Ahmet Ümit

Ahmet Ümit

Son dakika ahmet ümit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet ümit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet ümit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Ümit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet ümit gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.840 ahmet ümit haberi bulunmuştur. Tüm ahmet ümit haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda Alışveriş platformu Hepsiburada’nın sadakat programı Hepsiburada Premium, 1 milyon üyeye ulaştı. Programa dahil olan kullanıcılar bu sürede toplam 1,2 milyar TL fayda elde etti.
4.05.2023 Ekonomi
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla Afyonkarahisar'a atanan Kübra Güren Yiğitbaşı, kentin ilk kadın valisi oldu.
12.05.2022 Gündem
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı? Cumhurbaşkanlığı kararı ile bazı valilerin görev yerleri değişti. Atama kararnamasi ile 10 ilin valisi görevden alınırken; 9 ile yeni vali atandı. Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararda 20 ilin valisi de değişti. Peki, Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
12.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı valilerin görev yerleri değişti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bazı valilerin görev yerleri değişti! Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararıyla, 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilirken, 9 ile yeni vali atandı.
11.05.2022 Gündem
Okullarda maske zorunluluğu ve yüz yüze eğitim ile ilgili Bakan Özer'den açıklama!
Okullarda maske zorunluluğu ve yüz yüze eğitim ile ilgili Bakan Özer'den açıklama! Okullarda maske kullanımı ve yüz yüze eğitim ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. 2021-2022 yılı eğitim döneminin tamamlanmasına çok az bir süre kaldığını ifade eden Bakan Özer, “Gerekli önlemler alındığı zaman en güvenli ortamlar eğitim ortamlarıdır. İnşallah bundan sonra böyle salgınlar yaşanmaz. Artık farklı durumlar olsa bile okulların ilk açılacak ve son kapatılacak yerler olduğunu 2021-2022 eğitim öğretim döneminde görmüş olduk. Maskeyle ders anlatmak öyle kolay değil. İklim yavaş yavaş yaza geliyor ve çok büyük fedakarlık gerekiyor. Tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
18.04.2022 Eğitim
Bolu Tüneli açık mı, son durum ne? Heyelan nedeniyle kapalı olan Bolu Tüneli ne zaman açılacak, kapalı mı?
Bolu Tüneli açık mı, son durum ne? Heyelan nedeniyle kapalı olan Bolu Tüneli ne zaman açılacak, kapalı mı? Bolu Tüneli açıldı mı, kapalı mı? sorusuna sabah saatleriyle birlikte yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Bolu Dağı tünelinin girişinde dün akşam meydana gelen heyelan, yolun çift yönlü olarak trafiğe kapanmasına neden olmuştu. Bolu’da heyelan sebebiyle kapanan Bolu Dağı Tüneli’nde incelemelerde bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit tünelin ne zaman açılacağını aktardı. Peki, Bolu Tüneli ne zaman açılacak, Bolu Tüneli’nde son durum ne?
4.04.2022 Yaşam
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Son dakika... Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç kaza! 18 araç çarpıştı: 30 yaralı
Son dakika... Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç kaza! 18 araç çarpıştı: 30 yaralı Bolu Dağı TEM Otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 18 araç çarpıştı. Kaza sonrası İstanbul yönü trafiğe kapatılmıştı. Akşam 20.00 sularında İstanbul yönü tekrardan açıldı. Çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. İstanbul istikametine giden araçlar Abant gişelerinden D-100 yoluna yönlendirildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit, kazada 1'i ağır 30 civarında kişinin yaralandığını söyledi.
19.03.2022 Gündem
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Türkiye'nin birçok noktasında hayat durdu! Son dakika duyurdular: Tamamen yasaklandı, hepsi tek tek kapatıldı
Türkiye'nin birçok noktasında hayat durdu! Son dakika duyurdular: Tamamen yasaklandı, hepsi tek tek kapatıldı Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası son dakika haberleri peş peşe geliyor. Türkiye'nin birçok noktasında hayat durdu. Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araç geçişlerine kapatıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "İstanbul-Ankara arasında TEM otoyolu ve devlet karayolu, tüm araç trafiğine kapatıldı. Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine kapatılmıştır. Devlet Yolu Bolu Dağı Geçişi ise tüm araçlar için trafiğe kapatılmıştır" denildi. Bu arada Karayolları Genel Müdürlüğü de yurt genelinde kar yağışı ve tipi nedeniyle kapalı olan yolların listesini de yayınladı. İşte son dakika haberinin detayları...
23.01.2022 Gündem
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil?
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı uyarıları sonrası Valilikler peş peşe kar tatili açıklaması yaptı. Türkiye soğuk hava dalgasına girdi, kar yağışı ulaşımda aksaklıklara sebep oluyorken eğitimi de etkiledi. Öğrenci ve veliler ise valiliklerin kar tatili açıklamasını araştırırken, Bugün okullar tatil mi? 17 Ocak 2022 hangi illerde okullar tatil edildi, sorularına yanıt arıyor.
17.01.2022 Eğitim
Polis memuru, doğum gününde yaşamını yitirdi
Polis memuru, doğum gününde yaşamını yitirdi Bolu'da dün akşam saatlerinde kalp krizi geçiren polis memuru Süleyman Ersin Aktolga (46), hayatını kaybetti.
2.01.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Projesi, 2022 yılında en önemli gündemlerimizden biri olacak
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Projesi, 2022 yılında en önemli gündemlerimizden biri olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2022 yılının mevcut projelerin bitirilip, yeni projeleri hayata geçirileceği yoğun bir sene olacağını belirterek, "2021de startını verdiğimiz Kanal İstanbul Projesi, 2022 yılında projenin ilerleme hızına hız katacağımız en önemli gündemlerimizden biri olacak dedi.
30.12.2021 Ekonomi
Hasta yakınının saldırısına uğrayan doktorun burnu kırıldı!
Hasta yakınının saldırısına uğrayan doktorun burnu kırıldı! Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli doktor Emre Bilgin görevi başında saldırıya uğradı. Doktorun burnunu kıran Y.E.D. (24) gözaltına alındı.
23.12.2021 Gündem
Düzce'de 5 büyüklüğünde deprem! Son dakika… İstanbul'da da hissedildi!
Düzce'de 5 büyüklüğünde deprem! Son dakika… İstanbul'da da hissedildi! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem, İstanbul ve birçok çevre ilde hissedildi. Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada, şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmadığını belirtti.

AFAD tarafından yapılan yeni açıklamada, Düzce'de saat 15.40'ta meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından, saat 15:57'de 4.3 büyüklüğünde ikinci depremin meydan geldiği duyuruldu.
17.11.2021 Gündem
LGS'de ilk yüzde 1'e girenler TÜBİTAK Fen Lisesi'ne başvurabilecek
LGS'de ilk yüzde 1'e girenler TÜBİTAK Fen Lisesi'ne başvurabilecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, LGS'de yüzde 1'e girerek başarı gösteren öğrencilerin TÜBİTAK Fen Lisesi'ne başvurabileceğini açıklayarak, "Başvurularını 2-4 Temmuz tarihlerinde e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden yapabilirler" dedi.
2.07.2021 Eğitim
Okullar tatil edildi! İstanbul dahil birçok şehirde...
Okullar tatil edildi! İstanbul dahil birçok şehirde... Kar tatili. Öğrencileri ilgilendiriyor. 2020-2021 eğitim-öğretim döneminin ikinci yarıyılının yarın başlaması planlanıyordu fakat bazı illerde gerçekleşen şiddetli kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hangi illerde okullar tatil edildi? İşte tüm ayrıntılar...
14.02.2021 Eğitim
Covid-19 virüsünü ağız ve burunda öldüren sprey üretildi
Covid-19 virüsünü ağız ve burunda öldüren sprey üretildi Bursa'da, Op. Dr. Ahmet Ümit Sabancı’nın geliştirdiği nanoteknolojik solüsyonun Covid-19 virüsünü 1 dakika içerisinde yok ettiği tespit edildi. Bursa Uludağ Üniversitesi’nde (BUÜ) anti mikrobiyal etkinlik analizleri yapılan solüsyon, burun spreyi haline getirilerek, eczanelerde satılmaya başlandı.
22.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Salgında büyük tehlike! Karantinadan kaçıyorlar
Salgında büyük tehlike! Karantinadan kaçıyorlar Corona virüs testleri pozitif çıktı, evlerinde karantinada olmaları gerekiyordu. Halbuki onlar düğün düğün gezdiler, altın gününe gittiler hatta piknik yaptılar. Bu sorumsuzluklarıyla sadece kendilerinin değil tüm toplumun sağlığını tehlikeye attılar.
5.09.2020 Gündem
Bursa'da nano-solüsyon çalışması sonuç verdi
Bursa'da nano-solüsyon çalışması sonuç verdi Bursa Çekirge Devlet Hastanesinde görevli Op. Dr. Ahmet Ümit Sabancı tarafından geliştirilen nano-solüsyonların, yapılan çalışmalar sonucu bakteri ile virüslerin üremesi ve çoğalmasını durdurduğu belirlendi.
4.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Bursa'da SARS COV-2’ye karşı nano-solüsyon çalışması
Bursa'da SARS COV-2’ye karşı nano-solüsyon çalışması Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’nde görevli Op. Dr. Ahmet Ümit Sabancı, nano teknoloji ile viral ve bakteryel enfeksiyonlardan korunma amacıyla nano-solüsyonlar geliştirdi. Geliştirilen bu solüsyonların antimikrobiyal ve antivirütik etkileri ise Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ve Çukurova Üniversitesi’nde görev yapan akademisyenlerin işbirliği ile gösterildi. Çalışmada solüsyonların bakteri ve virüslerin üremesini ve çoğalmasını durdurduğu ispatlandı.
4.09.2020 Sağlık
Abant, Gölcük ve Yedigöller'e HES kodu ile girilecek
Abant, Gölcük ve Yedigöller'e HES kodu ile girilecek Bolu'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, özellikle il dışından en çok ziyaretçinin geldiği Abant ve Gölcük Tabiat Parkı ile Yedigöller Milli Parkı'na girişlerin Hayat Eve Sığar "HES" uygulaması ile yapılmasına karar verildi.
18.08.2020 Gündem
Validen korkutan açıklama! 5 kat arttı...
Validen korkutan açıklama! 5 kat arttı... Bolu Valisi Ahmet Ümit, corona virüste sayının il genelinde kontrol altında olduğunu ifade ederek, "Önceki süreçte, bundan 2 ay önce falan yapılan testlerin yüzde ikisi pozitif çıkarken bugün bu oran yüzde 10’lara tırmanmış durumda" dedi.
16.07.2020 Corona Virüsü
15 Temmuz şehidi polisin babası: Unutmadık, unutamayız
15 Temmuz şehidi polisin babası: Unutmadık, unutamayız İstanbul'un Orhanlı Gişeleri'nde görev yaparken, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında, ekip aracında şehit olan polis memuru Ozan Özen’in babası Metin Özen, "Her yıl, her an aklımızda. Unutmadık, unutamayız" dedi.
15.07.2020 Gündem
Vali açıkladı! Vaka sayıları son 10 günde 3 kat arttı
Vali açıkladı! Vaka sayıları son 10 günde 3 kat arttı Her geçen gün virüsün ilde kendisini daha fazla hissettirdiğini söyleyen Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Son 10 gün içerisinde eskiye göre pozitif vakalarda 3 kat artış var” dedi.
24.06.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Ümit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet ümit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.