Ahmet Zeki Üçok

Ahmet Zeki Üçok

Son dakika Ahmet Zeki üçok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Zeki üçok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Zeki üçok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Zeki Üçok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet zeki üçok gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 ahmet zeki üçok haberi bulunmuştur. Tüm ahmet zeki üçok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin A Takımı'nın belli olduğunu bildirdi. İYİ Parti'de kurultay sonrası belirlenen yeni Başkanlık Divanı'nda Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Genel Sekreter Ayfer Yılmaz, Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu oldu.
4.07.2023 Gündem
İYİ Parti'nin İstanbul'da 100 bin üyeye ulaşması kutlaması
İYİ Parti'nin İstanbul'da 100 bin üyeye ulaşması kutlaması İYİ Parti, İstanbul’da 100 bin üyeye ulaşmasını kutladı. Partililere seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’da 100 bin kişilik bir aile olduklarını ifade ederek, "İstanbul’da birinci parti olacağız biz" dedi. Akşener, İYİ Parti’ye üye olan emekli askeri hakim Ahmet Zeki Üçok’a da rozet taktı.
22.05.2022 Siyaset
Askeri casusluk davasında karar açıklandı
Askeri casusluk davasında karar açıklandı Gelen son dakika haberine göre, İzmir'de "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlükler ile bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin FETÖ'nün TSK içindeki üyeleri hakkında açılan davada 61 sanığa 1 yıl 13 ay ile 10 yıl 7 ay 15 gün arasında değişen hapis cezaları verildi.
9.07.2020 Gündem
'Beni yakan FETÖ’cü savcıyı Almanya’da buldum' Bileğindeki detay...
'Beni yakan FETÖ’cü savcıyı Almanya’da buldum' Bileğindeki detay... Emekli astsubay Erdem Kılıç, FETÖ’nün kumpas davasında 3 yıl tutuklu kaldı, 51 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşlemediği bir suç için hapse girmek yerine Almanya’ya gitti. Bu arada 15 Temmuz darbe girişimi olunca, kendisini hapse atan FETÖ’cü savcılar, hâkimler Almanya’ya kaçtı. Erdem Kılıç, ‘adalet’ arayaşını bu kez Almanya’da firari FETÖ’cülerin peşine düşerek sürdürdü. Kendisini tutuklayan eski savcı Hikmet Usta’yı, yaşadığı şehirde buldu. Hürriyet, film gibi öykünün kahramanı Kılıç’la konuştu, Hikmet Usta’nın izini sürdüğü görüntülere ulaştı.
1.07.2020 Gündem
Emekli askeri hakim albay Ahmet Zeki Üçok hakkında karar verildi!
Emekli askeri hakim albay Ahmet Zeki Üçok hakkında karar verildi! Emekli askeri hakim albay Ahmet Zeki Üçok, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komuta kademesini 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutmaya yönelik sözleri ve sosyal medya paylaşımları nedeniyle, "Astlık-u¨stlu¨k mu¨nasebetlerini zedelemeye, amir veya komutanlara kars¸ı gu¨ven hissini yok etmeye matuf olarak alenen tahkir veya tezyif edici fiil ve hareket" suçundan 6 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. Üçok'un cezasının ertelenmesi kararlaştırıldı.
27.06.2020 Gündem
FETÖ’nün beyin takımı hâlâ sır
FETÖ’nün beyin takımı hâlâ sır Hava Kuvvetleri Komutanlığı eski Başsavcısı emekli Albay Ahmet Zeki Üçok"Kamuoyunda FETÖ’nün beyin takımı kaçtı, üst düzey adamları yurt dışında diye bir algı oluştu ama bundan çok emin olmayalım. Belki hâlâ bu geride kalanların içerisinde en az yurt dışına kaçanlar kadar önemli olan kişiler vardır"dedi.
15.07.2019 Gündem
Yargıtay, 'hipnoz' davasında Üçok'a beraat kararını onadı
Yargıtay, 'hipnoz' davasında Üçok'a beraat kararını onadı Yargıtay, 3 astsubayın 'işkence' ve 'hipnoz' ile ifadelerini aldığı suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Hava Kuvvetleri Komutanlığı eski askeri savcısı, emekli hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'a yerel mahkemece verilen beraat kararını onadı.
28.06.2019 Gündem
Eski Yargıtay üyesi Mustafa Akarsu'ya FETÖ'den 10 yıl hapis
Eski Yargıtay üyesi Mustafa Akarsu'ya FETÖ'den 10 yıl hapis Emekli Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'a verilen hapis cezasını onayan eski Yargıtay üyesi Mustafa Akarsu FETÖ üyeliğinden 10 yıl hapis cezası aldı. Ayrıca Yargıtay 9. Ceza Dairesi, eski Yargıtay üyesi Arif Bekler'e FETÖ üyeliğinden 8 yıl hapis cezası verdi.
21.05.2019 Gündem
Adliyeye alınacak personel listesi FETÖ'den gelmiş
Adliyeye alınacak personel listesi FETÖ'den gelmiş FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılanan eski hakim, örgütün bölge toplantılarında, adliyeye alınacak personel isimlerinin yer aldığı listenin komisyon başkanları ve başsavcılara verildiğini itiraf etti.
5.04.2019 Gündem
Eski Yargıtay üyesi Akarsu'ya hapis istemi
Eski Yargıtay üyesi Akarsu'ya hapis istemi Eski Yargıtay üyesi Mustafa Akarsu'nun yargılandığı davada, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca esas hakkında mütalaa verildi.
18.03.2019 Gündem
Ahmet Zeki Üçok beraat etti
Ahmet Zeki Üçok beraat etti Hava Kuvvetleri eski savcısı, emekli hakim albay Ahmet Zeki Üçok, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 3 Astsubay'a hipnozla işkence yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.
27.11.2018 Gündem
Üçok, Kumpas'tan sonra dolandırıcıların da mağduru oldu
Üçok, Kumpas'tan sonra dolandırıcıların da mağduru oldu Türkiye'de son 10 yıl içerisinde peş peşe açılan Ergenekon, Balyoz, hipnozla işkence, sahtecilik, yağma davalarından toplam 43,5 yıl hapis cezasına çarptırılan, 4 yıl 9 ay 25 gün cezaevinde kalıp FETÖ mağduru olan Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok, şimdi de ismini kullanan dolandırıcılar tarafından mağdur edildi.
23.09.2018 Gündem
Gülen, FBI'dan yardım istemiş!
Gülen, FBI'dan yardım istemiş! Teröristbaşı Gülen'in öldürülme ya da kaçırılma ihtimaline karşı FBI’dan yardım istediği ortaya çıktı.
20.09.2018 Dünya
FETÖ bitti diyen büyük hata eder
FETÖ bitti diyen büyük hata eder Emekli askeri savcı Ahmet Zeki Üçok, FETÖ ile mücadele konusu ile ilgili, "Bu işe bitti diyen büyük hata eder. FETÖ ile mücadelede alınacak daha yol var." dedi.
16.07.2018 Gündem
"ABD daha önce aynı suçtan ceza aldı"
"ABD daha önce aynı suçtan ceza aldı" Emekli Askeri Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, terör örgütü PKK/PYD-YPG'ye silah yardımında bulunan ABD ile ilgili "Terör örgütüne böyle destek vermek, yardım yataklık yapmak zaten ulusal ve uluslararası hukukta suç teşkil ediyor. Hem iç hem uluslararası hukukta üzerimize düşeni yapacağız" sözlerine destek vererek, çarpıcı bir bilgiyi paylaştı.
8.02.2018 Gündem
Bomba açıklama: Gülen ölse bile...
Bomba açıklama: Gülen ölse bile... Hava Kuvvetleri Komutanlığı eski Başsavcısı emekli albay Ahmet Zeki Üçok, Fetullah Gülen ölse bile FETÖ'nün ayne kalacağını ve yerine bir başka ismin geleceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Zaman gazetesi orada hala yayınlanıyor...
Son dakika! Zaman gazetesi orada hala yayınlanıyor... Emekli hakim Ahmet Zeki Ücok’un “FETÖ’nün Makedonya’da suikast timi var” şeklindeki açıklamalarından sonra gözler bir kez daha örgütün en güçlü olduğu ülke Makedonya’ya çevrildi.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Zeki Üçok'tan şok iddia!
Ahmet Zeki Üçok'tan şok iddia! Emekli Albay Ahmet Zeki Üçok, "Çok güvenilir kaynaklardan bir bilgi aldım. Bu darbenin içerisinde olan kişilerin Makedonya ve Kosava'da uluslararası istihbarat örgütleriyle bir örgütlenme içerisinde oldukları ve ülkemizde bir kargaşa yaratma amacıyla bu darbenin etkilerini sürdürmek istiyorlar" dedi.
29.09.2021 Gündem
Nusaybin'deki hendek savaşında korkunç ayrıntı
Nusaybin'deki hendek savaşında korkunç ayrıntı Milliyet gazetesi yazarı Tunca Bengin, "FETÖ ve PKK’nın terör kardeşliği" başlıklı yazısında eski başsavcı emekli Albay Ahmet Zeki Üçok'un açıklamalarına yer verdi.
29.09.2021 Gündem
Balyoz savunmaları için takipsizlik
Balyoz savunmaları için takipsizlik Balyoz sanıklarının savunmalarında kendilerine hakaret ettikleri iddiasıyla dönemin heyeti tarafından savcılığa şikayet edilen 13 Balyoz sanığıyla ilgili savcılık kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün 3 ayaklı savunma stratejisi
FETÖ'nün 3 ayaklı savunma stratejisi Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı emekli Albay Ahmet Zeki Üçok, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) sanıklarının, iddianamelerde, fotoğraf, görüntü ve tanık ifadeleri gibi deliller ve suç unsurları bulunmasına rağmen savunmalarında, örgütün talimatları doğrultusunda sırasıyla "inkar", "başkasını suçlama" ve "komutanlarla irtibatlandırma" şeklinde bir strateji uyguladığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Yardımcısı bile FETÖ’cü çıktı!
Yardımcısı bile FETÖ’cü çıktı! TSK’da FETÖ’nün Işık Evleri yapılanmasını soruştururken Ergenekon’dan tutuklanan dönemin Hava Kuvvetleri Başsavcısı Ahmet Zeki Üçok, FETÖ’den tutuklanan yardımcısıyla ilgili ifade verdi
29.09.2021 Gündem
Üçok: İsim isim biliyoruz, hepsi FETÖ'cü
Üçok: İsim isim biliyoruz, hepsi FETÖ'cü TSK'da FETÖ'nün Işık Evleri yapılanmasını soruşturmasıyla tanınan dönemin Hava Kuvvetleri Başsavcısı Ahmet Zeki Üçok'un, FETÖ'den tutuklanan yardımcısı Özgür Tüfekçi'yle ilgili ifadesi alındı.
29.09.2021 Gündem
Eski Savcı TSK içindeki FETÖ'cü sayısını açıkladı
Eski Savcı TSK içindeki FETÖ'cü sayısını açıkladı FETÖ'ye soruşturma açtıktan sonra 5 yıl hapis yatan eski Hava Kuvvetleri Savcısı Ahmet Zeki Üçok birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. TSK içinde hala FETÖ kalıntılarının olduğunu söyleyen Üçok, "TSK’nın içerisinde hâlâ 50 bin civarında FETÖ mensubu olduğunu söyleyebiliriz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Zeki Üçok: Hepsi FETÖ'cü
Ahmet Zeki Üçok: Hepsi FETÖ'cü FETÖ’cü askerlerin listesini hazırlayan ve kendisi de kumpas mağduru olan emekli Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok, "‘Atatürkçü subaylar da bu işe karıştı’ algısı yaratmaya çalışıyorlar ama yalan söylüyorlar, hepsi FETÖ’cü. FETÖ için müebbet bile yatarlar." dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Zeki Üçok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet zeki üçok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.