Aldatılan kadının yaptıkları sosyal medyayı salladı! Böyle intikam görülmedi...
Aldatılan kadının yaptıkları sosyal medyayı salladı! Böyle intikam görülmedi... ABD Atlanta'da yaşayan genç bir kadın, erkek arkadaşının kendisini aldattığını öğrenince tam anlamıyla deliye döndü. Komşuları sinir krizi geçiren kadının acı intikamını kameraya aldı. Görüntüler viral oldu ve binlerce kez paylaşıldı.
26.01.2022 Dünya
Aldatılan kadın intikam için bakın ne yapıyor?
Aldatılan kadın intikam için bakın ne yapıyor? Yapılan bazı araştırmalara göre, aldatılan kadınlar güzellikten çok intikam için estetik ameliyatı tercih ediyor.
27.08.2017 Sağlık
Kocası ile yakaladığı kadının cinsel organına acı biber sürüp darp etti
Kocası ile yakaladığı kadının cinsel organına acı biber sürüp darp etti Vietnam'da aldatılan kadın, kocasının birlikte olduğu kadının cinsel organına acı biber sürerek intikam aldı. Olay anının fotoğrafları sosyal medyada yayınlandı.
21.07.2017 Dünya
Aldatılan kadından korkunç intikam
Aldatılan kadından korkunç intikam ABD'de çekilen videoda, aldatıldığını öğrenen kadın kocasından intikam alıyor. Uyuyan kocasının üzerindeki yorganı kaldıran kadın yanıcı bir sıvı döktüğü külodunun üzerinden adamın penisini ateşe veriyor. Telaşla uyanan adam, yangını söndürmeye çalışıyor. Sosyal medyada yayılan videonun gerçek olmadığı da iddia ediliyor.
18.08.2015 Yaşam
Aldatılan kadının intikamı acı oldu!
Aldatılan kadının intikamı acı oldu! Kolombiya'nın başkenti Bogota'da öfkeli bir kadın kendisini aldatan erkek arkadaşının sevgili olduğunu düşündüğü kadından intikamı korkunç oldu.
3.07.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri