Alara

Alara

Son dakika Alara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alara gelişmeleri de dahil olmak üzere 428 alara haberi bulunmuştur. Tüm alara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0 Vodafone Sultanlar Ligi'nin 21. haftasında Çukurova Belediyespor, evinde karşılaştığı Karayolları Spor Kulübü'nüm mağlup etti.
19.02.2024 Adana
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu Arzu Yanardağ 15 yıl önce boşandığı Ali Serter’e 17 yaşındaki kızları Alara ile ilgilenmediği ve yıllardır maddi manevi destekte bulunmadığı iddiasıyla 35 bin TL’lik nafaka davası açtı.
13.11.2023 Magazin
Günler önce doğum yapmıştı: Nazlı Sabancı eski formuna geri döndü
Günler önce doğum yapmıştı: Nazlı Sabancı eski formuna geri döndü Doğum sonrası ilk kez bir pozunu paylaşan Nazlı Sabancı doğum kilolarının gittiğini gözler önüne serdi.
4.09.2023 Magazin
Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı ilk aile pozlarını verdi
Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı ilk aile pozlarını verdi Nazlı Kayı Sabancı, kızı ve eşi ile birlikte yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.
25.08.2023 Magazin
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi Geçtiğimiz gün Hacı - Nazlı Sabancı çiftinin kızları Arzu Alara Sabancı dünyaya geldi. Babaanne Arzu Sabancı, bebeğe kendi isminin verilmesi sonrası Instagram hesabından paylaşımda bulundu.
18.08.2023 Magazin
Doğum yapan Nazlı Sabancı'dan ilk paylaşım geldi
Doğum yapan Nazlı Sabancı'dan ilk paylaşım geldi Geçtiğimiz gün Arzu Alara adını verdikleri bebekleri dünyaya gelen Hacı- Nazlı Sabancı çiftinden ilk paylaşım geldi.
17.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı ilk bebeklerini kucaklarına aldı: Hande Erçel hastaneye koştu
Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı ilk bebeklerini kucaklarına aldı: Hande Erçel hastaneye koştu Sosyetenin ünlü isimleri Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı çifti ilk bebekleri 'Arzu Alara Sabancı'yı kucaklarına aldı.
16.08.2023 Magazin
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor U17 Avrupa kadın sutopu şampiyonası, 29 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Manisa’da gerçekleşecek.
25.07.2023 Diğer Sporlar
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
Dönence'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!
Dönence'nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı.
5.07.2023 Televizyon
Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu 'Dönence'yi anlattı!
Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu 'Dönence'yi anlattı! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Ekrana gelen tanıtımları ile daha şimdiden izleyicinin ilgisini çeken Dönence 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.
27.06.2023 Televizyon
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha!
'Dönence' dizisinden yepyeni bir tanıtım daha! Kanal D’nin; D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi 'Dönence', 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor. Çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence'den ilk bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı.
24.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin afişi yayınlandı!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin afişi yayınlandı! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.
23.06.2023 Televizyon
Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar!
Dönence’de Gülce karakterine hayat veren genç oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ’den özel açıklamalar! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.
20.06.2023 Televizyon
Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak!
Gece ve Sera’nın dostluğu herkesin içini ısıtacak! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.
19.06.2023 Televizyon
Dönence'nin merak edilen 1. bölüm fragmanı yayınlandı!
Dönence'nin merak edilen 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D’nin yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi 'Dönence', ekrana gelmek için gün sayıyor. İzmir Foça’nın tarihi güzelliğini izleyici ile buluşturmanın yanı sıra, farklı ve duygusal hikayesiyle de çok konuşulacak olan Dönence'nin 1. bölüm fragmanı yayınlandı.
16.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin teaser afişi yayınlandı!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin teaser afişi yayınlandı! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
13.06.2023 Televizyon
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin setinden eğlenceli kareler!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin setinden eğlenceli kareler! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
12.06.2023 Televizyon
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı
Kanal D'nin yeni dizisi Dönence geliyor! İlk fragman yayınlandı Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence’nin ilk tanıtımı yayınlandı. İzleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşatacak olan dizide kardeşlik hikayesi de ele alınacak.
9.06.2023 Magazin
'Dönence' bir kardeş hikayesinden çok daha fazlası!
'Dönence' bir kardeş hikayesinden çok daha fazlası! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ekrana gelmek için gün sayıyor.
6.06.2023 Magazin
Dönence,  Anne ve kızları hikayesi ile de çok konuşulacak!
Dönence, Anne ve kızları hikayesi ile de çok konuşulacak! Kanal D’nin, yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
4.06.2023 Televizyon
Ödüllü dizi uyarlaması 'Dönence' başlıyor! Büyük merak uyandırdı
Ödüllü dizi uyarlaması 'Dönence' başlıyor! Büyük merak uyandırdı Kanal D’nin yaz sezonunda izleyici karşısına çıkacak olan yeni dizisi 'Dönence', ekrana gelmek için gün sayıyor. İzmir Foça’nın tarihi güzelliğini izleyici ile buluşturmanın yanı sıra, farklı ve duygusal hikayesiyle de çok konuşulacak olan Dönence, şimdiden büyük merak uyandırdı.
3.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.