Akşam Gazetesi

Akşam Gazetesi

Son dakika akşam gazetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akşam gazetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akşam gazetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akşam Gazetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akşam gazetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.081 akşam gazetesi haberi bulunmuştur. Tüm akşam gazetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı...
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı... Gazeteci-yazar, iletişim alanının duayeni Hıfzı Topuz yaşamını yitirdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Hıfzı Topuz’un ölümünün ardından yayınladığı başsağlığı mesajında “Uzun yıllar gazeteci ve yazar olarak başarıyla çalışan en kıdemli üyelerimizden önceki Onur Kurulu Başkanımız Sevgili Hıfzı Topuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne ve basın emekçilerinin örgütlenmesine büyük destek veren Hıfzı Topuz’u hiç unutmayacağız. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı. Peki, Hıfzı Topuz öldü mü, gazeteci Hıfzı Topuz kimdir? Hıfzı Topuz’un eserleri ve hayatı…
26.09.2023 Gündem
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti Duayen gazeteci-yazar Hıfzı Topuz 100 yaşında hayatını kaybetti. Topuz'un vefat haberini üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti paylaştı.
26.09.2023 Gündem
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün...
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün... Asgari ücret zammında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Emekli ve memur maaşlarına gelecek temmuz zamları ve artan enflasyonla birlikte asgari ücrete de ara zam beklentisi oluştu. Açıklamalar art arda geldi, detaylar netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘vatandaşı enflasyona ezdirilmeyeceğiz’ mesajı sonrası başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olmak üzere birçok ilgili kurumu harekete geçirdi. Bu doğrultuda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 29 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te Çalışma Bakanlığı'nda toplanacak. Masada ise çeşitli formüller yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Net ve brüt 2022 asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammı 2022 temmuz son dakika gelişmeleri...
28.06.2022 Ekonomi
Anadolu Efes'ten Fenerbahçe Beko açıklaması! 'Düşman değiliz'
Anadolu Efes'ten Fenerbahçe Beko açıklaması! 'Düşman değiliz' Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'e Euroleague oylamasında kullandığı oy için sitem etti. Bu gelişme üzerine Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz açıklamalarda bulundu.
9.03.2022 THY Euroleague
Bonservisini alacağım dedi Cengiz Ünder'in maliyeti ortaya çıktı
Bonservisini alacağım dedi Cengiz Ünder'in maliyeti ortaya çıktı Roma'dan kiralık olarak transfer edilen Cengiz Ünder için harekete geçen Marsilya milli yıldızın bonservisini almayı planlıyor.
9.03.2022 Fransa
Geri mi dönüyor? Ünal Aysal'da flaş adaylık açıklaması
Geri mi dönüyor? Ünal Aysal'da flaş adaylık açıklaması Galatasaray Başkanlığı için yeniden 'geri dönüyor' iddiaları ortaya atılan Ünal Aysal'ın şu anda böyle bir düşüncesinin olmadığı ortaya çıktı.
2.03.2022 Galatasaray
Beşiktaş derken Cenk Tosun Hollanda devine gidiyor
Beşiktaş derken Cenk Tosun Hollanda devine gidiyor Everton'dan ayrılması hemen hemen kesinleşen Cenk Tosun için PSV devreye girdi.
26.01.2022 İngiltere
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin
Fransızlar böyle böyle duyurdu: Kış güneşi ve beyaz kumlu plajlar! Türkiye'ye dalın...
Fransızlar böyle böyle duyurdu: Kış güneşi ve beyaz kumlu plajlar! Türkiye'ye dalın... Avrupalılar için kış tatil rotası olarak Türkiye'yi öneren Fransa merkezli Euronews çarpıcı bir habere imza attı. Katy Darttford imzalı 'Kış güneşi ve beyaz kumlu plajlar için Türkiye'ye dalın' başlıklı haberde, Türkiye'nin geniş bir yelpaze sunduğu belirtildi.
17.11.2021 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Macron’un Türkiye’nin askerlerini çekmesi çağrısı skandaldır" diyerek sert tepki gösterdi.
15.11.2021 Gündem
Marcao giderse Galatasaray'ın B planı Abdülkerim Bardakçı!
Marcao giderse Galatasaray'ın B planı Abdülkerim Bardakçı! Marcao'nun transferini göz önünde bulunduran Galatasaray Konyaspor'da oynayan sol stoper Abdülkerim Bardakçı'yı gündemine aldı.
3.11.2021 Galatasaray
Çaycı Hüseyin lakabıyla bilinen Alparslan Özmol acı haberi böyle duyurdu!
Çaycı Hüseyin lakabıyla bilinen Alparslan Özmol acı haberi böyle duyurdu! Hafızalarda Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin karakteriyle yer edinen ünlü oyuncu Alparslan Özmol'un babası Coşkun Özmol hayatını kaybetti.
14.10.2021 Magazin
Dikkat çeken gelişme! Christoph Daum'a geri dön çağrısı
Dikkat çeken gelişme! Christoph Daum'a geri dön çağrısı Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Christoph Daum için sarı lacivertli taraftarlar 'geri dön' çağrısında bulundular.
2.07.2021 Fenerbahçe
Daum: Terim'e ve Galatasaray'a her zaman saygılı olacağım
Daum: Terim'e ve Galatasaray'a her zaman saygılı olacağım Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Daum, Fatih Terim hakkında 'Ona her zaman saygılı olacağım' dedi.
23.04.2021 Galatasaray
Galatasaray eşya piyangosu ne zaman açıklanacak? Nesine Galatasaray eşya piyangosu sonuçları nereden sorgulanacak?
Galatasaray eşya piyangosu ne zaman açıklanacak? Nesine Galatasaray eşya piyangosu sonuçları nereden sorgulanacak? GS Nesine çekiliş ne zaman açıklanacak? Galatasaray eşya piyangosu sonuçları merak ediliyor, sarı kırmızılılar GS nesine eşya çekiliş sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt arıyor. Nesine.com aracılığıyla yapılan eşya çekilişinde Range Rover, Mini Cooper ve iPhone 12 gibi hediyeler verilecek. İşte Galatasaray eşya piyangosu nesine çekiliş sonuçları hakkında merak edilenler…
26.02.2021 Gündem
Emekliye çift maaş! İşte o yöntem...
Emekliye çift maaş! İşte o yöntem... Emekli eşlerden birinin vefatı halinde birbirlerinin maaşlarını almaları ile ilgili durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İkisi de memur olan eşlerden biri ölünce diğer ondan maaş alabiliyor. 1 Ekim 2008 öncesi başlayan ve 10 yıllık hizmet süresi dolan memurun ölümü halinde dul eş, emekli olsa bile ölüm aylığı alabilir. Emekli memur ölünce eşinin alacağı maaş sadece aylık bağlama oranını etkiler.
9.02.2021 Emekli
Bedelli askerlik yapan kişi kıdem tazminatı alabilir mi?
Bedelli askerlik yapan kişi kıdem tazminatı alabilir mi? Bedelli askerlik celp tarihleri ve birlikler geçtiğimiz günlerde açıklandı. Sonuçlarını e-devlet üzerinden ‘Bedelli Sınıflandırma Sonuç Sorgulama’ bölümünden sorgulayan çalışan asker adayları, sonuçlarını öğrendikten sonra arama motorlarına yöneldi. Çalışan asker adayları, ücretsiz izne çıkıp çıkmayacağını kıdem tazminatı alıp almayacağının yanıtını araştırıyor. Peki, Bedelli askerlik yapan kişi kıdem tazminatı alabilir mi?
26.01.2021 Çalışan Hakları
Ahmet Kekeç hayatını kaybetti!
Ahmet Kekeç hayatını kaybetti! Koronavirüs tedavisi gören gazeteci Ahmet Kekeç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Ahmet Kekeç, son yazısını 27 Ekim'de yazmıştı. Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç ise dün yaptığı açıklamada babasının durumunun ciddiyetini koruduğunu ve dua beklediklerini açıklamıştı.
14.11.2020 Gündem
İsmail Küçükkaya korona mı? İsmail Küçükkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
İsmail Küçükkaya korona mı? İsmail Küçükkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? İsmail Küçükkaya korona m? Fox TV ekranlarında yayınlanan 'Çalar Saat' adlı programın sunucusu olan gazeteci İsmail Küçükkaya koronavirüse yakalandığını duyurdu. Küçükkaya ve ekibi karantinaya alındı. İsmail Küçükkaya'nın yerine programa İlker Karagöz çıkacak.
2.11.2020 Gündem
Ebru Şallı İstanbul'u terk ediyor
Ebru Şallı İstanbul'u terk ediyor 9 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybettikten sonra dünyayla tüm bağını koparıp eve kapanan Ebru Şallı, sadece oğlu Pars'ın mezarını ziyaret için dışarıya çıkıyor. Pars Tan'ın mezarlığına sık sık giden Ebru Şallı yakın zamanda İstanbul’dan uzaklaşmaya karar verdi
1.06.2020 Magazin
İki usta çizer aynı gün öldü
İki usta çizer aynı gün öldü İlk kez 1 Nisan 1963'te yayımlanmaya başlayan ve Türk çizgi roman tarihinin en uzun soluklu çalışmalarından biri olan "Karaoğlan"ın yazarı, senarist, yönetmen ve çizer Suat Yalaz hayatını kaybetti. Bir başka acı haber de Datça'dan geldi. Ünlü çizgi roman kahramanı "Kara Murat"ın çizeri, "Tolga" adlı çizgi serisiyle de bilinen ressam Abdullah Turhan, 87 yaşında Datça'da hayatını kaybetti.
3.03.2020 Yaşam
Ali Tezel gözaltına alındı!
Ali Tezel gözaltına alındı! Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel gözaltına alındı. Ali Tezel gözaltına alındığını Twitter hesabı üzerinden duyurdu. İfadesi alınan Tezel, serbest bırakıldı.
13.01.2020 Gündem
Rahmi Turan kimdir, hangi gazetelerde çalışmıştır? Hayatı ve kariyeri...
Rahmi Turan kimdir, hangi gazetelerde çalışmıştır? Hayatı ve kariyeri... Gazeteci Rahmi Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Beştepe'ye Muharrem İnce’nin gittiğini açıklamasının ardından merak edilmeye başlandı. Rahmi Turan kimdir? Rahmi Turan nereli? Kaç yaşında, kaç yıldır gazetecilik yapıyor? Soruları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte Rahmi Turan hakkında detaylar haberimizde...
23.11.2019 Gündem
Binlerce çocuk başvuru yaptı! "Bizi bu tehlikeden kurtarın"
Binlerce çocuk başvuru yaptı! "Bizi bu tehlikeden kurtarın" Onlarca genci intihara sürükleyen oyunun engellenmesi için Kamu Denetçiliği Kurumu’na başvuran çocuklar şu çağrıyı yaptı: “Bizi bu tehlikeden kurtarın”
18.02.2019 Gündem
Hande Erçel'in yeni dudakları!
Hande Erçel'in yeni dudakları! Oyuncu Hande Erçel, son paylaşımındaki görüntüsüyle şaşırttı.
23.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Akşam Gazetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akşam gazetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.