Gazete Vatan Logo

İŞKUR TYP alımı: İl Özel idaresi TYP alımı yapacak! Temizlik görevlisi alımı başvuruları ne zaman başlıyor?

İŞKUR TYP başvuruları başladı. İŞKUR üzerinden TYP alımı yapılacak. Burdur İl Özel İdaresi temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR TYP alımı üzerinden başvuru şartları da açıklandı. YTP personel alımı başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR TYP alımı: İl Özel idaresi TYP alımı yapacak! Temizlik görevlisi alımı başvuruları ne zaman başlıyor?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR, geçici personel istihdam edilmesi için Toplum Yararına Programları ile personel alımını sürdürüyor. TYP kapsamında Burdur Merkez’e bağlı İl Özel idaresi Başkanlığında temizlik personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuruda şartları ile başvuru tarihi de ilanda belirtildi.

İŞKUR TYP alımında başvuruları başladı. Burdur İl Özel İdaresi’ne alınacak temizlik görevlisi personel başvurularını 17 Mart 2020 tarihine kadar yapabilecek. Başvurularını yapan adaylar, 17 Mart’ta liste yöntemi seçim aşamasına geçecek. Adayların geçici olarak istihdam edileceği 5 kişilik temizlik personeli alımı için 18 Mart 2020 (6 ay) sürecek

BAŞVURU İKAMET ŞARTLARI

İkamet şartlarında; Ağlasun, Bucak Burdur, Gölhisar Tefenni, Yeşilova, Karamanlı, Kemer, Altınyayla, Çavdır, Çeltikli ilçelerinde ikamet edenler başvuru yapabilirler.

18 yaşını doldurmuş olmak, örgün bir öğrenime devam etmiyor olmak, herhangi bir emekli ya da malul aylığı almıyor olmak, İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak şartları aranacaktır.

Haberin Devamı