Ali Baba

Ali Baba

Son dakika Ali Baba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Baba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Baba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Baba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali baba gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.013 ali baba haberi bulunmuştur. Tüm ali baba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu başlıyor!
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu başlıyor! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. Bu gece saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek. Gezeravcı'nın ailesi, CNN TÜRK Editörü Gülşen Coşkun'a açıklamalarda bulundu. Alper Gazeravcı'nın annesi Sıddıka Gezeravcı, "İlk duyduğumda korktum, endişelendim" derken baba Ali Baba Gezeravcı ise, "Göreve çıkmadan önce şunu dedi, 'Baba, hiçbir şeye endişe etmeyin. Mutlu olun o bana yeter' dedi" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin insanlı ilk uzay yolculuğu öncesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın öncülüğünde hazırlanan uzay hatıra bileti, Türkiye Uzay Ajansı’nın (TUA) internet sitesinde yayımlandı.
17.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pendik'te Cemevi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pendik'te Cemevi'ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem ayının 10. gününde Pendik'te bulunan Ali Baba Sultan Cemevi'nde, Alevi Dedeleri iftarda buluştu.
28.07.2023 Gündem
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler ve bölgedeki çalışmalarıyla dikkati çeken gönüllülerle Devlet Konukevi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
19.04.2023 Gündem
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Rauf Altıntak kimdir, neden, kaç yaşında öldü?
Rauf Altıntak kimdir, neden, kaç yaşında öldü? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatrolarından yapılan açıklamada "Değerli sanatçımız, geleneksel tiyatromuzun ustalarından Rauf Altıntak'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kederli ailesine, tüm sevenlerine ve Türk Tiyatrosu'na başsağlığı dileriz." ifadesine yer verildi. Peki, Rauf Altıntak kimdir, neden, kaç yaşında öldü?
1.08.2022 Kültür Sanat
Anneleri ölen yavru sincaplar, biberonla besleniyor
Anneleri ölen yavru sincaplar, biberonla besleniyor Tunceli’de araç çarpması sonucu ölen sincabın iki yavrusu Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Tunceli Şubesi’nde korumaya alındı. 'Munzur' ve 'Pülümür' isimleri verilen sincaplar, fındıkla ve biberonla süt verilerek besleniyor.
19.05.2022 Yaşam
Paraya para demiyor! Günlük kazancı 27 bin lira, formülü sır gibi saklıyor
Paraya para demiyor! Günlük kazancı 27 bin lira, formülü sır gibi saklıyor Bursa'da sadece Ramazan ayında yapılan ve tarifi sır gibi saklanan tatlı büyük rağbet görüyor.
24.04.2022 Ekonomi
Zafer Algöz'ün otopark isyanı!
Zafer Algöz'ün otopark isyanı! Cem Yılmaz'ın ilk kez 'G.O.R.A.' filminde izleyicilerin karşısına çıkardığı 'Erşan Kuneri'nin maceralarını anlatacağı dizide rol alan Zafer Algöz, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Elindeki evraklardikkat çeken usta oyuncu, otopark ücretlerinden dolayı İstanbul'da artık otomobil kullanmadığını söyledi.
6.04.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti İzzet Altınmeşe'nin 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altunmeşe hayatını kaybetti. Oyunculuk yapan Ali Murat Altunmeşe, son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde oynamıştı. Genç yaşta hayata veda eden Ali Murat Altunmeşe'nin ölüm nedeni ile ilgili henüz açıklama gelmedi.
19.12.2021 Magazin
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli?
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni sezonuna yeni oyuncu kadrosuyla başlıyor. Diziye dahil olan yeni isimler de gündemde. EDHO'nun yeni oyuncuları arasında ünlü oyuncu Yosi Mizrahi de bulunuyor. Pek çok kişi de, Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında, nereli ve evli mi? sorularını araştırıyor. İşte Yosi Mizrahi’nin hayatı ve kariyeri...
26.10.2021 Gündem
Ali Sunal'dan doğum günü paylaşımı!
Ali Sunal'dan doğum günü paylaşımı! Bugün 44'üncü yaşını kutlayan Gül-Kemal Sunal çiftinin oyuncu oğulları Ali Sunal, doğum gününde çekilen bir aile fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Sunal’ın yeni yaşını annesi Gül Sunal ve kardeşi Ezo Sunal da unutmadı.
22.09.2021 Magazin
Cemevi saldırganları güvenlik kamerasına böyle yakalandı!
Cemevi saldırganları güvenlik kamerasına böyle yakalandı! İstanbul Pendik Ali Baba Sultan Cemevi'nin camları kırılarak zarar verilmişti. Cemevi Başkanı Tahir Aslandaş Dede, sosyal medya hesabından olayın gece yarısı yaşandığını duyurmuştu. CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ saldırganların güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı.
14.08.2021 Gündem
Cemevi saldırganları güvenlik kamerasına böyle yakalandı!
Cemevi saldırganları güvenlik kamerasına böyle yakalandı! İstanbul Pendik Ali Baba Sultan Cemevi'nin camları kırılarak zarar verilmişti. Cemevi Başkanı Tahir Aslandaş Dede, sosyal medya hesabından olayın gece yarısı yaşandığını duyurmuştu. CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ saldırganların güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı.
14.08.2021 Haber
İstanbul Valiliği'nden cemevi açıklaması!
İstanbul Valiliği'nden cemevi açıklaması! İstanbul Valiliği, Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki Ali Baba Sultan Cemevi'nin penceresinin kırılmasına ilişkin 2 şüphelinin yakalandığını ve soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.
14.08.2021 Gündem
Birer birer kapanıyorlar! 'Bina sahipleri fazla şans vermiyor'
Birer birer kapanıyorlar! 'Bina sahipleri fazla şans vermiyor' Birçok ülke mutfağını barındıran, her sokağında farklı bir tat ve lezzet sunan New York'ta restoranlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını yüzünden birer birer kapanıyor.
25.12.2020 Dünya
Üstün Asutay kimdir, kaç yaşındaydı? Üstün Asutay hayatı, dizileri ve filmleri
Üstün Asutay kimdir, kaç yaşındaydı? Üstün Asutay hayatı, dizileri ve filmleri Usta Tiyatro oyuncusu Üstün Asutay 82 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberin ardından Üstün Asutay kimdir sorusu araştırılıyor. Peki, Üstün Asutay kimdir, kaç yaşındaydı? Üstün Asutay nereli? İşte Üstün Asutay hayatı, dizileri ve filmleri...
5.08.2020 Gündem
Ünlü tiyatrocu Üstün Asutay hayatını kaybetti
Ünlü tiyatrocu Üstün Asutay hayatını kaybetti Usta tiyatro oyuncusu Üstün Asutay 82 yaşında hayatını kaybetti.
4.08.2020 Magazin
ABD’de ölen Türk vatandaşıyla ilgili şoke eden iddia
ABD’de ölen Türk vatandaşıyla ilgili şoke eden iddia ABD'de Türk vatandaşının doğru tanı konulmakta geç kalındığı için yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdiği öne sürüldü.
17.05.2020 Dünya
Doğaya 2001 ekmek bırakıp dua ettiler!
Doğaya 2001 ekmek bırakıp dua ettiler! Erzurumlular, son günlerde yaşanan deprem, terör, çığ ve uçak kazası gibi olayların bir daha meydana gelmemesi için Pir Ali Baba Türbesi'nin bulunduğu dağlık alana yaban hayvanlar için 2001 ekmek bıraktı.
7.02.2020 Gündem
Koronavirüs salgını Çin'den gelen kargoları da etkiledi
Koronavirüs salgını Çin'den gelen kargoları da etkiledi Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkarak yayılan yeni tip koronavirüs nedeniyle alınan önlemler, bu bölgeden yapılan kargo taşımacılığını da olumsuz etkiledi. Bu ülkedeki alışveriş siteleri üzerinden verilen siparişler nedeniyle Türkiye'ye gelen kargoların sayısı, Türk Hava Yolları'nın (THY) uçuşlarını durdurmasının ardından yüzde 90 düşüş gösterdi.
5.02.2020 Ekonomi
Alibaba Bekarlar Günü indirimiyle 30 milyar dolarlık rekor kırdı
Alibaba Bekarlar Günü indirimiyle 30 milyar dolarlık rekor kırdı Dünyanın dev e-ticaret sitelerinden biri olan Alibaba, 2009 yılında başlattığı Bekârlar Günü kampanyasının bu yılki açılışında rekora koşuyor. 12 saatte 30 milyar dolara ulaşıldı.
11.11.2019 Ekonomi
11 Kasım Dünya Bekarlar Günü nasıl oraya çıktı? İlk Hangi ülkede başladı?
11 Kasım Dünya Bekarlar Günü nasıl oraya çıktı? İlk Hangi ülkede başladı? 11 Kasım Dünya Bekarlar Günü olarak kutlanıyor. Kara Cuma, Anneler, Babalar, Sevgililer Günü derken, alışveriş çılgınlığına 11 Kasım Bekarlar Günü de eklendi. Diğer günler gibi tüm dünyayı etkisi altına almaya başaran Bekarlar Günü Türkiye’yi de etkiledi. Peki, 11 Kasım Dünya Bekarlar Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı? İşte Dünya Bekarlar Günü hakkında merak edilen detaylar...
11.11.2019 Yaşam
Çaykur Rizespor’da başkanlığa Hasan Kartal seçildi
Çaykur Rizespor’da başkanlığa Hasan Kartal seçildi Çaykur Rizespor’un 89. olağan kongresi gerçekleştirildi. Tek adaylı kongrede Hasan Kartal yeniden başkan seçildi.
26.01.2019 Rizespor
Ali Şen: Ali Koç telefonlarıma cevap vermiyor
Ali Şen: Ali Koç telefonlarıma cevap vermiyor Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'la mevcut durumu görüşmeye çalıştığını ancak Koç'un telefonlarına cevap vermediğini söyledi.
25.01.2019 Fenerbahçe
Bakan Yılmaz: En çok öğretmen ihtiyacımız İstanbul'da
Bakan Yılmaz: En çok öğretmen ihtiyacımız İstanbul'da Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, en çok öğretmen ihtiyacının İstanbul'da olduğunu belirterek, "En çok öğretmen ihtiyacımız eskiden doğuda olurdu, şimdi doğuda değil, İstanbul'da" dedi.
3.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Baba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali baba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.