Ağrı Belediyesi

Ağrı Belediyesi

Son dakika Ağrı Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ağrı Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ağrı Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağrı Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağrı belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 ağrı belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm ağrı belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Ayçiçek yağı fiyatlarına ‘fırsatçı’ zammı! 190 lira...
Ayçiçek yağı fiyatlarına ‘fırsatçı’ zammı! 190 lira... Ayçiçek yağını fahiş fiyatlar ile satanlar ve ayçiçek yağı stokçuları ile mücadele devam ediyor. Sosyal medyada 'ayçiçek yağı bitiyor' iddiasının atılmasının ardından birkaç gün içerisinde yaklaşık bir ayda satılacak ayçiçek yağı stoku iki gün içerisinde eritilirken, fiyatlar katlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘ihbar edin’ talimatının ardından denetimler sıklaştırıldı. Ticaret Bakanlığı fiyatları, Maliye Bakanlığı ise zabıtalarla birlikte stokları denetlemeye başladı.
9.03.2022 Ekonomi
Karaismailoğlu: 19 yılda ulaşım ve iletişime 1 trilyon 119 milyar TL yatırım yaptık
Karaismailoğlu: 19 yılda ulaşım ve iletişime 1 trilyon 119 milyar TL yatırım yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 19 yılda ulaşım ve iletişime 1 trilyon 119 milyar TL yatırım yaptıklarını söyledi.
24.09.2021 Ekonomi
Doğu buz kesti! Ağrı eksi 32.7 derece
Doğu buz kesti! Ağrı eksi 32.7 derece Doğu Anadolu Bölgesi'nde en soğuk yerleşim birimi, sıfırın altında 32.7 derece ile Ağrı'nın Hamur ilçesi oldu. Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü bölgede, birçok yerleşim biriminde gece hava sıcaklığı eksi 30 dereceyi aştı.
22.01.2021 Yaşam
Ağrı'da yangın faciası! Baba ve 2 çocuğu hayatını kaybetti
Ağrı'da yangın faciası! Baba ve 2 çocuğu hayatını kaybetti Ağrı'da evlerinde çıkan yangında eşi ile 2 çocuğunu yaralı kurtarıp, yeniden alevlerin arasına dalan Özgür Murat ile içeride uyuyan çocukları Berat ve Elif, hayatlarını kaybetti.
5.12.2020 Yaşam
AK Parti'li isim hayatını kaybetti!
AK Parti'li isim hayatını kaybetti! Ağrı Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Musa Kazım Şahin, geçirdiği trafik kazası sebebiyle hayatını kaybetti.
23.05.2020 Yaşam
"Doğu Anadolu Kariyer Fuarı"na yoğun ilgi
"Doğu Anadolu Kariyer Fuarı"na yoğun ilgi Başarılı iş ve bilim insanları, kurum yöneticileri, akademisyenler ve uzmanların konferans verdiği fuarda, üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarına yön verilmesi amaçlanıyor
6.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Fırtına kenti vurdu... Çatıları uçurdu
Fırtına kenti vurdu... Çatıları uçurdu Ağrı'da etkili olan fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi, binaların çatıları uçtu. Çatılardan kopan parçaların isabet ettiği 7 araçta hasar meydana geldi.
25.05.2019 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu: 21 bin 600 kişi tutuklandı
İçişleri Bakanı Soylu: 21 bin 600 kişi tutuklandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2018 yılında gerçekleşen operasyonlarda 21 bin 600 uyuşturucu satıcısının tutuklandığını bildirdi.
14.12.2018 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Filmi başa sarmayalım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Filmi başa sarmayalım Bakanı Süleyman Soylu, HDP'yi eleştirerek, "Lütfen kazandıklarımızı geri verdirmeyin, ne olursunuz; filmi başa sarmayalım. Bölgede güzel bir havayı paylaşıyoruz. Sokaklarımızda huzur var, evlatlarımız güzel işler yapıyorlar. Bu şehirlerde sizler yaşıyorsunuz. Huzuru bir kenara koyup onların istediği noktaya dönmeyelim" dedi.
2.12.2018 Siyaset
Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili gözaltına bir kadın alındı
Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili gözaltına bir kadın alındı Ağrı Valisi Süleyman Elban, kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan küçük Leyla ile ilgili, "8-10 gün aç kalması nedeniyle ölmüş. İstismar emaresi yok. Kaçırılma şüphesi var." dedi. 4 yaşındaki Leyla Aydemir, Ağrı'da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Leyla'nın babası cenaze töreninin yapılmasını istemedi. Öte yandan, gözaltına alınan kişinin kadın olduğu iddia edildi. Osmaniye'den Bezirhane köyüne gelen ve 'medyum' olduğunu iddia eden kadın, gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan kadının köye gelip, Leyla'nın ailesine "Kızınız burada, şurada" diyerek, yer gösterdiği öne sürüldü. Polis ve jandarma ekipleri, olayla ilgili çok yönlü araştırmasını sürdürüyor. Gözaltına alınan kadın serbest bırakıldı.
3.07.2018 Gündem
Küçük Leyla toprağa verildi
Küçük Leyla toprağa verildi Ağrı'da Ramazan bayramının ilk günü ailesi ile birlikte bayram ziyareti için gittiği Bezirgan Köyü'nde kaybolan ve 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir Ağrı'da toprağa verildi.
3.07.2018 Gündem
Dondurucu soğuklar hayatı felç ediyor
Dondurucu soğuklar hayatı felç ediyor Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde eksi 20 dereceye varan dondurucu soğuk hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
Soylu, Türkiye'nin stratejisini açıkladı: Kesintisiz operasyon!
Soylu, Türkiye'nin stratejisini açıkladı: Kesintisiz operasyon! İçişleri Bakanı Soylu, Batman'da yaptığı konuşmada "Bu iş bitmeden dağlardan inmeyeceğimizi bilmenizi istiyorum. Geçmişteki olay sonrası operasyon yapma stratejisinden kesintisiz operasyon stratejisine döndük. Bizim derdimiz bu ülkede sadece okul, hastane, yol, havalimanları yapmak değildir. Haykırarak söylüyorum, Türkiye'nin sözünün bütün dünyada hüküm olarak geçtiği bir ülke haline getirmektir" dedi.
12.11.2017 Siyaset
Sırrı Sakık görevden alındı
Sırrı Sakık görevden alındı Ağrı Belediye Başkanı DBP 'li Sırrı Sakık' ın görevden alındığı bildirildi
29.09.2021 Gündem
Ağrı Belediyesi'nin 6 meclis üyesi görevden alındı
Ağrı Belediyesi'nin 6 meclis üyesi görevden alındı İçişleri Bakanlığı tarafından Ağrı Belediye Meclisi'nin 6 DBP'li üyesi görevden alındı
29.09.2021 Gündem
Eşbaşkan saklandığı evde yakalandı
Eşbaşkan saklandığı evde yakalandı AĞRI Cumhuriyet Başsavcılığı'nın PKK/KCK'ya yönelik sürdürdüğü soruşturmada hakkında yakalama kararı çıkarılan Ağrı Belediye Eşbaşkanı DBP'li Mukaddes Kubilay, İzmir'de saklandığı evde yakalandı
29.09.2021 Gündem
Sırrı Sakık’a 1 yıl 3 ay hapis cezası
Sırrı Sakık’a 1 yıl 3 ay hapis cezası Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık’a, ‘terör örgütü propagandası’ suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
Çaycı Kemal’in golfçü oğlunun büyük başarısı
Çaycı Kemal’in golfçü oğlunun büyük başarısı Ağrı Belediyesi’nde çaycılık yapan Kemal Boztoprak’ın oğlu 13 yaşındaki Halil Boztoprak, antrenmanlarını sokakta yaptığı golfte Türkiye ikincisi oldu.
10.08.2016 Yaşam
Ağrı Valisi'nden Sırrı Sakık'a ağır sözler
Ağrı Valisi'nden Sırrı Sakık'a ağır sözler Ağrı Valisi Musa Işın, Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ın kardeş şehir Antalya'ya yönelik 'sömürge usulü' sözlerine ilişkin, "Belediye Başkanımıza buradan sesleniyorum, şu anda PKK Doğubayazıt esnafından haraç istemektedir. Bu bir sömürgedir, sömürüdür. Kendisi çıkıp, buna karşı çıksın. Ağrı halkı hem Ağrı valisinden hem de belediye başkanından hizmet ve huzur beklemektedir." dedi.
29.09.2021 Gündem
Son Dakika Haberi: Türkiye şehitlerine ağlıyor!
Son Dakika Haberi: Türkiye şehitlerine ağlıyor! Son dakika haberi Hakkari'den geldi. PKK'ya yönelik yapılan operasyonlarda yaralanan ve GATA'da tedavi altında olan Üsteğmen Keskin şehit düştü. Acı haberler ardı ardına gelmeye devam ediyor. İşte son dakika haberleri...
29.09.2021 Gündem
Ağrı beyaza büründü
Ağrı beyaza büründü Ağrı’da, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaz bürüdü...
1.12.2015 Yaşam
Sırrı Sakık'a hapis cezası!
Sırrı Sakık'a hapis cezası! Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'a Nevruz'da yaptığı açıklamalardan dolayı 7 ay 15 gün hapis cezası verildi...
29.09.2021 Gündem
Sırrı Sakık'tan flaş karar! Maaşını...
Sırrı Sakık'tan flaş karar! Maaşını... Twitter hesabından açıklamada bulunan Sırrı Sakık, Artvin’in Hopa ilçesindeki sel felaketinden dolayı ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti...
29.09.2021 Gündem
Ağrı’da ‘kimyalar’ bozuldu!
Ağrı’da ‘kimyalar’ bozuldu! HDP’li Sakık temel atma töreninde “Niye belediye logoso yok. Vücut kimyam bozuldu” diye tepki gösterdi. Vali Işın da aynı ifadeyle yanıt verdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağrı Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağrı belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.