Aldattı

Aldattı

Son dakika aldattı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aldattı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aldattı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aldattı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aldattı gelişmeleri de dahil olmak üzere 525 aldattı haberi bulunmuştur. Tüm aldattı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nilay hamile mi, Apo diziden ayrılıyor mu?  NİLAY MUSTAFA'YI ALDATTI MI?
Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Kızılcık Şerbeti Nilay hamile mi, Apo diziden ayrılıyor mu? NİLAY MUSTAFA'YI ALDATTI MI? Kızılcık Şerbeti 46. bölümüyle ekrana geldi. Seyircileri şaşkına uğratan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Apo karakterinin kalk krizi geçirdiği görülürken, Mustafa’nın Nilay’a çocuk benden değil dediği görülüyor. Fragmanı izleyen vatandaşlar “Kızılcık Şerbeti Abdullah öldü mü? Apo diziden ayrılıyor mu, Kızılcık Şerbeti Nilay kimden hamile kaldı, hamile mi?” sorularına yanıt arıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Nilay’ın çocuğu kimden?
20.01.2024 Televizyon
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim'
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim' YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadın öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaştı.
30.10.2023 Magazin
Çocuklar için oyun tehlikesi! "Bakanlık olaya el atmalı"
Çocuklar için oyun tehlikesi! "Bakanlık olaya el atmalı" Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alan Roblox, özellikle çocuklar tarafından tercih ediliyor. Oyunla ilgili kurgulanan ve milyonlarca kullanıcısı olan kanallardan paylaşılan videolar, özellikle çocuklar tarafından takip ediliyor. Uzmanlar ise oyunların çocuklar üzerine dikkat çekerek bakanlıkların düzenleme getirmesini savundu.
14.07.2023 Gündem
Brezilyalı yıldız Neymar'dan bir skandal daha! Ünlü model mesajı paylaştı
Brezilyalı yıldız Neymar'dan bir skandal daha! Ünlü model mesajı paylaştı Hamile eşini aldattığını itiraf edip özür dilen Brezilyalı yıldız Neymar'ın, özür mesajının ertesi günü başka bir modele mesajlar attığı ortaya çıktı.
29.06.2023 Futbol
Soluk borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuk, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Soluk borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuk, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Diyarbakır’da nefes borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuğu anında Heimlich manevrasıyla müdahale eden kuyumcu Yusuf Çelik kurtardı. Çelik’in 5 yaşındaki çocuğu hayata döndürdüğü an saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
22.06.2023 Yaşam
Neymar hamile sevgilisini aldattı! Instagram’dan özür diledi
Neymar hamile sevgilisini aldattı! Instagram’dan özür diledi Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar, hamile sevgilisini aldattığını itiraf edip özür diledi.
22.06.2023 Fransa
Antrenörü bıçakla yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi! 'Pişman değilim'
Antrenörü bıçakla yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi! 'Pişman değilim' Zonguldak'ta antrenörü bıçakla yaralayan Murat P., sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Murat P., "Pişman değilim" dedi.
23.05.2023 Gündem
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu? Camdaki Kız'ın 79. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Camdaki Kız'ın başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
19.05.2023 Magazin
17 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Babası ile savunmaları ortaya çıktı
17 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Babası ile savunmaları ortaya çıktı Samsun'da 5 Ocak tarihinde korkunç bir olay meydana geldi. Annesi ile babası ayrı olan 17 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı. Çocuğunu görmek için erkek arkadaşı ile birlikte okula giden anne, çocuğu tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Erkek arkadaşı ise ağır yaralandı. Suçu işleme konusunda babasının azmettirici olduğu iddia edildi. Baba Ali Ö.'nün mahkemedeki savunması ortaya çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Shakira yeni aşkının peşinden gidiyor!
Shakira yeni aşkının peşinden gidiyor! Shakira ve Gerard Pique'nin ayrılığı sosyal medya gündeminden düşmüyor. Gerard Pique, iki çocuğunun annesi 46 yaşındaki Shakira’yı, aldattı. İhanet sonrasında Shakira, ünlü futbolcuya şarkı yazdı. Tam sular duruldu derken Shakira'dan bomba bir haber geldi. Ünlü şarkıcı ihaneti unutup yeni bir aşka yelken mi açtı? İşte detaylar...
2.04.2023 Magazin
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
28 Şubat 2023 takvim yaprağı! 28 Şubat takviminde ne yazıyor, 28 Şubat takvim yaprağı doğru mu, deprem yazısı mı yer alıyor?
28 Şubat 2023 takvim yaprağı! 28 Şubat takviminde ne yazıyor, 28 Şubat takvim yaprağı doğru mu, deprem yazısı mı yer alıyor? 6 Şubat, 20 Şubat derken sosyal medyada şimdi de 28 Şubat’ta deprem olacağı iddiaları gündem oldu. İddialara göre 28’Şubat Salı gününün takvim yaprağında “O kimsenin kimseye faydası olmayacağı bir gündür. O’ gün bütün emir’ hüküm ve yetki yalnız ALLAH’ındır!” ifadesi yer alıyor. Peki, 28 Şubat takvim yaprağı 2023 olayı nedir? 28 Şubat takviminde ne yazıyor, 28 Şubat takvim yaprağı yazısı doğru mu, deprem mi bekleniyor?
28.02.2023 Gündem
Ünlü avukata ‘ihanet’ davası! Başlık parası verip genç kızla evlendi iddiası
Ünlü avukata ‘ihanet’ davası! Başlık parası verip genç kızla evlendi iddiası Ünlü avukat ve eski savcı E.Y.’nin 400 bin lira başlık parası karşılığı 23 yaşındaki genç bir kızla imam nikâhı kıyarak kendisini aldattığını iddia eden 48 yıllık eşi N.Y., boşanma davası açtı.
19.12.2022 Yaşam
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi!
Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ve Hilal Özdemir’in yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında konuşan Hakan Ural, oğlu Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi.
1.12.2022 Televizyon
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum!
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum! Dönem dizisi olan 'Kuruluş: Osman'da rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay 10 Eylül'de evlenmişti. 36 yaşındaki güzel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Didem Balçın ve Can Aydın'ın hediyesi olan özel yüzüğünü gösteren Atiksoy, " Alyansımın yanında bu yüzüğü de takıyorum ve hiç çıkarmıyorum" dedi.
9.11.2022 Magazin
Nilgün Belgün: Çok gezen erkekten ideal koca olmaz
Nilgün Belgün: Çok gezen erkekten ideal koca olmaz Daha önce üç kez nikâh masasına oturup boşanan oyuncu Nilgün Belgün (69), ilk evliliğini henüz 18 yaşındayken tiyatrocu Abdullah Şahin'le (74) yapmıştı. 1973 yılında Oylum adında bir kızları dünyaya gelen ünlü çift, 1977'de boşanma kararı almıştı. Eski eşler, dün dokuz yaşına basan torunları Maya'nın doğum gününe katıldı. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Nilgün Belgün'den açıklama geldi.
7.11.2022 Magazin
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu!
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu! Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılık kararının ardından aldatma iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu. Icardi ‘nin Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı dünya basınında gündem oldu. İtalyan basını “Wanda Nara dans ederken Icardi Türkiye'de elinden gelenin en iyisini yapıyor.” yorumları yaptı. Peki, Mauro Icardi ile Wanda Nara neden ayrıldı? Icardi kimdir, nereli? İşte detaylar…
6.11.2022 Magazin
Güven Kıraç eşini aldattı mı? 'Boşanma son noktadır'
Güven Kıraç eşini aldattı mı? 'Boşanma son noktadır' Oyuncu Güven Kıraç geçtiğimiz günlerde genç bir kadınla samimi halde kameralara yakalanmış, 12 yıllık evliliğinin bu görüntüler nedeniyle sona erdiği iddia edilmişti. Bir süredir sessizliğini koruyan Güven Kıraç'tan açıklama geldi.
2.11.2022 Magazin
Travis Scott, Kylie Jenner'ı aldattı mı? Videolar ortaya çıktı
Travis Scott, Kylie Jenner'ı aldattı mı? Videolar ortaya çıktı Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın, iki çocuğunun babası Travis Scott tarafından aldatıldığı iddia edildi. Rapçinin eskiden aşk yaşadığı iddia edilen Rojean Kar, Scott'ın müzik videosunun setinden paylaştığı bir videoyla görenleri adeta şoke etti. Travis, sosyal medyada hızla yayılan söylentilere cevap verirken; Kar'dan da olayları anlatan bir başka video geldi.
24.10.2022 Magazin
İcardi Wanda Nara ayrıldı mı? Eşi Wanda Nara’yı aldattı mı?
İcardi Wanda Nara ayrıldı mı? Eşi Wanda Nara’yı aldattı mı? İcardi ayrıldı mı, Wanda Nara aldattı mı? Galatasaray'ın PSG'den bir yıllığına kiraladığı Mauro Icardi'nin menajerliğini de yürüten Wanda Nara'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Arjantinli golcüyle ilişkileri sona erdi.
23.09.2022 Magazin
Oyuncu Güven Kıraç eşini aldattı mı? Görüntüler olay oldu...
Oyuncu Güven Kıraç eşini aldattı mı? Görüntüler olay oldu... 12 yıl önce Başak Kıraç ile evlenen giren Güven Kıraç, önceki gün Asmalımescit'te bir kadınla el ele objektiflere yakalandı. Eğlendikleri mekanda romantik anlar yaşayan ikili, çıkışta bir anda magazin muhabirlerini karşılarında buldu. Ünlü oyuncu hemen yanındaki kişinin elini bırakırken, arkadaşları da görüntü alınmasını engellemeye çalıştı..
22.09.2022 Magazin
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı'
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı' Berk Oktay'ın eski eşi avukat Merve Şarapçıoğlu, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefon bağlantısı ile canlı yayın konuğu oldu. Beraat ettiği Berk Oktay davasıyla ilgili konuşan Şarapçıoğlu, geçtiğimiz hafta Polonezköy'de dünyaevine giren eski eşi ve Yıldız Çağrı Atiksoy hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.
13.09.2022 Magazin
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı! Prenses Diana 25. ölüm yıl dönümünde anılıyor! “Halkın prensesi” olarak anılan Diana Spencer’ın ölümü dünyayı yasa boğmuştu. 25 yıl önce Lady Diana'nın hayatı her saniyesiyle konuşulmaya değer bir hayattı. Dünyayı etkileyen düğünü, hayat hikayesi, yaptığı yardımlar, giyimi onu ikon haline getirdi. Ölümü tüm dünyayı sarstı. Peki, Prenses Diana kimdir, ne zaman öldü? Prenses Diana’nın düğünü nasıldı? Prenses Diana nasıl öldü? Prenses Diana’nın hayatı!
31.08.2022 Magazin
Yıldız Asyalı sahnedeki kazasıyla gündem oldu! "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben"
Yıldız Asyalı sahnedeki kazasıyla gündem oldu! "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben" Geçtiğimiz aylarda Arda Kural ile yıllar sonra canlı yayında bir araya gelmesiyle konuşulan oyuncu ve müzisyen Yıldız Asyalı, sahnede talihsiz bir kaza yaşadı. Keman çaldığı anda dengesini kaybeden oyuncu, o anlarını paylaşıp kendisiyle alay etti. Asyalı'nın talihsiz kazası sosyal medyada gündem oldu.
4.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aldattı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aldattı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.