Ağlasun

Ağlasun

Son dakika ağlasun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağlasun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağlasun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağlasun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağlasun gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 ağlasun haberi bulunmuştur. Tüm ağlasun haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Burdur canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Burdur Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Burdur hangi parti kazandı?
Burdur canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Burdur Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Burdur hangi parti kazandı? Burdur seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri kapsamında açıklanıyor. Burdur ilçeleri Ağlasun seçim sonuçları, Altınyayla seçim sonuçları, Bucak seçim sonuçları, Çavdır seçim sonuçları, Çeltikçi seçim sonuçları, Gölhisar seçim sonuçları, Karamanlı seçim sonuçları, Kemer seçim sonuçları, Tefenni seçim sonuçları ve Yeşilova seçim sonuçları gazetevatan.com seçim sayfasında açıklanıyor. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah, Yeşil Sol Parti oy oranları Burdur seçim sonuçlarıyla belli olacak. Peki Burdur hangi parti kazandı? Bitlis Cunhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? İşte Burdur canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı?
Burdur TOKİ sonuçları 2023! Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez www.toki.gov.tr Burdur çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, TOKİ Burdur kura sonuçları 2023 açıklandı mı? Burdur TOKİ kura sonuçları aramaları yoğunlaştı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ'nin İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında, kura çekilişleri Burdur için devam ediyor. Burdur'un Ağlasun, Bucak, Çavdır, Gölhisar, Merkez ve Tefenni ilçelerinde 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar “Burdur TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak?”, “Burdur TOKİ çekilişi kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?” sorularına yanıt arıyor. İşte Burdur TOKİ çekilişi canlı yayın akranı ve Burdur TOKİ kura sonuçları…
25.01.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: 20 binden 88 milyona ulaştı
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: 20 binden 88 milyona ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin siber alanda ciddi büyüme gerçekleştirdiğini belirterek, “Genişbant abone sayımızı 20 binden, 88 milyona ulaştırdık. Mobil abone sayımız da 28 milyondan, 87 milyona yükseldi. Ülkemizin ulaşım ve haberleşme yatırımları için son yirmi yılda, 1 trilyon 337 milyar 240 milyon liranın üzerinde harcama yaptık” dedi.
29.04.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Küresel oyunlar ve içerideki piyonlar ile mücadele ediyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Küresel oyunlar ve içerideki piyonlar ile mücadele ediyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Savaşlar, küresel ticaret savaşları, uluslararası kurallar, emperyal güçlerin baskıları; işte böyle bir dönemde, Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde küresel oyunlarla ve içerideki piyonlarıyla mücadele ediyoruz" dedi.
29.04.2022 Siyaset
Burdur Bucak'taki orman yangını ile mücadele sürüyor! 7 mahalle tahliye edildi karayolu trafiğe kapatıldı
Burdur Bucak'taki orman yangını ile mücadele sürüyor! 7 mahalle tahliye edildi karayolu trafiğe kapatıldı Orman yangınları ile mücadele devam ediyor. Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Çobanpınarı Mahallesinde çıkan yangınla ilgili söndürme çalışmaları sürüyor. Alevler rüzgarın da etkisiyle daha önce boşaltılan Kargı Mahallesi ve Sarıdere mevkisinde etkili oldu. Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Burdur Bucak yangınında 21 ev zarar gördü ve 7 mahalle tahliye edildi, tahliye edilen kişi sayısı 200'ü aştı. Yangınla ilgili 6 kişi gözaltında. Kolluk ve savcılık araştırmalarına devam ediyor." dedi.
12.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika! Gündoğmuş ilçesi tahliye ediliyor... Bodrum, Manavgat, Marmaris, Milas, Denizli ve Isparta'da son durum...
Orman yangınlarında son dakika! Gündoğmuş ilçesi tahliye ediliyor... Bodrum, Manavgat, Marmaris, Milas, Denizli ve Isparta'da son durum... Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Yurt genelinde 6 ilde orman yangınları sürüyor. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Bodrum ilçesinde Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Manavgat ve Gündoğmuş dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Isparta'nın Sütçüler ile Denizli'nin Buldan ilçelerinde orman yangını çıktı. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, "Gündoğmuş'un yanmaması lazım. Gündoğmuş yanarsa Batı Toroslar yanar, yangının önünü alamayız" demişti, az önce 2 bin 100 nüfuslu ilçe için tahliye kararı alındı. İlçedeki camilerden tahliye anonsları yapılmaya başlandı.
2.08.2021 Gündem
Dağda kayıp hayvanlarını ararken hayatlarının şokunu yaşadılar!
Dağda kayıp hayvanlarını ararken hayatlarının şokunu yaşadılar! Burdur'un Ağlasun ilçesinde kayıp hayvanlarını aramak için Akdağa çıkan Şöhret Akpınar (30) ve akrabası Emre Pediz (16), karda kayıp, kayalık alana düşerek yaralandı. Cep telefonlarıyla ulaştıkları AFAD, UMKE ve jandarma ekiplerince helikopterle bölgeden alınan Akpınar ve Pediz, karaya indirilip, hazırda bekletilen ambulansla hastaneye götürüldü. Sol bacağı kırılan Akpınar ile sağ elinden yaralanan Pediz, hastanede tedaviye alındı.
27.02.2021 Yaşam
Burdur'da korkutan deprem!
Burdur'da korkutan deprem! Burdur'un Ağlasun ilçesinde saat 01:35'te deprem meydana geldi. Depremin Isparta'da da hissedildiği bildirildi.
26.12.2020 Yaşam
Gece yarısı korkunç kaza: 2'si kardeş 3 ölü, 2 yaralı
Gece yarısı korkunç kaza: 2'si kardeş 3 ölü, 2 yaralı Burdur'un Ağlasun ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Halil (26) ve Emre Erpan (22) kardeşler ile Süleyman Ünsal (48) yaşamını yitirirdi, 2 kişi de yaralandı.
8.11.2020 Yaşam
İŞKUR TYP alımı: İl Özel idaresi TYP alımı yapacak! Temizlik görevlisi alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
İŞKUR TYP alımı: İl Özel idaresi TYP alımı yapacak! Temizlik görevlisi alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İŞKUR TYP başvuruları başladı. İŞKUR üzerinden TYP alımı yapılacak. Burdur İl Özel İdaresi temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR TYP alımı üzerinden başvuru şartları da açıklandı. YTP personel alımı başvuru şartları nelerdir?
14.03.2020 Personel Alımı
Burdur’da okullar tatil mi? Bir ilçede eğitime ara verildi! Valilik'ten kar tatili açıklaması!
Burdur’da okullar tatil mi? Bir ilçede eğitime ara verildi! Valilik'ten kar tatili açıklaması! Burdur'da okullar tatil mi? sorusu öğrenciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Türkiye’yi etkisi altına alan kar, Burdur’da da hayatı olumsuz etkiledi. Burdur’da etkili olan soğuk hava, Burdur'da okullar tatil mi? sorusunun sorulmasına neden oluyor. Peki, 7 ocak Burdur’da hangi ilçede okullar tatil edildi?
7.01.2020 Gündem
Hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Kar tatili açıklaması
Hangi il ve ilçelerde okullar tatil edildi? Kar tatili açıklaması Kar yağışının etkisini yoğun şekilde gösterdiği illerden tatil haberleri gelmeye başladı. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler...
7.01.2020 Gündem
15 yaşındaki Havvanur'dan acı haber
15 yaşındaki Havvanur'dan acı haber BURDURun Ağlasun ilçesinde yarın doğum gününü kutlamaya hazırlanan Havvanur Gökberber (15), iddiaya göre kullandığı traktörle şarampole yuvarlanıp, yaşamını yitirdi. Kızının doğum gününü kutlamaya hazırlanırken, ölümüyle büyük üzüntü yaşayan anne Güllü Gökberber, olay yerinde, Pastalar kesecektik. Niye bizi bırakıp gittin? diye feryat etti.
24.07.2019 Yaşam
Korkunç kaza! 3'ü öğretmen...
Korkunç kaza! 3'ü öğretmen... Burdur'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada 3'ü öğretmen 4 kişi yaralandı.
29.05.2019 Gündem
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
Son dakika... CHP'nin İstanbul adayı belli oldu
Son dakika... CHP'nin İstanbul adayı belli oldu CHP Parti Meclisi'nde kabul edilen adayların tam listesi belli oldu. Buna göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Mansur Yavaş oldu.
18.12.2018 Siyaset
"Kaç defa sapladım hatırlamıyorum"
"Kaç defa sapladım hatırlamıyorum" Burdur'un Ağlasun ilçesinde sevgilisi 17 yaşındaki Ayten Keklik'i önce bıçaklayıp, sonra da boğazını sıkarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan 20 yaşındaki Furkan Kaya'nın yargılanmasına başlandı. Mahkemedeki ifadesinde Ayten Keklik ile birlikte intihar etmeyi kararlaştırdıklarını anlatan Furkan Kaya, "Masadaki bıçağı alarak bana verdi. Yan yanaydık 'Hadi' demeye başladı. Bıçak bir anda karnına girdi. Kaç defa sapladığımı hatırlamıyorum. Pişmanım. Ailesine yaşattıklarım için özür dilerim" dedi.
25.10.2018 Yaşam
Üniversiteli Başak, intiharını nişanlısına izletti iddiası
Üniversiteli Başak, intiharını nişanlısına izletti iddiası Burdur'un Ağlasun ilçesinde dün kendini asan üniversite öğrencisi Başak A.'nın (18), intiharını Hatay'da oturan 7 aylık nişanlısı Hakan O.'ya cep telefonuyla canlı yayında izlettiği iddia edildi. Başak A.'nın cenazesi bugün ailesi ve nişanlısı tarafından alınıp, memleketine götürüldü.
17.10.2018 Yaşam
Oda arkadaşına mezarlık fotoğrafı gönderip intihar etti
Oda arkadaşına mezarlık fotoğrafı gönderip intihar etti Burdur'un Ağlasun ilçesinde üniversite öğrencisi Başak A., iddiaya göre, pansiyondaki oda arkadaşına mezarlık fotoğrafı ve 'İntihar ediyorum' mesajı gönderdikten sonra mezarlıkta iple boynundan asılı halde, ölü bulundu.
16.10.2018 Yaşam
Kız arkadaşını önce bıçakladı sonra tecavüz etti
Kız arkadaşını önce bıçakladı sonra tecavüz etti Burdur'un Ağlasun ilçesinde, yılbaşı akşamı erkek arkadaşı tarafından bıçaklandıktan sonra yastıkla boğularak öldürülen 17 yaşındaki liseli Ayten Keklik'in babası Erdinç Keklik, "Sanık kızımı öldürdükten sonra hatıralarına saygı duymayıp tecavüz etmiştir" dedi.
18.09.2018 Yaşam
‘Bu suyu içen aşık oluyor’
‘Bu suyu içen aşık oluyor’ Burdur’un Ağlasun ilçesindeki Sagalassos Antik Kenti’nin simge yapılarından olan, mitolojiye göre suyunun insanları güzelleştirdiğine ve bu sudan içenlerin aşık olduğuna inanılan bin 800 yıllık Antoninler Çeşmesi, zamana meydan okuyor.
5.08.2018 Yaşam
"Terörün üstüne gittiler, kanımızı yerde koymadılar"
"Terörün üstüne gittiler, kanımızı yerde koymadılar" Burdurlu şehit Mithat Akça'nın ailesine, 20 yıl önce çocuklarını şehit eden teröristin etkisiz hale getirildiği haberi verildi.
13.07.2018 Yaşam
'Kitap çeşitliliği bakımından dünyada ilk 10'dayız'
'Kitap çeşitliliği bakımından dünyada ilk 10'dayız' Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Burdur'un Ağlasun ilçesindeki Sagalassos Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu.
12.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağlasun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağlasun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.