Alanur

Alanur

Son dakika alanur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alanur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alanur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alanur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alanur gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 alanur haberi bulunmuştur. Tüm alanur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurgül Yeşilçay'dan hayranlarını güldüren yeni yaş paylaşımı
Nurgül Yeşilçay'dan hayranlarını güldüren yeni yaş paylaşımı Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Veda Mektubu' dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, 48 yaşına girdi. Ünlü ismin, yayınladığı yeni yaş videosu sosyal medyada gündem oldu.
28.03.2024 Magazin
Nurgül Yeşilçay eksi 16 sonrası  sere serpe uzanıp poz verdi! Hayranları tepkisiz kalamadı
Nurgül Yeşilçay eksi 16 sonrası sere serpe uzanıp poz verdi! Hayranları tepkisiz kalamadı Veda Mektubu dizisinde Alanur karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Alışveriş yapmak için mağazaları gezen Nurgül Yeşilçay ayak üstü basın mensuplarıyla sohbet etti. 16 kilo verdiğini açıklayan Nurgül Yeşilçay zayıflamak isteyen sevenlerine tüyo verdi.
15.08.2023 Magazin
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu
Veda Mektubu 20. bölüm! Seher katil oldu Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 20. bölümü 24 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu 20. bölüm...
24.07.2023 Magazin
Veda Mektubu 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Aslı kaçırılıyor!
Veda Mektubu 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Aslı kaçırılıyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Barış'ın Aslı'yı kaçırması bölüme damga vuracak.
12.07.2023 Televizyon
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin
Seher ve Nevzat gerçeklerin üstünü örtmeyi çalışıyor!
Seher ve Nevzat gerçeklerin üstünü örtmeyi çalışıyor! Veda Mektubu 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
18.06.2023 Televizyon
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu?
Aslı'yı öldürmek isteyen Seher mi? Veda Mektubu 15. bölümde neler oldu? Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 15. bölümü 12 Haziran Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 15. bölümünde Mehmet, Aslı'yı öldürmek isteyen kişiye yaklaşıyor.
13.06.2023 Magazin
Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay, güzelliği ve iddialı sahneleri ile konuşulacak!
Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay, güzelliği ve iddialı sahneleri ile konuşulacak! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği sevilen dizisi Veda Mektubu’nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay, dizinin ekrana gelecek yeni bölümündeki iddialı sahneleri ile çok konuşulacak.
12.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız'ın Laz Kızı Ömer'in kutlamasında sahneye çıktı!
Camdaki Kız'ın Laz Kızı Ömer'in kutlamasında sahneye çıktı! Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı karakterine hayat veren Alya aynı zamanda şarkı söylüyor. Sahne performansı da oyunculuğu kadar beğeni toplayan ünlü isim dün akşam Ömer dizisinin sezon finali yemeğinde sahne aldı. Sosyal medya hesabından yemeğe dair paylaşım yapan Alya’nın dekolteli pozları nefes kesti.
12.06.2023 Magazin
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu!
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu! Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu dizisinin 14. bölümünde yaşananlar...
6.06.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay zayıflayacaklara tüyo verdi!
Nurgül Yeşilçay zayıflayacaklara tüyo verdi! Veda Mektubu dizisinde Alanur karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Alışveriş yapmak için mağazaları gezen Nurgül Yeşilçay ayak üstü basın mensuplarıyla sohbet etti. 16 kilo verdiğini açıklayan Nurgül Yeşilçay zayıflamak isteyen sevenlerine tüyo verdi.
5.06.2023 Magazin
Veda Mektubu fragmanında Ziya, Alanur'u seçti!
Veda Mektubu fragmanında Ziya, Alanur'u seçti! Ziya yıllar önce Alanur ile ayrılmasına sebep olan mektubu Seher'in yazdığını öğreniyor.
4.06.2023 Televizyon
Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay’dan yaz pozu!
Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay’dan yaz pozu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu’nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay, güzelliği ile yine göz doldurdu.
29.05.2023 Magazin
Mehmet, Aslı'nın sır saklamasını kabullenemiyor!
Mehmet, Aslı'nın sır saklamasını kabullenemiyor! Veda Mektubu 12. bölüm fragmanı yayınlandı.
17.05.2023 Televizyon
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu?
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 11. bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 11. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
16.05.2023 Magazin
Aslı bebeğini kaybetti mi? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu?
Aslı bebeğini kaybetti mi? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu, dün yine soluksuz izlendi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 10. bölümünde yaşananlar ise haberimizde...
9.05.2023 Magazin
Aslı Mehmet'ten kaçıyor!
Aslı Mehmet'ten kaçıyor! Kanal D'nin Pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
6.05.2023 Televizyon
'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in bebekleri oluyor!
'Veda Mektubu'nda Aslı ve Mehmet'in bebekleri oluyor! Kanal D'nin Pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mekttubu, dün akşam 9.bölümüyle ekrana geldi.
25.04.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay kırmızı elbisesiyle ortalığı fena yakacak!
Nurgül Yeşilçay kırmızı elbisesiyle ortalığı fena yakacak! Kanal D’nin yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, beğeni ile izlenen dizisi 'Veda Mektubu'nun bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde Alanur’un (Nurgül Yeşilçay) yeni hamlesi çok konuşulacak.
24.04.2023 Magazin
Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu?
Aslı tarafını seçti! Veda Mektubu 8. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam 8.bölümüyle ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Alanur ve Seher savaş baltalarını çıkartıyor. Bakalım kim galip gelecek? İşte haberin detayları...
18.04.2023 Magazin
'Veda Mektubu’nda kılıçlar çekiliyor!
'Veda Mektubu’nda kılıçlar çekiliyor! Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Alanur'un iş yerine iki büyük sürpriz ziyaret gerçekleşiyor.
14.04.2023 Magazin
Türkan saldırıya uğruyor! Üç Kız Kardeş 45. bölümde neler oldu?
Türkan saldırıya uğruyor! Üç Kız Kardeş 45. bölümde neler oldu? Kanal D'nin salı günlerine damgasını vuran dizi Üç Kız Kardeş, 11 Nisan Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan,evinde saldırıya uğruyor.
13.04.2023 Magazin
Veda Mektubu dizisinde Hatice'nın tek bir çıkarı var! Alanur'a mektup konusunda yardım ediyor!
Veda Mektubu dizisinde Hatice'nın tek bir çıkarı var! Alanur'a mektup konusunda yardım ediyor! Veda Mektubu 8 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Hatice'nin Alanur'a yardım teklifi herkesi şaşırttı. "O mektupları halamın yazdığını ispat etmenize yardım edebilirim" diyen Hatice'nin çıkarı ne olacak?
12.04.2023 Televizyon
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi?
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi? Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı 'Veda Mektubu' 7. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne Alanur'un kızının yaşadığı eve gelmesi damga vurdu. İşte detaylar...
11.04.2023 Magazin
Alanur kızına atılan tokadın intikamını alıyor!
Alanur kızına atılan tokadın intikamını alıyor! Kanal D’nin sevilen dizisi "Veda Mektubu" 10 Nisan Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor.
10.04.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Alanur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alanur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.