Ak Parti İstifa

Ak Parti İstifa

Son dakika AK Parti istifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti istifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti istifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 691 ak parti istifa haberi bulunmuştur. Tüm ak parti istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İstanbul İl Başkanı görevi bıraktı
AK Parti İstanbul İl Başkanı görevi bıraktı AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci görevinden istifa etti.
9.02.2018 Siyaset
AK Parti'li belediye başkanı istifa etti
AK Parti'li belediye başkanı istifa etti Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan istifa etti.
18.10.2017 Siyaset
AK Parti istifalarının perde arkası!
AK Parti istifalarının perde arkası! AK Parti teşkilatlarında 30 Mart seçimi sonrasında yeniden yapılanma başladı. 2015 seçimlerine hazırlık olarak teşkilatlara taze kan getirilmesi şeklinde değerlendirilen değişiklikler kapsamında, 40 il ile 560 ilçe yönetimi yenileniyor
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de toplu istifa!  İki teşkilat...
AK Parti'de toplu istifa! İki teşkilat... AK Parti Kars İl Teşkilatı yönetimi ve AK Parti Çorum Sungurlu ilçe teşkilatı yönetimi toplucu istifa etti.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de şaşırtan istifa!
AK Parti'de şaşırtan istifa! Hatay'ın İskenderun ilçesinde AK Parti İskenderun İlçe yönetimi istifa etti.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de toplu istifa!
AK Parti'de toplu istifa! BURDUR'da AK Parti il ve merkez ilçe başkanları, yerel seçim yenilgisi nedeniyle istifa etti...
10.04.2014 Siyaset
AK Parti'de toplu istifa!
AK Parti'de toplu istifa! ANKARA'nın Gölbaşı ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı'ndan bir ay önce istifa ederek MHP Belediye Meclis üyesi adayı olan Ramazan Şimşek'in açtığı seçim bürosunda toplanan 100 kişilik grup, parti üyeliklerinden istifa ettiklerini açıkladılar.
29.03.2014 Siyaset
Günay parti sinyali verdi
Günay parti sinyali verdi Yolsuzluk ve rüşvet iddialarının ardından AK Parti’den istifa eden bağımsız milletvekili Ertuğrul Günay, İlhan İşbilen ve Erdal Kalkan, dün İzmir’de tarihi Havagazı Fabrikası’nda basın toplantısı düzenledi...
20.03.2014 Siyaset
AK Parti'de toplu istifa!
AK Parti'de toplu istifa! AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı’nda, aralarında kurucu üyelerinde bulunduğu 40 kişi partiden istifa ettiğini açıkladı...
16.03.2014 Siyaset
İstifalar için ne dedi?
İstifalar için ne dedi? Bursa'da Olay Tv canlı yayına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gündeme ilişkin soruları yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
AKP'li bir vekil daha istifa etti!
AKP'li bir vekil daha istifa etti! AKP İzmir Milletvekili İlhan İşbilen partisinden istifa etti...
7.02.2014 Siyaset
Hangi partinin kaç vekili var?
Hangi partinin kaç vekili var? İşte istifalar sonrası son güncel liste
1.01.2014 Siyaset
AK Parti'de bir istifa daha!
AK Parti'de bir istifa daha! Burdur Milletvekili Hami Yıldırım istifa etti.
31.12.2013 Siyaset
AK Parti'de bir istifa daha!
AK Parti'de bir istifa daha! Disipline sevk edilen vekillerden biri daha istifa etti.
30.12.2013 Siyaset
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
İyi Parti'nin kazandığı tek il Nevşehir oldu
İyi Parti'nin kazandığı tek il Nevşehir oldu 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçiminde İyi Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı oyların büyük bir çoğunluğunu alarak Belediye Başkanı seçildi. İyi Partinin Türkiye genelinde kazandığı tek il ise Nevşehir oldu.
31.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Dün baba-oğul videosu çekenler bugün gırtlak gırtlağa geldiler. Değişim adıyla yürüyen kayıkçı kavgasıyla işimiz yok ifadelerini kullandı. Erdoğan emekli maaşları ile ilgili olarak da, "Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerin alacağı maaş da belli oldu. İyileştirme çalışması için bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Çalışmalar başladı" dedi.
6.07.2023 Gündem
Babacan'dan 15 vekil göndermesi: Kimseye en ufak bir borcumuz yok
Babacan'dan 15 vekil göndermesi: Kimseye en ufak bir borcumuz yok Seçim sonrası partisinin kurultayında konuşan Meral Akşener'in 15 vekil transferine ilişkin açıklaması gündemdeyken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan açıklama geldi. Babacan, "Bizim kimseye en ufak bir borcumuz yok. Bugün seçimi helalinden kazanmış, başı dik, alnı açık 15 milletvekilimiz var” dedi.
27.06.2023 Gündem
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden 120 kişi AK Parti’ye geçti
Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden 120 kişi AK Parti’ye geçti Cumhur İttifakına katılma kararını olumsuz değerlendiren Yeniden Refah Partisi’nin Orhangazi ilçe teşkilatında aralarında ilçe başkanvekili ve yönetim kurulu üyelerinin de olduğu yaklaşık 120 kişi partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. AK Parti lokalinde düzenlenen törenle partiye katılanlara AK Parti rozeti takıldı.
22.03.2023 Gündem
Mehmet Tatlıdede kimdir? Artuklu Belediye başkanı kim oldu, hangi partiden?
Mehmet Tatlıdede kimdir? Artuklu Belediye başkanı kim oldu, hangi partiden? Artuklu ilçesinin yeni belediye başkanı belli oldu. Peki, Artuklu Belediye başkanı kim oldu, hangi partiden? Mehmet Tatlıdede kimdir?
30.07.2022 Gündem
Şahin Yılancı kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Giresun´un Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı hangi partiden?
Şahin Yılancı kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Giresun´un Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı hangi partiden? Giresun'un AKP Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, kanser tedavisi gördüğü İstanbul'da yaşamını yitirdi. Peki, Şahin Yılancı kimdir, kaç yaşında, neden öldü, ne kanseriydi?
26.07.2022 Gündem
Belediye başkanı istifa etti!
Belediye başkanı istifa etti! Sinop'un Boyabat Belediye Başkanı AK Parti'li Şefik Çakıcı, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
30.06.2022 Siyaset
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Eser siyaseti yapmaya devam edeceğiz
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Eser siyaseti yapmaya devam edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK parti olarak eser üreten, eser siyaseti yapan tarafta olmaya devam edeceklerini söyledi.
13.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.