Ahmet Yıldız

Ahmet Yıldız

Son dakika ahmet yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.855 ahmet yıldız haberi bulunmuştur. Tüm ahmet yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliğine Sedat Önal atandı. Birleşmiş Milletler Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız atandı.
5.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a tebliğ edildi. Peki, Sedat Önal kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi…
22.02.2024 Gündem
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a verildi.
21.02.2024 Gündem
Antalya’da halde limon 3 TL’ye kadar düştü
Antalya’da halde limon 3 TL’ye kadar düştü Antalya’nın Serik ilçesinde toptancı halinde limonun kilogram fiyatı 3 liraya kadar düştü.
22.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Düşüş trendine girdik
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Düşüş trendine girdik Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Denizli İş Dünyası Buluşması'nda Türkiye Ekonomi Modeli'ne vurgu yaptı.
8.04.2023 Ekonomi
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı’nın müteahhiti Yıldıray Varki İstanbul Havaalanı’ndan İsviçre’ye gitmeye çalışırken yakalandı. Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 134’e ulaştı. Adıyaman barosu konteynerde şikayetleri topluyor.
21.02.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'un mutlu günü
TBMM Başkanı Şentop'un mutlu günü TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un oğlu Mehmet Selahaddin Şentop ile Denizlili Ayşegül Akbulut dünya evine giriyor.
13.08.2022 Siyaset
Koç saldırısına uğrayan çoban kurtarılamadı
Koç saldırısına uğrayan çoban kurtarılamadı Denizli'nin Bozkurt ilçesinde çobanlık yapan Ahmet Yıldız (66), sürüdeki koçun saldırısında ağır yaralanırken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
27.06.2022 Yaşam
Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Talep dörde katlandı, uygun fiyat ve...
Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Talep dörde katlandı, uygun fiyat ve... Ev fiyatlarında görülen astronomik artış vatandaşların farklı alternatiflere yönelmesine neden oldu. Yüksek fiyatlar ve pandemiyle birlikte prefabrik evlere talep arttı. 20-25 günde depreme dayanıklı ve uygun fiyata sıfırdan ev sahibi olmak mümkün sloganıyla satılıyor fakat gerçekten göründüğü kadar avantajlı mı? Prefabrik ev yapan ve kullananlar deneyimlerini anlattı.
22.03.2022 Ekonomi
Bursa'da 1500 konutu ilgilendiren imar planına onay
Bursa'da 1500 konutu ilgilendiren imar planına onay Bursa’nın Mudanya ilçesinde adeta kronik bir sorun haline gelen, itirazlar sonucu mahkeme kararları ile iptal edilen Güzelyalı İmar Planları, mahkeme kararlarının gerekçelerini gideren ve mağduriyetleri ortadan kaldıran şekliyle Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile onaylandı.
17.03.2022 Gündem
Şentop: Seçimlerin Libya'nın siyasi birliğinin tesisine katkı sağlaması temel arzumuz
Şentop: Seçimlerin Libya'nın siyasi birliğinin tesisine katkı sağlaması temel arzumuz TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Libya Temsilciler Meclisi Başkan Vekili Fevzi El-Nuveyri'yi kabul ederek, "Önümüzdeki dönemde yapılacak parlamento ve başkanlık seçimlerinin, Libya'nın istikrarına ve güvenliğine, siyasi birliğinin tesisine katkı sağlaması temel arzumuzdur" dedi.
15.12.2021 Siyaset
Ümraniye'de feci kaza! Otomobil hurdaya döndü: 1'i ağır 6 yaralı
Ümraniye'de feci kaza! Otomobil hurdaya döndü: 1'i ağır 6 yaralı İstanbul Ümraniye'de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün kontrolünden çıkan servis midibüsü önce alt geçidin duvarına sonra da önünde seyreden otomobile çarptı. Kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
6.09.2021 Gündem
Seçim anketleriyle ilgili flaş açıklama! Birinci parti...
Seçim anketleriyle ilgili flaş açıklama! Birinci parti... Son seçim anketleriyle ilgili flaş açıklama. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Hangi kamuoyu anketini getirirseniz getirin, bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir. Bu anlamda da kendisini iktidara namzet görenlerin bu anketlerin geride nal topladıkları, çok daha geriden geldikleri açıktır, ortadadır" dedi.
2.07.2021 Siyaset
Bakan Dönmez'den Denizli'de, doğal gaz bekleyenleri sevindiren açıklama
Bakan Dönmez'den Denizli'de, doğal gaz bekleyenleri sevindiren açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli'nin birçok kentine ulaşan doğal gaza diğer ilçelerin de kavuşması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
29.05.2021 Ekonomi
"Kırkikindi yağmuru" vurdu! Kenti sel aldı
"Kırkikindi yağmuru" vurdu! Kenti sel aldı Kırşehir'de 15 dakikalık "kırkikindi yağmuru" hayatı olumsuz etkiledi.
26.04.2021 Yaşam
Makinenin altında kalan kişi feci şekilde can verdi
Makinenin altında kalan kişi feci şekilde can verdi Adana'nın Ceyhan ilçesinde bir çiftlikte traktörün çarptığı Ahmet Yıldız (65), araca bağlı yem kırma makinesenin altında kalarak hayatını kaybetti.
14.02.2021 Yaşam
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 224 sanık hakkında verilen karar, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) tarafından onandı.
14.10.2020 Gündem
1 saat yetti! Her yer beyaza büründü
1 saat yetti! Her yer beyaza büründü KIRŞEHİR'de, ağaçların çiçek açtığı Mart ayında fındık büyüklüğünde dolu yağdı.
15.03.2020 Yaşam
Türkiye'de ilk kez yapıldı!
Türkiye'de ilk kez yapıldı! İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Kardiyoloji Enstitüsünden Prof. Dr. Ökçün, Doç. Dr. Yıldız, Doç. Dr. Abacı ve Dr. Kültürsay'dan oluşan ekibin yaptığı işlemle sağ kalp yetmezliği olan 86 yaşındaki hasta şikayetlerinden kurtuldu.
30.01.2020 Sağlık
Bakan Kurum'dan vatandaşları sevindiren haber!
Bakan Kurum'dan vatandaşları sevindiren haber! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, geçen 8 Ağustos'ta meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Denizli'nin Çardak ve Bozkurt ilçelerini ziyaret edip, yapımı süren TOKİ konutlarını inceledi. Bakan Kurum, depremzedelerin yaralarının sarıldığını belirtip, "Vatandaşlarımızın mağduriyetinin en hızlı şekilde giderileceği sözünü vermiştik. İnşaatlarımızın kaba yapımı bitmiş durumda. Önümüzdeki yılın mayıs, haziran ayına kadar da ince inşaatları tamamlanarak hak sahiplerine teslimi yapılacak" dedi.
28.12.2019 Ekonomi
Samsun Valisi uyardı: Irmak çevresinden uzak durun
Samsun Valisi uyardı: Irmak çevresinden uzak durun Samsun'un Terme ve Salıpazarı ilçelerinde sel etkili oldu. 2 kişinin hayatını kaybettiği selle ilgili bilgi veren Samsun Valisi Osman Kaymak, risk sona erene kadar vatandaşların ırmak çevresinden uzak durması uyarısında bulundu. Kaymak, Terme ve Salıpazarı ilçelerinde etkili olan sağanak ve sel ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Terme ilçesinde 82 mahalleden kırsaldaki 11'inde hasar oluştuğunu belirtti. Belediye ekipleri anonslarla vatandaşları ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyardı.
24.08.2019 Gündem
Samsun'u sel vurdu! Can kayıpları var
Samsun'u sel vurdu! Can kayıpları var Samsun’un Salıpazarı ilçesinde meydana gelen sel sonrası hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Sel ilçeye büyük maddi zarar verdi.
23.08.2019 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.