Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş

Son dakika AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti grup başkanvekili mustafa elitaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 ak parti grup başkanvekili mustafa elitaş haberi bulunmuştur. Tüm ak parti grup başkanvekili mustafa elitaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Temmuz'da yemin edecek
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Temmuz'da yemin edecek Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Milletvekillerinin 8 Temmuz'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 9 Temmuz'da yemin edecek. Meclis Başkanı 13 Temmuz'da seçim yapılacak. 10 Temmuz'da bizim Meclis Başkanı adayımızda belli olmuş olur" ifadelerini kullandı.
29.06.2018 Siyaset
Meclis tatile girdi
Meclis tatile girdi TBMM Genel Kurulu iktidar ve muhalefet partileri arasında sağlanan mutabakat çerçevesinde mini torba düzenlemeye ilişkin görüşmelerini yaklaşık 3,5 saatte tamamladı. Teklifin tümünün oylaması öncesi Ak Parti, CHP, HDP ve MHP grup başkanvekilleri söz alarak, nokta konulan 26. döneme ve 24 Haziran seçimleriyle oluşacak 27. parlamentosuna ilişkin görüş, dilek ve temennilerini dile getirdi.
16.05.2018 Siyaset
Elitaş'tan Abdüllatif Şener yorumu: Bizi değil CHP'lileri çıldırtır
Elitaş'tan Abdüllatif Şener yorumu: Bizi değil CHP'lileri çıldırtır AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP’nin cumhurbaşkanı adaylığı için kulislerde eski bakan Abdüllatif Şener’in adının geçmesine ilişkin olarak, “Bu bizi değil CHP’lileri çıldırtır” dedi.
2.05.2018 Siyaset
İç tüzük değişiklik teklifi Meclis'te
İç tüzük değişiklik teklifi Meclis'te İç tüzük değişiklik teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunuldu.
7.07.2017 Siyaset
TBMM'de iç tüzük komisyonu kurulamadı
TBMM'de iç tüzük komisyonu kurulamadı TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın daveti üzerine yapılan toplantıdan anlaşma çıkmadı. İç tüzük komisyonu kurulamadı.
29.09.2021 Gündem
Zeytinlik tasarısı geri çekildi
Zeytinlik tasarısı geri çekildi Zeytinliklerin imara açılmasını öngören tasarı tepkiler üzerine komisyona geri çekildi
8.06.2017 Siyaset
Ayda 35 TL kesilecek! 2 milyon kişiyi ilgilendiriyor...
Ayda 35 TL kesilecek! 2 milyon kişiyi ilgilendiriyor... İşyerini kapatmak zorunda kalan esnaf için işsizlik fonu geliyor.
12.02.2017 Ekonomi
GSS primi 53 liraya indi
GSS primi 53 liraya indi 395 liraya kadar çıkan Genel Sağlık Sigortası primi 53 liraya düşürüldü. Gecikme zamları da silinecek
10.02.2017 Ekonomi
Siyaset kulisleri çalkalanıyor! AK Parti'nin yeni planı
Siyaset kulisleri çalkalanıyor! AK Parti'nin yeni planı Ak Parti, önce partili Cumhurbaşkanı, ardından da Cumhurbaşkanlığı sistemini getirecek anayasa değişiklik teklifinin 2. tur oylamasında “sürpriz” istemiyor. Ak Parti kurmayları bu nedenle, “330” eşiğinin teklifin maddeleri ve tümünün akıbetini belirleyeceği 2. tur öncesi, 1. turda kullanılan, “boş, geçersiz ve çekimser” oylara odaklandı.
29.09.2021 Gündem
Geçerse referandum geçmezse erken seçim
Geçerse referandum geçmezse erken seçim Başkanlık sistemini içeren anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmeleri dün tartışmalarla başladı. 15 gün sürmesi beklenen görüşmelerin sonunda teklif Meclis’ten geçerse Nisan ayında referandum yapılacak aksi halde ise erken seçim ihtimali konuşuluyor.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanının yemin metninde laiklik olacak
Cumhurbaşkanının yemin metninde laiklik olacak Başkanlık sistemini getirecek anayasa değişikliğinde cumhurbaşkanlarının göreve başlarken ettiği yemin metninden ‘laik cumhuriyete bağlılık’ ifadesinin çıkarılacağı iddiasını AK Partili Mustafa Elitaş yalanladı
29.09.2021 Gündem
‘Ya eş zamanlı uygularız ya bir kenara bırakırız’
‘Ya eş zamanlı uygularız ya bir kenara bırakırız’ Alman Bild gazetesine konuşan Çavuşoğlu, geri kabul anlaşmasıyla ilgili açık konuştuğunu belirterek “Ya anlaşmaları eş zamanlı olarak uygularız ya da bir kenara bırakırız” ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Gündem
‘Doktor’ koruma
‘Doktor’ koruma Başbakan Binali Yıldırım, akut pankreatit teşhisiyle 2 Ağustos’tan bu yana Güven Hastanesi’nde tedavi altında olan Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk’ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
CHP’den MİT’e suçlama
CHP’den MİT’e suçlama CHP lideri Kılıçdaroğlu, ‘fuatavni’ hesabıyla yapılan mesajlaşmalar ve kaset iddialarıyla ilgili “ Onların MİT üzerinden oluşturulduğunu çok iyi biliyoruz” dedi
29.09.2021 Gündem
Mehmet Metiner ağladı!
Mehmet Metiner ağladı! Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğulan Metiner " Birilerinin bize haddimizi bildireceğini asla beklemiyordum." dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den Tayyar ve Metiner'e tepki
AK Parti'den Tayyar ve Metiner'e tepki AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunarak gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
Elitaş'tan CHP'nin çağrısına cevap
Elitaş'tan CHP'nin çağrısına cevap Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan CHP'nin çağrısına cevap
29.09.2021 Gündem
Meclis’te canlı yayın tartışması
Meclis’te canlı yayın tartışması TBMM Genel Kurulu’nda Soma’da meydana gelen maden kazalarının araştırılmasına dair araştırma önergesininn görüşülmesi sırasında yayın canlı yayın tartışması yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Tarih verdi! Temmuz'dan önce...
Tarih verdi! Temmuz'dan önce... AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, partilerinin Cumhurbaşkanı adayının Temmuz'un ilk haftasından önce belli olmayacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
'Cumhurbaşkanı kimi isterse...'
'Cumhurbaşkanı kimi isterse...' AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, muhalefetin seçim önerilerine cevap vermediğini belirterek "Dar bölge seçim sistemiyle ilgili yoğunlaşmış bir kanaatimiz mevcut" dedi. Elitaş, basın mensuplarının 'Erdoğan'dan sonra kim başbakan olur?' sorusuna ise Erdoğan'ı kast ederek 'Sayın Cumhurbaşkanı kime görev verirse' yanıtını verdi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti formül arıyor!
AK Parti formül arıyor! AK Parti, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) faaliyetlerinin Meclis denetimine açılması için formül arıyor.
12.04.2014 Siyaset
RTÜK modeliyle partilerden üye
RTÜK modeliyle partilerden üye Ak Partili Mustafa Elitaş, tartışmaların odağındaki kurumda, genel seçimlerde en çok oy almış 4 siyasi partiden birer temsilcinin doğal üye olmasının düşünüldüğünü söylediAk Parti, 30 Mart’ta yapılan yerel seçimin ardından yaşanan tartışmalar, sonuçlara pek çok siyasi partiden gelen itirazlar nedeniyle eleştirilen Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) yapısının değiştirilmesini gündemine aldı...
29.09.2021 Gündem
Flaş fezleke açıklaması!
Flaş fezleke açıklaması! AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 4 eski bakanla ilgili CHP'nin olağanüstü toplanma talebine cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
AKP'den açıklama geldi!
AKP'den açıklama geldi! AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, eski bakan Erdoğan Bayraktar'ın istifa dilekçesini AK Parti Genel Merkezi'ne verdiğini söyledi.
24.01.2014 Siyaset
Bahçeli'ye çok sert sözler!
Bahçeli'ye çok sert sözler! 'Öcalan mamasıyla beslenen...'
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti grup başkanvekili mustafa elitaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.