Ali Biçim

Ali Biçim

Son dakika Ali Biçim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Biçim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Biçim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Biçim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali biçim gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 ali biçim haberi bulunmuştur. Tüm ali biçim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum! Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. Ünlüler de afet bölgesine yardım ulaştırmak için ilk andan itibaren seferber olmuş durumda. AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım TIR'ı gönderen Yasemin Sakallıoğlu, duygularını sosyal medyada dile getirdi.
11.02.2023 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Arda ile Omuz Omuza 78. Bölüm Fragmanı
Arda ile Omuz Omuza 78. Bölüm Fragmanı Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konukları Ali Biçim ve Mesut Can Tomay...
5.02.2021 Televizyon
Mesut Can Tomay kimdir? Mesut Can Tomay kaç yaşındadır, aslen nerelidir?
Mesut Can Tomay kimdir? Mesut Can Tomay kaç yaşındadır, aslen nerelidir? Mesut Can Tomay ilk olarak yaklaşık 10 yıl önce Acun Ilıcalı’ın Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak sempatikliği ve taklit kabiliyetiyle ekranlara gelemeye başladı. Yarışmada, yarı finale kadar yükselen ve büyük başarı kazanan Tomay, ardından Kördüğüm, Heredot Cevdet Saati, Türk’ün Uzayla İmtihanı gibi TV yapımlarının yanı sıra Maide’nin Altın Günü, Yolsuzlar Çetesi, İkinci Şans gibi sinema filmlerinde rol almıştır. Mesut Can Tomay Ali Biçim ile çektiği videolarla sosyal medya da birçok kişinin dikkatini çekti. İşte Mesut Can Tomay'ın hayatı...
14.02.2020 Gündem
"Cem Yılmaz'ın hayatını film yapacağım!"
"Cem Yılmaz'ın hayatını film yapacağım!" Tanser Yılmaztürk’ün sunduğu, Mertkan Arat’ın yönettiği ‘Kahve Sohbetleri’ talkshow programının ilk konuğu ünlü komedyen Ali Biçim oldu.
21.02.2018 Magazin
Takside uyuya kaldılar
Takside uyuya kaldılar Oyuncu Melis Tüzüngüç, sevgilisi Ali Biçim’le önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
19.08.2017 Magazin
Melis Tüzüngüç eski sevgilisine geri döndü!
Melis Tüzüngüç eski sevgilisine geri döndü! "Baba Candır" dizisi bittikten sonra ATV'nin "Kanatsız Kuşlar" projesinde başrol oynamaya başlayan Melis Tüzüngüç'ün eski sevgilisi komedyen Ali Biçim'le yeniden barıştığı ortaya çıktı.
27.06.2017 Magazin
Gonca Vuslateri'den bir 'Manik Serçe'
Gonca Vuslateri'den bir 'Manik Serçe' Benzersiz karakterleri, oyunculuk performansları ve samimiyeti ile sanat dünyasının en sevilen isimlerinden Gonca Vuslateri kalbinden dökülenleri kalemine aktararak benzersiz bir kitaba imza attı: “Manik Serçe”…
30.03.2016 Magazin
Okan Bayülgen'in Dada Dandanista programı yayınlanacak mı?
Okan Bayülgen'in Dada Dandanista programı yayınlanacak mı? Star TV'de Cumartesi akşamları Okan Bayülgen'in sunumuyla ekrana gelen 'Dada Dandanista' programının bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu olurken beklenen açıklama geldi. Dada Dandanista 19 Mart yayını iptal edildi...
19.03.2016 Magazin
Her şeyin başı enerji, güzellik gelip geçici..
Her şeyin başı enerji, güzellik gelip geçici.. ‘Sıcak Çikolata’ adlı tiyatro oyununda eskort kız Yonca’yı canlandıran Melis Tüzüngüç, sahnede de iddialı. Güzel oyuncu “Tiyatroda oynadığım karakter bana Pretty Woman da Julia Roberts’in bedeninden fışkıran Vivian’i hatırlatıyor ve ısrarla çok cazip geliyor.” diyor
24.05.2015 Magazin
O iddialara görüntülü yanıt!
O iddialara görüntülü yanıt! Ali Biçim, önceki gün sevgilisiyle objektife takıldı.
28.01.2015 Magazin
Okan Bayülgen'in eski eşi öğrencisiyle birlikte!
Okan Bayülgen'in eski eşi öğrencisiyle birlikte! Okan Bayülgen'in eski eşi, gönlünü ünlü şovmenin meşhur ettiği Ali Biçim'e kaptırdı. İkili, birkaç aydır gizli aşk yaşıyor.
26.01.2015 Magazin
Star TV dört programı birden yayından kaldırdı
Star TV dört programı birden yayından kaldırdı Star TV'de dört programın yayından kaldırıldığı iddia edildi.
21.10.2014 Televizyon
Bu ilişki sınıfı geçti!
Bu ilişki sınıfı geçti! ‘Babam Sınıfta Kaldı” dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Ali Biçim ile Melis Tüzüngüç, önceki akşam Arnavutköy Eftelya Balık’ta romantik bir yemek yedi...
26.08.2014 Magazin
Aşk iddiası!
Aşk iddiası! Görüntü vermek istemedi
19.04.2013 Magazin
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yönetimine yapılan eleştirilere sert bir üslupla cevap veren Ali Koç'un konuşması sık sık salondan gelen tepkilerle kesildi. Yaşanan olaylar sonrası Genel Kurul'a 15 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından yeniden kürsüye çıkan Koç, yeni teknik direktör için "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için en iyisi olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.06.2023 Futbol
Kirişci: Atıl olan alanları üretime kazandıracağız
Kirişci: Atıl olan alanları üretime kazandıracağız Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarım alanlarının boş kalmasına izin vermeyeceklerini belirterek, atıl durumda olanların da üretime kazandırılacağını açıkladı.
1.07.2022 Ekonomi
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı?
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı? Nazım Hikmet 3 Haziran 1963’te geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Memleket ve sürgün şairi olarak tanımlanan Nazım hayata gözlerini Moskova’da yumdu. Şiirleri 50’den fazla dile çevrildi. Bugün ölümün 57. Yılında anılıyor. Nazım ölümünün 57. Yılında anılırken, hakkında yapılan araştırmalarda arttı. Nazım Hikmet Aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden Türk vatandaşlığından çıkarıldı? Soruları hakkında merak edilen konuların başını çekiyor. Bizde haberimizde Nazım’ın çocukluğundan, gençliğine, sürgün hayatından, ölüne kadar hayat hikayesini derledik.
3.06.2020 Gündem
Nazım Hikmet kimdir? Ailesi, çocukluğu nasıldı? Nazım Hikmet kaç yaşında, nerede öldü? İşte Nazım portresi!
Nazım Hikmet kimdir? Ailesi, çocukluğu nasıldı? Nazım Hikmet kaç yaşında, nerede öldü? İşte Nazım portresi! Nazım Hikmet bugün 118 yaşında. 15 Ocak 1902 yılında Selanik’te dünyaya gelen Nazım, Türk edebiyatının en önemli şairlerinden biri oldu. Şiirleri ve eserleriyle bir ekol haline gelen Nazım’ın hayatını, çocukluğunu ve aileni derledik. İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir!
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı. Genel kurula tek aday olarak giren Nihat Özdemir, oyların 179'unu alarak federasyon başkanlığına seçildi, 4 oy ise geçersiz sayıldı. Bu seçim öncesinde Yıldırım Demirören ve Hüsnü Güreli dönemi mali ve idari açıdan oy birliğiyle ibra edildi.
1.06.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu gidişi doğru bulmadım, bulmuyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu gidişi doğru bulmadım, bulmuyorum Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki 7. Aile Şurası'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güçlü milletler güçlü ailelerden oluşur. Yıllarca kısırlaştırma adına her şeyi yaptılar. Atılan adımlarla nüfusumuz azaltıldı. Bu gidişi doğru bulmadım, bulmuyorum." dedi.
2.05.2019 Siyaset
Başbakan Yıldırım: Ezhel'e yapılan Seda Sayan'a da yapılmalı
Başbakan Yıldırım: Ezhel'e yapılan Seda Sayan'a da yapılmalı Başbakan Yıldırım, ABD ile Türkiye arasında mutabakata varılan Münbiç yol haritasına ilişkin, "90 gün içerisinde buradan PKK uzantısı PYD, YPG, bu unsurlar çıkartılacak. Türkiye'nin ısrarlı gayretleri sonucu bu noktaya geldi." dedi. Başbakan, Ezhel ismini kullanan rap şarkıcısı Sercan İpekçioğlu tutuklanmasıyla ilgili soruya da Ezhel'e yapılan Seda Sayan'a da yapılması gerekir. Orada bir işlem yapılmıyor burada yapılıyorsa bu da bir çifte standarttır" dedi.
16.06.2018 Siyaset
Balıkçıların ağına takıldı! Ekipler hemen harekete geçti
Balıkçıların ağına takıldı! Ekipler hemen harekete geçti Ordu'da Karadeniz açıklarında balıkçı ağlarına takılan yunus, 3 saat süren operasyon sonucu kurtarıldı.
1.05.2018 Yaşam
Altaylı'dan Kocaman'a sert sözler! "Dansöz gibi..."
Altaylı'dan Kocaman'a sert sözler! "Dansöz gibi..." Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunduğu Spor Saati programında konuşan Fatih Altaylı, spor gündemine dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Altaylı, Aykut Kocaman'ın istifa konusunda kıvırdığını söylerken Fenerbahçe'nin sorunu olarak Aziz Yıldırım'ı gösterdi
6.11.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ali Biçim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali biçim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.