Akasya Asıltürkmen

Akasya Asıltürkmen

Son dakika Akasya Asıltürkmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akasya Asıltürkmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akasya Asıltürkmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akasya Asıltürkmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akasya asıltürkmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 akasya asıltürkmen haberi bulunmuştur. Tüm akasya asıltürkmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.
19.12.2022 Magazin
Akasya Asıltürkmen'den itiraf: Keşke burnumu yaptırmasaydım
Akasya Asıltürkmen'den itiraf: Keşke burnumu yaptırmasaydım Milliyet YouTube’da yeni başlayan "Cem Özkök’le Laf Çok" programının ilk konuğu oyuncu Akasya Asıltürkmen oldu. Asıltürkmen, ekranlardan neden uzak kaldığını, hayatta ‘keşke’ dediği her şeyi Cem Özkök’e anlattı.
22.10.2021 Magazin
Akasya Asıltürkmen'in seyirci özlemi
Akasya Asıltürkmen'in seyirci özlemi Akasya Asıltürkmen, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
21.08.2021 Magazin
Akasya Asıltürkmen bin pişman! 'Bilsem yaptırmazdım'
Akasya Asıltürkmen bin pişman! 'Bilsem yaptırmazdım' Akasya Asıltürkmen sosyal medyadan paylaştı. 'Bu acıyı bilsem yapmazdım.' deyip takipçilerini uyardı.
26.11.2020 Magazin
Ahu Yağtu kaza geçirdi!
Ahu Yağtu kaza geçirdi! "Karanlıkta Komedi" adlı yeni bir tiyatro oyununa başlayan Ahu Yağtu sahnede kaza geçirdi,ünlü oyuncunun omuru kırıldı.
1.03.2020 Magazin
Akasya Asıltürkmen ile Serdar Özerman boşandı
Akasya Asıltürkmen ile Serdar Özerman boşandı Oyuncu Akasya Asıltürkmen ile Serdar Özerman’ın 3 yıllık evliliği tek celsede bitti.
5.07.2019 Magazin
Ve karar çıktı! Ünlü isim de ağlarına düşmüştü
Ve karar çıktı! Ünlü isim de ağlarına düşmüştü Yurt dışına seyahat için vize almak isteyen vatandaşları dolandıran suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 95 kişiden 18'i tutuklandı.
28.05.2019 Gündem
Üst sıralarda yer almak için günlük 20 bin TL ödemişler!
Üst sıralarda yer almak için günlük 20 bin TL ödemişler! Ankara merkezli 8 ilde, tatil veya iş amaçlı yurt dışı seyahatleri için vize almak isteyenleri dolandıran suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 87 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
28.05.2019 Gündem
Vize dolandırıcılarına 8 ilde eş zamanlı operasyon
Vize dolandırıcılarına 8 ilde eş zamanlı operasyon Yurt dışı seyahatler için vize almak isteyenleri dolandıran suç örgütüne yönelik Ankara merkezli 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. 110 kişi için gözaltı kararı verildi.
22.05.2019 Gündem
Akasya Asıltürkmen telefonda dolandırıldı
Akasya Asıltürkmen telefonda dolandırıldı Akasya Asıltürkmen dolandırıcıların yeni kurbanı oldu.
21.02.2019 Magazin
Setleri çok özledim
Setleri çok özledim Jennifer Lawrence’ın başrolündeki ‘Kızıl Serçe’nin özel gösterimi geçtiğimiz akşam Soho House’da gerçekleşti.
1.03.2018 Magazin
Yarışmada kazandı, satılığa çıkardı...
Yarışmada kazandı, satılığa çıkardı... Haziran ayında Ben Bilmem Eşim Bilir'e katılan oyuncu Akasya Asıltürkmen ve eşi Serdar Özerman, yarışmadan kazandıkları son model aracı internette satılığa çıkardı.
9.10.2017 Magazin
Pimpirikli anne değilim
Pimpirikli anne değilim Akasya Asıltürkmen, eşi Serdar Özerman ve 10 aylık kızı Pera ile Cihangir’de organik ürünler satan bir dükkanda objektiflere yansıdı.
4.09.2017 Magazin
Babaya hediye
Babaya hediye Akasya Asıltürkmen, önceki gün kızı Pera’yla Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
21.08.2017 Magazin
Sahneleri özledi
Sahneleri özledi Oyuncu Akasya Asıltürkmen önceki gün kızı Pera ile Zorlu AVM’deydi.
4.07.2017 Magazin
Kırmızılı Akasya
Kırmızılı Akasya Akasya Asıltürkmen, önceki gün Zorlu AVM’deydi.
18.06.2017 Magazin
Engelli olimpiyatlarına destek
Engelli olimpiyatlarına destek Oyuncu Akasya Asıltürkmen önceki gün Zorlu AVM’deydi.
14.06.2017 Magazin
Akasya Asıltürkmen nasıl bir anne?
Akasya Asıltürkmen nasıl bir anne? Yeni anne olan tiyatro sanatçısı Akasya Asıltürkmen, annelik deneyimlerini anlattı.
9.05.2017 Magazin
Bebeklerini anlattılar
Bebeklerini anlattılar Yeni anne olan tiyatro sanatçısı Akasya Asıltürkmen, Bebekoloji Buluşmaları 2017 Fisher-Price sponsorluğunda düzenlenen ‘Oyun ve Eğlenceli Gelişim’ oturumuna konuk oldu.
8.05.2017 Magazin
Dünyaca ünlü koçtan annelere tavsiyeler
Dünyaca ünlü koçtan annelere tavsiyeler Kim West metodu, tüm dünyada Sleep Lady olarak bilinen ve bir uyku koçu olan Kim West tarafından, kendi çocuklarının uyku problemlerini çözmek maksadı ile tasarlanmış bir metod.
14.04.2017 Arşiv
İşte Pera
İşte Pera Oyuncu Akasya Asıltürkmen 3,5 aylık kızı Pera ile “Paha Biçilmez Yüzleri İle İstanbul” sergisinin açılışına katıldı
25.02.2017 Magazin
Kanser farkındalığı için buluştular
Kanser farkındalığı için buluştular Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), toplumun çocuk kanserleri hakkında bilinçlenmesini sağlamak amacıyla ‘Nerede Yaşam Varsa Orada Umut Vardır’ sergisine ev sahipliği yaptı
23.02.2017 Magazin
İkizlere ömürlük hediye!
İkizlere ömürlük hediye! Yaşadığı deneyimleri, konukları ve uzmanlarla yaptığı sohbetler üzerinden paylaşan Akasya Asıltürkmen’in, youtube kanalı AkasyaAna’nın konuğu anne adayı oyuncu yazar Başak Sayan oldu.
1.02.2017 Magazin
Ömürlük hediye
Ömürlük hediye Akasya Asıltürkmen’in YouTube Kanalı AkasyaAna’ya anne adayı Başak Sayan konuk oldu.
31.01.2017 Magazin
5 kilo fazlam var
5 kilo fazlam var İki ay önce anne olan Akasya Asıltürkmen, doğum kilolarını kısa sürede verdi.
26.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Akasya Asıltürkmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akasya asıltürkmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.