Son Dakika Zeytin Dalı

Son Dakika Zeytin Dalı

Son dakika son dakika zeytin dalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika zeytin dalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika zeytin dalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Zeytin Dalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika zeytin dalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 son dakika zeytin dalı haberi bulunmuştur. Tüm son dakika zeytin dalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: Türkiye'nin işaretini bekliyorlar! Suriye halkı...
Son dakika: Türkiye'nin işaretini bekliyorlar! Suriye halkı... Türkiye'nin Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarıyla bölgeye getirdiği düzen, coğrafyadaki tüm mazlumları için umut ışığı oldu. Münbiçliler, ABD'nin desteklediği örgütlere karşı harekete geçmek için Türk askerinin 'bir işaretini' bekliyor. Tel Abyad, Haseke, Ayn el-Arab, Rakka ve Deyrizor’da da aynı manzara hakim.
30.03.2018 Gündem
Org. Akar'dan son dakika 'Zeytin Dalı Harekatı' mesajı
Org. Akar'dan son dakika 'Zeytin Dalı Harekatı' mesajı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Teröristlerden temizlenen yerlerde halk evlerine dönmeye başladı" dedi.
22.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin'de patlama; 3 şehit
Son dakika: Afrin'de patlama; 3 şehit ZEYTİN Dalı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Suriye'nin Afrin merkezindeki arama tarama çalışması sırasında teröristlerin kaçarken tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 askerimiz şehit oldu. Bitlis'te de PKK'ya yönelik operasyonda 1 askerimiz şehit oldu.
22.03.2018 Gündem
Son dakika: Savaş gemileri Afrin'i vurmak için hazır bekliyordu!
Son dakika: Savaş gemileri Afrin'i vurmak için hazır bekliyordu! Zeytin Dalı Harekatı sürerken Doğu Akdeniz’deki savaş gemilerinin Afrin’de teröristleri vurmak için emir beklediği ortaya çıktı. 140 kilometre menzilli Harpoon füzeleri Afrin’e kilitlendi. Havada SİHA ve F-16’lar, karada Mehmetçik ve ÖSO 58. günde büyük bir zafer kazanınca donanmaya gerek kalmadı.
21.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin’de kalleş tuzak! Patlama oldu, çatışma çıktı
Son dakika: Afrin’de kalleş tuzak! Patlama oldu, çatışma çıktı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı ile bozguna uğrayan PKK'lıların kaçarken hastaneyi bile mayın ve patlayıcı ile tuzakladıkları ortaya çıktı. Patlama esnasında Özgür Suriye Ordusu'ndan 2 asker yaralanırken, çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü. Teröristlerin cesetleri hastane bahçesinden dışarı çıkarılmadı.
20.03.2018 Gündem
Son dakika: "Türkiye emir verirse gireriz!"
Son dakika: "Türkiye emir verirse gireriz!" Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev alan ÖSO grupları, Afrin-Halep arasında geçiş noktası olan Tel Rıfat kasabası için ‘hazırız’ diyor.
19.03.2018 Gündem
Son dakika... Afrin halkı, teröristlere kazma kürekle böyle direndi!
Son dakika... Afrin halkı, teröristlere kazma kürekle böyle direndi! Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri tarafından Afrin’de yapılan operasyonda çember iyice daralırken, Afrin halkı da teröristlerin kurduğu engelleri kazma-kürek ve elleri ile aşıyor.
16.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin merkez kuşatıldı
Son dakika: Afrin merkez kuşatıldı TSK'dan Afrin ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Paylaşılan son bilgilerde Afrin merkezinin 12 Mart'ta kuşatıldığı söylendi. Ayrıca, "Kritik öneme sahip bölgeler ele geçirildi." dendi.
13.03.2018 Gündem
Son dakika haberler... Afrin'deki siviller ayrılıyor
Son dakika haberler... Afrin'deki siviller ayrılıyor Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte sürdürdüğü 'Zeytin Dalı Harekâtı' kapsamında merkezine yaklaşılan Afrin'deki siviller, evlerinden ayrılmaya başladı.
12.03.2018 Gündem
Son dakika... Korkunç gelişme: PKK öldürmeye başladılar!
Son dakika... Korkunç gelişme: PKK öldürmeye başladılar! Zeytin Dalı Harekatı'nda TSK ve ÖSO’nun ilerlemesinden korkan PKK/PYD’li teröristler yollara mayın döşeyip sivilleri öldürmeye başladı. Cinderes'in doğusunda Ramadiye köyü yakınında yola mayın döşeyen PKK/YPD'li teröristler 3 kişinin ölümüne ve birkaç kişinin yaralanmasına sebep oldu.
9.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin Harekatı için ilk kez tarih verildi!
Son dakika: Afrin Harekatı için ilk kez tarih verildi! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşluğu,"Irak'ta sınır ötesi operasyon olacak. Operasyon Irak seçimleri sonrası yapılabilir" dedi. Afrin harekatı ile ilgili de tarih veren Çavuşoğlu, "Mayıs ayına kadar biter" diye konuştu.
8.03.2018 Gündem
Son dakika: 3055 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika: 3055 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3055 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
8.03.2018 Gündem
Son dakika... PYD aşiretlerin ileri gelenlerini rehin aldı
Son dakika... PYD aşiretlerin ileri gelenlerini rehin aldı Afrin’de sıkışınca panikleyen terör örgütü, daha önce Türkiye’ye desteğini açıklayan aşiretlerin ileri gelenlerini rehin aldı.
8.03.2018 Gündem
Son dakika: Terör hattı koparıldı! Afrin ile Cinderes...
Son dakika: Terör hattı koparıldı! Afrin ile Cinderes... Zeytin Dalı Harekâtı'nda Bülbül, Raco ve Şeyh Hadid beldelerinin ardından Şeran Beldesi de terör örgütü PKK/PYD'den alındı. Şeran'a bağlı 5, Cinderes'e bağlı 2 köyde de TSK ve ÖSO tarafından kontrol sağlandı. Afrin ile beldesi Cinderes arasındaki hat da dün koparıldı.
7.03.2018 Gündem
Son dakika: PKK'dan sivil barikat! 30 bin kişi...
Son dakika: PKK'dan sivil barikat! 30 bin kişi... PKK/PYD, Afrin'e sıkıştıkça siviller üzerinden dünya kamuoyunda algı oluşturma taktiğine yenilerini ekliyor. TSK ve ÖSO'dan kaçarken sivilleri de zorla beraberinde götüren teröristlerin, bu yolla köylerden 30 bin sivili topladığı öğrenildi.
27.02.2018 Gündem
Afrin’de hilal göründü! İşte yeni harita
Afrin’de hilal göründü! İşte yeni harita Afrin operasyonunda 9 köyün daha teröristlerden alınmasıyla, ‘hilal kuşatmasının’ tamamlanması için geriye sadece 7.8 kilometre kaldı
26.02.2018 Gündem
Son dakika: Zeytin Dalı operasyonundaki askerlerin tamamı...
Son dakika: Zeytin Dalı operasyonundaki askerlerin tamamı... Güvenlik ve terör uzmanı Mete Yarar Zeytin Dalı operasyonundaki son detayları paylaştı.
26.02.2018 Gündem
Son dakika: TSK, Afrin'e silah ve mühimmat taşıyan terör örgütü konvoyunu vurdu
Son dakika: TSK, Afrin'e silah ve mühimmat taşıyan terör örgütü konvoyunu vurdu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Afrin'e girmeye çalışan terör örgütünün 30-40 araçlık konvoyunu vurduğunu duyurdu.
23.02.2018 Gündem
Son dakika: Afrin'e giden özel birliklere çok özel karşılama!
Son dakika: Afrin'e giden özel birliklere çok özel karşılama! Arabanlılar JÖH ve komandoları karşılamak için sokağa döküldü. Özel birlikler, tekbirler ve Mehter Marşı ile karşılandı. Askerlere Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim emanet eden vatandaşlar "bir ıslıkla yanınızdayız" dedi
22.02.2018 Gündem
Son dakika: Türk askeri böyle girdi! İki köy daha alındı
Son dakika: Türk askeri böyle girdi! İki köy daha alındı Zeytin Dalı Harekâtı’nda 33. gün terör örgütü PYD hedeflerinin ateş destek vasıtalarıyla vurulmasıyla başladı. Dün teröristlerden arındırılan Kilis sınırında, Türk askeri ve ÖSO’nun temizledikleri köylere giriş anı böyle görüntülendi. Daha sonra TSK ve ÖSO, Afrin'in kuzeydoğusundaki Uverkan ve kuzeybatısındaki Karababa köylerini teröristlerden temizledi.
21.02.2018 Gündem
Son dakika: Köyler tek tek alınıyor! Şimdi de...
Son dakika: Köyler tek tek alınıyor! Şimdi de... Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'ndan bir son dakika haberi daha geldi. Operasyonun 28. gününde Hasan Kelkavi ve Celeme köyleri de temizlendi.
16.02.2018 Gündem
Son dakika: Örgüt birbirine girdi! Kandil ve Afrin...
Son dakika: Örgüt birbirine girdi! Kandil ve Afrin... PKK'nın Kandil kadrosu ile Afrin ekibi birbirine girdi. Cinderes’te iki grup arasında çatışma çıktı. Kandil kaynaklı teröristler "TSK ile savaşa devam" derken, Afrin’dekiler ise "Şimdiden bin kişi kaybettik. Geri çekilelim" görüşünde. Örgüt içi kaosun daha da büyümesi bekleniyor.
7.02.2018 Gündem
Son dakika: Duvarlar kaldırıldı, tanklar Suriye'ye girdi
Son dakika: Duvarlar kaldırıldı, tanklar Suriye'ye girdi Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı harekatında 6. güne girildi. Harekat gece boyu devam ederken Türk savaş uçakları, Suriye'nin kuzeyinde bulunan Münbiç'teki terör örgütü PKK'nın lojistik ve silah deposunu imha etti. Türk jetleri, Şanlıurfa Akçakale'nin karşısında yer alan Tel Abyad'daki PKK toplanma merkezini vurdu. Çok sayıda teröristin öldürüldüğü gelen bilgiler arasında. İlerleyen saatlerde AA'nın servis ettiği fotoğraflarda, sınır hattındaki duvar blokların kaldırılıp Türk tanklarının Afrin'e doğru giriş yaptığı görüldü. Öte yandan günlerdir çatışmaların devam ettiği Burseya Dağı'ndaki Türk tankları ilk kez görüntülendi. TSK'nın yaptığı son dakika açıklamasında en az 303 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. İşte dakika dakika Afrin'de yaşananlar...
25.01.2018 Gündem
Son dakika! Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti ortaya çıktı
Son dakika! Afrin şehidi Musa Özalkan'ın vasiyeti ortaya çıktı Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın, vasiyet olarak adının verileceği bir anaokulu yapılmasını istediği ortaya çıktı.
23.01.2018 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Zeytin Dalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika zeytin dalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.