Afrin Harekatı

Afrin Harekatı

Son dakika Afrin harekatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Afrin harekatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Afrin harekatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afrin Harekatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afrin harekatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.920 afrin harekatı haberi bulunmuştur. Tüm afrin harekatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
UMKE nedir? UMKE'nin açılımı ne? UMKE'ye kimler katılabilir?
UMKE nedir? UMKE'nin açılımı ne? UMKE'ye kimler katılabilir? İzmir'de meydana gelen depremin ardından enkaz çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma ekipleri çalışmalarına devam ederken UMKE ekibi de merak ediliyor. Peki, UMKE nedir? UMKE'nin açılımı ne? UMKE ne zaman kuruldu? UMKE'ye kimler katılabilir? İşte UMKE ile ilgili detaylar...
3.11.2020 Gündem
‘Aman tanrım Türkler geliyor!’
‘Aman tanrım Türkler geliyor!’ YPG’ye törenle katılan ve her fırsatta Türkiye’ye tehdit savuran yabancı teröristler, bir video yayınlayıp Türk askerinin Afrin’e yaklaşmasıyla arkalarına bile bakmadan nasıl kaçtıklarını anlattı
1.10.2018 Gündem
Afrin şehidinin eşi aylar sonra bunu yaptı!
Afrin şehidinin eşi aylar sonra bunu yaptı! Afrin'de henüz 4 aylık evliyken şehit düşen Fatih Mehmethan'ın eşi, düğün albümlerinde yer alan karelerin aynısını tek başına bir çektirdi. Eşinin tabutuna sarılıp bırakmayan görüntülerle Türkiye'yi yasa boğan genç kadının fotoğrafları bir kez daha duygulandırdı.
11.09.2018 Yaşam
İbrahim Kalın: Cumhurbaşkanı cuma günü açıklayacak
İbrahim Kalın: Cumhurbaşkanı cuma günü açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın kabine toplantısı sonrasında açıklama yaptı. İbrahim Kalın, "Bu Cuma günü sayın cumhurbaşkanımız 100 günlük icraat programını paylaşacak" dedi.
31.07.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım: Kandil'i başlarına yıkacağız
Başbakan Yıldırım: Kandil'i başlarına yıkacağız Başbakan Binali Yıldırım, Fırat Kalkanı, Afrin Harekatı ile bölgeyi terörden temizlediklerini belirterek, “Şimdi sıra Kandil’de, orayı da başlarına yıkacağız buna aht ettik. Memleketimize, ülkemize zarar veren bu insanlara hak tanımayacağız. O alçaklar proje terör örgütüdür" dedi.
20.06.2018 Siyaset
Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu kanaat önderleriyle buluştu
Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu kanaat önderleriyle buluştu AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Bugün itibarıyla askerimiz Münbiç'te de göreve başladı. Oradan da bu terör unsurlarını temizlemek için çalışmaları Amerika ile yapıyorlar" dedi.
18.06.2018 Siyaset
Canikli'den Muharrem İnce'ye çok sert 'apolet' yanıtı
Canikli'den Muharrem İnce'ye çok sert 'apolet' yanıtı Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin sözlerine ilişkin, "Korgeneral İsmail Metin Temel'in apoletleri, bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirmesinin nişanesidir ve bu apoletler milletimiz tarafından takılmıştır. Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez. Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve onun komutanının apoletlerine dil uzatmak sizin haddiniz değildir." ifadelerini kullandı.
2.06.2018 Gündem
Afrin'de hava harekatı! 7 terörist etkisiz hale getirildi
Afrin'de hava harekatı! 7 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 20 Ocak 2018'de başlattığı Afrin Harekatı'nda 58 günde Afrin merkezi ele geçirilse de harekat henüz sonuçlanmadı. İstihbarat birimleri, Afrinli yerleşimciler ve TSK'nın ortak çalışmaları ile teröristler ortaya çıkarılıyor. İstihbarat birimlerinin aktardığı bilgi ile düzenlenen hava harekatında 7 terörist etkisiz hale getirildi.
15.05.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili flaş sözler
Başbakan Yıldırım'dan Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili flaş sözler Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Görüldüğü kadarıyla akamete uğradı.Bir mühendislik projesiydi, patladı, elde kaldı.İnsanlar biriktirdikleri itibarı korumalıdır. Çatı aday çok bilinmeyenli bir denklem" dedi.
26.04.2018 Siyaset
Erdoğan: Dün oradaki gelişmeler bir afet, felaketti
Erdoğan: Dün oradaki gelişmeler bir afet, felaketti CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün TBMM'de  yapılan 23 Nisan törenleri sırasında yaşanan tartışmalara ilişkin, "Hastalıklı siyasetlerini ülkemizin bu milli bayramını zehirlemek için kullananları buradan şiddetle kınıyorum. Tabi dün baktın ki nasıl olsa Cumhurbaşkanı balkonda oturuyor. Onun burada konuşma yetkisi yok. Veya konuşma hakkı yok. Oradan bol bol sallıyorsun. Bir de edepsizce el kol hareketi yapıyorsun. Sen bu el kol hareketini yaptırmam ya. AK Parti Genel Başkanına belki yapabilirsin. Ama bu ülkenin Cumhurbaşkanına yapamazsın. Dün oradaki gelişmeler bir afet, felaketti"dedi. Erdoğan, Abdullah Gül'ün adaylığıyla ilgili "meydanda kim olacak göreceğiz" dedi.
24.04.2018 Siyaset
PKK Kandil'den gidiyor!
PKK Kandil'den gidiyor! Örgüt, Afrin sürecinin yarattığı olumsuz etkiyi kırmak amacıyla Türkiye ve Irak sınırındaki grupların eylemlerine ivme kazandırmaya çalışıyor - çalışacak. Türkiye’nin meşgul edilmesi ve Afrin’le ilgilenmesini önlemeyi sağlamak için eylemlere ağırlık verilmesi talimatı verildi silahlı kadrolara...
23.04.2018 Gündem
Erdoğan'dan Turgut Özal sürprizi
Erdoğan'dan Turgut Özal sürprizi Grup toplantısında konuşan Erdoğan, Rahmetli Özal'ın adını memleketinde yaşatmak için Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin kurulmasına karar verildiğini açıkladı.
17.04.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi AK Parti Siirt 6. Olağan İl Kongresi öncesi vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siirtlilere tıp fakültesi müjdesini verdi. Erdoğan kongredeki konuşmasında Afrin operasyonunda 4 bin 17, Kuzey Irak'ta ise 327 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
8.04.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Afrin Harekatı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Afrin Harekatı açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan ünlü isimlerle yaptığı sınır karakolu ziyaretini değerlendirdi. Askerler için "Hepsi maşallah dimdik ve en ufak bir soru işareti yok" diyen Erdoğan, "Yeni hedefleri her an duyabilirsiniz" ifadesini kullandı. Ayrıca Erdoğan, "Buraya gelirken son rakamı aldım, Afrin'de 3 bin 872 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.
2.04.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adana 6. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Afrin harekatına ilişkin son rakamları açıklayan Erdoğan, 3844 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.
1.04.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz yolumuza biz yolumuza
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz yolumuza biz yolumuza Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in yaptığı katliam için kayda değer bir itiraz dile getirdiklerini duydunuz mu? Sayın Trump'a da 'Bunlara müdahale etmeyecek misiniz?' dedim. Kimse bunları görmüyor." dedi.
31.03.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Kosova’nın Başbakanı kimin talimatıyla adım attın?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Kosova’nın Başbakanı kimin talimatıyla adım attın? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova’da yapılan FETÖ operasyonu sonrası içişleri bakanı ve istihbarat başkanının görevden alınmasına sert tepki gösterdi
31.03.2018 Siyaset
MGK sonrası açıklama: Proje terör örgütleriyle mücadele sürecek!
MGK sonrası açıklama: Proje terör örgütleriyle mücadele sürecek! MGK’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan 4.5 saatlik toplantısından sonra yapılan açıklamada terörle mücadele vurgusu yapıldı: PKK/PYD-YPG, DEAŞ, FETÖ/PDY gibi proje terör örgütlerinin milli güvenliğimizi hedef alan her türlü tehdidine karşı mücadele azim ve kararlılıkla sürdürülecek. Münbiç’teki teröristler uzaklaştırılmazsa Türkiye inisiyatif kullanacak
28.03.2018 Gündem
Bakan Fikri Işık'tan Menbiç harekatı açıklaması
Bakan Fikri Işık'tan Menbiç harekatı açıklaması Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "ABD sözünde durursa Menbiç harekatına gerek kalmayabilir." dedi.
26.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'de  3 bin 747 terörist etkisiz hale getirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'de 3 bin 747 terörist etkisiz hale getirildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Teröristlerin inlerine gireceğiz dedik. Girdik ve onları oraya gömdük. Afrin'de 3 bin 747 terörist etkisiz hale getirildi. Bu millete ihanet edeni affetmeyiz" dedi. 2019 yılı için destek isteyen Erdoğan, "2019'da AK Parti'yi ve MHP ile yapmış olduğumuz cumhur ittifakını gelmiş geçmiş en yüksek oy oranları ile tanıştıracağız" diye konuştu.
25.03.2018 Siyaset
Teröristler ondan kaçamadı! Dünya tarihine geçti
Teröristler ondan kaçamadı! Dünya tarihine geçti Bayraktar TB2 İHA ve SİHA'lar Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 4 bin saat görev yaparak güvenlik güçlerine istihbarat ve ateş desteği sağladı
23.03.2018 Gündem
Son dakika... Kuzey Irak'taki PKK kamplarına büyük darbe!
Son dakika... Kuzey Irak'taki PKK kamplarına büyük darbe! Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda ortaya koyduğu kararlılığı Irak'ın kuzeyindeki PKK'nın terör kamplarına yönelik de sergiliyor. Operasyonda teröristlerin kullandığı sığınak ve mağaralarda da çok sayıda patlayıcı düzeneği, silah, mühimmat, gıda ve yaşam malzemeleri bulunarak imha edildi. Öte yandan operasyonlar neticesinde PKK'nın söz konusu bölgede yaşayan vatandaşlar üzerindeki baskısı da sonlandırıldı.
23.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin'de patlama; 3 şehit
Son dakika: Afrin'de patlama; 3 şehit ZEYTİN Dalı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Suriye'nin Afrin merkezindeki arama tarama çalışması sırasında teröristlerin kaçarken tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 askerimiz şehit oldu. Bitlis'te de PKK'ya yönelik operasyonda 1 askerimiz şehit oldu.
22.03.2018 Gündem
Son dakika: Savaş gemileri Afrin'i vurmak için hazır bekliyordu!
Son dakika: Savaş gemileri Afrin'i vurmak için hazır bekliyordu! Zeytin Dalı Harekatı sürerken Doğu Akdeniz’deki savaş gemilerinin Afrin’de teröristleri vurmak için emir beklediği ortaya çıktı. 140 kilometre menzilli Harpoon füzeleri Afrin’e kilitlendi. Havada SİHA ve F-16’lar, karada Mehmetçik ve ÖSO 58. günde büyük bir zafer kazanınca donanmaya gerek kalmadı.
21.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin’de kalleş tuzak! Patlama oldu, çatışma çıktı
Son dakika: Afrin’de kalleş tuzak! Patlama oldu, çatışma çıktı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı ile bozguna uğrayan PKK'lıların kaçarken hastaneyi bile mayın ve patlayıcı ile tuzakladıkları ortaya çıktı. Patlama esnasında Özgür Suriye Ordusu'ndan 2 asker yaralanırken, çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü. Teröristlerin cesetleri hastane bahçesinden dışarı çıkarılmadı.
20.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afrin Harekatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afrin harekatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.