Alara Bozbey

Alara Bozbey

Son dakika Alara Bozbey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alara Bozbey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alara Bozbey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alara Bozbey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alara bozbey gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 alara bozbey haberi bulunmuştur. Tüm alara bozbey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dönence'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!
Dönence'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.
5.07.2023 Televizyon
Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu 'Dönence'yi anlattı!
Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu 'Dönence'yi anlattı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Ekrana gelen tanıtımları ile daha şimdiden izleyicinin ilgisini çeken Dönence 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.
27.06.2023 Televizyon
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha!
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha! Kanal D’nin; D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi 'Dönence', 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor. Çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence'den ilk bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı.
24.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin afişi yayınlandı!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin afişi yayınlandı! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.
23.06.2023 Televizyon
Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar!
Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.
20.06.2023 Televizyon
Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak!
Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.
19.06.2023 Televizyon
Dönence'nin merak edilen 1. bölüm fragmanı yayınlandı!
Dönence'nin merak edilen 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D’nin yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi 'Dönence', ekrana gelmek için gün sayıyor. İzmir Foça’nın tarihi güzelliğini izleyici ile buluşturmanın yanı sıra, farklı ve duygusal hikayesiyle de çok konuşulacak olan Dönence'nin 1. bölüm fragmanı yayınlandı.
16.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin teaser afişi yayınlandı!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin teaser afişi yayınlandı! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
13.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin setinden eğlenceli kareler!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin setinden eğlenceli kareler! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
12.06.2023 Televizyon
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence’nin ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşatacak olan dizide kardeşlik hikayesi de ele alınacak.
9.06.2023 Magazin
'Dönence' bir kardeş hikayesinden çok daha fazlası!
'Dönence' bir kardeş hikayesinden çok daha fazlası! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ekrana gelmek için gün sayıyor.
6.06.2023 Magazin
Dönence,  Anne ve kızları hikayesi ile de çok konuşulacak!
Dönence, Anne ve kızları hikayesi ile de çok konuşulacak! Kanal D’nin, yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
4.06.2023 Televizyon
Ödüllü dizi uyarlaması 'Dönence' başlıyor! Büyük merak uyandırdı
Ödüllü dizi uyarlaması 'Dönence' başlıyor! Büyük merak uyandırdı Kanal D’nin yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi 'Dönence', ekrana gelmek için gün sayıyor. İzmir Foça’nın tarihi güzelliğini izleyici ile buluşturmanın yanı sıra, farklı ve duygusal hikayesiyle de çok konuşulacak olan Dönence, şimdiden büyük merak uyandırdı.
3.06.2023 Magazin
Kanal D’nin ödüllü dizisi Dönence’nin Gece’si Sümeyye Aydoğan’dan çok özel pozlar!
Kanal D’nin ödüllü dizisi Dönence’nin Gece’si Sümeyye Aydoğan’dan çok özel pozlar! Kanal D’nin, yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi Dönence’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.
1.06.2023 Magazin
'Dönence' için yelken dersi alan Caner Topçu: Yeni bir hobiye sahip oldum
'Dönence' için yelken dersi alan Caner Topçu: Yeni bir hobiye sahip oldum Kanal D’nin, yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi 'Dönence’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Rolü için yelken dersi alan Caner Topçu samimi açıklamalarda bulundu.
27.05.2023 Televizyon
Bu ikili çok konuşulacak! Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’dan “Dönence” pozları
Bu ikili çok konuşulacak! Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’dan “Dönence” pozları Kanal D’nin, yaz sezonunda ekrana gelecek olan yeni dizisi “Dönence” izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.
22.05.2023 Televizyon
Deprem bölgesine giden Alara Bozbey en çok duygulandığı olayı anlattı
Deprem bölgesine giden Alara Bozbey en çok duygulandığı olayı anlattı Oyuncu Alara Bozbey, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketiyle ilgili konuşan Alara Bozbey, afet bölgesine gittiğinde en çok duygulandığı olayı paylaştı.
19.03.2023 Magazin
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi! Bir süredir ekranlardan uzak olan Fulya Zenginer, geçtiğimiz hafta oğlu Milan'ı kucağına aldı. Grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri bebeğiyle fotoğraflarını yayınlayan ve oğlunun yüzünü tam olarak ilk kez gösteren oyuncu, takipçilerine "Kime benziyor?" diye sordu.
30.05.2022 Magazin
Ata Demirer tekne boyasına 50 bin TL harcadı
Ata Demirer tekne boyasına 50 bin TL harcadı Deniz tutkusuyla bilinen Ata Demirer, teknesinin bakımı için kesenin ağzını açtı.
16.02.2020 Magazin
Ata Demirer, Alara Bozbey sorusunu duymazdan geldi!
Ata Demirer, Alara Bozbey sorusunu duymazdan geldi! Komedyen Ata Demirer, Cihangir'de bulunan evinin önünde görüntülendi.
15.02.2020 Magazin
Ata Demirer evlilik sorusunu duyunca...
Ata Demirer evlilik sorusunu duyunca... Komedyen Ata Demirer, önceki akşam Beşiktaş Kültür Merkezi'ndeki düzenlenen gösterisi sonrası görüntülendi.
8.02.2020 Magazin
Ata Demirer ile Alara Bozbey aşka geldi!
Ata Demirer ile Alara Bozbey aşka geldi! Evlilik yolunda ilerleyen Ata Demirer-Alara Bozbey çifti, Ege'de aşk tazeledi. Çift, Bozcaada feribotunda çektikleri fotoğrafları, Instagram hesaplarında paylaştı.
3.02.2020 Magazin
Ata Demirer ile Alara Bozbey evleniyor
Ata Demirer ile Alara Bozbey evleniyor Geçtiğimiz günlerde ilişkilerine bir şans daha veren Ata Demirer ve Alara Bozbey evlenmeye hazırlanıyor. Çiftin nisan ayında Geyikli'de gerçekleşecek köy düğünüyle dünyaevine gireceği söyleniyor.
7.01.2020 Magazin
Ata Demirer hastalandı, aşk ortaya çıktı
Ata Demirer hastalandı, aşk ortaya çıktı Komedyen Ata Demirer’in, tansiyon ve enfeksiyon yüzünden hastanelik olması, geçtiğimiz şubat ayında ayrıldığı Alara Bozbey’le barıştığını ortaya çıkardı.
28.12.2019 Magazin
Ata Demirer ve kız arkadaşı rekor kırdı
Ata Demirer ve kız arkadaşı rekor kırdı Ata Demirer ile Şeyma Baday Cihangir”deki Jash Restaurant’ta uzun saatler geçirdi.
9.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alara Bozbey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alara bozbey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.