Ahmet Aras

Ahmet Aras

Son dakika ahmet aras haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet aras ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet aras haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Aras

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet aras gelişmeleri de dahil olmak üzere 316 ahmet aras haberi bulunmuştur. Tüm ahmet aras haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi Muğla yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Muğla iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Muğla aday listesi
24.03.2024 Gündem
Tatil cennetinde alarm! İlçe halkı tedirgin, barajda su bitti
Tatil cennetinde alarm! İlçe halkı tedirgin, barajda su bitti Turizmin göz bebeği Bodrum'u besleyen Mumcular Barajı'nda su bitti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Ceyhun Özçelik, “Acil durum eylem planı için geç kalıyoruz” dedi.
6.10.2023 Yaşam
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da Kurban Bayramı hareketliliği devam ediyor. Kente son 3,5 gün içerisinde 75 bin araç giriş yaptı. Kentin ana arterlerinde trafik yoğunluğu gözlenirken, turistler plajlara akın etti.
26.06.2023 Gündem
Miras tartışmasında annesi ve kardeşini öldürüp, intihar etti
Miras tartışmasında annesi ve kardeşini öldürüp, intihar etti Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Akpınar (58), miras nedeniyle tartıştığı annesi Sudiye Akpınar (88) ve kardeşi Bekir Akpınar'ı (55) tabancayla öldürüp, ardından aynı silahla yaşamına son verdi.
9.04.2023 Gündem
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni’ne telefonla bağlanarak, “Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” dedi. Öte yandan Sarıyer-Kireçburnu Balıkçı Barınağı'ndaki 2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta, bakanlık tarafından üretilen kalkan, levrek ve mersin balığı yavruları denize bırakıldı, törene katılanlara balık dağıtıldı.
31.08.2022 Gündem
Bodrum'da nüfus 1 milyonu buldu, 250 bin araç giriş yaptı! Tatil bitti, dönüş çilesi başladı
Bodrum'da nüfus 1 milyonu buldu, 250 bin araç giriş yaptı! Tatil bitti, dönüş çilesi başladı Kurban Bayramı tatili için Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen tatilciler, dönüş yolculuğuna başladı. Arefe gününden itibaren ilçeye giren araç sayısı 250 bine ulaşırken, 181 bin olan nüfus 1 milyonu buldu. İlçede bu süre zarfında 10 bin ton çöp toplandı.
15.07.2022 Yaşam
Bodrum plajlarında bayram yoğunluğu
Bodrum plajlarında bayram yoğunluğu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı'nın birinci gününde plajlarda yoğunluk yaşandı. Yerli ve yabancı turistler, denizin keyfini çıkardı.
9.07.2022 Yaşam
Bayram öncesi akın ettiler! 'Rezervasyonsuz gelmeyin'
Bayram öncesi akın ettiler! 'Rezervasyonsuz gelmeyin' Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı öncesi hareketlilik arttı. Bodrum Otelciler Derneği Genel Sekreteri Yiğit Girgin, "Otellerde şu an doluluk yüzde 80- 90 civarında. Üst segment otellerde doluluk yüzde 100'e ulaştı" dedi. TAV Milas-Bodrum Havalimanı Genel Müdürü İclal Kayaoğlu da bayram boyunca geliş-gidiş toplam 60 iç hat, 80 dış hat uçuş beklediklerini açıkladı.
6.07.2022 Yaşam
Bodrum, bayram öncesi hareketlendi
Bodrum, bayram öncesi hareketlendi Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı öncesi hareketlilik arttı. Bodrum Otelciler Derneği Genel Sekreteri Yiğit Girgin, "Otellerde şu an doluluk yüzde 80- 90 civarında. Üst segment otellerde doluluk yüzde 100'e ulaştı" dedi. TAV Milas-Bodrum Havalimanı Genel Müdürü İclal Kayaoğlu da bayram boyunca geliş-gidiş toplam 60 iç hat, 80 dış hat uçuş beklediklerini açıkladı.
6.07.2022 Ekonomi
Bodrum Belediye Başkanı Aras: Sürdürülebilir turizm için bilgi ve teknolojiyi etkin hale getirmeliyiz
Bodrum Belediye Başkanı Aras: Sürdürülebilir turizm için bilgi ve teknolojiyi etkin hale getirmeliyiz Muğla'nın Bodrum ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Aras, Malta'da Akdeniz Turizm Forumu'ndaki konuşmasında sürdürülebilir turizm için bilgi ve teknolojiyi daha etkin, hızlı ve duyarlı hale getirmek gerektiğine dikkati çekip, çevre ve iklim konusunda kaygılı olan ülkelerin orta ve uzun vadede kazançlı çıkacağını söyledi. Turizm sektöründeki dönüşümden de bahseden  Aras, turizmi karbon ayak izinden arındırmak için yeni çözümlerin üretilmesi ve yeniliği artıran yatırımların yapılması gerektiğini kaydetti.
16.06.2022 Siyaset
Bodrum, Seydikemer ve Fethiye'de orman yangını!
Bodrum, Seydikemer ve Fethiye'de orman yangını! Muğla'dan peş peşe yangın haberleri geliyor. Bodrum'da, tarım arazilerinin olduğu ormanda ve otlukta belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler alevlere müdahale etti, yangın kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına katılan bir vatandaş dumandan etkilendi. Seydikemer'de de henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Havadan helikopterle müdahale edilen yangın söndürüldü. Fethiye Karagözler Mahallesi'nde, yıldırım isabet etmesi sonucu çıktığı belirlenen orman yangını ise, 40 dakika süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
6.06.2022 Gündem
Bodrum Belediye Başkanı: 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlamayı hedefliyoruz
Bodrum Belediye Başkanı: 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlamayı hedefliyoruz Muğla'da Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Deniz ve hava yoluyla gelen turist sayısı, 2019'u geçecek. O yıl toplam 1,3 milyon turist gelmişti. Bu sene 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlayacağımızı düşünüyoruz" dedi.
12.05.2022 Ekonomi
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor
Petek Ertüre ve sevgilisi Serdar Oal evleniyor Petek Ertüre bir süredir birlikte olduğu iş insanı Serdar Oal ile evleniyor. Çift, 7 Ağustos’ta Bodrum’da nikâh masasına oturacak.
14.04.2022 Magazin
Bodrum Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz tiyatro etkinliği yoğun katılım ile sürüyor.
Bodrum Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz tiyatro etkinliği yoğun katılım ile sürüyor. Bodrum Belediyesi ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliği ile başlatılan “Öğrencilere Ücretsiz Tiyatro” Programı Kapsamında, Bodrum Belediye Şehir Tiyatrosu’nun Harikalar Mutfağı adlı çocuk oyununun gösterimine Atatürk İlköğretim Okulu, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu, Amiral Turgutreis okulu olmak üzere toplamda 350 öğrenci katıldı.
23.03.2022 Kültür Sanat
Bodrum, ralli ile yaza start verecek!
Bodrum, ralli ile yaza start verecek! Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla, Bodrum'da başlayacak.
16.03.2022 Otomobil
Bodrum Tohum Takas Şenliği’nde ata tohumları el değiştirdi
Bodrum Tohum Takas Şenliği’nde ata tohumları el değiştirdi Muğla ilçeleri yanı sıra çevre illerden gelen tohum standı açan katılımcılar ile renkli görüntülere sahne olan tohum takas şenliğinde, vatandaşlar ata tohumları ile tanıştı. Ata tohumu olan karpuz, çıtır büyük domates, bamya, ince patlıcan, mısır, gibi yerel tohumlar minik poşetler içerisinde takas edildi.
3.03.2022 Yaşam
Fatma Girik'in vasiyeti yerine getirildi!
Fatma Girik'in vasiyeti yerine getirildi! İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü yaşamını yitiren Yeşilçam efsanesi Fatma Girik, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Usta sanatçı, vasiyeti üzerine yıllardır yaşadığı Bodrum’da, hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedildi.
28.01.2022 Magazin
Bodrum'da yağmurun bilançosu: 131 ev ve iş yerini su bastı
Bodrum'da yağmurun bilançosu: 131 ev ve iş yerini su bastı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 gündür etkili olan kuvvetli yağmur nedeniyle 131 ev ve iş yerini su bastı. Kent merkezinde metrekareye 150, Turgutreis ve Yalıkavak bölgesine 160 kilogram yağış düşerken, belediye ekiplerinin bölgede temizlik ve su tahliye çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.
12.01.2022 Gündem
Bodrum'da Güz Panayırı gerçekleştirildi
Bodrum'da Güz Panayırı gerçekleştirildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Güz Panayırı’nda Bodrumlular gastronomi, müzik ve sanat dolu bir gün geçirdi.
1.11.2021 Yaşam
Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile orman yangını bölgelerinde inceleme yapacak
Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile orman yangını bölgelerinde inceleme yapacak CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Antalya ve Muğla'da tarihte görülmemiş büyük felaketlerin, orman yangınlarının yaşandığını söyledi.
26.08.2021 Siyaset
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum... Orman yangınlarıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Bir haftadır devam eden yangınlar ciğerlerimizi yaktı. Alevlerin termik santrallere gelmemesi için mücadele veriliyor. Çökertme Mahallesi'nde halk tahliye edildi. Türkevleri Mahallesi'nde 3 bağ evi, kullanılamaz hale geldi. Antalya'nın Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere ve Bodrum ilçelerindeki yangınlar devam ediyor. Son dakika haberine göre Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan orman yangınlarıyla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında ilçe merkezindeki yangını çıkaran C.Y. (16) tutuklandı. İşte dakika dakika yangınlarda son durum....
3.08.2021 Gündem
Demet Akalın gözyaşlarına boğuldu ve yardım göndereceğini duyurdu!
Demet Akalın gözyaşlarına boğuldu ve yardım göndereceğini duyurdu! Demet Akalın, Bodrum’a 20-25 bin liralık yardım göndereceğini sosyal medya hesabından gözyaşları içinde duyurdu.
2.08.2021 Magazin
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık...
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık... Türkiye'nin ciğerleri yanıyor. Kahreden haberler Muğla'dan peş peşe geldi. Bodrum ilçesinde Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Manavgat ve Gündoğmuş dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras "Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bizim şu anda yapabileceğimiz tek şey meskun mahalleri korumak." dedi ve Çökertme Mahallesi'ndeki yangına dikkat çekti. İşte Bodrum, Manavgat, Marmaris ve Milas'ta devam eden yangınlarda son durum...
2.08.2021 Gündem
Bodrum yangını nerede, Bodrum’da yangın nerede çıktı? Bodrum Mazı yangınında son durum ne?
Bodrum yangını nerede, Bodrum’da yangın nerede çıktı? Bodrum Mazı yangınında son durum ne? Türkiye, 5 gündür yangınlarla mücadele ediyor. Manavgat ve Marmaris'in ardından bu kez Bodrum'da etkisini gösteren alevler, rüzgarın da katkısıyla hızla yayılmaya başladı. Bodrum'un Mazı Koyu'ndan gelen görüntüler ürkütücü boyutlara ulaştı. Vatandaşların tahliye edildiği bölgede gökyüzü kırmızıya büründü. Bodrum yangını nerede, Bodrum’da yangın nerede çıktı? Bodrum Mazı yangınında son durum ne? İşte Bodrum Mazı yangın son dakika gelişmeleri...
2.08.2021 Gündem
Yangınlarda son durum! Yangını kim çıkardı, yangınları kim üstlendi? Yangınlar kontrol altına alındı mı, devam ediliyor mu, yangında kaç kişi öldü?
Yangınlarda son durum! Yangını kim çıkardı, yangınları kim üstlendi? Yangınlar kontrol altına alındı mı, devam ediliyor mu, yangında kaç kişi öldü? Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangını 5 gündür devam ediyor. Marmaris’teki yangın Hisarönü ve Orhaniye mahallesinde devam ederken, Muğla’da da 3 ayrı noktada söndürme çalışmaları sürerken can kaybı 8’e yükseldi. Tarım ve Orman Bakanlığı yangınlarda son durumu açıklarken, İzmir'de askeri kışla yakınındaki alanda yangın çıkarmaya çalışan 2 kişinin nöbetçilerin müdahalesi üzerine kaçtığını aktardı.
2.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Aras ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet aras haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.