Ahmet Akın

Ahmet Akın

Son dakika Ahmet Akın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Akın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Akın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Akın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet akın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.337 ahmet akın haberi bulunmuştur. Tüm ahmet akın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
CHP ile İYİ Parti arasında Balıkesir krizi büyüyor! Özgür Özel: Benim tanıdığım Meral Hanım gereğini yapar
CHP ile İYİ Parti arasında Balıkesir krizi büyüyor! Özgür Özel: Benim tanıdığım Meral Hanım gereğini yapar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı. Katıldığı televizyon programında konuşan Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez'i adaylıktan çekmesini istedi ve "Benim tanıdığım Meral Hanım Balıkesir için gereğini yapar" ifadelerini kullandı. Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik borç ödeme çıkışı tartışma yarattı. CNN TÜRK'ün sorularını yanıtlayan İYİ Parti kurmayları o çağrıya kapıları kapattı. Detayları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür aktardı.
22.02.2024 Gündem
CHP belediye başkan adaylarını açıkladı
CHP belediye başkan adaylarını açıkladı CHP'nin belediye başkan adayları netleşiyor. İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir ve Bolu adayları belli oldu.
14.12.2023 Gündem
Cinayet hükümlüsü firari polisin adım adım takibiyle yakalandı
Cinayet hükümlüsü firari polisin adım adım takibiyle yakalandı İzmir'in Bayraklı ilçesinde, otomobiliyle polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan Ahmet Akın (29), takiple yakalandı. 'Kasten öldürme' suçundan hakkında kesinleşmiş 26 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi Akın, tutuklandı.
14.11.2023 Yaşam
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında kritik görüşme
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında kritik görüşme CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'da bir araya geldi.
26.10.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesinin perde arkası! Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesinin perde arkası! Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün bir araya geldi. Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesiyle ilgili kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında aktardı.
14.07.2023 Gündem
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı CHP'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu üyeleri belli oldu. Parti örgütü ve örgüt yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlanırken parti sözcüsü yine Faik Öztrak oldu.
5.06.2023 Gündem
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından tüm gözler CHP'ye çevrilmiş durumda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün MYK toplantısına katılacak ve ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP'deki hareketli saatlere ilişkin son kulis bilgilerini canlı yayında aktardı. Canova, Kılıçdaroğlu'nun bugünkü toplantıda MYK üyelerinin istifalarını kabul edeceğini belirtti. Canova, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesiyle ilgiliyse "İmamoğlu’nun İBB’de bir dönem daha başkanlık yapabileceği bir sonraki seçim de başkanlığa aday olabileceği de söyleniyor. Kurultay ve kongre süreçleri etkileyecek" dedi.
1.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce anketi! Dikkat çeken bakanlık teklifi iddiası
Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce anketi! Dikkat çeken bakanlık teklifi iddiası Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce görüşmesi ne zaman olacak? Kılıçdaroğlu, İnce'ye ne teklif edecek? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında son kulis bilgilerini aktardı. Canova, "Görüşme nisan ayının ilk haftası gerçekleşebilir. CHP lideri ziyaret öncesi birkaç anket görmek istiyor" dedi. İşte haberin detayları...
24.03.2023 Gündem
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi!
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi! Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları açıklandı. Çekiliş kapsamında başvuru yapanlar iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9 ve Apple Wach kazandı. Talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. İkramiyeyi teslim alabilmek için kazanan asil talihlilerin en geç 27.01.2023 tarihine kadar geri dönüş yapması gerekiyor. İşte 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazanan isim listesi…
12.01.2023 Ekonomi
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması Sivas'ta esnaf ziyareti yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, kentte esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş ile eski CHP tartışması yaşadı.
1.09.2022 Siyaset
Kalyon Holding'den CHP'nin iddiaları hakkında açıklama
Kalyon Holding'den CHP'nin iddiaları hakkında açıklama Kalyon Holding, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın, 'Kalyon PV güneş paneli fabrikasının yüzde 50 hissesinin yabancılara satıldığı’ iddiasını yalanladı. Konuyla ilgili Kalyon Holding'den açıklama yapıldı
17.08.2022 Ekonomi
Bakan Akar, Kurtdereli güreşlerinin final gününe katıldı
Bakan Akar, Kurtdereli güreşlerinin final gününe katıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Balıkesir'de düzenlenen Kurtdereli Yağlı Pehlivan güreşlerinin final gününe katıldı.
14.08.2022 Siyaset
Yaz sonrası cildinizin uyarılarına kulak verin
Yaz sonrası cildinizin uyarılarına kulak verin Yaz sonrası güneş, deniz ve havuzlardan olumsuz etkilenen ciltleri canlandırmak için bakım yapmanın önemine değinen güzellik merkezi yöneticisi Ahmet Akın, "Yaza veda etmeden önce matlaşan cildi yenilemek için yağlı derisi olanların mutlaka uygun bir yıkama ürünü ile beraber sıkılaştırıcı bir tonik kullanması gerekiyor" dedi.
31.07.2022 Sağlık
Ahmet Akın kimdir? İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın hakkında merak edilenler…
Ahmet Akın kimdir? İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın hakkında merak edilenler… İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın'ın katıldığı bir panelde yaptığı konuşma esnasında "Cerrahpaşa'da 4 bin kız erkek olmak, Zeynep Kamil'de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor" ifadelerini kullanmasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Ahmet Akın kimdir, İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın hakkında merak edilenler…
15.06.2022 Gündem
Çanakkale Savaşları kahramanı Seyit Onbaşı mezarı başında anıldı
Çanakkale Savaşları kahramanı Seyit Onbaşı mezarı başında anıldı Çanakkale Savaşları kahramanlarından 'Koca Seyit' lakaplı Onbaşı Seyit Çubuk Havran'daki mezarı başında anıldı.
18.03.2022 Gündem
Cildinizi soğuklara karşı savunmasız bırakmayın
Cildinizi soğuklara karşı savunmasız bırakmayın Güzellik bakım cihazları ve cilt bakım kremleri üreten bir firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akın, kış aylarında nemlendirici kremlerin kuru ve soğuk havalarda cildi zarar görmekten ekstra koruyacağını ifade etti.
8.02.2022 Sağlık
Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sanayi Odası'ndaki görüşme sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu "Bu yılın başında asgari ücret belirlenirken dolar kuru olarak asgari ücretin karşılığı 384 dolardı. Şimdi 14 lira dolar ki, 14'ü de aştı galiba bildiğim kadarıyla. 14 olarak hesap edilirse dolar kuru bugün itibariyle 5 bin 376 lira net işçiye para verilmesi lazım. Merkez bankası kendisine ait olmayan dolarları satarak 'acaba doları frenleyebilir miyim?' diyor. Türkiye Cumhuriyet tarihinde böyle bir olay olmadı. O nedenle biz, toplum daha büyük sorunlarla karşılaşmasın diye bir an önce seçimin olmasını istiyoruz" dedi. 
16.12.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu, TOBB'u ziyaret etti: İşletme dostu mevzuatı hayata geçireceğiz
Kılıçdaroğlu, TOBB'u ziyaret etti: İşletme dostu mevzuatı hayata geçireceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. Basına kapalı görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, gazetecilere açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında işletme dostu mevzuatı hayata geçireceklerini belirtti.
15.11.2021 Siyaset
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı duyurdu! Türkiye'nin altın rezervi 4500 ton...
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı duyurdu! Türkiye'nin altın rezervi 4500 ton... Türkiye'nin altın rezervini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. Bakan Dönmez, bu yıl Antalya, Artvin, Eskişehir, Giresun, Isparta, Konya, Kütahya, Manisa, Ordu ve Zonguldak illerinde altın arama sondajı yapıldığını belirterek, “Detaylı arama faaliyetleri ile gelecekte ekonomiye kazandırılabilecek tahmini rezervimiz ise 4 bin 500 ton” dedi.
28.08.2021 Ekonomi
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na esnaftan bozuk yol tepkisi
CHP lideri Kılıçdaroğlu'na esnaftan bozuk yol tepkisi Karşıyaka Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm Çalıştayı düzenlendi. Etkinlik kapsamında ziyaretlerde bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bir esnaf tepki gösterdi.
13.03.2021 Gündem
Elektrik açıklaması! Belli oldu
Elektrik açıklaması! Belli oldu Elektrik abonelerini yakından ilgilendiriyor. Nedeni belli oldu. Türkiye genelini ilgilendiren bir rapor hazırlandı. Marmara, Ege, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yoğun bir şekilde görülüyor. Tüm abonelerin merak ettiği sorunun yanıtı ortaya çıktı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın, Türkiye genelinde elektrik kesintileri konusunda hazırladığı raporda, 24 il ve 43 ilçedeki uzun süreli kesintilerin sanayi üretimini de olumsuz etkilediğini belirtti.
28.01.2021 Ekonomi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın, koronavirüse yakalandı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın, koronavirüse yakalandı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, koronavirüse yakalandığını duyurdu.
23.11.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Akın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet akın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.