Ahmet Yenilmez

Ahmet Yenilmez

Son dakika ahmet yenilmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet yenilmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet yenilmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Yenilmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet yenilmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 ahmet yenilmez haberi bulunmuştur. Tüm ahmet yenilmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında hazırlanan 'Cumhuriyet'e Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da yapıldı.
26.11.2023 Gündem
Geleceğin Rotası filmi konusu nedir? TOGG ile çekilen Geleceğin Rotası filmi nerede çekildir? Oyuncuları kimler?
Geleceğin Rotası filmi konusu nedir? TOGG ile çekilen Geleceğin Rotası filmi nerede çekildir? Oyuncuları kimler? Geleceğin Rotası filmi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. TOGG ile çekimleri yapılan Geleceğin Rotası filminin başrollerinde Doğu Demirkol ve Gizem Arıkan'a Ahmet Yenilmez de eşlik ediyor. TRT 1'de ilk kez izleyiciyle buluşacak Geleceğin Rotası filmi nerelerde çekildi?
21.04.2023 Gündem
Al Sancak dizisi hangi kanalda? Al Sancak dizisi yeni bölümleri hangi gün, saat kaçta?
Al Sancak dizisi hangi kanalda? Al Sancak dizisi yeni bölümleri hangi gün, saat kaçta? Al Sancak dizisinin yayın günü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsüm Ali İlhan'ın yer aldığı asker dizisi Al Sancak'ın yönetmenliğini Can Emre yaparken, senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçarslan yazıyor. Peki Al Sancak dizisi hangi kanalda? Al Sancak dizisi hangi gün yayınlanıyor? İşte detaylar...
2.02.2023 Televizyon
Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor?
Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor? TRT'nin yeni dizisi "Al Sancak" dizisi, ilk bölümüyle 19 Ocak'ta TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak. Dizinin kadrosu ve konusu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? TRT 1’in yeni dizisi Al Sancak’ın çekimi hangi il ve ilçelerde yapılıyor?
19.01.2023 Televizyon
Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Al Sancak dizisi 19 Ocak Perşembe günü TRT 1'de başlıyor. Uğur Güneş'in başrolünde oynadığı dizi ilk fragmanıyla büyük merak uyandırdı. "Selam sana şanlı Türk bayrağı" sloganıyla yola çıkan Al Sancak dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Al Sancak dizisinin detayları...
19.01.2023 Televizyon
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan destek açıklaması!
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan destek açıklaması! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatrocularla bir araya geldikten sonra yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımızdan gelen bir talep vardı. Biz de bakanlık olarak uygun görüyoruz. Özellikle bu yıl özel salonlarımıza enerji desteği vermek istiyoruz" dedi.
25.02.2022 Kültür Sanat
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da!
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da! Kuruluş Osman'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Kuruluş Osman yeni oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilenler...
28.09.2020 Gündem
Eski TRT Genel Müdürü Şenol Demiröz hayatını kaybetti
Eski TRT Genel Müdürü Şenol Demiröz hayatını kaybetti Eski TRT Genel Müdürlerinden Şenol Demiröz, 70 yaşında hayatını kaybetti.
25.04.2020 Gündem
HDP binası önünde bekleyen annelere destek
HDP binası önünde bekleyen annelere destek DİYARBAKIR’da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını iddia edip, HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan 13 ailenin bekleyişi 6’ncı gününde devam ediyor. Aileler, İstanbul ve Ankara’dan gelen gazeteciler, yazarlar ve oyuncular tarafından ziyaret edildi.
8.09.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerle sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerle sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitler sunan ve Çanakkale Destanı'nı anlatan "Korkma" isimli tiyatro oyununu izleyen öğrencilerle sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Erdoğan'ın öğrencilerle bir araya geldiği anın görüntülerini Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından paylaştı
28.12.2018 Siyaset
Yoğun ilgi gören  festivalde ödül kazanan filmler açıklandı
Yoğun ilgi gören festivalde ödül kazanan filmler açıklandı İsviçre İslam Toplumu tarafından geleneksel olarak düzenlenen 8. Altın Hilal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.
22.01.2017 Kültür Sanat
Kar yağışı nedeniyle etkinlikler iptal
Kar yağışı nedeniyle etkinlikler iptal İstanbul'da devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün yapılması planlanan bazı etkinlikler iptal edildi.
7.01.2017 Yaşam
'Allah’ı öğrenmesi gereken çocuklar He-Man'i öğrendiler'
'Allah’ı öğrenmesi gereken çocuklar He-Man'i öğrendiler' Denizli’de AK Parti İl Teşkilatının Siyaset Akademisi'nde ders veren oyuncu Ahmet Yenilmez, “Kur'an kurslarında kainatın hakimi Allah Celle Celaluhu'yu öğrenmesi gereken çocuklar, maalesef 'kainatın hakimi He-man'ı öğrendiler. O sakallı imamlar gitti, yerine sinek kaydı tıraşı olmuş, takım elbiseli, ütülü, güzel konuşan, güzel ağlayan imamlar geldi” dedi. Yenilmez, Türkiye’de birçok filmde uyuşturucu reklamının yapıldığını da savundu.
4.12.2016 Magazin
Bu film çok konuşulacak!
Bu film çok konuşulacak! Oyuncu ve yönetmen Ahmet Yenilmez in senaryosunu yazıp yönettiği "Sevdam Gözlerinde Kaldı" bugün vizyona girdi. Filmde Abdullah Çatlı'nın kızı Gökçen Çatlı da rol alıyor.
2.12.2016 Televizyon
O Hayat Benim dizisinde Ezgi Asaroğlu şoku!
O Hayat Benim dizisinde Ezgi Asaroğlu şoku! Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi O Hayat Benim pazar günü ekrana gelen sezon finali ile izleyenleri ekrana kilitledi. O Hayat Benim sezon finalinden hemen sonra Ezgi Asaroğlu şoku yaşandı? O Hayat Benim dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
28.06.2016 Magazin
Mehmet Aslan'dan çok ağır cevap
Mehmet Aslan'dan çok ağır cevap Ülkücü kimliğiyle tanınan oyuncu Ahmet Yenilmez, geçtiğimiz günlerde ülkücülükten istifa ettiği söyleyip " Bu dil bu lisan benim inandığım ülkücünün dili olmadı...
29.09.2021 Gündem
Ülkücülere son sözünü söyledi: Artık yokum
Ülkücülere son sözünü söyledi: Artık yokum Ülkücülere yakınlığıyla bilinen oyuncu Ahmet Yenilmez, hakaret ve küfürlere maruz kaldığını, bu dilin ülkücünün dili olmaması gerektiğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Erbakan mezarı başında anıldı
Erbakan mezarı başında anıldı Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, ölümünün dördüncü yıldönümünde Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın da katılımı ile Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda bulunan kabri başında anıldı...
29.09.2021 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu’ya bomba transfer!
Kurtlar Vadisi Pusu’ya bomba transfer! Kurtlar Vadisi Pusu’ya bir usta oyuncu daha katıldı. Deli Yürek ve Ekmek Teknesi’yle tanınan usta isim artık Kurtlar Vadisi Pusu'da.
18.02.2015 Magazin
Yazıcıoğlu fotoğrafları gördüm dedi 15 gün sonra öldü!
Yazıcıoğlu fotoğrafları gördüm dedi 15 gün sonra öldü! BBP camiasına yakınlığıyla bilinen sanatçı Ahmet Yenilmez, Barnabas incilini gördüğü için Yazıcıoğlu'nun öldürüldüğü iddiasını "Vasiyet" filmiyle beyaz perdeye taşıyacak...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çankaya’da ilk resepsiyon...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çankaya’da ilk resepsiyon... Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Çankaya Köşkü’nde ilk kez ‘başkomutan’ sıfatıyla resepsiyon verdi...
29.09.2021 Gündem
3 gündür eşinin çıkmasını bekliyor
3 gündür eşinin çıkmasını bekliyor Facianın hemen ardından olay yerine gelen ve eşini almadan evine dönmeyeceğini söyleyen Sema Korkmaz'ı Bakan Yıldız güçlükle ikna edebildi. Korkmaz "Siz olmadan eşinizi çıkartmayacağız" sözü üzerine olay yerinden ayrıldı.
29.09.2021 Gündem
'Gezi'ye destek verdi çünkü...'
'Gezi'ye destek verdi çünkü...' Sanatçı Ahmet Yenilmez'den Halit Ergenç'e ilginç suçlama
29.09.2021 Gündem
İstanbul Valisi ayakta alkışlandı!
İstanbul Valisi ayakta alkışlandı! Organizasyona bir çok ünlü şair ve yazar katıldı
24.05.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Yenilmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet yenilmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.