Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı

Son dakika Aile Ve Sosyal Politikalar bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aile Ve Sosyal Politikalar bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aile Ve Sosyal Politikalar bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile ve sosyal politikalar bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.239 aile ve sosyal politikalar bakanı haberi bulunmuştur. Tüm aile ve sosyal politikalar bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
2.392 memur atama müjdesi! Bakan Göktaş detayları açıkladı
2.392 memur atama müjdesi! Bakan Göktaş detayları açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Pazartesi günü 2 bin 392 engelli vatandaşımızı daha kamu kurumlarımıza yerleştiriyoruz. Böylelikle kamudaki engelli memur sayımızı 68 bin 396'ya çıkarmış olacağız" dedi.
17.02.2024 Çalışma Hayatı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş'tan Darülaceze’ye bayram ziyareti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş'tan Darülaceze’ye bayram ziyareti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Darülaceze sakinlerini ziyaret ederek onların bayramını kutladı.
30.06.2023 Gündem
Selma Aliye Kavaf nereden aday? CHP Milletvekili adayı Selma Aliye Kavaf kimdir, ne iş yapıyor, nereli, ne bakanıydı?
Selma Aliye Kavaf nereden aday? CHP Milletvekili adayı Selma Aliye Kavaf kimdir, ne iş yapıyor, nereli, ne bakanıydı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi CHP'de kesin aday listeleri belli oldu. Millet İttifakı üyeleri Gelecek Partisi, Deva, Saadet Partisi ve Demokrat Parti de CHP listelerinden seçime girdi. 2007 seçimlerinde AK Partiden Denizli Milletvekili seçilen, Selma Aliye Kavaf CHP milletvekili adayı olarak liste girdi. Peki, Selma Aliye Kavaf nereden aday? CHP Milletvekili adayı Selma Aliye Kavaf kimdir, ne iş yapıyor, nereli, ne bakanıydı?
11.04.2023 Gündem
Bakan Yanık: Kadın konukevlerimizde bin 707 kadınımız ve 1161 çocuğumuz hizmet alıyor
Bakan Yanık: Kadın konukevlerimizde bin 707 kadınımız ve 1161 çocuğumuz hizmet alıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Türkiye genelinde 81 ilimizde 149 kadın konukevimizde hizmet vermekteydik. Şu an itibarıyla yine 149 kadın konukevinde bin 707 kadınımız ve beraberinde de 1161 çocuğumuz hizmet almaya devam ediyor "dedi.
8.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İHA ve SİHA konusu 6'lı masanın hazımsızlığın ilk değil son örneğidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İHA ve SİHA konusu 6'lı masanın hazımsızlığın ilk değil son örneğidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin stratejik yatırımlarını engellemeyi hayal edenlerin hevesini kursağında bırakacaklarını belirterek, “Yabancı komiserlerden medet uman müstemleke temsilcilerinin ülkemizi bataklığa sürüklemesine göz yummayacağız. Siyasi istikrarsızlık ikliminin yeniden hortlatılmasına müsaade etmeyeceğiz. Son birkaç ayda yaşadıklarımız altılı çürük yapının Türkiye’ye kavga, entrika, kriz ve kaos dışında hiçbir şey vaad etmediğini gösteriyor” dedi. Altılı masanın İHA ve SİHA’ları hedef almasını, Türkiye’yi güvensiz ve itibarsız olarak lanse etmesini de eleştiren Erdoğan, “İftiralar karşısında biz siyasetçilerden önce iş dünyası güçlü tepki vermeliydi. Yıkım masasının son dönemde bürokrasiden savunmaya, ekonomiye, tehdit dozunu arttırmasında bu sessizliğin önemli payı olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
21.01.2023 Gündem
Bakan Yanık: Çocuklarımızın mutluluğunu arttırmak için çalışmalarımızı güncelliyoruz
Bakan Yanık: Çocuklarımızın mutluluğunu arttırmak için çalışmalarımızı güncelliyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü çerçevesinde, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak çocuklarımızın refahını ve mutluluğunu arttırmak için çalışmalarımızı sürekli güncelliyoruz” dedi.
20.11.2022 Siyaset
Aile Destek programı eylül ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi ne kadar oldu?
Aile Destek programı eylül ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi ne kadar oldu? Devlet tarafından ihtiyaç sahibi hanelere yapılan ödemeler kapsamında Aile Destek Programı’na başvurular devam ediyor. Başvuru yapan hanelerin ilk ödemeleri 29 Temmuz’da gerçekleştirilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son kabine toplantısında ihtiyaç sahibi hanelere yapılacak ödemelerin kapsamının genişletileceğini duyurmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık da aile destek paketinin genişletildiğinin müjdesini vermişti. Peki, Aile Destek programı eylül ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi ne kadar oldu? Ödemeler nereden yapılacak? Aile Destek programı başvurusu nasıl yapılır? İşte aile destek ödemelerinin yapılacağı tarih!
5.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği! Abonelik şartı için yeni adım, e-Devlet'ten yapılıyor
Doğal gaz desteği! Abonelik şartı için yeni adım, e-Devlet'ten yapılıyor Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika gelişmesi. Hükümet doğal gaz desteği ile ilgili düğmeye bastı. e-Devlet üzerinden yapılacak. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Dar gelirli ailelere ısınma yardımı olarak verilecek doğal gaz desteği için başvurular sürüyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, bu desteği alacak durumda olduğu halde masraftan kaçındığından dolayı aboneliği kendi üzerine almayan vatandaşlar için “Aboneliği kolaylaştıracak yöntemler üzerinde çalışıyoruz. Enerji bakanımızla görüştük. Bu konuda da kolaylaştırıcı bir adım atılacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
28.08.2022 Ekonomi
Emekli, çalışan hepsini kapsıyor! 450-550-600 TL destek ödemesi müjdesi, e-Devlet'ten...
Emekli, çalışan hepsini kapsıyor! 450-550-600 TL destek ödemesi müjdesi, e-Devlet'ten... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler başlıyor. Çalışan ve emeklileri de kapsıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. İhtiyaç sahiplerine yönelik hazırlanan Aile Destek paketi kapsamında verilen destek ödemelerinin 12 ay boyunca yatırılması planlanıyor. Aile Destek programı hakkında detaylar gelen son açıklamalar ile birlikte netlik kazandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık son olarak yaptığı açıklamada çalışanlar ve emeklilerin de programa başvuru yapabileceğini duyurdu. 450 - 600 TL arasında değişen tutarlar ile düzenli olarak ödenecek olan destek paketinin başvuru şartları, ödeme tarihleri ve başvurunun hangi platform üzerinden yapılacağı merak konusu oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
28.07.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! 450-550-600 TL destek ödemesi müjdesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! 450-550-600 TL destek ödemesi müjdesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler başlıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. İhtiyaç sahiplerine yönelik hazırlanan Aile Destek paketi kapsamında verilen destek ödemelerinin 12 ay boyunca yatırılması planlanıyor. Aile Destek programı hakkında detaylar gelen son açıklamalar ile birlikte netlik kazandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık son olarak yaptığı açıklamada çalışanlar ve emeklilerin de programa başvuru yapabileceğini duyurdu. 450 - 600 TL arasında değişen tutarlar ile düzenli olarak ödenecek olan destek paketinin başvuru şartları, ödeme tarihleri ve başvurunun hangi platform üzerinden yapılacağı merak konusu oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
23.07.2022 Ekonomi
Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bittiğinde dünyada tek örneği olacak
Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bittiğinde dünyada tek örneği olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma töreninde konuştu. Erdoğan, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesi ile ilgili olarak, 'Bittiğinde dünyada tek örneği olacak.' dedi.
20.05.2022 Siyaset
Hastaneye giden herkesi ilgilendiriyor! Değişiyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi...
Hastaneye giden herkesi ilgilendiriyor! Değişiyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi... Hastane randevusu ile ilgili son dakika gelişmesi! Randevularla ilgili flaş gelişme. Bazı milletvekilleri pandemi protokolü devam ettiği için muayene sürelerinden dolayı vatandaşın randevu almakta zorlandığını, nezle, grip sayılarının fazla olması nedeniyle de bazı bölgelerde yığılmaların olduğunu belirterek pandemi öncesi prosedüre dönülmesini talep etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da “Çalışma yapın” talimatını verdiği öğrenildi.
3.03.2022 Gündem
Doğal gaz desteğinde son dakika gelişmesi! Başvuran alıyor, tarih belli oldu...
Doğal gaz desteğinde son dakika gelişmesi! Başvuran alıyor, tarih belli oldu... Doğal gaz fatura desteği ile ilgili son dakika gelişmesi! Doğal gaz yardımı ile ilgili başvuru tarihi belli oldu. Hane başına 450 lira ile 1150 lira arası destek verilecek. İhtiyaç sahiplerine yönelik ısınma desteği kapsamında yapılacak olan doğal gaz fatura desteği sayesinde 4 milyon haneye yardım sağlanacak. Doğal gaz desteği başvuru tarihi belli oldu. İhtiyaç sahiplerine doğal gaz yardımı için başvurular yarın başlıyor. Doğal gaz ödemeleri, mart ve ekim olmak üzere yılda iki kez gerçekleştirilecek. Doğal gaz desteği ile ilgili tüm detaylar...
17.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteğiyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, faturalar değişiyor, en az 450 lira...
Doğal gaz desteğiyle ilgili flaş gelişme! Resmen belli oldu, faturalar değişiyor, en az 450 lira... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Doğal gaz desteğiyle ilgili haberler gündemdeki yerini koruyor. Milyonlarca vatandaş 2022 doğalgaz yardımı desteği başvurularını merak ediyor. Doğal gaz desteği başvuruları ile ilgili detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kamuoyu ile paylaştı. Bakan Yanık, "Şubat`ın ikinci yarısında başvuruları alacağız ve Mart ayında destekleri vereceğiz. Yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında yardım yapacağız” dedi. Peki, doğal gaz desteği başvuruları başladı mı, kimlere verilecek, şartlar nelerdir? Doğal gaz desteğine nasıl başvuru yapılır, e devletten mi? İşte son dakika haberinin detayları...
6.02.2022 Ekonomi
Son dakika nakdi destek açıklaması! Ocak ve şubatta...
Son dakika nakdi destek açıklaması! Ocak ve şubatta... Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Zorlu kış şartları dolayısı ile dar gelirli ailelere nakdi destek sağlanıyor. Kış yardımları için ek kaynak hazırlandı. Bakan Yanık sağlanan destekler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi vatandaşların kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için 450 milyon TL’lik ek kaynak hazırladıklarını açıkladı.
24.01.2022 Ekonomi
Doğalgaz yardımı başvurusu ne zaman, e devletten mi yapılacak? Doğalgaz devlet desteği ne kadar, kimler alacak ve ne zaman başlayacak?
Doğalgaz yardımı başvurusu ne zaman, e devletten mi yapılacak? Doğalgaz devlet desteği ne kadar, kimler alacak ve ne zaman başlayacak? Doğalgaz desteği başvuru aramaları her geçen gün artarak devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 Ocak günü yapılan Kabine Toplantısı sonrası vatandaşlara doğalgaz yardımı yapılacağını müjdesini verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık da söz konusu doğalgaz desteğinin diğer sosyal yardımlar gibi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ve e-Devlet aracılığıyla yapılacağını bildirdi. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, Doğalgaz desteği başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Doğalgaz desteği kimlere verilecek, ne kadar olacak?
16.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu ve belli oldu, ödemeler...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu ve belli oldu, ödemeler... Doğalgaz desteği başvurusu geliyor! İhtiyaç sahibi ailelere verilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 Ocak tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası kömür yardımı gibi doğalgaz yardımı yapılacağının müjdesini vermişti. Doğalgaz fatura desteği ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık açıklama yaptı. Bakan Yanık, 2022 doğalgaz desteği ödemelerine ilişkin ilk tarihi açıklayarak yardımların, diğer sosyal yardımlar gibi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ve e-Devlet aracılığıyla yapılacağını bildirdi. Peki, Doğalgaz yardım başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı kimlere verilecek? Doğalgaz yardımı başvuru formu e-Devlet ekranı!
13.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Tarihler netleşti, başvurular e-Devlet'ten, ödemeler... Doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Ödemenin detayları netleşti. Bu kış ilk kez ihtiyaç sahibi vatandaşlara doğal gaz fatura desteği sağlanacak. Kömür desteği olarak yapılan yakacak yardımının kapsamı genişletilerek doğal gaz ödemeleri için de nakit destek verilecek. Birçok vatandaş fatura desteğine nasıl başvurabileceğini merak ediyor. Bakan Yanık son yaptığı açıklamada başvuru tarihi ve destek ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeleri paylaştı. Doğal gaz desteği için başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Şubat ayında başvurular alınmaya başlayacak. Destek ödemeler ise mart ayında yapılacak.
11.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Ödemeler martta başlıyor, başvurular e-Devlet'ten... Son dakika haberleri... Doğal gaz desteği geliyor. Bu yıl ilk kez verilecek destek ile ilgili detaylar belli oldu. Doğal gazda fatura desteği ödemeleri mart ayında başlayacak. Bakan Yanık beklenen açıklamayı yaptı. Bugüne kadar kömür yardımı yapılıyordu. Ancak yurdun pek çok bölgesine doğal gazın ulaşması ile doğal gaz fatura ödemelerinde de desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara fatura ödemesi yapılacak.
9.01.2022 Ekonomi
Bakan Yanık: Yaşlılarımızın salgından etkilenme oranı dünya ortalamasının altında
Bakan Yanık: Yaşlılarımızın salgından etkilenme oranı dünya ortalamasının altında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, "Pandemide dünyada maddi ve manevi ciddi kayıplar yaşandı. Özellikle ileri yaş büyüklerimizin pandemiden etkilenme oranları çok yüksek. Şükürler olsun biz ülkemizde bunu güzel yürüttük. Büyüklerimizin pandemiden etkilenme oranları dünya ortalamasının neredeyse 6’da 1’i kadar" dedi.
24.09.2021 Gündem
Aile ve Sosyal Politikalar bakanı kim oldu? Yeni Aile ve Sosyal Politikalar bakanı ilk açıklaması
Aile ve Sosyal Politikalar bakanı kim oldu? Yeni Aile ve Sosyal Politikalar bakanı ilk açıklaması Aile ve Sosyal Politikalar bakanı kim oldu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık getirildi.
21.04.2021 Gündem
Derya Yanık kimdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kaç yaşında,  nereli? İşte Derya Yanık'ın hayatı
Derya Yanık kimdir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık kaç yaşında, nereli? İşte Derya Yanık'ın hayatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakanlıklara yaptığı atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölündü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na Derya Yanık getirildi. Peki Derya Yanık kimdir, kaç yaşında, nereli?
21.04.2021 Siyaset
Fuat Oktay'dan şehit Korgeneral Erbaş'ın ailesine  taziye ziyareti
Fuat Oktay'dan şehit Korgeneral Erbaş'ın ailesine taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 4 Mart'ta Bitlis'te askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit düşen Korgeneral Osman Erbaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
12.03.2021 Gündem
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı! 1.093 kamu personeli alımı yapılacak!
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı! 1.093 kamu personeli alımı yapılacak! Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı duyurdu. Kamuya 1093 personel alınacak. Tercih işlemleri 10 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı başvurusu için kılavuz yayınlandı. Peki, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kamu personeli alımı başvuru kılavuzu detayları...
29.12.2020 Personel Alımı
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı?
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Takdim töreninde konuşma yapınca Devlet Övünç Madalyası hakkında merak edileneler de arttı. Devlet Ödünç Madalyası kimlere verilir? Devlet Ödünç Madalyası ne işe yarar? Devlet Ödünç Madalyası nedir?
17.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile ve sosyal politikalar bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.