Alaçatı

Alaçatı

Son dakika alaçatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alaçatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alaçatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alaçatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alaçatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 954 alaçatı haberi bulunmuştur. Tüm alaçatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
27.04.2024 Yaşam
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler Belçim Bilgin, Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Arnavutköy’de görüntülendi. Eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisine övgüler yağdıran oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Magazin
Tatilini eylüle erteleyenlere yüzde 50 indirim imkanı
Tatilini eylüle erteleyenlere yüzde 50 indirim imkanı Eylül ayına girilmesiyle yaz sezonu sona ererken, Çeşmeli turizmciler hala tatil yapamayanlar için yüzde 50'ye varan indirim kampanyası yaptılar.
4.09.2023 Ekonomi
Bülent Ersoy yeni saçlarıyla şaşırttı
Bülent Ersoy yeni saçlarıyla şaşırttı Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, önceki gün Alaçatı’da sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Bülent Ersoy, yeni imajıyla dikkat çekti.
1.09.2023 Magazin
Selami Şahin'e doğum günü sürprizi! Yaşını duyan inanamadı
Selami Şahin'e doğum günü sürprizi! Yaşını duyan inanamadı Selami Şahin, doğum gününü, İzmir Alaçatı’da bir mekanda verdiği konser ve kendisine yapılan sürprizler eşliğinde geçirdi.
16.08.2023 Magazin
Şarkıcı Berkay'ın eşine aldığı villanın fiyatı dudak uçuklattı!
Şarkıcı Berkay'ın eşine aldığı villanın fiyatı dudak uçuklattı! Özlem Ada Katipoğlu ile 30 Ağustos 2016 tarihinde nikah masasına oturan Berkay Şahin, "eşine Alaçatı'dan villa aldığı" haberiyle magazin gündemine geldi.
14.08.2023 Magazin
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike' serisinin devam filminin bir kısmı Türkiye'de çekilecekti. Bazı görüntülerin sızması sonrası Türkiye çekimlerinin iptal edildiği gündeme gelmişti. Bakan Ersoy bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.07.2023 Magazin
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık Günübirlik kiralık evlere vergi geliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından yeni bir çalışma yapıldığını açıkladı. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağını bildirdi. İşte haberin detayları...
31.07.2023 Ekonomi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oğlan çocuğu bekleyen Mola , karnı burnunda tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.07.2023 Magazin
Tezgahlar balıkla dolup taştı! Fiyatlar yarıya düştü
Tezgahlar balıkla dolup taştı! Fiyatlar yarıya düştü Yasak kalktı, tezgahlar balıkla doldu. İzmir Balıkçı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Şahin Çakan, 15 Temmuz itibarıyla Ege'de izin verilen trol avcılığı ile balık fiyatlarının düştüğünü söyledi.
24.07.2023 Ekonomi
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı Demet Özdemir ile evliliği sadece 8 ay süren Oğuzhan Koç, ayrılığın ardından müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yeni klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği dansçının Demet Özdemir’e benzerliği ise gündem oldu. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde ise Alaçatı'da fenomen Ala Tokel’le görüntülenmişti. Öte yandan Kübrasu Türkeri’nin geçtiğimiz yılların sevilen bir yapımında rol aldığı ortaya çıktı. Kübrasu Türkeri'nin eski hali ortaya çıktı.
23.07.2023 Magazin
Eren Atay bulundu mu? Kayıp Veli Eren Atay’a ne oldu?
Eren Atay bulundu mu? Kayıp Veli Eren Atay’a ne oldu? İzmir Karşıyaka'da yaşayan 19 yaşındaki Veli Eren Atay, 15 Temmuz tarihinde arkadaşları ile buluşmak için Çeşme'ye gitti. Arkadaşları ile buluşan Atay daha sonra Alaçatı'da bulunan bir eğlence kulübünde görüldü. Peki, Eren Atay bulundu mu? Kayıp Veli Eren Atay’a ne oldu?
22.07.2023 Gündem
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Demet Özdemir’e benzerliği ve ortak özelliği gündem oldu
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Demet Özdemir’e benzerliği ve ortak özelliği gündem oldu Demet Özdemir ile evliliği sadece 8 ay süren Oğuzhan Koç, ayrılığın ardından müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yeni klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği dansçının Demet Özdemir’e benzerliği ise gündem oldu. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde ise Alaçatı'da fenomen Ala Tokel’le görüntülenmişti. Öte yandan Kübrasu Türkeri’nin geçtiğimiz yılların sevilen bir yapımında rol aldığı ortaya çıktı.
22.07.2023 Magazin
Veli Eren'den 6 gündür haber alınamıyor! Arkadaşlarıyla Alaçatı'ya gitmişti
Veli Eren'den 6 gündür haber alınamıyor! Arkadaşlarıyla Alaçatı'ya gitmişti İzmir'in Çeşme ilçesine arkadaşlarıyla eğlenmek için Alaçatı’ya giden Veli Eren Atay'dan (19) 6 gündür haber alınamıyor. En son bir minibüs şoförü tarafından, yanında kişiyle yolda yürürken görülen Atay'ın babası Mehmet Atay (48), oğlunun hayatından endişe ettiklerini belirterek, görenlerden ya da yerini bilenlerden yardım istedi.
22.07.2023 Yaşam
Enis Arıkan'ı isyan ettiren olay!  'Donlayım, çıplağım gelmeyin artık'
Enis Arıkan'ı isyan ettiren olay! 'Donlayım, çıplağım gelmeyin artık' Camdaki Kız'da Muzo karakterine hayat veren oyuncu Enis Arıkan dizisinin final yapmasının ardından Alaçatı'da tatile çıktı. Ünlü oyuncu, kendisiyle fotoğraf çektirmek için evine gelen hayranlarına “Donlayım, çıplağım gelmeyin artık'' diyerek tepki gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'e şaşırtan teklif: Gel bizim dolmuş hattında çalış!
Mahsun Kırmızıgül'e şaşırtan teklif: Gel bizim dolmuş hattında çalış! Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da taksi bulamayınca minibüse binmişti. Ünlü sanatçının, minibüste yolculara 20 dakika boyunca halka mini konser vermesi çok konuşulmuştu. Kırmızıgül, sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
17.07.2023 Magazin
İzmir ve Manisa’da 9 orman yangını söndürüldü
İzmir ve Manisa’da 9 orman yangını söndürüldü İzmir ve Manisa’da çıkan 9 orman yangını, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile kontrol altına alındı.
16.07.2023 Gündem
Mahsun Kırmızıgül'ün minibüsteki mini konseri sosyal medyayı salladı!
Mahsun Kırmızıgül'ün minibüsteki mini konseri sosyal medyayı salladı! Şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, tatil için Alaçatı'yı tercih eden ünlülerdendi. Ünlü şarkıcı Alaçatı'da taksi bulamayınca minibüse bindi. Yol boyunca hayranlarına mini bir konser veren ünlü ismin videosu, sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül minibüste mini konser verdi, sosyal medya sallandı!
Mahsun Kırmızıgül minibüste mini konser verdi, sosyal medya sallandı! Şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, tatil için Alaçatı'yı tercih eden ünlülerdendi. Ünlü şarkıcı Alaçatı'da taksi bulamayınca minibüse bindi. Yol boyunca hayranlarına mini bir konser veren ünlü ismin videosu, sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti 8 Mayıs'ta evlenmiş ardından bebek müjdesini vermişlerdi. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Enis Arıkan'ın sürpriz baby shower partisinde bebeğin cinsiyeti açıklandı.
14.07.2023 Magazin
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun yıl dönümü kutlamasına Murat Dalkılıç da dahil oldu!
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun yıl dönümü kutlamasına Murat Dalkılıç da dahil oldu! Alaçatı'da bir mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından adı ihanet haberlerine karışan ve magazin gündeminden düşmeyen Kadir Doğulu (41) ile Neslihan Atagül (30), geçtiğimiz gün 7'nci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Çiftin kutlaması, aralarına Murat Dalkılıç'ın da dahil olmasıyla eğlenceli bir hal aldı.
10.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç Demet Özdemir'i çabuk unuttu! Fenomen isimle görüntülendi
Oğuzhan Koç Demet Özdemir'i çabuk unuttu! Fenomen isimle görüntülendi Oyuncu Demet Özdemir'den boşanan Oğuzhan Koç Alaçatı'da fenomen isimle görüntülendi.
3.07.2023 Magazin
Murat Boz iddialar hakkında açıklamada bulundu! Elini öpüp saçını okşamıştı
Murat Boz iddialar hakkında açıklamada bulundu! Elini öpüp saçını okşamıştı Uzun süredir yalnız olan Murat Boz, Alaçatı'da gizemli kız arkadaşıyla sarmaş dolaş görüntülenmişti. Ünlü şarkıcı aşka gelip kız arkadaşının elini öpüp saçını da okşamıştı. Boz, paylaşılan görüntüler için bir açıklama yaptı.
3.07.2023 Magazin
Tatilciler bayramın ikinci gününde de Çeşme’ye akın etti
Tatilciler bayramın ikinci gününde de Çeşme’ye akın etti Tatilciler Kurban Bayramı'nın ikinci gününde de İzmir’in Çeşme ilçesine gelmeye devam ediyor. Nüfusu 1 milyonu aşan ilçede vatandaşlar denize girmenin yanı sıra güneşlenerek tatilin keyfini çıkardı. İlçenin en ünlü plajlarından Ilıca Plajı'nda yaşanan yoğunluk havadan görüntülendi.
29.06.2023 Gündem
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım Şarkıcı İrem Derici, oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak'ın 'Mutluyuz' adlı yeni filminde oynamak istediğini söyleyip, yakın arkadaşına yönelik esprili sözleriyle dikkat çekti. Büyükak'tan ise Derici'ye cevap geldi.
29.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alaçatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alaçatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.