Ahmet Türk

Ahmet Türk

Son dakika ahmet türk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet türk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet türk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Türk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet türk gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.976 ahmet türk haberi bulunmuştur. Tüm ahmet türk haberleri aşağıda listelenmiştir.
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Kemal Kılıçdaroğlu‘na desteğinin açıklamasının ardından gözlerin çevirildiği HDP vermeden Kılıçdaroğlu’na desteğini duyurmuştu. Tartışmalar devam ederken bugün HDP'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
26.05.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi
Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ için ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi Kobani olayları sonrası 6- 8 Ekim 2014'te Türkiye genelinde yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği olaylara ilişkin, aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları açılırken, örgütün elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Yaşanan gerginlikte atılan taşlardan 5 polis memuru yaralandı, 19 kişi gözaltına alındı.
21.03.2023 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin eninde sonunda yeni bir anayasa yapacağını belirterek, “Üzüntümüz bunun gecikmesindedir. Gecikmesi hem milletimize hem ülkemize kaybettirmektedir. Unutmamak gerekir ki yeni anayasa olmadan yeni Türkiye de olmaz” dedi.
3.10.2022 Gündem
Millet İttifakı'nda adaylık savaşı! Yavaş ve Kılıçdaroğlu'na operasyon
Millet İttifakı'nda adaylık savaşı! Yavaş ve Kılıçdaroğlu'na operasyon Millet İttifakı'nda adaylık krizi devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nın, Mansur Yavaş'ın ve Ekrem İmamoğlu'nun isimleri adaylık için öne çıkıyor. Öte yandan Yavaş ve Kılıçdaroğlu'na operasyon yapılıyor iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü.
7.06.2022 Siyaset
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) öncülüğünde düzenlenen nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK lehine slogan atan çok sayıda kişi, gözaltına alındı.
21.03.2022 Gündem
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) öncülüğünde düzenlenen nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK lehine slogan atan çok sayıda kişi, gözaltına alındı.
21.03.2022 Gündem
Bakan Soylu: Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz
Bakan Soylu: Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'nun çelişkili açıklamalarının olduğunu söyledi. Soylu, "Bir taraftan tezkereye 'hayır' diyeceksiniz. Bir taraftan 'Kandil'i yerle bir edeceğim.' diyeceksiniz. Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz" dedi.
5.11.2021 Gündem
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli...
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli... CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sessizliğini bozdu. Zülfü Livaneli'nin kendisine yönelik suçlamaları hakkında konuşan Baykal, "Kendime diyorum ki 'Deniz iyi ki Zülfü’ye cevap vermedin" ifadelerini kullandı.
27.07.2021 Siyaset
Deniz Baykal’dan Livaneli’nin iddialarına tepki!
Deniz Baykal’dan Livaneli’nin iddialarına tepki! Eski CHP milletvekili Zülfü Livaneli’nin Deniz Baykal’la ilgili, “Kürtleri, Alevileri, ezilenleri sevmez. Bunu çok sefer kendisi de söyledi. Basında çıktı” sözleri tartışma yarattı. Baykal, yakın çevresine, “Zülfü Livaneli’nin gerçekdışı iddiaları beni ciddi şekilde üzdü” dedi.
6.07.2021 Siyaset
Selahattin Demirtaş ile ilgili kritik gelişme! Bugün başlıyor
Selahattin Demirtaş ile ilgili kritik gelişme! Bugün başlıyor Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen 6-8 Ekim eylemlerine ilişkin aralarında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ, Altan Tan, Ahmet Türk gibi HDP'li isimlerin de yer aldığı 108 sanıklı dava, Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülmeye başlıyor.
26.04.2021 Gündem
Bakan Soylu hedef göstermişti! Karayılan Gara'da mıydı?
Bakan Soylu hedef göstermişti! Karayılan Gara'da mıydı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Gara operasyonuyla ilgili konuşmalarında Murat Karayılan’ı hedef göstermesi, “Murat Karayılan Gara’daymış. Operasyondan kısa süre önce orayı terk etmiş” söylentisinin yayılmasına neden oldu. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi araştırdı. Karayılan Gara'da mıydı?
22.02.2021 Gündem
Ahmet Türk,  adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Ahmet Türk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Kobani eylemleri soruşturması kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
19.10.2020 Yaşam
Ahmet Türk’ün yeğeninin evinden cephanelik çıktı
Ahmet Türk’ün yeğeninin evinden cephanelik çıktı Mardin’de Derik ilçesine bağlı Atlı köyünde düzenlenen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirilirken, HDP'li eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ün yeğeninin evinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
30.09.2019 Siyaset
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
Erdoğan’dan Fırat’ın doğusu için net mesaj: Asla müsaade etmeyiz
Erdoğan’dan Fırat’ın doğusu için net mesaj: Asla müsaade etmeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'dan dönüş yolunda, yaptığı açıklamada "Fırat’ın doğusunun PYD-YPG’den temizlenmesi ve güvenli bölge kurulması için ABD ile vardığımız mutabakat bu yönde atılmış doğru bir adımdır. Ortak harekat merkezi kuruldu ve ortak devriyeler yakında başlayacak. Burada iki hususun altını çizmek isterim. Birincisi Münbiç’tekine benzer bir oyalamaya asla müsaade edemeyiz." dedi.
28.08.2019 Gündem
PKK'nın sokak çağrısı karşılık bulmadı
PKK'nın sokak çağrısı karşılık bulmadı Bölücü terör örgütü PKK'nın sözde yürütme komitesi üyesi Murat Karayılan, üç ildeki görevlendirmeler sonrası örgüt bağlantılı internet sitesinden sokak çağrısı yaptı. Görevden uzaklaştırılan belediye başkanlarına sahip çıkan, alınan karara itirazlarını dile getiren tüm kesimleri de bu direnişe destek vermeye davet eden örgüt elebaşlarından Karayılan’ın kaos, tehdit ve şiddet içeren eylem çağrısı bölge halkında karşılık bulmadı.
23.08.2019 Yaşam
Görevden uzaklaştırılan başkanların ‘terör’ dosyası kabarık
Görevden uzaklaştırılan başkanların ‘terör’ dosyası kabarık Haklarında, ‘silahlı terör örgütü kurma veya yönetme, silahlı terör örgütüne üye olma, terör örgütü propagandası yapmak, suçu ve suçluyu övmek’ suçlarından çok sayıda dava ve soruşturma bulunan görevden uzaklaştırılan Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediye başkanlarının, 31 Mart seçimlerinden sonra da terör örgütünün yanında yer almayı sürdürdüğü ortaya çıktı.
22.08.2019 Siyaset
Bakan Soylu'dan kayyum açıklaması: Buna izin veremezdik
Bakan Soylu'dan kayyum açıklaması: Buna izin veremezdik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, üç büyükşehir belediyesindeki görevlendirmelere ilişkin, "Seçildikten önce ve seçildikten sonra bu üç belediye başkanının PKK terör örgütünü destekleyici, moral verici, açıkça örgüt taraftarlığı anlamına gelen eylemleri olmuştur. Dolayısıyla Türkiye bu terör örgütüyle mücadele ederken, seçilmiş olmanın örtüsü altında PKK yandaşlığı yapılmasına izin veremezdik. Kanunun bize yüklediği sorumluluk çerçevesinde görevimizi yerine getirdik. Şunu unutmamak gerekir ki demokrasi, bir truva atı değildir" değerlendirmesinde bulundu.
21.08.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu: Kırsalda bitirdiğimiz MLKP ile Amerikalılar görüştü
İçişleri Bakanı Soylu: Kırsalda bitirdiğimiz MLKP ile Amerikalılar görüştü İçişleri Bakanı Soylu, "14 gün önce Suriye'nin bir tarafında bizim kırsalda bitirdiğimiz MLKP ile Amerikalılar görüştü. Ne görüştüklerini de biliyoruz." dedi
20.08.2019 Gündem
Belediyeden çıkarılan şehit yakınları işe alınacak
Belediyeden çıkarılan şehit yakınları işe alınacak Mardin'de HDP'li Mardin Büyükşehir Belediyesinin işten çıkardığı şehit yakınları, yapılan görevlendirme sayesinde işine geri dönecek.
19.08.2019 Gündem
Kayyum olarak görevlendirilen valilerden ilk açıklamalar!
Kayyum olarak görevlendirilen valilerden ilk açıklamalar! İçişleri Bakanlığınca Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliğine görevlendirilen Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, "Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmayacağız. Çalışanlarımızın aşıyla, ekmeğiyle oynamayacağız. Derdi ekmeği, aşı ve halkına hizmet olan herkesle birlikte Van halkına hizmet edeceğiz." dedi. Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliğine görevlendirilen Vali Mustafa Yaman da, "Cumhurbaşkanımız önderliğinde devam eden huzurun sürmesini birlikte sağlayacağız. Mardinli hemşehrilerimizin desteğiyle başta Mardin'de olmak üzere bölgede huzur devam edecek." dedi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliğine görevlendirilen Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise, "Bu sürede Diyarbakır'ın emrinde olacağız. Diyarbakır'a hizmet etmenin şeref ve onurunu taşıyacağız." dedi.
19.08.2019 Gündem
İşte Diyarbakır, Van ve Mardin belediye başkanları hakkındaki suçlamalar
İşte Diyarbakır, Van ve Mardin belediye başkanları hakkındaki suçlamalar İçişleri Bakanlığı’nca Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bedia Özgökçe Ertan ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk görevden uzaklaştırıldı. Üç başkan hakkında terör örgütü kurma ve yönetmeden teröristlere VIP hizmete kadar çok sayıda suçlama var.
19.08.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Türk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet türk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.