Aleyna

Aleyna

Son dakika aleyna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aleyna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aleyna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.563 aleyna haberi bulunmuştur. Tüm aleyna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da Aleyna şov: Batuhan'ı yerle bir etti! İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da Aleyna şov: Batuhan'ı yerle bir etti! İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz olmuştu. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrası ikinci eleme adayı belli oldu. Bilindiği üzere geçen hafta Kırmızı takımda yer alan Merve, Mavi takımın kadrosuna geçmişti. Bu değişiklikle dengeler değişmiş oldu. Peki, Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?
29.04.2024 Magazin
Aleyna Tilki ile denize giren Serel Yereli: İkimizi de 'ne açar' dedik, Boğaz açtı!
Aleyna Tilki ile denize giren Serel Yereli: İkimizi de 'ne açar' dedik, Boğaz açtı! Şarkıcı ve oyuncu Serel Yereli, önceki gün sevgilisi Oğul Avcı ile Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yereli, geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ile Boğaz'da denize girmesiyle ilgili konuştu.
27.04.2024 Magazin
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu?
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu? Survivor All Star'da Mavi takımdan Berna adaya veda etti. Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görülürken, Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurdu. Peki, Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma kim geçti geçecek?
25.04.2024 Magazin
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor!
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'un yeni bölüm tanıtımında ise Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görüldü. Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurmasının üzerine "Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?" sorusu gündeme geldi.
25.04.2024 Magazin
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu?
23.04.2024 Magazin
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahneye çıkmadan önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Sahneye çıkmam engelleniyor" açıklamalarına yönelik de açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Magazin
Hande Erçel oy kullanmaya Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler sandık başında
Hande Erçel oy kullanmaya Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler sandık başında Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullanmaya başladı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sandığa bu sene ilk kez oy verecek olan kardeşi Ayça Tilki ile giderken; Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
31.03.2024 Gündem
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi 'Survivor All Star 2024' yarışmacısı Yunus Emre Özden ile takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu’nun yakınlığı sık sık gündeme geliyor. Hatta eşi yapılan paylaşımların ardından "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı yapmıştı. Eşinin söylediğine anlam veremeyen Yunus Emre'nin evliliğinin biteceği iddia edildi. Boşanma kararı aldığı konuşulan Beria Özden'den ise cevap gecikmedi.
30.03.2024 Magazin
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Ödül oyununda yarışmacıların başı döndü. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Magazin
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan  belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Oyun sırasında Yunus Emre'nin kazası sürekleri ağza getirdi. Öte yandan iletişim oyununun ardından eleme potasında yer alan Merve, Aysu, Aleyna ve Berna'nın performansa göre düello eşleşmeleri belli oldu. Peki, Peki, Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor ödülü kim aldı?
28.03.2024 Magazin
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin olmuştu. Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 25 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Nagihan ile Yunus Emre kaza yaptı. Nagihan ölümle burun buruna geldiğini ifade etti.
26.03.2024 Magazin
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu'nun ilk eleme adayı olmasından sonra neşeli halleri dikkat çekti. Nefise Karatay, Mavi takımda yarışan Aysu Keskin hakkında yorum yaptı. "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 24 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. İşte Survivor haftanın eleme adayları...
25.03.2024 Magazin
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da Aleyna takım arkadaşlarının arasında geçen konuşmaları anlatırsa tüm adanın sarsılacağını iddia etti. Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kazanana tavuklu makarna ve kola ödülünün de verileceği Survivor dokunulmazlık oyununda, mavi takım galibiyet elde ederken; kırmızı takımda ise bir erkek yarışmacı Survivor eleme potasına girdi. Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor All Star 4. ve son eleme adayı
20.03.2024 Magazin
Survivor'da Aleyna için birbirlerine girdiler! Konseyde üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor'da Aleyna için birbirlerine girdiler! Konseyde üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele yaşandı. Bu haftaki dokunulmazlığı Kırmızı Takım 12-7 kazanarak rahat bir nefes aldı. Arkadaşları Aleyna'ya açtı ağzını yumdu gözünü. "Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 3. eleme adayı kim oldu?"
19.03.2024 Magazin
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak?
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve KTTC başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Magazin
Ettehiyyatü duası okunuşu, anlamı ve fazileti! Tahiyyat duası nedir, Ramazan’da Tahiyyat duası okunur mu? Ettehiyyatü duası fazileti…
Ettehiyyatü duası okunuşu, anlamı ve fazileti! Tahiyyat duası nedir, Ramazan’da Tahiyyat duası okunur mu? Ettehiyyatü duası fazileti… Ettehiyyatü duası, namaz esnasında okunan dualar arasında yer alır. İşte Ramazan'da Ettehiyyatü Duasının fazileti
11.03.2024 Dini Bilgiler
Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak! Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? İşte ramazan hilali duası
Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak! Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? İşte ramazan hilali duası Allah Resulü (sav)’in büyük zaferinden biri olan Hudeybiye anlaşmasının müjdelendiği bu ilk ayet nedeni ile sure bu ismi alır. Fetih suresi 29 ayetten oluşmuştur. Kuran-ı Kerim’de yer alma sırasına göre 48, nüzul olma sırasına göre ise 109. Sırada yer almaktadır. Peki, Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak ile ramazan hilali duası
9.03.2024 Gündem
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür?
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür? 11 ayın sultan Ramazan ayıyla Ramazan hilali gündem oldu. 11 Mart’ta ramazan ayına başlayacağız. Müslümanlar arama motorlarına yönelerek Diyanet açıklamasına çevirdi. Peki, Ramazan hilali nedir? Ramazan hilali ne zaman görünür?
9.03.2024 Gündem
Lüks araçta silahla poz veren fenomene gözaltı! Savcılıktan flaş karar
Lüks araçta silahla poz veren fenomene gözaltı! Savcılıktan flaş karar Adana'da lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni kadın gözaltına alındı.
5.03.2024 Adana
Lüks otomobildeki pozu olay olan sosyal medya fenomeni gözaltına alındı
Lüks otomobildeki pozu olay olan sosyal medya fenomeni gözaltına alındı Adana’da arkadaşına ait lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko (24), gözaltına alındı.
4.03.2024 Adana
Survivor'da heyecanlı anlar... Ödül oyunu baş döndürdü! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da heyecanlı anlar... Ödül oyunu baş döndürdü! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor All Star'da zorlu bir ödül oyunu gerçekleşti. Yarışmacılar dengede durmak konusunda oldukça zorluk çekti. Begüm, Aleyna, Aysu, Pınar ve Gizem düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
1.03.2024 Magazin
Survivor'da ilk iletişim ödülü: Sema son kez kardeşiyle görüştü! Haftanın eleme adayları belli oldu!
Survivor'da ilk iletişim ödülü: Sema son kez kardeşiyle görüştü! Haftanın eleme adayları belli oldu! Survivor All Star 2024 yarışmasında nefes kesen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da bu hafta kadın elemesi geçekleşecek. Aleyna Kalaycıoğlu eleme adayı olmasından sonra takımına ateş püskürdü, Kırmızı takımda adaletsizliğin olduğunu söyledi. İletişim oyununu kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
29.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.