi Yargı, 24 Eylül Pazar günü üçüncü sezona başlıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan dizi yayınlanan ikinci tanıtım ile izleyiciyi büyük bir bulmacanın içine çekiyor.
18.09.2023 Televizyon
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor!
Ateş ve Leyla arasında kıskançlık rüzgarı esiyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, hikayesiyle seyirciye birçok farklı duyguyu birden yaşatan Ya Çok Seversen’de dengeler artık değişiyor. Hikayenin farklı bir boyuta taşınacağı dizinin bu akşam ekrana gelecek 5’inci bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
3.08.2023 Televizyon
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi!
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı iki sezondur seyirciyle buluşan ve her bölümüyle birinciliğe oturan dizisi ‘Yargı’ dünyanın birçok ülkesinde de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.
2.08.2023 Televizyon
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…'
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…' Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in 5’inci bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Çetenin Ateş’le ilgili planları merakla beklenirken tanıtıma Ateş ve Leyla’nın yakınlaştığı sahneler damga vuruyor.
1.08.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi!
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 4. bölümüyle yine çok beğenildi.
28.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen'de Leyla kararını verdi! 'Ateş Arcalı'yı kendime aşık edeceğim'
'Ya Çok Seversen'de Leyla kararını verdi! 'Ateş Arcalı'yı kendime aşık edeceğim' Kanal D’nin, perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’nın paylaştığı, senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönetmenliğini üstlendiği 'Ya Çok Seversen'in 4'üncü bölümü yine nefes kesti.
28.07.2023 Magazin
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ya Çok Seversen'den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm heyecanı devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Leyla ve Ateş’in romantik anlarının yer aldığı sahneler çok konuşulacak.
20.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizisi “Ya Çok Seversen” dizisinin başrol oyuncularından Hafsanur Sancaktutan yeni bölümdeki vals sahnesi için sette özel ders aldı. Ders sırasında partnerini yalnız bırakmayan Kerem Bürsin güzel oyuncuya eşlik etti.
19.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı!
'Ya Çok Seversen' setinde şıklık yarışı! Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'in 21 Temmuz'da ekrana gelecek 3’üncü bölümüne şıklık yarışı damga vuracak. Yeni bölümde özel bir davette göreceğimiz oyuncular, bu sahneye özel olarak hazırlandılar.
19.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı!
'Ya Çok Seversen' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı keyifli bir hikayede bir araya getiren 'Ya Çok Seversen’in perşembe akşamı ekrana gelecek 3’üncü bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.
18.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen' ikinci bölümüyle yine dünya gündemine yerleşti!
'Ya Çok Seversen' ikinci bölümüyle yine dünya gündemine yerleşti! Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece ikinci bölümüyle seyirciyle buluştu. Hem eğlenceli hem de duygu dolu anların yer aldığı bölüm seyirciden alkışları da topladı. İlk bölümüyle Türkiye’yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde trend listelerine giren dizi yine dünya gündemindeydi.
14.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen dizisi nerede çekiliyor? Ya Çok Seversen hangi il, ilçede çekiliyor?
Ya Çok Seversen dizisi nerede çekiliyor? Ya Çok Seversen hangi il, ilçede çekiliyor? Ya Çok Seversen dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı dizi ilk fragmanıyla dikkat çekti. Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı Ya Çok Seversen'in senaryosunu Kübra Sülün yazıyor. Yaz döneminde ekrana gelecek olan Ya Çok Seversen hangi il, ilçede çekiliyor? İşte detaylar...
13.07.2023 Televizyon
'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı!
'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı! Kanal D'nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve sadece ülkemizin değil dünyanın birçok ülkesinde de sosyal medyanın gündemine oturan "Ya Çok Seversen" perşembe akşamı 2’nci bölümüyle seyirciyle buluşacak.
13.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle çok sevilen ve birçok ülkede sosyal medyada trend listelerinde üst sıralarda yer alan ‘’Ya Çok Seversen’’ dizisi perşembe akşamı 2’nci bölümüyle seyirciyle buluşacak.
11.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen hangi diziden uyarlama? Ya Çok Seversen'in konusu gerçek mi?
Ya Çok Seversen hangi diziden uyarlama? Ya Çok Seversen'in konusu gerçek mi? Ya Çok Seversen uyarlama mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Mine Kılıç'ın yer aldığı dizi ilk bölümüyle milyonları ekrana kilitledi. Ateş ve dolandırıcı Leyla'nın yollarının kesişmesiyle başlayan heyecanlı hikayenin uyarlama olup olmadığı da merak konusu oldu. Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı Ya Çok Seversen konusu gerçek mi? İşte detaylar...
6.07.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ali Bilgin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali bilgin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.