Ahsen Eroğlu

Ahsen Eroğlu

Son dakika Ahsen Eroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahsen Eroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahsen Eroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahsen Eroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahsen eroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 ahsen eroğlu haberi bulunmuştur. Tüm ahsen eroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı?
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı? Kübra dizisi başladı. Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra dizisi nerede çekildi? Kübra ne demek?
19.01.2024 Televizyon
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı!
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı! Anta Toros, meslektaşı Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 31 Aralık 2018 tarihinde hayata gözlerini yuman Gülriz Sururi ile birlikte en uzun çalışan kadın oyuncu olan 74 yaşındaki sanatçı, "Bana bir vasiyeti olmuştu" diyerek, usta ismin kendisiyle paylaştığı sözleri açıkladı.
5.11.2022 Magazin
Ahsen Eroğlu'ndan sevgilisi hakkındaki giyim tarzı eleştirilerine cevap!
Ahsen Eroğlu'ndan sevgilisi hakkındaki giyim tarzı eleştirilerine cevap! 'Menajerimi Ara' (2020-2021) dizisinde hayat verdiği 'Dicle' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Ahsen Eroğlu, önceki gün sevgilisi Kemal Ertuğ ile bir davete katıldı. Yakında senaryosunu komedyen Cem Yılmaz'ın kaleme aldığı filmde kamera karşısına geçecek olan 28 yaşındaki güzel, sevgilisinin giyim tarzına yönelik eleştirilere yanıt verdi.
5.11.2022 Magazin
Ahsen Eroğlu'ndan sevgilisine aşk dolu paylaşım: Sen en yakınım, dostum, ruh ikizimsin
Ahsen Eroğlu'ndan sevgilisine aşk dolu paylaşım: Sen en yakınım, dostum, ruh ikizimsin 'Menajerimi Ara' dizisiyle milyonlarca kişi tarafından tanınan Ahsen Eroğlu, bir süredir Kemal Ertuğ ile aşk yaşıyor. Genç oyuncu, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.
23.08.2022 Magazin
Ahsen Eroğlu yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!
Ahsen Eroğlu yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakteriyle tanınan Ahsen Eroğlu, geçtiğimiz akşam yeni sevgilisi Kemal Ertuğ ile birlikte ilk kez objektiflere yansıdı. Genç oyuncu, "Yılbaşında aşk yaşamaya başladık. İlişkimiz güzel gidiyor" dedi.
23.03.2022 Magazin
Ahsen Eroğlu'nun on parmağında on marifet!
Ahsen Eroğlu'nun on parmağında on marifet! Oyuncu Ahsen Eroğlu, geçtiğimiz yıl final yapan 'Menajerimi Ara' dizisinde 'Dicle' karakteriyle adından sıkça söz ettirdi. Resim sanatına merak saran genç oyuncu, eserlerini açtığı Instagram hesabında yayınlıyor. Eroğlu, resim yeteneğiyle de kendine hayran bırakıyor.
11.03.2022 Magazin
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Melis Sezen: Hayatta esnek olmayı öğrenmek gerek!
Melis Sezen: Hayatta esnek olmayı öğrenmek gerek! Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından, başarıları, yetenekleri ve duruşlarıyla gelecek vadeden oyuncular arasından seçilen “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinin kazanan isimleri belli oldu. Bu yıl kariyerlerinde yaşadıkları başarı, güçlü saçları ve yetenekleri göz önüne alınarak değerlendirilen ödülün sahipleri Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel ve Melis Sezen oldu. Melis Sezen ödülün anlamından bahsetti.
21.11.2021 Magazin
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor Ay Yapım imzası taşıyan dizi 'Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu Burak Altay olacak. 40'ıncı bölümü izle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.
30.05.2021 Magazin
Ahsen Eroğlu'nun plaj pozuna beğeni yağdı!
Ahsen Eroğlu'nun plaj pozuna beğeni yağdı! Menajerimi Ara dizisinin Dicle'si Ahsen Eroğlu tatil sezonunu açtı.
25.05.2021 Magazin
Kansere yakalanan Canan Ergüder, oynadığı diziye veda etti: Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor...
Kansere yakalanan Canan Ergüder, oynadığı diziye veda etti: Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor... Meme kanseri nedeniyle 'Menajerimi Ara' dizisine sosyal medya hesabından veda eden Canan Ergüder, "Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek" dedi.
26.04.2021 Magazin
Ahsen Eroğlu ve Boran Kuzum aşk mı yaşıyor?
Ahsen Eroğlu ve Boran Kuzum aşk mı yaşıyor? Menajerimi Ara dizisinin Dicle'si Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Magazin kulislerinde ikilinin aşk yaşadıkları konuşuluyor.
3.03.2021 Magazin
İddialı dizi veda ediyor! Final ne zaman?
İddialı dizi veda ediyor! Final ne zaman? Kanal D'nin en iddialı dizilerinden biri daha final kararı aldı. İşte final yapacak olan o dizi...
29.01.2018 Magazin
Tarihi belli oldu
Tarihi belli oldu Kanal D’nin yeni dizisi Kızlarım İçin’in yayın tarihi belli oldu.
23.11.2017 Magazin
'Kızlarım İçin’in yayın tarihi belli oldu!
'Kızlarım İçin’in yayın tarihi belli oldu! Yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Zehra ve Zülküf Yücel’in kaleme aldığı 'Kızlarım İçin’ dizisinin yayın tarihi netleşti.
23.11.2017 Televizyon
Geri sayıma başladılar
Geri sayıma başladılar Süreç Film imzalı, başrollerini Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Sanem Yales ve Ahsen Eroğlu’nun paylaştığı Kızlarım İçin yakında Kanal D’de ekrana gelecek.
9.11.2017 Magazin
'Katilin Kızları'nda Cansu Fırıncı sürprizi!
'Katilin Kızları'nda Cansu Fırıncı sürprizi! Son olarak 'Kırgın Çiçekler' dizisinde rol alan ve canlandırdığı 'Kemal' karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Cansu Fırıncı, Kanal D'de yayınlanacak 'Katilin Kızları' adlı dizinin kadrosuna dahil oldu.
4.10.2017 Televizyon
Tuvana Türkay'ın partnerleri belli oldu!
Tuvana Türkay'ın partnerleri belli oldu! Süreç Film'in Kanal D için çekeceği Katilin Kızları dizisinin oyuncu kadrosu tamamlanmak üzere.
29.09.2017 Televizyon
Anne dizisi 9. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?
Anne dizisi 9. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Anne 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Anne dizisi 9. yeni bölümm fragmanında Melek'i geri alan Şule, Zeynep Öğretmen'i polise şikayet eder. Anne dizisi duygu dolu anları ile bu akşam izleyenlerin karşısına çıkıyor.
20.12.2016 Magazin
Anne dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Anne dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anne dizisi dün akşam son bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitledi. Melek'in kaçırıldığı Anne'nin yeni bölüm fragmanı merakla beklenir oldu. Peki Anne'nin 9. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanında şoke eden sahne!
Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanında şoke eden sahne! Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir ilgi ile takip edilen Muhteşem Yüzyıl Kösem'de neler yaşanacak? Merak edilen tüm soruların yanıtları ve Muhteşem Yüzyıl 26. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor...
12.05.2016 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Muhteşem Yüzyıl Kösem 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Muhteşem Yüzyıl Kösem izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Beğeniyle izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 23.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İşte tüm Muhteşem Yüzyıl Kösem ayrıntılarının yer aldığı haberimiz...
15.04.2016 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem’e yeni oyuncular takviyesi!
Muhteşem Yüzyıl Kösem’e yeni oyuncular takviyesi! Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi için önemli hamle geldi. Reyting sıkıntıları çeken Muhteşem Yüzyıl Kösem için yeni oyuncu takviyesi geldi. Star TV’de yayınlanan “Muhteşem Yüzyıl Kösem’in oyuncu kadrosuna 12 yeni oyuncu dahil oldu. İşte gelişmeler haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ahsen Eroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahsen eroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.